Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (13)
Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНІЦІАТОР+"

#24372433

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНІЦІАТОР+"
ЄДРПОУ 24372433
Адреса 01033, м. Київ, вулиця Саксаганського, будинок 36-Б
Номер свідоцтва про реєстрацію ААВ №536659
Дата державної реєстрації 02.09.1996
Середня кількість працівників 2
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ "Райффайзен Банк Аваль"
МФО: 380805
Номер рахунку: 26001491218
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті ПАТ "Райффайзен Банк Аваль"
МФО: 380805
Номер рахунку: 26001491218
Контакти
+38 (044) 277-45-28
iniciator.plyus@ukr.net

Опис діяльності

Працівники

Середньооблікова чисельність штатних працівників облікового складу (осіб) - 2 Середня чисельність позаштатних працівників та осіб, які працюють за сумісництвом (осіб) - 1 Чисельність працівників, які працюють на умовах неповного робочого часу (дня, тижня) (осіб) - 1 Фонд оплати праці - 135 889 грн/рік Зменшення ФОП у порівнювання із 2017 роком сталося у зв'язку із зменшенням кількості працівників. У товаристві започатковано кадрову програму, спрямовану на підвищення рівня кваліфікації працівників.

Участь у об'єднаннях

Товариства не належить до будь-яких об'єднань підприємств

Спільна діяльність

Товариство не проводить спільну діяльність з іншими організаціями, підприємствами, установами.

Організаційна структура

Зміни в організаційній структурі у 2018 році не відбувалися.

Пропозиції щодо реорганізації

Будь-які пропозиції щодо реоганізації з боку третіх осіб не надходили протягом звітного року

Облікова політика

Методологічні засади формування у бухгалтерському обліку інформації про запаси і розкриття її у фінансовій звітності визначено в Положенні (стандарті) бухгалтерського обліку 9 "Запаси". Одиницею аналітичного обліку запасів є їх найменування (однорідна група, тип, сорт, розмір тощо). У місцях зберігання (на складах, в коморах) запаси обліковуються в натуральних одиницях. Методологічні засади формування у бухгалтерському обліку інформації про необоротні активи і розкриття її у фінансовій звітності визначено в Положенні (стандарті) бухгалтерського обліку 7 "Основні засоби" і Положенні (стандарті) бухгалтерського обліку 8 "Нематеріальні активи". Вартісна ознака предметів, що відносяться до основних засобів, прийнята в розмірі, що перевищує 6 000 грн. без ПДВ Строк корисного використання (експлуатації) основних засобів та нематеріальних активів зазначається в окремому Наказі керівника при зарахуванні активу на Баланс. При вибутті об'єктів основних засобів, які раніше були переоцінені, перевищення сум попередніх дооцінок над сумою попередніх уцінок залишкової вартості цього об'єкта основних засобів включається до складу нерозподіленого прибутку з одночасним зменшенням капіталу у дооцінках. Перевищення сум попередніх дооцінок об'єкта основних засобів над сумою попередніх уцінок залишкової вартості цього об'єкта основних засобів раз на рік у сумі, пропорційній нарахуванню амортизації, включатися до складу нерозподіленого прибутку з одночасним зменшенням капіталу у дооцінках. При цьому до складу нерозподіленого прибутку при вибутті цього об'єкта включається залишок перевищення сум попередніх дооцінок над сумою попередніх уцінок такого об'єкта, що відображений у складі капіталу у дооцінках. Амортизація основних засобів (крім інших необоротних матеріальних активів) нараховується прямолінійним методом. Амортизація нематеріальних активів нараховується прямолінійним методом. Вартісна ознака предметів, що відносяться до малоцінних необоротних матеріальних активів прийнята в розмірі, що не перевищує 6 000 грн. без ПДВ Вартісна ознака предметів, що відносяться до малоцінних швидкозношуваних предметів прийнята в розмірі, що не перевищує 2500,00 грн.. без ПДВ, Ліквідаційна вартість основних засобів і нематеріальних активів дорівнює 0

Продукція

Основний вид послуг, який надає емітент - надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Обсяг наданих послуг склав у 2018 році 19499 тис. грн. Товариство не займається виробництвом товарів, не здійснює експорту товарів і послуг, у своїй діяльності не залежить від сезонних змін. Основні ризики в діяльності емітента: операційний ризик, ринковий ризик, ризик ліквідності, загальний фінансовий ризик (ризик банкрутства, кредитний ризик). Заходи емітента щодо зменшення ризиків, захисту своєї діяльності та розширення виробництва та ринків збуту - керiвництво встановлює лiмiти сум ризику, що може бути прийнятий Товариства, дотримання яких контролюється щоденно, здійснює управління активами, враховуючи ліквідність, і щоденний моніторинг майбутніх грошових потоків, здійснює постійний моніторинг щодо якості активів та структури капіталу для унеможливлення ризику банкрутства Товариства, товариство використовує прямий канал збуту і прямий метод продажу, сировину не використовує, перспективні плани розвитку емітента - розширення видів послуг в рамках основного виду діяльності, залучення нових клієнтів. Постачальники сировини та матеріалів відсутні.

Активи

Придбання або відчуження активів за останні п'ять років не відбувалися. Підприємство не планує будь-які значні інвестиції або придбання, пов'язані з господарською діяльністю.

Основні засоби

Протягом звітного періоду у Товаристві господарська діяльність велась з використанням власних та орендованих основних засобів (приміщення офісу). Станом на 31.12.2018 р. у Товаристві знаходились в оперативній оренді: всі будівлі та споруди; окремі об'єкти основних засобів по групах будівлі та споруди та земельні ділянки знаходились у заставі під забезпечення отриманих банківських кредитів. Протягом звітного періоду у Товаристві відбулись операції поліпшення, придбання (офісна техніка), та вибуття основних засобів. Місцезнаходження основних активів : місто Київ , вул.Саксаганського,34 та вул. Кловський узвіз, 7. Екологічні питання не позначаються на використанні активів підприємства.

Проблеми

Емітент залежить від законодавчих та економічних обмежень. Основний вплив на дiяльнiсть емiтента здiйснюють: економiчна ситуацiя в Українi, рiвень доходiв населення та розвиток бiзнесу - зниження платоспроможностi населення, високi цiни енергоносіїв та матерiалiв, якi впливають на собiвартiсть послуг, вiдсутнiсть стабiльностi у податковому законодавствi, високі податки на майно. В умовах, які склалися на ринку орендної нерухомості у Києві, неможливо спрогнозувати тривалість малого попиту й низьку активність орендарів через сильну залежність стану ринку від економічної ситуації в країні у цілому.

Фінансова політика

Фінансування діяльності емітента здійснюється за рахунок використання власних коштів. У Товариства достатньо робочого капіталу для поточних потреб, шляхи покращення ліквідності за оцінками фахівців емітента - збільшення обсягу послуг за рахунок залучення нових клієнтів.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Укладені, але ще не виконані договори відсутні

Стратегія подальшої діяльності

Стратегія подальшої діяльності емітента - залучення нових клієнтів, істотні фактори, які можуть вплинути на діяльність Товариства в майбутньому: збільшення податкових ставок, зміни у законодавстві.

R&D

Дослідження та розробки не здійснюються

Інше

Інформація відсутня

Посадові особи

Ім'я Посада
Жеваго Олег Валентинович Член Наглядової ради
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2017 - 3
Освіта вища
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи Фінансовий аналітик, ПрАТ "F&C REALTY", 23496142
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначаються Статутом Товариства. Зміни в персональному складі посадової особи у 2018 році не відбувалися. Посадова особа не має непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини. Стаж роботи 26 років. Протягом останніх п'яти років займає посаду фінансового аналітика ПрАТ "F&C REALTY"(місцезнаходження: 01103, м.Київ, вул. Кіквідзе, буд. 18-А, 23496142). Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа є акціонером Товариства"
Захарова Олена Вадимівна Головний бухгалтер
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.02.2012 - безстроково
Освіта вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи Головний бухгалтер., ЗАТ "ПАКЕТ", 02970346
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначені посадовою інструкцією: головний бухгалтер забезпечує правомiрне i достовiрне вiдображення господарських операцiй в бухгалтерському та податковому облiку. Забезпечує своєчасну i повну сплату податкiв i зборiв та подання фiнансової, податкової i статистичної звiтностi, здiйснює внутрiшнiй контроль. Зміни в персональному складі посадової особи не відбувалися. Непогашеної судимості за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи - 32 рік. Попередня посада - головний бухгалтер ЗАТ "ПАКЕТ" (код 02970346, місцезнаходження: м. Київ, вул. Червоноармійська, буд. 29/31). Посади на будь-яких інших підприємствах не обіймає.
Коваль Олексій Олександрович Ревізор
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2017 - 3
Освіта вища
Стаж роботи 35 років
Попередне місце роботи Начальник сектора збуту Видавництво "Дельта Україна", ТОВ "Дельта Україна", 31393939
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначаються Статутом Товариства. Зміни в персональному складі посадової особи у 2018 році не відбувалися. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Стаж роботи 35 роки. Попередня посада - начальник сектора збуту Видавництва "Дельта Україна". На даний час обіймає посаду інженера ПрАТ "F&C REALTY" (місцезнаходження: 01103, м.Київ, вул. Кіквідзе, буд. 18-А, код 23496142). Протягом останніх 5 років обіймав посаду Ревізора Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Темченко Ігор Віталійович Голова Наглядової ради
Рік народження 1950 р. н. (74 роки)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2017 - 3
Освіта вища
Стаж роботи 42 роки
Попередне місце роботи Директор, ТОВ "Основа -Цінні папери", 37044551
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначаються Статутом Товариства. Зміни в персональному складі посадової особи у 2018 році не відбувалися. Посадова особа не має непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини. Стаж роботи 42 рік. Протягом останніх п'яти років займає посаду директора ТОВ "Основа -Цінні папери" (місцезнаходження:01041, м. Київ, вул. П. Лумумби, 4/6, корпус А, код 37044551). Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа є акціонером Товариства.
Трофименко Андрій Жоржович Член Наглядової ради
Рік народження 1958 р. н. (66 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2017 - 3
Освіта вища
Стаж роботи 39 років
Попередне місце роботи Генеральний директор ., ТОВ "Нова ініціатива", 30550924
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначаються Статутом Товариства. Зміни в персональному складі посадової особи у 2018 році не відбувалися. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Стаж роботи 39 років. Протягом останніх п'яти років займає посаду генерального директора ТОВ "Нова ініціатива" (місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 36 Д, код 30550924) Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа є акціонером Товариства.
Кобзар Андрій Олександрович Генеральний директор
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2016 - 5
Освіта вища
Стаж роботи 19 років
Попередне місце роботи Генеральний директор, ЗАТ"Ініціатор+", 24372433
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначаються Статутом Товариства та контрактом, укладеним з посадовою особою. Зміни в персональному складі посадової особи не відбувалися. Посадова особа не має непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини, загальний стаж роботи становить 19 років. Протягом останніх п'яти років посадова особа перебувала на посаді Генерального директора ПрАТ "Ініціатор+". На будь-яких інших підприємствах посади не обіймає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публічне акціонерне товариство "Національний депозитарій України" #30370711
Адреса 04107, Україна, м. Київ, вул. Тропініна, 7-г
Діятельність депозитарна та клірінгова діяльність Центрального депозитарію; депозитарний облік та обслуговування обігу цінних паперів
Ліцензія
Контакти (044) 591-04-04, (044) 591-04-04
Примітки ПАТ "НДУ" здійснює обслуговування випуску цінних паперів Товариства.
Товариство з обмеженою відповідальністю "ОСНОВА - ЦІННІ ПАПЕРИ" #37044551
Адреса 01042, Україна, м. Київ, ВУЛИЦЯ ПАТРІСА ЛУМУМБИ, будинок 4/6
Діятельність здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ №286653
НКЦПФР
з 10.10.2013
Контакти (044) 529-43-36, (044) 529-43-36
Примітки Обслуговування обігу цінних паперах на рахунках власників цінних паперів Товариства

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Товариство з обмеженою відповідальністю ""Укртехвуглець"" / #31731801 4 995 шт 9.99%
Адреса Україна, м. Київ, ВУЛ. ЩЕРБАКОВА, буд.45-А
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ""ОРЕНДНЕ ПІДПРИЄМСТВО №133"" / #30436049 4 990 шт 9.98%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Січневого повстання, 11-б
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ""НАФТОХІМІМПЕКС" / #31029407 4 990 шт 9.98%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Івана МАзепи, 11-б
Товариство з обмеженою відповідальністю ""Газотурбінні технології"" / #32312612 4 990 шт 9.98%
Адреса Україна, м. Київ, А.Туполєва, буд.17
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ""ГАРМОНІКА"" / #32825785 4 990 шт 9.98%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Івана Мезепи, 11-б
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ""НОВІ ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"" / #32312599 4 950 шт 9.90%
Адреса Україна, м. Київ, ВУЛ. АК. ТУПОЛЄВА, буд.17
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ""ФЕРРЕКСПО"" / #32707900 4 900 шт 9.80%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Івана Мазепи, 11-б
Приватне акціонерне товариство ""Ділові партнери"" / #23721506 4 600 шт 9.20%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, буд.27, м. Київ, З3З56