Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014 2015 2016 2017
Зовнішня інформація (2) Перевірки (1)

ДЕРЖАВНА ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ "ДНІПРОВСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД"

#23945298

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ДЕРЖАВНА ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ "ДНІПРОВСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД"
ЄДРПОУ 23945298
Адреса вул. Будiвельникiв, Б. 34, м. Днiпро, Днiпропетровська обл., 49055
(КОАТУУ 1210137800)
Номер свідоцтва про реєстрацію ААБ №489306
Дата державної реєстрації 02.02.1996
Середня кількість працівників 13
Орган управління Iнформацiю про органи управлiння емiтента не заполнюють емiтенти - акцiонернi товариства.
Банк, що облуговує емітента в національній валюті Публiчне акцiонерне товариство КБ "ПРИВАТБАНК" в м.Днiпро
МФО: 305299
Номер рахунку: 26001060195452
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/в
МФО: д/в
Номер рахунку: д/в
Контакти
+38 (056) 747-30-01
akcioner@oao-dmz.dp.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Лелюх Віталій Володимирович Член Наглядової ради, представник акцiонера
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 12.05.2007 - безстроково
Паспортні дані 00032945
Освіта вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи ФДМУ, заступник директора департаменту з питань корпоративних вiдносин.
Примітки Здiйснює контроль за дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Наглядову раду ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 18 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - заступник директора департаменту з питань корпоративних вiдносин ФДМУ. м.Київ,вул. Генерала Алмазова, 18/9 . Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Луханін Михайло Іванович Заступник Голови Наглядової ради, представник акцiонера
Рік народження 1950 р. н. (74 роки)
Дата вступу на посаду і термін 12.05.2007 - безстроково
Паспортні дані 00032945
Освіта вища
Стаж роботи 43 роки
Попередне місце роботи Директор департаменту державного оборонного замовлення та реалiзацiї вiйськово - технiчної полiтики Мiнпромполiтики України. В наступний час пенсiонер
Примітки Здiйснює контроль за дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Наглядову раду ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 43 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - Директор департаменту державного оборонного замовлення та реалiзацiї вiйськово - технiчної полiтики Мiнпромполiтики України. м. Київ вул. Сурiкова,3. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах
Олійник Наталія Георгіївна Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1971 р. н. (53 роки)
Дата вступу на посаду і термін 05.10.2015 - 5
Паспортні дані д/в
Освіта вища
Стаж роботи 22 роки
Попередне місце роботи ДФС у Днiпропетровськiй областi, головний державний ревiзор-iнспектор ГУ ДФС у Днiпропетровськiй областi.
Примітки Здiйснює контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Ревiзiйну комiсiю ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 22 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - Головний державний ревизор - iнспектор ГУ ДФС у Днiпропетровськiй областi, м. Днiпро, вул.Сiмферопольська 17а. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Малишева Катерина Олександрівна Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1982 р. н. (42 роки)
Дата вступу на посаду і термін 05.10.2015 - 5
Паспортні дані д/в
Освіта вища
Стаж роботи 16 років
Попередне місце роботи ФДМУ, начальник вiддiлу по роботi з оцiнювачами департаменту оцiнки майна, майнових прав та професiйної оiцiночної дiяльностi.
Примітки Здiйснює контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Ревiзiйну комiсiю ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 16 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - ФДМУ, начальник вiддiлу по роботi з оцiнювачами департаменту оцiнки майна, майнових прав та професiйної оiцiночної дiяльностi. м Київ, вул. Генерала Алмазова ,18/9. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах
Кожин Ігор Аркадійович Член правлiння
Рік народження 1954 р. н. (70 років)
Дата вступу на посаду і термін 15.04.2012 - термiн дiї контракту проланговано
Паспортні дані д/в
Освіта вища
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи Заступник голови правлiння - технiчний директор ПАТ КБ "Днiпровське".
Примітки Вирiшення науково-технiчних питань дiяльностi Компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про правлiння ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 20 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - Заступник голови правлiння - технiчний директор ПАТ КБ "Днiпровське", м. Днiпро, вул.Будiвельникiв,34. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Демура Тетяна Василівна Головний бухгалтер
Рік народження 1963 р. н. (61 рік)
Дата вступу на посаду і термін 15.12.2015 - 5
Паспортні дані д/в
Освіта вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи В.о. головного бухгалтера ПАТ ДМЗ
Примітки Забезпечення ведення бухгалтерського облiку дiяльностi Компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про правлiння ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 32 рокiв Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв -заступник головного бухгалтера, в.о. головного бухгалтера ПАТ ДМЗ м. Днiпро, вул.Будiвельникiв,34. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Усманова Олена Леонідівна Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 05.10.2015 - 5
Паспортні дані д/в
Освіта вища
Стаж роботи 15 років
Попередне місце роботи ФДМУ, начальник вiддiлу з питань контролю та облiку майна, яке не увiйшло до статутного капiталу реорганiзованих пiдприємств, управлiння з питань розпорядження державним майном.
Примітки Здiйснює контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Ревiзiйну комiсiю . За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 15 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв -ФДМУ, начальник вiддiлу з питань контролю та облiку майна, яке не увiйшло до статутного капiталу реорганiзованих пiдприємств, управлiння з питань розпорядження державним майном, м. Київ, вул. Генерала Алмазова 18/9. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Ликов Олександр Іванович Член Наглядової ради, представник акцiонера
Рік народження 1950 р. н. (74 роки)
Дата вступу на посаду і термін 12.05.2007 - безстроково
Паспортні дані 00032945
Освіта вища
Стаж роботи 43 роки
Попередне місце роботи Секретарiат Кабiнету Мiнiстрiв України. Начальник управлiння промислової полiтики. В наступний час пенсiонер.
Примітки Здiйснює контроль за дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Наглядову раду ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 43 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - Начальник управлiння промислової полiтики Секретарiат Кабiнету Мiнiстрiв України,м. Київ, вул. Грушевського. 12/2. В наступний час пенсiонер. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Парфененко Дмитро Миколайович Голова Наглядової ради, представник акцiонера
Рік народження 1955 р. н. (69 років)
Дата вступу на посаду і термін 12.05.2007 - безстроково
Паспортні дані 00032945
Освіта вища
Стаж роботи 37 років
Попередне місце роботи Начальнiк управлiння комунальної власностi при Київськiй мiськiй державнiй адмiнiстрацiї м. Київ.
Примітки Здiйснює контроль за дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Наглядову раду ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 37 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - Начальнiк управлiння комунальної власностi при Київськiй мiськiй державнiй адмiнiстрацiї м. Київ. вул.Хрещатик ,36. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах
Мілих Михайло Макарович Член Наглядової ради, представник акцiонера
Рік народження 1946 р. н. (78 років)
Дата вступу на посаду і термін 12.05.2007 - безстроково
Паспортні дані 00032945
Освіта вища
Стаж роботи 40 років
Попередне місце роботи ПАТ КБ "Днiпровське", член правлiння- директор з науки. В наступний час - пенсiонер.
Примітки Здiйснює контроль за дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Наглядову раду ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 40 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - член правлiння- директор з науки ПАТ КБ "Днiпровське", м. Днiпро, вул. Будiвельникiв,34. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Підлубний Василь Іванович Голова правлiння
Рік народження 1952 р. н. (72 роки)
Дата вступу на посаду і термін 15.04.2009 - безстроково
Паспортні дані д/в
Освіта вища
Стаж роботи 43 роки
Попередне місце роботи Перший Вiце-президент ПАТ МНВК "Веста".
Примітки Здiйснює керiвництво поточної дiяльностi Правлiння вiдповiдно Статуту та Положенню про правлiння ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 43 рока. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - Перший Вiце-президент ПАТ МНВК "Веста", м. Днiпро, вул. Пiсаржевського,5. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Плєшков Юрій Андрійович Член Наглядової ради, представник акцiонера
Рік народження 1954 р. н. (70 років)
Дата вступу на посаду і термін 12.05.2007 - безстроково
Паспортні дані 00032945
Освіта вища
Стаж роботи 36 років
Попередне місце роботи Днiпропетровська ОДА, заступник начальника головного управлiння промисловостi та розвитку, в наступний час - пенсiонер
Примітки Здiйснює контроль за дiяльнiстю Правлiння компанiї вiдповiдно Статуту та Положенню про Наглядову раду ДХК ДМЗ. За межами заробiтної платнi винагороди, в тому числi у натуральнiй формi не отримує. Змiн в персональному складi посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи складає 36 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - заступник начальника головного управлiння промисловостi та розвитку Днiпропетровська ОДА, м. Днiпро, пр.Поля,2 В наступний час – пенсiонер. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнформацiї стосовно посад на будь-яких iнших пiдприємствах.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 04071, Україна, м.Київ, вул.Нижнiй Вал 17/8
Діятельність Депозитрна дiяльнiсть центрального депозитарiю
Ліцензія
№ Правила ЦД ЦП
НКЦПФР
з 08.04.2014
Контакти (044)591-04-39, (044)482-52-04
Примітки Обслуговування емiсiї цiнних паперiв Компанiї.
Публiчне акцiонерне товариство "Акцiонерний банк УКРГАЗБАНК" #23697280
Адреса 03087, Україна, м.Київ, вул.Єреваньска,буд1
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ №263236
НКЦПФР
з 28.08.2013
Контакти (044) 594-11-62, (044) 594-11-62
Примітки Вiдкриття рахункiв у цiнних паперах власникам iменних акцiй.

Власники акцій

Власник Частка
Фонд державного майна України / #00032945 100.00%
Адреса Україна, м. Київ, вул.Генерала Алмазова буд.18/9
Код 00032945
Д/В 0.00%
Паспорт д/в, д/в, д/в

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Фонд Державного майна України / #00032945 39 280 291 шт 100.00%
Адреса Україна, м.Київ, Генерала Алмазова,буд.18/9
Д/В 0 шт 0.00%