Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (5)
Дозвільні документи
Ліцензії (73)
Будівництво (1 103) Перевірки (221)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ"

#23243188

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
ЄДРПОУ 23243188
Адреса вул. Київська, 2-Б, м. Вишневе, Києво-Святошинський р-н, Київська обл., 08132
(КОАТУУ 3222410600)
Дата державної реєстрації 25.02.2004
Середня кількість працівників 3 580
Орган управління Загальнi збори акцiонерiв ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО", Наглядова рада ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО", Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ "Альфа-Банк"
МФО: 300346
Номер рахунку: 26003010517308
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті ПАТ "Альфа-Банк"
МФО: 300346
Номер рахунку: 26003010517308
Контакти
+38 (044) 459-07-40
iryna.shevchuk@koe.vsei.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Качура Олена Миколаївна Член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1970 р. н. (54 роки)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані -
Освіта Вища. Київський державний економiчний унiверситет. Спецiальнiсть:облiк i аудит. Квалiфiкацiя:Економiст. Рiк закiнчення:1999р.
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - Головний бухгалтер.
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Качура О.М. як Член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Ревiзiйну комiсiю та Контрактом. В якостi члена Ревiзiйної комiсiї Качура О.М. бере участь у засiданнях Ревiзiйної комiсiї та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї. Винагорода Качурi О.М. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 27 рокiв. Качура О.М. обiймала наступнi посади: ПАТ "Українська iнновацiйно-фiнансова компанiя" - Головний бухгалтер. ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - Головний бухгалтер.
Костенко Неля Іванівна Член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "Київобленерго"
Рік народження 1965 р. н. (59 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані -
Освіта Вища. Київський торгiвельно-еокномiчний iнститут. Спецiальнiсть:товарознавство i органiзацiя торгiвлi непродовольчими товарами. Квалiфiкацiя:товарознавця вищої квалiфiкацiї. Рiк закiнчення:1986р.
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - заступник директора фiнансово-економiчного департаменту.
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Костенко Н.I. як Член Ревiзiйної ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Ревiзiйну комiсiю та Контрактом. В якостi Члена Ревiзiйної комiсiї Костенко Н.I. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї (в т.ч. виключної компетенцiї Ревiзiйної комiсiї у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Ревiзiйноу комiсiю Товариства). Винагорода Костенко Н.I. виплачується у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 30 роки. Костенко Н.I. обiймала посаду ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - заступник директора фiнансово-економiчного департаменту.
Федорко Анастасія Миколаївна Голова Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані -
Освіта Вища, Київський полiтехнiчний iнститут. Спецiальнiсть:електричнi системи. Квалiфiкацiя:iнженер-електрик. Рiк закiнчення:1986р.
Стаж роботи 37 років
Попередне місце роботи ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - директор економiчного департаменту.
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Рiшенням Ревiзiйної комiсiї (Протокол б/н вiд 19.04.2017р.) Федорко А.М. обрано Головою Ревiзiйної комiсiї. Федорко А.М. як член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Ревiзiйну комiсiю та Контрактом. В якостi члена Ревiзiйної комiсiї Федорко А.М. бере участь у засiданнях Ревiзiйної комiсiї та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї. Винагорода Федорко А.М. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 37 роки. Федорко А.М. обiймала посади: ТОВ "ВС Енерджi Iнтернешнл Україна"- Директор економiчного департаменту.
Куєвда Микола Валерійович член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1963 р. н. (61 рік)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - до наступних рiчних Загальних зборiв акцiонерiв
Паспортні дані -
Освіта Вища. Київський ордена Ленiна полiтехнiчний iнститут. Спецiальнiсть:Електричнi машини. Квалiфiкацiя:iнженер-електромеханiк. Рiк закiнчення:1986р.
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - Старший Вiце-Президент, Перший Вiце-Президент.
Примітки Куєвда М.В. не надав згоди на розкриття паспортних даних. Куєвда М.В. як член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Наглядову раду та Контрактом. В якостi члена Наглядової ради Куєвда М.В. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Наглядової ради (в т.ч. виключної компетенцiї Наглядової ради у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду Товариства). Винагорода Куєвдi М.В.протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Куєвда М.В. не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Обiймав посади: ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - Старший Вiце-Президент, Перший Вiце-Президент.
Гетманов Володимир Анатолійович член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1971 р. н. (53 роки)
Дата вступу на посаду і термін 12.07.2016 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища. Херсонський iндустрiальний iнститут. Рiк закiнчення:1994р. Спецiальнiсть:фiзика i технологiя матерiалiв i компонентiв електронної технiки.
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи ПрАТ "ЕК "Херсонобленерго" - Директор технiчний
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Гетманов В.А. як член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконував посадовi обов'язки та мав повноваження, передбаченнi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi члена Правлiння Гетманов В.А. брав участь у засiданнях Правлiння та голосував з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Гетманову В.А. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 23 роки. Гетманов В.А. обiймав посади Директора технiчного та Першого заступника директора технiчного ПрАТ "ЕК "Херсонобленерго".
Божко Ірина Михайлівна Член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 10.12.2013 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища
Стаж роботи 24 роки
Попередне місце роботи ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" - Головний бухгалтер
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Божко I.М. як член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконувала посадовi обов'язки та мала повноваження, передбаченi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi члена Правлiння Божко I.М. брала участь у засiданнях Правлiння та голосувала з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Божко I.М. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 24 роки. Божко I.М. протягом останнiх рокiв займає посаду Головного бухгалтера в ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО". Додатковою угодою до Контракту з членом Правлiння вiд 18.07.2016р. Контракт дiє до моменту переобрання/вiдкликання чи виникнення iнших пiдстав для припинення Контракту.
Шандрук Олександр Тихонович Член Наглядової ради ПрАТ "Київобленерго"
Рік народження 1967 р. н. (57 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - на строк до наступних рiчних Загальних зборiв акцiонерiв
Паспортні дані -
Освіта Вища.Київський унiверситет iм.Т.Шевченка. Спецiальнiсть:правознавство. Квалiфiкацiя:юрист. Рiк закiнчення:1993р.
Стаж роботи 29 років
Попередне місце роботи ТОВ "Юридична фiрма "Укрправо" - директор.
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Шандрук О.Т. як Член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Наглядову раду та Контрактом. В якостi Члена Наглядової ради Шандрук О.Т. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Наглядової ради (в т.ч. виключної компетенцiї Наглядової ради у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду Товариства). Винагорода Шандрука О.Т. виплачується у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 29 роки. Протягом останнiх рокiв Шандрук О.Т.обiймав посаду: ТОВ "Юридична фiрма "Укрправо" - директор.
Онищук Олександр Адамович член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані -
Освіта Вища. Кременчуцький державний полiтехнiчний iнститут. Спецiальнiсть: електропривод та автоматизацiя промислових установок i технологiчних комплексiв. Квалiфiкацiя:iнженер-електрик. Рiк закiнчення:1998 р.
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - Головний фахiвець економiчного департаменту, начальник планово-економiчного вiддiлу.
Примітки Продовження до освiти:Днiпропетровська академiя управлiння бiзнесу та права. Спецiальнiсть: фiнанси. Квалiфiкацiя: економiст-фiнансист. Рiк закiнчення: 2000 рiк. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Онищук О.А. як член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Ревiзiйну комiсiю та Контрактом. В якостi члена Ревiзiйної комiсiї Онищук О.А. бере участь у засiданнях Ревiзiйної комiсiї та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї. Винагорода Онищуку О.А. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 23 рокiв. Онищук О.А. обiймав посади у ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - головний фахiвець економiчного департаменту, начальник планово-економiчного вiддiлу.
Зубченко Світлана Михайлівна член Наглядової ради ПрАТ "Київобленерго"
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - на строк до наступних рiчних Загальних зборiв акцiонерiв
Паспортні дані -
Освіта Мiжрегiональна академiя управлiння персоналом, за спецiальнiстю: правознавство, закiнчила у 2003р.
Стаж роботи 15 років
Попередне місце роботи ТОВ "Юридична фiрма "Укрправо" - юрисконсульт.
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Зубченко С.М. як член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Наглядову раду та Контрактом. В якостi члена Наглядової ради Зубченко С.М. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Наглядової ради (в т.ч. виключної компетенцiї Наглядової ради у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду Товариства). Винагорода Зубченко С.М. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 15 рокiв. Зубченко С.М. обiймала посаду юрисконсульта ТОВ "Юридична фiрма "Укрправо".
Скопенко Василь Вікторович член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 12.07.2016 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища. Харкiвська державна академiя мiського господарства. Рiк закiнчення:2003р. Спецiальнiсть: Менеджмент органiзацiй.
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи Заступник Голови правлiння - директор "Харкiвенергозбут" Акцiонерної компанiї "Харкiвобленерго"
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Скопенко В.В. як член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконував посадовi обов'язки та мав повноваження, передбаченнi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi члена Правлiння Скопенко В.В. брав участь у засiданнях Правлiння та голосував з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Скопенку В.В. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 18 рокiв. Скопенко В.В. обiймав посади Комерцiйний директор по збуту та Заступник Голови Правлiння - директор "Харкiвенергозбут" Акцiонерної компанiї "Харкiвобленерго". Рiшенням Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" вiд 29.01.2018 року (Протокол б/н вiд 29.01.2018 року) припинено повноваження Скопенко Василя Вiкторовича, як члена Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" з 01.02.2018 року у зв'язку iз звiльненням. Про що, у встановленому законодавством порядку було розмiщено Особливу iнформацiю.
Гончар Андрій Миколайович член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1973 р. н. (51 рік)
Дата вступу на посаду і термін 20.01.2016 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи Директор та Заступник виконавчого директора ПрАТ "КIРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО"
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Гончар А.М. як член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконував посадовi обов'язки та мав повноваження, передбаченнi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi члена Правлiння Гончар А.М. брав участь у засiданнях Правлiння та голосував з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Гончар А.М. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 27 рокiв. Гончар А.М. обiймав посади Директора та Заступника виконавчого директора ПрАТ "КIРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО".
Зоммер Анатолій Еммануїлович Член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1949 р. н. (75 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - на строк до наступних Загальних зборiв акцiонерiв
Паспортні дані -
Освіта Вища. Фрунзенський полiтехнiчний iнститут. Спецiальнiсть: електричнi станцiї. Квалiфiкацiя: iнженер-електрик. Рiк закiнчення: 1971р.
Стаж роботи 45 років
Попередне місце роботи ТОВ «ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна» - Вiце-Президент з розвитку енергетики
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Зоммер А.Е. як Член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Наглядову раду та Контрактом. В якостi Члена Наглядової ради Зоммер А.Е. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Наглядової ради (в т.ч. виключної компетенцiї Наглядової ради у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду Товариства). Винагорода Зоммеру А.Е. виплачується у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 45 роки. Протягом останнiх п'яти рокiв Зоммер А.Е. обiймав посади: ТОВ "ВС Енерджi Iнтернешнл Україна"(код 33947089) - Вiце-Президент з розвитку енергетики, ПрАТ "ЕК"Житомиробленерго"(код 22048622) - член Наглядової ради, ПрАТ "Кiровоградобленерго"(код 23226362) - член Наглядової ради, ПАТ "ЕК"Севастопольенерго"(код 05471081) - член Наглядової ради, ПрАТ "ЕК"Херсонобленерго"(код 05396638) - член Наглядової ради, ПрАТ "ЕК"Чернiвцiобленерго"(код 22815333 -, член Наглядової ради, ПрАТ "Рiвнеобленерго" (05424874) - член Наглядової ради.
Юхта Неля Петрівна Член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1984 р. н. (40 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - на строк до наступних рiчних Загальних зборiв акцiонерiв
Паспортні дані -
Освіта Вища. Академiя мунiципального управлiння Спецiальнiсть: Менеджмент органiзацiй Квалiфiкацiя: магiстр з менеджменту органiзацiй Рiк закiнчення:2006
Стаж роботи 17 років
Попередне місце роботи ТОВ «ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна» - Провiдний фахiвець вiддiлу корпоративних вiдносин; Начальник вiддiлу корпоративних прав та депозитарних вiдносин
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Юхта Н.П. як член Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Наглядову раду та Контрактом. В якостi члена Наглядової ради Юхта Н.П. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Наглядової ради (в т.ч. виключної компетенцiї Наглядової ради у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду Товариства). Винагорода Юхтi Н.П. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи -17 рокiв. Юхта Н.П. обiймала посади: ТОВ «ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна» - Провiдного фахiвця вiддiлу корпоративних вiдносин, начальника вiддiлу корпоративних прав та депозитарних вiдносин, ПрАТ "Рiвнеобленерго" (05424874) - член Наглядової ради .
Тарасюк Тетяна Миколаївна Член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 15.10.2013 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища
Стаж роботи 24 роки
Попередне місце роботи ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" - Директор з юридичних питань
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Тарасюк Т.М. як член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконувала посадовi обов'язки та мала повноваження, передбаченнi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi члена Правлiння Тарасюк Т.М. брала участь у засiданнях Правлiння та голосувала з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Тарасюк Т.М. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 24 роки. Тарасюк Т.М. протягом останнiх рокiв обiймала посаду Директора з юридичних питань в ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО". Додатковою угодою до Контракту вiд 18.07.2016р., термiн дiї Контракту з членом Правлiння Тарасюк Т.М. продовжено до моменту переобрання/вiдкликання чи виникнення iнших пiдстав для припинення Контракту.
Токарська Олена В'ячеславівна Член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані -
Освіта Вища. Московський ордена Ленiна та ордена Жовтневої революцiї енергетичний iнститут. Спецiальнiсть:Гiдроелектроенергетика. Квалiфiкацiя:iнженер-гiдроелектроенергетик. Рiк закiнчення:1992р.
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна" - Директор департаменту енергозбутової полiтики.
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Токарська О.В. як член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Ревiзiйну комiсiю та Контрактом. В якостi члена Ревiзiйної комiсiї Токарська О.В. бере участь у засiданнях Ревiзiйної комiсiї та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї. Винагорода Токарськiй О.В. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. В натуральнiй формi член Ревiзiйної комiсiї винагороди не отримував. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 30 рокiв. Токарська О.В. обiймала посади: ТОВ "ВС Енерджi Iнтернешнл Україна" - директор департаменту енергозбутової полiтики.
Лавренко Микола Миколайович Голова Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1956 р. н. (68 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - До наступних Загальних зборiв акцiонерiв
Паспортні дані -
Освіта Вища. Кiровоградський iнститут сiльськогосподарського машинобудування. Спецiальнiсть:"Технологiя машинобудування, металорiзальнi верстати та iнструменти". Квалiфiкацiя: iнженер-механiк. Рiк закiнчення: 1982 р.
Стаж роботи 42 роки
Попередне місце роботи ТОВ «ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна» - Перший Вiце-президент, Президент
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Рiшенням Наглядової ради (Протокол б/н вiд 19.04.2017 р.) Лавренка М.М. обрано Головою Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" з 19 квiтня 2017 року. Лавренко М.М. як Голова Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Наглядову раду та Контрактом. В якостi Голови Наглядової ради Лавренко М.М. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Наглядової ради (в т.ч. виключної компетенцiї Наглядової ради у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду Товариства). Винагорода Лавренку М.М. виплачується у вiдповiдностi до умов Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 42 роки. Протягом останнiх п'яти рокiв Лавренко М.М. обiймав посади: Президента ТОВ "ВС Енерджi Iнтернешнл Україна"(код 33947089), ПрАТ "Рiвнеобленерго" (05424874) - член Наглядової ради.
Поливяний Іван Олексійович Голова Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Дата вступу на посаду і термін 15.01.2015 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища
Стаж роботи 35 років
Попередне місце роботи ПрАТ "ОДЕСАОБЛЕНЕРГО" - Голова Правлiння
Примітки Посадова особа не надавала згоди на розкриття паспортних даних. Поливяний I.О. як Голова Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконував посадовi обов'язки та мав повноваження, передбаченнi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi Голови Правлiння Поливяний I.О. брав участь у засiданнях Правлiння та голосував з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Поливяному I.О. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не мала непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 35 рокiв. Поливяний I.О. обiймав посади: Голови Правлiння ПрАТ "Одесаобленерго" та Голови Правлiння ПрАТ "Кiровоградобленерго". Додатковою угодою до Контракту з Головою Правлiння вiд 18.07.2016р. було продовжено термiн дiї Контракту укладеного з Поливяним I.О. до моменту переобрання/вiдкликання чи виникнення iнших пiдстав для припинення Контракту. Рiшенням Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" вiд 25.09.2017 року (Протокол б/н вiд 25.09.2017 року) було достроково припинено повноваження Поливяного Iвана Олексiйовича, як Голови Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" з 25.09.2017 року у зв'язку зi смертю. Про що, у встановленому законодавством порядку було розмiщено Особливу iнформацiю.
Чернявський Володимир Олександрович Голова Правлiння ПрАТ "Київобленерго"
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 07.11.2017 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Харкiвський полiтехнiчний iнститут, спецiальнiсть: iнженер-системотехнiк, закiнчив у 1989р.
Стаж роботи 28 років
Попередне місце роботи Обласне комунальне пiдприємство "Полтаватеплоенерго" - Генеральний директор
Примітки Продовження: навчався у Харкiвськiй державнiй академiї мiського господарства, за спецiальнiстю:iнженер-економiст. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Чернявський В.О. як Голова Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконував посадовi обов'язки та мав повноваження, передбаченнi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi Голови Правлiння Чернявський В.О. брав участь у засiданнях Правлiння та голосував з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Чернявському В.О. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 28 рокiв. Чернявський В.О. обiймав посади: Генерального директора обласного комунального пiдприємства "Полтаватеплоенерго".
Соловйов Юрій Юрійович Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2017 - до наступних рiчних Загальних зборiв акцiонерiв
Паспортні дані -
Освіта Вища. Київський iнститут народного господарства iм.Д.С.Коротченка. Спецiальнiсть: економiка працi. Квалiфiкацiя: економiст. Рiк закiнчення:1984р.
Стаж роботи 40 років
Попередне місце роботи ТОВ «ВС Енерджi Iнтернейшнл Україна» - Вiце-президент з органiзацiйно-кадрових питань.
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Соловйов Ю.Ю. як Заступник Голови Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконує посадовi обов'язки та має повноваження, передбаченнi Статутом Товариства, Положенням про Наглядову раду та Контрактом. В якостi Заступника Голови Наглядової ради Соловйов Ю.Ю. бере участь у засiданнях Наглядової ради та голосує з питань, що вiдносяться до компетенцiї Наглядової ради (в т.ч. виключної компетенцiї Наглядової ради у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства", Статуту Товариства та Положення про Наглядову раду Товариства). Винагорода Соловйову Ю.Ю. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 40 рокiв. Соловйов Ю.Ю. протягом останнiх п'яти рокiв обiймав посади: ПрАТ "ЕК "Херсонобленерго -, член Наглядової ради, ТОВ "ВС Енерджi Iнтернешнл Україна"(код 33947089) - Вiце-президент з органiзацiйно-кадрових питань.
Бардацький Олександр Васильович Член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО"
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 25.07.2013 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" - Директор з питань безпеки
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Бардацький О.В. як член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконував посадовi обов'язки та мав повноваження, передбаченнi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi члена Правлiння Бардацький О.В. брав участь у засiданнях Правлiння та голосував з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Бардацькому О.В. рвиплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не мала непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 27 рокiв. Бардацький О.В. протягом останнiх рокiв обiймав посаду Директора з питань безпеки в ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО". Додатковою угодою до Контракту з членом Правлiння вiд 18.07.2016р., продовжено термiн дiї Контракту укладеного з Бардацьким О.В. до моменту переобрання/вiдкликання чи виникнення iнших пiдстав для припинення Контракту. Рiшенням Наглядової ради ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" вiд 25.01.2017р. (Протокол б/н вiд 25.01.2017р.) припинено повноваження Бардацького Олександра Васильовича, як члена Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" з 25.01.2017р.Про що, у встановленому законодавством порядку було розмiщено Особливу iнформацiю.
Даниленко Анжела Володимирівна Член Правлiння
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 15.01.2015 - згiдно умов Контракту
Паспортні дані -
Освіта Вища
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи ПрАТ "ОДЕСАОБЛЕНЕРГО", ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" - Директор фiнансовий
Примітки Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Даниленко А.В. як член Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" виконувала посадовi обов'язки та мала повноваження, передбаченi посадовою iнструкцiєю, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння та Контрактом. В якостi члена Правлiння Даниленко А.В. брала участь у засiданнях Правлiння та голосувала з питань, що вiдносяться до компетенцiї Правлiння. Винагорода Даниленко А.В. протягом року виплачувалась у вiдповiдностi до Контракту. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи - 30 рокiв. Даниленко А.В. робiймала посади члена Правлiння ПрАТ "Кiровоградобленерго" та члена Правлiння ПрАТ "Одесаобленерго". Додатковою угодою до Контрактуз членом Правлiння вiд 18.07.2016р. продовжено термiн дiї Контракту до моменту переобранння/вiдкликання чи виникнення iнших пiдстав для припинення Контракту.

Ліцензії

Дата  
АЕ № 194761 16.05.2013 Постачання електричної енергiї за регульованим тарифом
Орган ліцензування НКРЕ України
Дата видачі 16.05.2013
Опис Лiцензiя безстрокова. У випадку виникнення необхiдностi Товариство має намiр продовжувати дiю Лiцензiї на постачання електричної енергiї за регульованим тарифом.
АЕ № 194762 16.05.2013 Передача електричної енергiї мiсцевими (локальними) електричними мережами
Орган ліцензування НКРЕ України
Дата видачі 16.05.2013
Опис Лiцензiя безстрокова. У випадку виникнення необхiдностi Товариство має намiр продовжувати дiю Лiцензiї на передачу електричної енергiї мiсцевими (локальними) електричними мережами.
АЕ № 270647 27.12.2012 Надання освiтнiх послуг навчальними закладами, пов'язаних з одержанням професiйної освiти на рiвнi квалiфiкацiйних вимог до професiйно-технiчного навчання, пiдвищення квалiфiкацiї
Орган ліцензування Мiнiстерство освiти i науки України
Дата видачі 27.12.2012
Опис Вiдповiдно частини 6 статтi 21 Закону України "Про лiцензування видiв господарської дiяльностi" вiд 02.03.2015 року №222-VIII (далi - Закон) лiцензiї, якi були чинними на день набуття чинностi вказаного Закону (28 червня 2015 року) та мали обмежений термiн дiї, стали безстроковими. У зв'язку з цим, термiн дiї Лiцензiї на надання освiтнiх послуг навчальними закладами, пов'язаних з одержанням професiйної освiти на рiвнi квалiфiкацiйних вимог до професiйно-технiчного навчання, пiдвищення квалiфiкацiї серiї АЕ №270647 виданої Мiнiстерством освiти i науки України 27.12.2012 року - є необмеженим.
АЕ №261578 24.05.2013 господарська дiяльнiсть, пов'язана iз створенням об'єктiв архiтектури
Орган ліцензування Державна архiтектурно-будiвельна iнспекцiя України
Дата видачі 24.05.2013
Опис Вiдповiдно частини 6 статтi 21 Закону України "Про лiцензування видiв господарської дiяльностi" вiд 02.03.2015 року №222-VIII (далi - Закон) лiцензiї, якi були чинними на день набуття чинностi вказаного Закону (28 червня 2015 року) та мали обмежений термiн дiї, стали безстроковими. У зв'язку з цим, термiн дiї Лiцензiї на господарську дiяльнiсть, пов'язану iз створенням об'єктiв архiтектури серiї АЕ №261578 виданої Державною архiтектурно-будiвельною iнспекцiєю України 24.05.2013 року - є необмеженим.

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ У ГАЛУЗІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ #39146751
Адреса КИЇВСЬКА ОБЛ., КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ Р-Н, М. ВИШНЕВЕ, ВУЛ. КИЇВСЬКА, БУД. 2, КОРП. Б
Опис ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" є одним iз засновникiв КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНIЗАЦIЇ РОБОТОДАВЦIВ У ГАЛУЗI ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ, та, вiдповiдно, є членом КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНIЗАЦIЇ РОБОТОДАВЦIВ У ГАЛУЗI ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ. Голова Правлiння ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" є Головою Ради КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНIЗАЦIЇ РОБОТОДАВЦIВ У ГАЛУЗI ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ та може здiйснювати управлiнськi функцiї, беручи участь у засiданнях Ради. КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНIЗАЦIЯ РОБОТОДАВЦIВ У ГАЛУЗI ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ не є акцiонерним товариством.
ГРОМАДСЬКА СПІЛКА "АСОЦІАЦІЯ ОПЕРАТОРІВ РОЗПОДІЛЬЧИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ" #40290423
Адреса М. КИЇВ, ВУЛ. ОМЕЛЯНОВИЧА-ПАВЛЕНКА, БУД. 4/6
Опис ПрАТ "КИЇВОБЛЕНЕРГО" є одним iз засновникiв Громадської спiлки "Асоцiацiя операторiв розподiльчих електричних мереж", та, вiдповiдно, є її членом. Громадська спiлка "Асоцiацiя операторiв розподiльчих електричних мереж" не є акцiонерним товариством. Статутний капiтал Спiлки не подiлений на частки.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Washington Holdings B.V. / 34121094 978 400 000 шт 94.00%
Адреса Нiдерланди (Netherlands), Амстердам (Amsterdam), Keizersgracht 62