Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (40)
Перевірки (19)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "АРКС"

#20474912

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва Приватне акцiонерне товариство "Страхова компанiя "АХА Страхування"
ЄДРПОУ 20474912
Адреса 04070, м. Київ, вул. Iллiнська, 8
Номер свідоцтва про реєстрацію А01№606267
Дата державної реєстрації 22.08.2003
Середня кількість працівників 880
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ "Укрсиббанк"
МФО: 351005
Номер рахунку: 26503253730300
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті АТ "Укрсиббанк"
МФО: 351005
Номер рахунку: 26503253730300
Контакти
+38 (044) 391-11-21
oleg.zakalyuk@axa-ukraine.com

Опис діяльності

Організаційна структура

-

Працівники

-

Участь у об'єднаннях

-

Спільна діяльність

-

Пропозиції щодо реорганізації

-

Облікова політика

-

Продукція

-

Активи

-

Основні засоби

-

Проблеми

-

Фінансова політика

-

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

-

Стратегія подальшої діяльності

-

R&D

-

Інше

-

Посадові особи

Ім'я Посада
Александр Пежу (Аlехаndrе Реjоuх) Член Ревiзiйної Комiсiї
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано
Примітки Повноваження та обов'язки: Перевiрка фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у вiдповiдностi з принципами добросовiсного корпоративного управлiння та Положення про Ревiзiйну Комiсiю. Змiн в персональному складi щодо Члена Ревiзiйної Комiсiї протягом звiтного перiоду не було. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Віолета Сіруел [Vіоlета Сіruеl] Член Наглядової Ради
Дата вступу на посаду і термін 26.12.2012 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано.
Примітки Повноваження та обов'язки: Захист прав акцiонерiв Товариства; Контроль та регулювання дiяльностi Правлiння Товариства; Прийняття участi в роботi Нагядової ради; Голосування на засiданнях Наглядової ради з питань: Пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв Акцiонерiв, Затвердження рiшень про будь-який iстотний перегляд довгострокового господарського плану та рiчного бюджету Товариства; Затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством; Прийняття рiшення про вiдсторонення Голови Правлiння та/або iншого члена Правлiння вiд здiйснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здiйснюватиме такi повноваження; Затвердження рiшень про притягнення до матерiальної та дисциплiнарної вiдповiдальностi членiв Правлiння та iнших посадових осiб Товариства; Вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї Наглядової Ради згiдно iз Законом та статутом Товариства. Продовжено повноваження з 30.04.2015 члена Наглядової Ради (протокол Зборiв акцiонерiв №38 вiд 29.04.2015). 10.03.2017р. вiд АХА - акцiонера АТ <СК <АХА Страхування>, емiтентом отримано повiдомлення вх. № 11956/18рцв вiд 09.02.2017р. про замiну Членiв Наглядової Ради АТ <СК <АХА Страхування> - представника акцiонера АХА, а саме: вiдкликано (припинено повноваження) Члена Наглядової Ради АТ <СК <АХА Страхування> - представника акцiонера Джозефа Ван Iна (Jozef Van In). Джозеф Ван Iн перебував на посадi Члена Наглядової Ради АТ <СК <АХА Страхування> з 25.12.2012р. до 10.03.2017р. Повiдомлення не мiстить об?рунтування змiн у персональному складi посадових осiб АТ <СК <АХА Страхування>. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Перетяжко Андрій Іванович Перший заступник Голови Правлiння
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи Попереднi посади за останнi 5 рокiв: Перший Заступник Голови Правлiння АТ "СК "АХА Страхування"
Примітки Повноваження та обов'язки: Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними договорiв (полiсiв, сертифiкатiв) страхування, з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на представлення iнтересiв Товариства в органах державної влади, мiсцевого самоврядування, пiдприємствах, установах, органiзацiях рiзних форм власностi, органах судочинства; Пiдписувати договори оренди автотранспортних засобiв вiд iменi Товариства; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними цивiльно-правових угод з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Вести переговори та укладати вiд iменi Товариства договори доручення та iншi договори (угоди) про спiвробiтництво в сферi страхування та перестрахування, у тому числi пов'язаних iз зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю. При укладеннi таких договорiв обов'язкове використання вiдповiдним чином затверджених документiв Товариства (у тому числi наказiв i розпоряджень), що накладають обмеження на iстотнi умови договору; Пiдписувати, подавати та отримувати звiти, заяви, клопотання, довiдки, листи, подання та будь-якi iншi документи, що подаються в органи державної влади й управлiння, органи мiсцевого самоврядування, контролюючi органи. Обсяг повноважень Членiв Правлiння встановлюється Головою Правлiння. Змiн в персональному складi щодо Першого заступника Голови Правлiння протягом звiтного перiоду не було. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Попереднi посади: Заступник Голови Правлiння АТ "СК "АХА Страхування". Загальний стаж роботи: 24 роки. Посада на iншому пiдприємствi: Генеральний директор ТДВ <СК <АХА Страхування Життя>; мiсцезнаходження: вул. Iллiнська, 8, м. Київ, Україна, 04070. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Коваленко Ярослава Анатоліївна Член Наглядової ради
Дата вступу на посаду і термін 03.11.2016 - до 30.04.2018 року
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано.
Примітки Повноваження та обов'язки: Захист прав акцiонерiв Товариства; Контроль та регулювання дiяльностi Правлiння Товариства; Прийняття участi в роботi Нагядової ради; Голосування на засiданнях Наглядової ради з питань: Пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв Акцiонерiв, Затвердження рiшень про будь-який iстотний перегляд довгострокового господарського плану та рiчного бюджету Товариства; Затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством; Прийняття рiшення про вiдсторонення Голови Правлiння та/або iншого члена Правлiння вiд здiйснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здiйснюватиме такi повноваження; Затвердження рiшень про притягнення до матерiальної та дисциплiнарної вiдповiдальностi членiв Правлiння та iнших посадових осiб Товариства; Вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї Наглядової Ради згiдно iз Законом та статутом Товариства. 03.11.2016р. вiд Публiчного акцiонерного товариства <УкрСиббанк> - акцiонера АТ <СК <АХА Страхування>, емiтентом отримано повiдомлення вих. № 33-22/51803 вiд 03.11.2016р. про замiну Членiв Наглядової Ради АТ <СК <АХА Страхування> - представникiв акцiонера Публiчного акцiонерного товариства <УкрСиббанк>, а саме: на посаду Члена Наглядової Ради АТ <СК <АХА Страхування> - представника акцiонера Публiчного акцiонерного товариства <УкрСиббанк> призначено Коваленко Ярославу Анатолiївну. Особа не надала згоди на розкриття iнших (в т.ч. паспортних) даних щодо себе. Розмiр пакета акцiй або частки, якою володiє в статутному капiталi АТ <СК <АХА Страхування> - 0%. Непогашенi судимостi за корисливi та посадовi злочини у особи вiдсутнi. Протягом останнiх п'яти рокiв обiймала посади: радник Голови Правлiння ПуАТ <СЕБ Банк>; старший менеджер торгiвельних марок Пiдприємства з iноземною iнвестицiєю <Iмперiал Тобако Юкрейн>; директор з маркетингу ТОВ <Вiжн Медiа>; начальник департаменту маркетингу АТ <УкрСиббанк>. Повiдомлення не мiстить об?рунтування змiн у персональному складi посадових осiб АТ <СК <АХА Страхування>. Члена Наглядової Ради призначено до закiнчення строку повноважень, на який було призначено замiненого Члена Наглядової Ради, тобто до 30.04.2018 р. Посадова особа не є акцiонером, представником групи акцiонерiв, незалежним директором, посадова особа є представником акцiонера АТ <УкрСиббанк>.
Іванінів Микола Іванович Фiнансовий Директор
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано
Примітки Повноваження: Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними договорiв (полiсiв, сертифiкатiв) страхування,з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на представлення iнтересiв Товариства в органах державної влади, мiсцевого самоврядування, пiдприємствах, установах, органiзацiях рiзних форм власностi, органах судочинства; Пiдписувати договори оренди автотранспортних засобiв вiд iменi Товариства; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними цивiльно-правових угод з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Вести переговори та укладати вiд iменi Товариства договори доручення та iншi договори (угоди) про спiвробiтництво в сферi страхування та перестрахування, у тому числi пов'язаних iз зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю. При укладеннi таких договорiв обов'язкове використання вiдповiдним чином затверджених документiв Товариства (у тому числi наказiв i розпоряджень), що накладають обмеження на iстотнi умови договору; Пiдписувати, подавати та отримувати звiти, заяви, клопотання, довiдки, листи, подання та будь-якi iншi документи, що подаються в органи державної влади й управлiння, органи мiсцевого самоврядування, контролюючi органи. Обсяг повноважень Членiв Правлiння встановлюється Головою Правлiння. Змiн в персональному складi щодо Фiнансового директора протягом звiтного перiоду не було. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Посада на iншому пiдприємствi: немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних та iнших даних.
Груба Інна Іванівна Головний бухгалтер
Дата вступу на посаду і термін 01.12.2014 - безстроково з 30.01.2015
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано.
Примітки Повноваження згiдно посадових iнструкцiй. Змiн в персональному складi щодо Головного бухгалтера протягом звiтного перiоду не було. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Посада на iншому пiдприємствi: немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Фармага Світлана Петрівна Голова Ревiзiйної Комiсiї
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано
Примітки Повноваження та обов'язки: Перевiрка фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у вiдповiдностi з принципами добросовiсного корпоративного управлiння та Положення про Ревiзiйну Комiсiю. Змiн в персональному складi щодо Члена Ревiзiйної Комiсiї протягом звiтного перiоду не було. Обрано з 30.04.2017 членом Ревiзiйної Комiсiї (протокол Зборiв акцiонерiв №40 вiд 27.04.2017). На засiданнi Ревiзiйної Комiсiї АТ <СК <АХА Страхування> 22.11.2017 р. за результатами голосування прийнято рiшення про обрання Головою Ревiзiйної комiсiї АТ <СК <АХА Страхування> Фармагу Свiтлану Петрiвну. Розмiр пакета акцiй або частки, якою володiє в статутному капiталi АТ <СК<АХА Страхування> - 0%. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Чмерук Тарас Юрійович Член Ревiзiйної Комiсiї
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано.
Примітки Повноваження та обов'язки: Перевiрка фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у вiдповiдностi з принципами добросовiсного корпоративного управлiння та Положення про Ревiзiйну Комiсiю. Обрано з 30.04.2017 членом Ревiзiйної Комiсiї (протокол Зборiв акцiонерiв №40 вiд 27.04.2017) . Розмiр пакета акцiй або частки, якою володiє в статутному капiталi АТ <СК<АХА Страхування> - 0%. Непогашенi судимостi за корисливi та посадовi злочини у особи вiдсутнi. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Бруно Броше (Вrunо Вrоснет) Член Наглядової Ради
Дата вступу на посаду і термін 10.03.2017 - до закiнчення строку повноважень, тобто до 30.04.2018р
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Попередне місце роботи Згоди на розкриття даних не надано.
Примітки Повноваження та обов'язки: Захист прав акцiонерiв Товариства; Контроль та регулювання дiяльностi Правлiння Товариства; Прийняття участi в роботi Нагядової ради; Голосування на засiданнях Наглядової ради з питань: Пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв Акцiонерiв, Затвердження рiшень про будь-який iстотний перегляд довгострокового господарського плану та рiчного бюджету Товариства; Затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством; Прийняття рiшення про вiдсторонення Голови Правлiння та/або iншого члена Правлiння вiд здiйснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здiйснюватиме такi повноваження; Затвердження рiшень про притягнення до матерiальної та дисциплiнарної вiдповiдальностi членiв Правлiння та iнших посадових осiб Товариства; Вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї Наглядової Ради згiдно iз Законом та статутом Товариства. 10.03.2017р. вiд АХА - акцiонера АТ <СК <АХА Страхування>, емiтентом отримано повiдомлення вх. № 11956/18рцв вiд 09.02.2017р. про замiну Членiв Наглядової Ради АТ <СК <АХА Страхування> - представника акцiонера АХА, а самепризначено Члена Наглядової Ради АТ <СК <АХА Страхування> - представника акцiонера Бруно Броше (Bruno Brochet). Особа не надала згоди на розкриття iнших (в т.ч. паспортних) даних. Розмiр пакета акцiй або частки, якою володiє в статутному капiталi АТ <СК<АХА Страхування> - 0%. Непогашенi судимостi за корисливi та посадовi злочини у особи вiдсутнi. Протягом останнiх п'яти рокiв обiймав посади: Головний регiональний правовий консультант АХА в Центральнiй i Схiднiй Європi. Повiдомлення не мiстить об?рунтування змiн у персональному складi посадових осiб АТ <СК <АХА Страхування>. Посадова особа не являється акцiонером, представником групи акцiонерiв та незалежним директором. Посадова особа є представником акцiонера АТ <УкрСиббанк>.
Гавриленко Вячеслав Віталійович Заступник Голови Правлiння
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Стаж роботи 29 років
Попередне місце роботи Попереднi посади за останнi 5 рокiв: заступник Голови Правлiння АТ "Страхова компанiя "АХА Страхування"
Примітки Повноваження та обов'язки: Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними договорiв (полiсiв, сертифiкатiв) страхування, з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на представлення iнтересiв Товариства в органах державної влади, мiсцевого самоврядування, пiдприємствах, установах, органiзацiях рiзних форм власностi, органах судочинства; Пiдписувати договори оренди автотранспортних засобiв вiд iменi Товариства; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними цивiльно-правових угод з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Вести переговори та укладати вiд iменi Товариства договори доручення та iншi договори (угоди) про спiвробiтництво в сферi страхування та перестрахування, у тому числi пов'язаних iз зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю. При укладеннi таких договорiв обов'язкове використання вiдповiдним чином затверджених документiв Товариства (у тому числi наказiв i розпоряджень), що накладають обмеження на iстотнi умови договору; Пiдписувати, подавати та отримувати звiти, заяви, клопотання, довiдки, листи, подання та будь-якi iншi документи, що подаються в органи державної влади й управлiння, органи мiсцевого самоврядування, контролюючi органи. Обсяг повноважень Членiв Правлiння встановлюється Головою Правлiння. Змiн в персональному складi щодо Заступника Голови Правлiння протягом звiтного перiоду не було. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Попереднi посади за останнi 5 рокiв: Заступник Голови Правлiння АТ "СК "АХА Страхування". Загальний стаж роботи - 28 рокiв. Посада на iншому пiдприємствi: немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Межебицький Максим Станіславович Заступник Голови Правлiння
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи Попереднi посади за останнi 5 рокiв: Заступник Голови Правлiння АТ "СК "АХА Страхування"
Примітки Повноваження та обов'язки: Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними договорiв (полiсiв, сертифiкатiв) страхування, з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на представлення iнтересiв Товариства в органах державної влади, мiсцевого самоврядування, пiдприємствах, установах, органiзацiях рiзних форм власностi, органах судочинства; Пiдписувати договори оренди автотранспортних засобiв вiд iменi Товариства; Видавати довiреностi працiвникам Товариства на укладення ними цивiльно-правових угод з юридичними та фiзичними особами на суму, яка визначається окремим наказом Голови Правлiння; Вести переговори та укладати вiд iменi Товариства договори доручення та iншi договори (угоди) про спiвробiтництво в сферi страхування та перестрахування, у тому числi пов'язаних iз зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю. При укладеннi таких договорiв обов'язкове використання вiдповiдним чином затверджених документiв Товариства (у тому числi наказiв i розпоряджень), що накладають обмеження на iстотнi умови договору; Пiдписувати, подавати та отримувати звiти, заяви, клопотання, довiдки, листи, подання та будь-якi iншi документи, що подаються в органи державної влади й управлiння, органи мiсцевого самоврядування, контролюючi органи. Обсяг повноважень Членiв Правлiння встановлюється Головою Правлiння. Змiн в персональному складi щодо Заступника Голови Правлiння протягом звiтного перiоду не було. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Попереднi посади за останнi 5 рокiв: Заступник Голови Правлiння АТ "СК "АХА Страхування". Загальний стаж роботи: 21 рокiв. Посада на iншому пiдприємствi: немає. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.
Філіп Вотле (Рніlірре Wаuтеlет) Голова Правлiння
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2017 - на 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта Згоди на розкриття даних не надано
Стаж роботи 39 років
Попередне місце роботи Попереднi посади за останнi 5 рокiв: Голова Правлiння АТ "СК"АХА Страхування"
Примітки Повноваження та обов'язки: Представляти iнтереси Товариства, вчиняти правочини та виконувати юридичнi дiї вiд iменi Товариства без довiреностi; Розпоряджатися коштами та майном Товариства в межах повноважень та компетенцiї, передбачених Статутом; Видавати накази, давати розпорядження та доручення, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; Видавати та пiдписувати довiреностi, проводити переговори та пiдписувати договори (контракти) та будь-якi iншi документи вiд iменi Товариства; Вiдкривати, розпоряджатися та/або закривати банкiвськi рахунки Товариства; Наймати та звiльняти працiвникiв Товариства (у тому числi, особу, яка виконує функцiї головної технiчної посадової особи (вiдповiдальний актуарiй) та головної посадової особи з питань iнформацiйних технологiй; останнi двi особи не є членами Правлiння); визначати винагороду та умови трудового найму; а також розробляти посадовi iнструкцiї; Приймати рiшення про накладання дисциплiнарної та матерiальної вiдповiдальностi на працiвникiв Товариства, окрiм членiв Правлiння; Приймати рiшення з iнших питань, якi закрiпленi за Правлiнням. Змiн в персональному складi щодо Голови Правлiння протягом звiтного перiоду не було. Непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Загальний стаж роботи: 38 рокiв. Посади на iншому пiдприємствi - вiдсутнi. Попереднi посади за останнi 5 рокiв: на поточнiй посадi. Посадова особа не надала згоди на розкриття iнших даних.

Ліцензії

Дата  
АВ 483276 17.09.2009 Обов'язкове особисте страхування вiд нещасних випадкiв на транспортi
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Обов'язкове особисте страхування вiд нещасних випадкiв на транспортi
АВ 483277 17.09.2009 Обов'язкове особисте страхування працiвникiв вiдомчої (крiм тих, якi працюють в установах i органiзацiях, що фiнансуються з Державного бюджету України) та сiльської пожежної охорони i членiв добровiльних пожежних дружин (команд)
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Обов'язкове особисте страхування працiвникiв вiдомчої (крiм тих, якi працюють в установах i органiзацiях, що фiнансуються з Державного бюджету України) та сiльської пожежної охорони i членiв добровiльних пожежних дружин (команд)
АВ 483278 17.09.2009 Обов'язкове авiацiйне страхування цивiльної авiацiї
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Обов'язкове авiацiйне страхування цивiльної авiацiї
АВ 483279 17.09.2009 Обов'язкове страхування цивiльної вiдповiдальностi громадян України, що мають у власностi чи iншому законному володiннi зброю, за шкоду, яка може бути заподiяна третiй особi або її майну внаслiдок володiння, зберiгання чи використання цiєї зброї
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Обов'язкове страхування цивiльної вiдповiдальностi громадян України, що мають у власностi чи iншому законному володiннi зброю, за шкоду, яка може бути заподiяна третiй особi або її майну внаслiдок володiння, зберiгання чи використання цiєї зброї
АВ 483280 17.09.2009 Обов'язкове страхування цивiльної вiдповiдальностi суб'єктiв господарювання
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Повна назва виду дiяльностi: Обов'язкове страхування цивiльної вiдповiдальностi суб'єктiв господарювання за шкоду, яку може бути заподiяно пожежами та аварiями на об'єктах пiдвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечнi об'єкти та об'єкти, господарська дiяльнiсть на яких може призвести до аварiй екологiчного та санiтарно-епiдемiологiчного характеру.
АВ 483281 17.09.2009 Обов'язкове страхування вiдповiдальностi суб'єктiв перевезення небезпечних вантажiв на випадок настання негативних наслiдкiв при перевезеннi небезпечних вантажiв.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Обов'язкове страхування вiдповiдальностi суб'єктiв перевезення небезпечних вантажiв на випадок настання негативних наслiдкiв при перевезеннi небезпечних вантажiв.
АВ 483282 17.09.2009 Добровiльне медичне страхування (безперервне страхування здоров'я)
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне медичне страхування (безперервне страхування здоров'я).
АВ 483283 17.09.2009 Добровiльне страхування цивiльної вiдповiдальностi власникiв наземного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника)
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування цивiльної вiдповiдальностi власникiв наземного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника).
АВ 483284 17.09.2009 Добровiльне страхування медичних витрат
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування медичних витрат
АВ 483285 17.09.2009 Добровiльне страхування фiнансових ризикiв
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування фiнансових ризикiв.
АВ 483286 17.09.2009 Добровiльне страхування вiдповiдальностi власникiв водного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть пееревiзника).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування вiдповiдальностi власникiв водного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника).
АВ 483287 17.09.2009 Добровiльне страхування вiдповiдальностi перед третiми особами
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Повна назва виду дiяльностi: Добровiльне страхування вiдповiдальностi перед третiми особами [крiм цивiльної вiдповiдальностi власникiв наземного транспорту, вiдповiдальностi власникiв повiтряного транспорту, вiдповiдальностi власникiв водного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника)].
АВ 483288 17.09.2009 Добровiльне страхування майна [крiм залiзничного, наземного, повiтряного, водного транспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту), вантажiв та багажу (вантажобагажу)
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування майна [крiм залiзничного, наземного, повiтряного, водного транспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту), вантажiв та багажу (вантажобагажу)].
АВ 483289 17.09.2009 Добровiльне страхування вiд вогневих ризикiв та ризикiв стихiйних явищ.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування вiд вогневих ризикiв та ризикiв стихiйних явищ.
АВ 483290 17.09.2009 Добровiльне страхування вантажiв та багажу (вантажобагажу).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування вантажiв та багажу (вантажобагажу).
АВ 483291 17.09.2009 Добровiльне страхування водного транспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування водного транспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту).
АВ 483292 17.09.2009 Добровiльне страхування залiзничного транспорту.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування залiзничного транспорту
АВ 483293 17.09.2009 Добровiльне страхування наземного транспорту (крiм залiзничного).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування наземного транспорту (крiм залiзничного).
АВ 483294 17.09.2009 Добровiльне страхування здоров'я на випадок хвороби.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування здоров'я на випадок хвороби.
АВ 483295 17.09.2009 Добровiльне страхування вiд нещасних випадкiв.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 17.09.2009
Опис Добровiльне страхування вiд нещасних випадкiв.
АВ 594085 10.10.2011 Обов'язкове страхування предмета iпотеки вiд ризикiв випадкового знищення, випадкового пошкодження або псування.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 10.10.2011
Опис Обов'язкове страхування предмета iпотеки вiд ризикiв випадкового знищення, випадкового пошкодження або псування.
АГ 569137 24.12.2010 Обов'язкове страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi власникiв наземних транспортних засобiв.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 24.12.2010
Опис Обов'язкове страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi власникiв наземних транспортних засобiв.
АЕ 284435 03.04.2014 Обов'язкове страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi приватного нотарiуса
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 03.04.2014
Опис Обов'язкове страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi приватного нотарiуса.
АЕ 284436 03.04.2014 Добровiльне страхування сiльськогосподарської продукцiї
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 03.04.2014
Опис Добровiльне страхування сiльськогосподарської продукцiї.
АЕ 522547 20.08.2014 Добровiльне страхування судових витрат
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 20.08.2014
Опис Добровiльне страхування судових витрат.

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АГРОРІСК" #32382561
Адреса М. КИЇВ, ВУЛ. ГРУШЕВСЬКОГО, БУД. 28/2-А, НЕЖИЛЕ, ПРИМІЩЕННЯ 43
Опис Розмiр статутного капiталу ТОВ "АГРОРIСК" становить 645786,00 грн. Розмiр внеску емiтента до статутного капiталу ТОВ "АГРОРIСК" становить 42400,00 грн.

Власники акцій

Власник Частка
АХА S.A. (Францiя) / 572093920 50.17%
Адреса Франція, Париж, проспект Матіньон, буд. 25
Код 572093920
АТ "УкрСиббанк" / #09807750 31.98%
Адреса Україна, Київ, Андріївська буд. 2/12
Код 09807750
ТОВ "УкрСиб Фiнанс" / #32338678 17.84%
Адреса Україна, Харків, вул. Дарвіна, 2З
Код 32338678

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
АХА S.A. (Францiя) / 572093920 13 142 015 шт 50.17%
Адреса ФРАНЦІЯ', м. Париж, проспект Матіньон, буд. 25
АТ "УкрСиббанк" / #09807750 8 378 599 шт 31.98%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Андріївська буд. 2/12
ТОВ "УкрСиб Фiнанс" / #32338678 4 672 701 шт 17.84%
Адреса Україна, м. Харків, вул. Дарвіна, 2З