Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (182)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СІ-ЕС-ТІ ІНВЕСТ"

#20280935

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СI-ЕС-ТI IНВЕСТ"
ЄДРПОУ 20280935
Адреса м. Київ, 02154, вул. Русанівський бульвар, буд. 7
Дата державної реєстрації 06.12.1994
Середня кількість працівників 12
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ПРИВАТБАНК"
МФО: 305299
Номер рахунку: UA913052990000026000104890001
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ПРИВАТБАНК"
МФО: 305299
Номер рахунку: UA913052990000026000104890001
Контакти
+38 (056) 788-02-07
office@cst-invest.dp.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Зміни в організаційній структурі у звітному періоді відповідно до попередних звітних періодів не відбуваличь.

Працівники

Середньооблікова чисельність штатних працівників облікового складу (осіб) - 12, середня чисельність позаштатних працівників та осіб, які працюють за сумісництвом (осіб) - 9, чисельність працівників, які працюють на умовах неповного робочого часу (дня, тижня) (осіб) - 9. Фонд оплати праці - 449341 грн.. Розмір фонду оплати праці, зменшився відносно попереднього року. Кадрова програма емiтента, спрямована на забезпечення рiвня квалiфiкацiї її працiвникiв операцiйним потребам емiтента полягає в матерiальному заохоченi працiвникiв, тобто своєчаснiй виплатi заробiтної плати, соцiальних виплат та компенсацiй працiвникам, покращеннi умов та ефективностi працi, пiдвищенi рiвня квалiфiкацiї працiвникiв шляхом вiдвiдування семiнарiв, пiдписки на перiодичнi видання, заохочення навчання працiвникiв в вищих закладах України.

Участь у об'єднаннях

Емітент не належить до будь-яких об'єднань підприємств.

Спільна діяльність

Спiльну дiяльнiсть з iншими органiзацiями, пiдприємствами, установами емiтент не проводить.

Пропозиції щодо реорганізації

Жодних пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб протягом звiтного перiоду до емiтента не надходило.

Облікова політика

Облікова політика обрана згідно вимог Закону України від 16.07.99 р. № 996-ХІV "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні". Здійснюється на підставі наказу "Про організацію бухгалтерського обліку та облікової політики підприємства". Ведення бухгалтерського обліку на підприємстві здійснюється бухгалтерською службою підприємства на чолі з головним бухгалтером. Розпорядження головного бухгалтера, які стосуються становлення та ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, є обов’язковими для виконання усіма структурними підрозділами й усіма працівниками підприємства. Забезпечення дотримання на підприємстві встановлених єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку, складання й подання у встановлені строки фінансової звітності. Вважати всі рекламні витрати - рекламою підприємства. Застосовання на підприємстві комп’ютерної бухгалтерської програми «1:С Бухгалтерія» та "1:С Торгівля". Використовування згідно Закону № 851 ст. 7 електронного документообігу з застосуванням електронного цифрового підпису. Вважати малоцінними необоротними матеріальними активами (надалі – МНМА) матеріальні цінності з терміном корисного використання понад один рік вартістю менше 6000 грн. Нараховувати амортизацію по МНМА в першому місяці використання у розмірі 100% його вартості. Здійснювати амортизацію нематеріальних активів прямолінійним методом. Нараховувати знос малоцінних швидкозношуваних предметів (МБП) при передачі в експлуатацію у розмірі 100% їх вартості. Вважати всі матеріальні цінності, які оприбутковані в бухгалтерському обліку, такими що мають відношення до господарській діяльності підприємства, якщо в інших наказах не написано іншого значення. Здійснювати оцінку вибуття запасів в бухгалтерському та податковому обліку методом середньозваженої собівартості. Здійснювати нарахування амортизації по основним засобам за прямолінійним методом з урахуванням допустимих строків корисного використання основних засобів, не менш встановлених Податковим кодексом України. Використовувати для визначення витрат підприємства рахунки класу 9. Розраховувати поквартально резерв на виплату відпусток. Формувати резерв сумнівних боргів виходячи із платоспроможності окремих дебіторів. Використовувати при зберіганні первинних документів строк позовної давності згідно Наказу Міністерства Юстиції України № 578/5 від 12.04.2012.

Продукція

Основні видидіяльності емітента: 61.10 Діяльність у сфері проводового електрозв’язку, 61.90 Інша діяльність у сфері електрозв’язку. Інформація про основні види продукції або послуг, що їх виробляє чи надає емітент (види послуг, канали продажу, методи, джерела, динаміка цін, загальна сума експорту/імпорту). Види послуг – телекомунікаційні послуги, а саме: • надання послуг проводового фіксованого телефонного зв'язку; • SIP-телефонія; • Офісні АТС; • послуги Інтернет; • надання в оренду й експлуатацію власного нерухомого майна, та оптичного устаткування. Канали продажу – дилерська мережа и центри обслуговування клієнтів. Ціни на послуги встановлюються згідно аналогічних на ринку телекомунікаційних послуг. Вартість послуг фіксованого телефонного зв’язку встановлюється з урахуванням діючих Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, затверджених рішенням НКРЗІ.

Активи

Придбання основних засобів за останні п'ять років не було . Відчужено основних засобів за останні п'ять років на суму 91 4925,60 грн.

Основні засоби

Всi основнi засоби перебувають у власностi емiтента. Термiни та умови користування основними засобами (за основними групами): Основнi засоби в заставi не перебувають. Термiни та умови користування основними засобами на пiдприємствi визначаються строком корисної експлуатацiї, визначеної технiчною та проектною документацiєю, технiчним станом та ступенем зносу. Первiсна вартiсть основних засобiв: 42 046,3 тис.грн. Ступiнь зносу основних засобiв: 69,04% Ступiнь використання основних засобiв: 100%. Сума нарахованого зносу: 29 028,6 тис.грн Суттєвi змiни у вартостi основних засобiв зумовленi: суттєвих змiн у вартостi основних засобiв в звiтному роцi не було. Iнформацiя про всi обмеження на використання майна емiтента: основних засобiв, що виключенi з активiв та щодо яких iснує обмеження права власностi немає, в заставi основнi засоби не перебувають.

Проблеми

Серед проблем, якi впливають на дiяльнiсть Емiтента можна видiлити наступнi: - нестабiльнiсть законодавства, зокрема, змiна податкового законодавства в сторону збiльшення податкового навантаження; - прийняття обмежуючих ринковi вiдносини актiв органами державної влади; - адмiнiстративне втручання уряду в процес цiноутворення; - запровадження бiльш складної та непрозорої дозвiльної процедури; - зменшення реальних доходiв населення в наслiдок iнфляцiйних процесiв в державi; - погiршення загальної економiчної ситуацiї в Українi; - форс-мажорнi обставини (стихiйнi лиха, введення вiйськового чи надзвичайного стану, тощо).

Фінансова політика

Фiнансування дiяльностi пiдприємства здiйснюється за рахунок інвестиційних та власних обiгових коштiв.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Усi договори, що були укладенi в звітному періоді, були виконанi в повному обсязi.

Стратегія подальшої діяльності

Оновлення та модернізація обладнання в 2020 році не планується. Інвестиції в основні фонди на протязі 2020 року не плануються. Основний акцент у діяльності планується зосередити на наданні послуг у сфері Інтернет і офісних АТС, а також на надання в оренду й експлуатацію власного нерухомого майна, та оптичного устаткування. За рахунок зниження с січня 2020 року розрахункових такс за послуги пропуску трафіка до інших мереж планується зменшення витрат, відповідно і зменшення збитків підприємства. Плани подальшої діяльності емітента на 2020 рік: - підключити нових абонентів: 200; - отримати дохід від надання телекомунікаційних послуг: 2,5 млн. грн.(без ПДВ); - з 01.01.2020 відбулося зменшення розрахункових такс за послуги пропуску трафіку, що надасть можливість в 2020 році зменшити розмір витрат на інтерконект на 18-20%.

R&D

За звiтний перiод дослiджень та розробок на пiдприєствi не було.

Інше

Інша інформація, яка може бути істотною для оцінки фінансового стану та результатів діяльності емітента, відсутня.

Посадові особи

Ім'я Посада
Рощина Ольга Анатоліївна Ревізор акціонерного товариства
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 26.04.2019 - на 3 роки
Освіта Вища, юрист-правознавець, Нацiональна академiя внутрiшнiх справ України, спецiальнiсть правознавство, юрист-правознавець
Стаж роботи 8 років
Попередне місце роботи Начальник вiддiлу юридичного супроводу телекомунiкацiйних проектiв та нормативно-провового аналiзу департаменту юридичного забезпечення телекомунiкацiйних проектiв, ТОВ "Iнпраком", д/н
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiни у персональному складi посадової особи в звiтному перiоді відбулися на підставі Протоколу № 10 загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "СІ-ЕС-ТІ ІНВЕСТ" від 25.04.2019 року. Зміни обумовлені зміною організаційної структури Товариства, колегіальний орган Ревізійна комісія ліквідується, створюється одноосібний орган контролю – Ревізор. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж роботи (рокiв) - 8. Попереднi посади: начальник вiддiлу юридичного супроводу телекомунiкацiйних проектiв та нормативно-провового аналiзу департаменту юридичного забезпечення телекомунiкацiйних проектiв ТОВ "Iнпраком". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Скороходова Ольга Михайлівна Головний бухгалтер
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 12.09.2018 - не визначений
Освіта Вища, Дніпропетрівський національнийуніверситет, спеціальність - бухгалтерський облік.
Стаж роботи 14 років
Попередне місце роботи бухгалтер, ПрАТ "Телесистеми України", 22599262
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Розмiр оплати працi визначався посадовим окладом згiдно штатного розпису, iншої винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Змін у персональному складі посадової осби в звітному періоді не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж роботи (рокiв) - 14. Попереднi посади: бухгалтер в ПрАТ "Телесистеми України". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах.
Білоіваненко Олександр Вікторович Генеральний директор
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 26.04.2019 - на 1 рік
Освіта Вища, Закінчив Полтавське вище військове командне училище у 1984 році.Спеціальність: інженер з експлуатації засобів радіозв’язку.
Стаж роботи 9 років
Попередне місце роботи Помічник Генерального директора, ПрАТ "Телесистеми України", 22599262
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Розмiр оплати працi визначався посадовим окладом згiдно штатного розпису, iншої винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Змiни у персональному складi посадової особи за звiтний перiод відбулися на підставі Протоколу № 10 загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "СІ-ЕС-ТІ ІНВЕСТ" від 25.04.2019 року. Зміни у складі посадової особи емітента обумовлені закінченням терміну дії повноважень. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж роботи (рокiв) - 9. Попереднi посади: Помічник Генерального директора ПрАТ "Телесистеми України". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах.

Собівартість продукції

Статя витрат Доля
Емiтент не здiйснює види дiяльностi, передбаченi п.1 Гл.4 Розд.ІІІ Рiшення К №2826 вiд 03.12.13р. 0.00%

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публчне акцiонерне товариство «Нацiональний депозитарiй України” #30370711
Адреса 04107, Україна, м. Київ, вул. Тропініна, буд. 7г
Діятельність Депозитарна діяльність Центрального депозитарію
Ліцензія
№ Рiшення НКЦПФР №2092
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку
з 01.10.2013
Контакти (044) 363-04-00, (044) 363-04-00
Примітки ПАТ "Нацiональний депозитарiй України" здiйснює дiяльнiсть вiдповiдно до "Правил Центрального депозитарiю цiнних паперiв", затверджених рiшенням Наглядової ради ПАТ "Нацiональний депозитарiй України" (протокол вiд 04.09.2013 № 4) та зареєстрованого НКЦПФР 01.10.2013 рiшення № 2092.
Приватне акціонерне товариство "Фінансова компанія "Укрнафтогаз" #24101605
Адреса 02094, Україна, м. Київ, вул. Краківська, буд. 15/17, літ.А
Діятельність Депозитарна діяльність депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ № 263248
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку
з 03.09.2013
Контакти (044) 296-05-40, (044) 296 05 14
Примітки Приватне акціонерне товариство "Фінансова компанія "Укрнафтогаз здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть зберiгача.
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АУДИТОРСЬКА ФІРМА "ВЕРІФ ПЛЮС" #43389187
Адреса 01032, Україна, м. Київ, вул. Либідська, буд. 1-А
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ 4822
Аудиторська палата України
з 15.01.2020
Контакти (44) 465-23-56, (44) 465-23-56
Примітки ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АУДИТОРСЬКА ФІРМА "ВЕРІФ ПЛЮС" надає аудиторськi послуги емiтенту.

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
д/н 20280935
Адреса д/н
Опис Емiтент до будь-яких об'єднань пiдприємств, холдингових компанiй, концернiв, консорцiумiв, асоцiацiй тощо за галузевими, територiальними чи iншими принципами не належить.

Власники акцій

Власник Частка
Компанiя "MIRTALA BUSINESS INC" / 565706 74.99%
Адреса ПАНАМА, Сьюдад де Панама Кальє 43, Белья Віста,, Торрес де Белья Віста, Торре 2
Код 565706
Компанiя з обмеженою вiдповiдальнiстю "КВАДРА СИСТЕМЗ ЛIМIТЕД" / 41525 25.01%
Адреса МАЛЬТА, Моста, Левел 2, Форум, Конститюшн Стрит
Код 41525

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Компанiя "MIRTALA BUSINESS INC" / 565706 124 077 шт 74.99%
Адреса Панама, Кальє, 43, Белья Віста, Торрес де Белья Віста, Торре 2
Компанiя з обмеженою вiдповiдальнiстю "КВАДРА СИСТЕМЗ ЛIМIТЕД" / 41525 41 381 шт 25.01%
Адреса Мальта, Моста, Левел 2, Форум, Конститюшн Стрит,
ФІЗИЧНІ ОСОБИ БІЛЬШЕ 5% АКЦІЙ ЕМІТЕНТА НЕ ВОЛОДІЮТЬ 0 шт 0.00%