Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (12)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СМІЛЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД"

#14313725

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СМІЛЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД"
ЄДРПОУ 14313725
Адреса 20700 м. Смiла, Незалежностi, 67
(КОАТУУ 711 500000)
Номер свідоцтва про реєстрацію ААБ №761964
Дата державної реєстрації 07.02.1993
Середня кількість працівників 218
Орган управління Емiтент є акцiонерним товариством.
Банк, що облуговує емітента в національній валюті Фiлiя Черкаське ГРУ ПАТ КБ Приватбанк
МФО: 354347
Номер рахунку: 26007271984001
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті Фiлiя Черкаське ГРУ ПАТ КБ Приватбанк
МФО: 354347
Номер рахунку: 26007271984001
Контакти
+38 (047) 332-40-65
smz@smela.com.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Вихристюк Олексій Анатолійович Заступник голови наглядової ради
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2020
Освіта вища. Нацiональна академiя внутрiшнiх справ
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи Останнi пiвроку обiймав посаду - член наглядової ради ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Акцiонер. Основне мiсце роботи ТОВ "Кобi Дiсрiбьюшн", директор
Примітки Протягом останнiх 5 рокiв обiймав посаду директора в ТОВ "Кобi Дiстрiбьюшн". Як заступник голови наглядової ради органiзовує роботу наглядової ради за вiдсутностi Голови наглядової ради. Як член наглядової ради приймає участь у - забезпеченнi функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. - виявленнi недолiкiв системи контролю, розробцi пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйсненнi контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивностi та незалежностi аудитора. - здiйсненнi контролю за усуненням недолiкiв, якi були виявленi пiд час проведення перевiрок ревiзiйною комiсiєю, службою внутрiшнього аудиту та зовнiшнiм аудитором. - аналiзує дiї Правлiння Товариства щодо управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержанням номенклатури товарiв та послуг; - приймає участь у вирiшеннi iнших питань дiяльностi Товариства, що вiдповiдно до Статуту, рiшень Загальних зборiв та чинного законодавства вiднесенi до компетенцiї Наглядової ради. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини.
Деревянко Ірина Анатоліївна Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1982 р. н. (42 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2022
Освіта вища. Схiдно-Европейський унiверситет
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи Головне управлiння Нацiональної полiцiї в Черкаськiй областi. Провiдний спецiалiст, головний спецiалiст, бухгалтер вiддiлу розрахунково-касового обслуговування УФЗПО ГУНП в Черкаськiй областi. Акцiонер.
Примітки Протягом останнiх пiвроку займала посаду головний бухгалтер ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод", голова ревiзiйної комiсiї. У складi ревiзiйної комiсiї здiснює контроль за виконанням Правлiнням Товариства рiчних фiнансових планiв, аналiз ефективностi та повноти виконання Правлiнням Товариства рiшень Вищого органу Товариства та Наглядової ради щодо питань фiнансово-господарської дiяльностi Товариства, аналiз цiн, за якими Товариство закуповує сировину, комплектуючi, матерiали, обладнання, а також реалiзує готову продукцiю (надає послуги) на предмет їх вiдповiдностi ринковим цiнам на дату здiйснення фiнансових операцiй, контроль за своєчасним та повним здiйсненням розрахункiв з бюджетом, аналiз ефективностi використання кредитних ресурсiв, якi залучаються Товариством, аналiз ефективностi використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства, що формуються за рахунок прибутку Товариства , перевiрку фiнансової документацiї Товариства, ведення якої забезпечується Правлiнням Товариства, аналiз угод, укладених вiд iменi Товариства, подання звiтiв про результати перевiрок Загальним зборам акцiонерiв Товариства та надання рекомендацiй Загальним зборам акцiонерiв Товариства на пiдставi цих звiтiв та iншi дiї вiдповiдно до Статуту товариства. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини. На iнших пiдприємствах посад не обiймає.
Жовноватюк Олексій Миколайович Член наглядової рдди
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2020
Освіта вища. Академiя адвокатури України
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи Основне мiсце роботи - адвокат, помiчник народного депутату. Останнi пiвроку обiймав посаду - член наглядової ради ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Акцiонер.
Примітки Протягом останнiх 5 рокiв i на це час обiймає посаду адвоката, помiчника народного депутату. Як член наглядової ради приймає участь у - забезпеченнi функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. - виявленнi недолiкiв системи контролю, розробцi пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйсненнi контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивностi та незалежностi аудитора. - здiйсненнi контролю за усуненням недолiкiв, якi були виявленi пiд час проведення перевiрок ревiзiйною комiсiєю, службою внутрiшнього аудиту та зовнiшнiм аудитором. - аналiзує дiї Правлiння Товариства щодо управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержанням номенклатури товарiв та послуг; - приймає участь у вирiшеннi iнших питань дiяльностi Товариства, що вiдповiдно до Статуту, рiшень Загальних зборiв та чинного законодавства вiднесенi до компетенцiї Наглядової ради. . Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини.
Зборовський Сергій Борисович Голова наглядової ради
Рік народження 1970 р. н. (54 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2020
Освіта вища. Московький авiацiйний iнститут
Стаж роботи 28 років
Попередне місце роботи Останнi пiвроку обiймав посаду Голови наглядової ради ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Акцiонер.
Примітки Протягом останнiх 5 рокiв обiймав посади: директор департаменту безпеки ПАТ "Український iнновацiйний банк, заступник директора кредитного департаменту з питань економiчної безпеки ВАТ Банк "Бiг Енергiя", радник тимчасового адмiнiстратора ВАТ Банк "Бiг Енергiя", заступник начальника Управлiння безпеки АТ "Укрiнбанк", начальник Управлiння безпеки АТ "Укрiнбанк", директор департаменту безпеки ПАТ "Укрiнбанк. Зараз займає посаду радник з питань економiчної безпеки ТОВ "Луї Дрейфус Компанi Україна". Голова Наглядової ради органiзовує її роботу, скликає засiдання Наглядової ради та головує на них, вiдкриває Загальнi збори, вiд iменi Товариства пiдписує контракт з членами Правлiння Товариства, здiйснює iншi повноваження, передбаченi Статутом та вiдповiдно до дiючого законодавства. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини.
Чаус Наталія Володимирівна Заступник Голови правлiння
Рік народження 1967 р. н. (57 років)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 30.04.2020
Освіта середня спецiальна.Подольський iндустрiальний технiкум харчової та легкої промисловостi
Стаж роботи 34 роки
Попередне місце роботи Останнi пiвроку займала посаду заступника Голови правлiння ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод"
Примітки Протягом останнiх 5 рокiв обiймала посаду iнженер з охорони працi ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Призначена на посаду члена правлiння 7.12.2017 р. Наглядовою радою. У складi правлiння керує поточною дiяльнiстю пiдприємства. Приймає участь у колегiальному вирiшеннi питань щодо фiнансово-господарської та виробничої дiяльностi Товариства в межах, передбачених Статутом. У складi правлiння приймає участь -у розробках та затвердженнi поточних планiв фiнансово-економiчної та виробничої дiяльностi i оперативних завдань Товариства та забезпеченнi їх реалiзацiї; -прийняттi рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом такого правочину, становить вiд 5 до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної звiтностi Товариства. -затвердженнi органiзацiйної структури Товариства, внесеннi змiн до органiзацiйної структури Товариства; -затвердженнi правил, процедур та iнших внутрiшнiх документiв Товариства, внесеннi змiн до цих документiв, крiм тих затвердження яких вiднесено до компетенцiї Загальних зборiв та Наглядової ради; -затвердженнi штатного розкладу (розпису), умов оплати працi працiвникiв Товариства, крiм посадових осiб органiв Товариства; - та iншi права та обов"язки вiдповiдно до Статуту товариства. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини та не обiймає посад на iнших пiдприємствах.
Куценко Вікторія Олександрівна Член наглядової ради
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2020
Освіта вища. Нацiональний аграрний унiверситет
Стаж роботи 17 років
Попередне місце роботи Основне мiсце роботи - пприватний пiдприємець. Останнi пiвроку обiймала посаду - член наглядової ради ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Акцiонер.
Примітки Займала посаду спецiалiста по дистрiбьюцiї у ВАТ "Карлсберг-Груп", с 2012 року- приватний пiдприємець. Як член наглядової ради приймає участь у - забезпеченнi функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. - виявленнi недолiкiв системи контролю, розробцi пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйсненнi контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивностi та незалежностi аудитора. - здiйсненнi контролю за усуненням недолiкiв, якi були виявленi пiд час проведення перевiрок ревiзiйною комiсiєю, службою внутрiшнього аудиту та зовнiшнiм аудитором. - аналiзує дiї Правлiння Товариства щодо управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержанням номенклатури товарiв та послуг; - приймає участь у вирiшеннi iнших питань дiяльностi Товариства, що вiдповiдно до Статуту, рiшень Загальних зборiв та чинного законодавства вiднесенi до компетенцiї Наглядової ради. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини.
Милько Олександр Сергійович Голова правлiння
Рік народження 1982 р. н. (42 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 30.04.2020
Освіта вища. Нацiональна академiя внутрiшнiх справ.
Стаж роботи 17 років
Попередне місце роботи Останнi пiвроку займав посаду Голова правлiння ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод"
Примітки До цього протягом останнiх 5 рокiв обiймав посаду виконавчого директора ТОВ "Кобi Дiстрiбьюшн". Призначений на посаду Голови правлiння Наглядовою радою 07.12.2017 р. Правлiння керує поточною дiяльнiстю Товариства. Голова Правлiння органiзовує роботу Правлiння, скликає та органiзовує проведення засiдань, забезпечує ведення протоколiв засiдань, головує на засiданнях Правлiння. Голова Правлiння несе вiдповiдальнiсть за зберiгання документiв Товариства, перелiк яких визначається законом України "Про акцiонернi товариства". Голова Правлiння має право дiяти без довiреностi вiд iменi Товариства, представляти Товариство без довiреностi у вiдносинах з усiма без винятку органами державної влади та мiсцевого самоврядування, пiдприємствами, установами, органiзацiями всiх форм власностi, а також у вiдносинах з фiзичними та юридичними особами. Здiйснювати поточне керiвництво Товариством (приймати рiшення, видавати накази, розпорядження i давати вказiвки обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства, розподiляти обов'язки мiж заступниками голови Правлiння та iншими посадовими особами Товариства, крiм членiв Наглядової ради Товариства, затверджувати посадовi iнструкцiї працiвникiв, встановлювати внутрiшнiй режим роботи Товариства та iнше вiдповiдно до Статуту товариства. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини та не обiймає посад на iнших пiдприємствах.
Татарчук Михайло Сергійович Член наглядової ради
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2020
Освіта вища. Нацiональна академiя внутрiшнiх справ
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи Останнi пiвроку обiймав посаду - член наглядової ради ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Акцiонер.
Примітки Протягом останнiх 5 рокiв обiймав посади:начальник вiддiлу, радник Голови наглядової ради ПАТ "Український iнновацiйний банк". На данний час пенсiонер. Як член наглядової ради приймає участь у - забезпеченнi функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. - виявленнi недолiкiв системи контролю, розробцi пропозицiй та рекомендацiй щодо її вдосконалення. Здiйсненнi контролю за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивностi та незалежностi аудитора. - здiйсненнi контролю за усуненням недолiкiв, якi були виявленi пiд час проведення перевiрок ревiзiйною комiсiєю, службою внутрiшнього аудиту та зовнiшнiм аудитором. - аналiзує дiї Правлiння Товариства щодо управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержанням номенклатури товарiв та послуг; - приймає участь у вирiшеннi iнших питань дiяльностi Товариства, що вiдповiдно до Статуту, рiшень Загальних зборiв та чинного законодавства вiднесенi до компетенцiї Наглядової ради. . Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини.
Коломієць Іван Петрович Голова ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2022
Освіта вища. Нацiональна академiя внутрiшнiх справ України
Стаж роботи 36 років
Попередне місце роботи ПАТ "Ватутiнський хлiбокомбiнат". Заступник голови ревiзiйної служби.
Примітки Працює начальник служби безпеки ПрАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". До цього останнiх 5 рокiв обiймав посаду заступник голови ревiзiйної служби ПАТ "Ватутiнський хлiбокомбiнат". Як голова органiзовує роботу ревiзiйної комiсiї, скликає засiдання її членiв. У складi ревiзiйної комiсiї здiснює контроль за виконанням Правлiнням Товариства рiчних фiнансових планiв Товариства, аналiз ефективностi та повноти виконання Правлiнням Товариства рiшень Вищого органу Товариства та Наглядової ради щодо питань фiнансово-господарської дiяльностi Товариства, аналiз цiн, за якими Товариство закуповує сировину, комплектуючi, матерiали, обладнання, а також реалiзує готову продукцiю (надає послуги) на предмет їх вiдповiдностi ринковим цiнам на дату здiйснення фiнансових операцiй, контроль за своєчасним та повним здiйсненням розрахункiв з бюджетом, контроль за нарахуванням, своєчаснiстю та повнотою виплати дивiдендiв, аналiз ефективностi використання кредитних ресурсiв, якi залучаються Товариством, аналiз ефективностi використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства, що формуються за рахунок прибутку Товариства, перевiрку фiнансової документацiї Товариства, ведення якої забезпечується Правлiнням Товариства, аналiз угод, укладених вiд iменi Товариства, подання звiтiв про результати перевiрок Загальним зборам акцiонерiв Товариства та надання рекомендацiй Загальним зборам акцiонерiв Товариства на пiдставi цих звiтiв. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини. На iнших пiдприємствах посад не обiймає.
Шерстюк Юрій Вікторович Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1961 р. н. (63 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 06.12.2022
Освіта вища. Київський полiтехнiчний iнститут
Стаж роботи 37 років
Попередне місце роботи Головний iнженер ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод", акцiонер
Примітки Працює виконавчим директором ПрАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Останнi 5 рокiв займав посади головного iнженера, виконавчого директора ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". У складi ревiзiйної комiсiї здiснює контроль за виконанням Правлiнням Товариства рiчних фiнансових планiв, аналiз ефективностi та повноти виконання Правлiнням Товариства рiшень Вищого органу Товариства та Наглядової ради щодо питань фiнансово-господарської дiяльностi Товариства, аналiз цiн, за якими Товариство закупає сировину, комплектуючi, матерiали, обладнання, а також реалiзує готову продукцiю (надає послуги) на предмет їх вiдповiдностi ринковим цiнам на дату здiйснення фiнансових операцiй, контроль за своєчасним та повним здiйсненням розрахункiв з бюджетом, контроль за нарахуванням, своєчаснiстю та повнотою виплати дивiдендiв, аналiз ефективностi використання кредитних ресурсiв, якi залучаються Товариством, аналiз ефективностi використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства, що формуються за рахунок прибутку Товариства , перевiрку фiнансової документацiї Товариства, ведення якої забезпечується Правлiнням Товариства, аналiз угод, укладених вiд iменi Товариства, подання звiтiв про результати перевiрок Загальним зборам акцiонерiв Товариства та надання рекомендацiй Загальним зборам акцiонерiв Товариства на пiдставi цих звiтiв та iншi дiї вiдповiдно до Статуту товариства. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини. На iнших пiдприємствах посад не обiймає.
Крамар Федір Васильович Заступние Голови правлiння
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Дата вступу на посаду і термін 07.12.2017 - 30.04.2020
Освіта середня сецiальна. Смiлянський технiкум харчової промисловостi
Стаж роботи 42 роки
Попередне місце роботи Останнi пiвроку займав посаду заступника Голови правлiння ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод"
Примітки Протягом останнiх 5 рокiв працював начальником енерго-механiчної служби, заступником головного iнженера ПАТ "Смiлянський машинобудiвний завод". Призначений на посаду заступника Голови правлiння 7.12.2017 р. Наглядовою радою. У складi правлiння керує поточною дiяльнiстю пiдприємства. Приймає участь у колегiальному вирiшеннi питань щодо фiнансово-господарської та виробничої дiяльностi Товариства в межах, передбачених Статутом. У складi правлiння приймає участь -у розробках та затвердженнi поточних планiв фiнансово-економiчної та виробничої дiяльностi i оперативних завдань Товариства та забезпеченнi їх реалiзацiї; -прийняттi рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом такого правочину, становить вiд 5 до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної звiтностi Товариства. -затвердженнi органiзацiйної структури Товариства, внесеннi змiн до органiзацiйної структури Товариства; -затвердженнi правил, процедур та iнших внутрiшнiх документiв Товариства, внесеннi змiн до цих документiв, крiм тих затвердження яких вiднесено до компетенцiї Загальних зборiв та Наглядової ради; -затвердженнi штатного розкладу (розпису), умов оплати працi працiвникiв Товариства, крiм посадових осiб органiв Товариства; - та iншi права та обов"язки вiдповiдно до Статуту товариства. Особа не має непогашеної судимiстi за корисливi та посадовi злочини та не обiймає посад на iнших пiдприємствах.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
МИЛЬКО ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ 378 624 шт 32.59%
МИЛЬКО ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА 195 698 шт 16.85%