Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (5) Банкрутство (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (20)
Перевірки (10)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАВОД "КУЗНЯ НА РИБАЛЬСЬКОМУ"

#14312364

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАВОД "КУЗНЯ НА РИБАЛЬСЬКОМУ"
ЄДРПОУ 14312364
Адреса 04176, м. Київ, вул. Електрикiв №26
Номер свідоцтва про реєстрацію 10711200000002994
Дата державної реєстрації 25.12.1996
Середня кількість працівників 676
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ "Мiжнародний iнвестицiйний банк"
МФО: 380582
Номер рахунку: 26000010300172
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті ПАТ "Мiжнародний iнвестцiйний банк"
МФО: 380582
Номер рахунку: 26000010300172
Контакти
+38 (044) 351-77-00
tddir@zkr.com.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Органiзацiйна структура ПрАТ"Завод "Кузня на Рибальському". 1.Загальнi збори акцiонерiв. 2.Спостережна рада. 3.Ревiзiйна комiсiя. 4.Правлiння. 5.Голова правлiння. 6.Дирекцiя: -генеральний директор -директор з зовнiшньо-економiчної дiяльностi -директор з фiнансiв i аналiтики -заступник генерального директора з комерцiї -заступник генерального директора з пiдготовки виробнцтва -заступник генерального директра з виробництва,-заступник генерального директоа з режиму та безпеки -заступник генерального директора з перналу -заступник генерального директора з якостi -заступник генерального директора з корпоративних та майфнових питань -заступник генерального директора з спецтехнiки -заступник генерального директора з маркетингу -заступниу генерального директора по спецекспорту спецтехнiки -заступник генерального директора з будiвництва об"єктiв -головний бухгалтер Вiддiли:матерiально-технiчного забезпечення,вiддiл експортного контролю,вiддiл економiчного аналiзу та розвитку,вiддiл маркетингу,фiнансово-аналiтичний,бухгалтерiя,вiддiл оплати працi,вiддiл iнформацiйних технологiй,вiддiл головного технолога, проектний центр,вiддiл ремонту та екстплуатацiї,вiддiл головного екологавiддiл спецiальго височастотного обладнання,режимно-секретний вiддiл,вiддiл майнових вiдносин,вiддiл кадрiв,вiддiл технiчного навчання,вiддiл технiчного контролю,вiддiл охорони працi. Цеха: корпусо-стапельний, монтажно-добудовний,,машинобудiвне виробництво №420,машинобудiвне виробництво "Верфь" ремонтно-iнструментальний цех №160 ,адмiнiстративно-господарчий вiддiл №713,транспортно-складсського господарства №421. Дочiрнi пiдприємства: 1.Дочiрнє пiдприємство "ЛК-Металургiя"-виробництво сталевого литва. 2.Дочiрне пiдприємство"Медично-санiтарна частина" ПрАТ "Завод Кузня на Рибальському" 3.Дочiрне пiдприємство "Парус" ПрАТ "Кузня на Рибальському" 4.Дочiрне пiдприємство "Будинок культури"ПрАТ"Завод "Кузня на Рибальському" 5.Дочiрне пiдприємство "Зовнiшекономсервiс" 6.Дочiрне пiдприємство "Житлова -експлуатацiйна контора-ЛК" ПрАТ "Завод Кузня на Рибальському" Мiсце знаходження дочiрнiх пiдприємств м.Киїiв,вул Електрикiв,26. Товариство має i вiдокремленi структурнi пiдроздiли: 1.В П ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ ВIДДIЛ ВАТ "ЗАВОД "ЛЕНIНСЬКА КУЗНЯ"код ЄДРПОУ 25291335 мiсце знаходження :04176,м.КиївПодiльський район, вул Електрикiв,буд26. 2.ТЕРИТОРIАЛЬНО-ВIДОКРЕМЛЕНИЙ ПIДРОЗДIЛ-ЗДАВАЛЬНА БАЗА ВАТ"ЗАВОД"ЛЕНIНСЬКА КУЗНЯ" Код ЄДРПОУ В П 26347190 Мiсце знаходження ВП :73000 м.Херсон,Херсонська область,Комсомольський район,КАРАНТИННИЙ ОСТРIВ,буд1.

Працівники

1.Середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiва облiкового складу - 335 осiб. 2.Середня чисельнiсть позаштатних працiвникiв та сумiсникiв - 341 особа. 3.В 1918 роцi Товариство не працювало на умовах неповного робочого часу (дня,тижня). 4.Фонд оплати працi всього - 1062250,2 тис.грн. Збiльшення розмiру оплати працi вiдносно попереднього року на 47068,6 тис.грн. Кадрова програма емiтента спрямована на забезбечення рiвня квалiфiкацiї працiвникiв,його виробничим потребам. Основною метою кадрової полiтики Товариства - своєчасне забезпечення Товариства персоналом необхiдної якостi та необхiдної чисельностi.Забезпеченнч умов реалiзацiї прав та обов"язкiв працiвникiв , що передбаченi трудовим законодавством, рацiональне використання кадрового потенцiалу. Характеристик кадрової полiтики : аспекти роботи з персоналом - набiр персоналу з подальшим навчаннчм, високої згуртованостi колективу , перспективнiсть кар"єрного росту у Товариствi. Перевага при призначенi на вищi посади надається працiвникам Товариства,проводиться планування кар"єри, мотивацiя i стимулювання,значна увага придiляється питанням мотивацiї, задоволенню потреби у стабiльностi , безпецi, соцiальному забезпеченнi, впровадження iновацiй ,високого почуття причетностi, вiдповiдальностi за змiни. Ведеться робота з пiдвищення квалiфiкацiї спецiалiстiв та робiтникiв безпосередньо на пiдприємствi. На пiдприємствi органiзована система навчання працiвникiв заводу за виробничими та сумiжними професiями. Створено вiддiл технiчного навчання, розроблено положення про порядок квалiфiкацiйної атестацiї на виробництвi, положення про навчання, програми на переатестацiю, навчання для пiдвищення розряду працiвникiв за виробничими професiями . Проведено навчання : -з охорони працi - 157 чол. -з пожежної безпеки - 142 чол. -з електробезпеки 11група до 1000 В - 118 чол. -за професiями без вiдриву вiд виробництва присвоєно розрядiв -41 чол. -надано допуски до виконання робiт з небезпечними факторами - 57чол. Працiвники згiдно планiв перепiдготовки проходять навчання та перевiрку знань з питань охорони працi та спецiальне навчання за розробленими та затвердженими тематичними планами i програмами. В 2018роцi на пiдготовку кадрiв в навчальних центрах м. Києва витрачено 154311грн. охоплено IТП -285 чол. ,робiтникiв-79 чол.

Участь у об'єднаннях

Емiтент не належить до будь-яких об"єднань.

Спільна діяльність

Емiтент не проводить спiльну дiяльнiсть з iншими органiзацiями , пiдприємствами , установами.

Пропозиції щодо реорганізації

Будь - яких пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб, протягом року не надходило.

Облікова політика

Облiкова полiтика в Товариствi ведеться згiдно Наказу генерального директора Товариства. Розроблена на пiдставi Закону України вiд 16.07.1999 року "Пробухгалтерський облiк i фiнансову звiтнiсть в Українi" та вiдповiдно до вимог Мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi та бухгалтерського облiку (МСФЗ/МСБО) та iнших нормативних актiв. Згiдно наказу прийнято: -нарахування зносу проводиться до досягнення нульової вартостi за прямолiнiйним метотом нарахуввння. Срок корисного використання встановлює коммiсiя пiд час зарахування об"єкта на баланс Товариства. -придбанi запаси зараховуються на баланс Товариства за первiсною вартiстю. -оцiнка вибуття сировини,матерiалiв, готових комплектуючих,напiвфабрикатiв здiйснюється методом iдентифiкованої собiвартостi вiдповiдної одиницi запасiв.

Продукція

Основною продукцiєю Товариства являється : -будiвництво суден спецiального призначення на вибiр замовника, в тому числi бойових. -послуги по ремонту та модернiзацiї морських та рiчних суден. -насоси -металлоконструкцiї мостовi -будiвництво мостових переходiв -продукцiя вiйськового призначення. Ринок збуту - Україна. Продукцiя на експорт в 2018 роцi не поставлялася.

Активи

В 2018роцi вiдбулося значне вiдчуження активiв ПрАТ "ЗАВОД КУЗНЯ НА РИБАЛЬСЬКОМУ" ,а саме: 1.Вiдчужена земельна дiлянка на користь третiх осiб м.Київ ,Шевченкiвський район,вул Жилянська,107 та Симона Петлюри ,32. 2.Вiдчужено комплекс виробничих будiвель та споруд ,якi знаходились на земельнiй дiлянц, на користь третiх осiб. 3.Здiйснена Iнвестицiя в статутний фонд ТОВ "БУД-РЕНОВАЦIЯ". Загальна вартiсть вкладу 5104,9тис.грн. 4.Здiйснена iнвестицiя в статутний фонд ТОВ "ЛЕНД ДЕВЕЛОПМЕНТ ЛТД ПЛЮС" на суму 152461,4тис.грн

Основні засоби

Товариство має основнi засоби виробничого та невиробничого призначення ,якi утримуються на балансi Товариства.Основнi засоби знаходяться в задовiльному станi. -Товариством передано в оперативну оренду основних засобiв на суму 54431 тис.грн. Виробничi потужностi Товариства : -будинки,споруди та передавальнi пристрої на суму 77361тис.грн -iнвестицiйна нерухомiсть - 22232 тис.грн. -машини та обладнання на суму -94761тис.грн. -iнструменти ,прилади iнвентар на суму 4309тис.грн. -транспортнi засоби на суму 22882 тис.грн. -багаторiчнi насадження на суму 236 тис.грн -iншi засоби на суму 9 тис.грн. Виробничий майданчик товариства розташований на територiї Подiльського району м.Києва i прилягає до залiзничної магiстралi станцiї Петрiвка. Основнi засоби виробничого призначення використовуються в одну змiну.Забезпеченнiсть основних засобiв Товариства складає 100%, виробничi потужностi в цiлому задовольняють потреби Товариства. Технологiчне обладнання, яке застосовується у виробництвi вiдповiдає свiтовому науково-технiчному рiвню. До планiв оновлення виробничих фондiв Товариства входить: -модернiзацiя та придбання обладнання обладнання -ремонт будiвель та споруд. В 2018 роцi введено в експлуатацiю основних засобiв на суму 41107 тис.грн. На ПрАТ "Кузня на Рибальському" наказом по пiдприємству впроваджена Система управлiння навколичшiм природнiм середовищем, яке охоплює всi види дiяльностi Товариства : вiд придбання сировини,матерiалiв енергоресурсiв до реалiзацiї готової продукцiї. Екологiчна полiтика Товариства, яка затверджена головою правлiння передбачає мiнiмiзацiю вiдходiв та зменшеннч забруднення навколишнього середовища, води , повiтря та грунтiв. Координацiю i методичне керiвництво по системi управлiння навколишнiм середовищем здiйснює заступник директора з пiдготовки виробництва. До екологiчного законодавства , яке поширюється на дiяльнiсть Товариства належать Закони України: "Про охорону навколишнього середовища","Про охорону атмосферного повiтря", "Про вiдходи","Водний кодекс України" та iншi нормативнi документи, державнi санiтарнi норми та Державнi стандарти України. Монiторинг навколишнього середовища враховує основнi принципи стандарту ISO 1400 i включає основнi напрямки:контроль вiдповiдностi документацiї Товариства вимогам природоохоронного законодавства, контроль якостi, кiлькостi викидiв в атмосферне повiтря та скидiв у р.Днiпро, контроль за збором ,вивозом та утилiзацiю вiдходiв та iн. Систематичний контроль екологiчного стану Товариства здiйснюється вiдомчою лабораторiєю охорони навколишнього середовища, атестованою Мiнекономрозвитку України. Лабораторiя забехпечена сучасними приладами контролю, методичними матерiалами. Фахiвцi мають досвiд роботи i вiдповiдну освiту. Система контролю стану навколишнього середовища дозволяє постiйно удосконалювати ефективнiсть в областi охорони навколишнього середовища шляхом оперативного контролю, оцiнки результатiв впливу виробництва, проведення внутрiшнiх аудитiв. В Товариствi постiйно проводиться робота по замiнi та вдосконаленю пило-газоочисних споруд. Скидання стiчних вод Товариства у р.Днiпро здiйснюється згiдно з нормативiв гiрничодопустимих скидiв. Перевищення лiмiтiв по збору та скиду води в 2018 роцi не вiдбувалося. З метою полiпшення якостi стiчних вод Товариством щорiчно виконуються правоохороннi заходи: чистка вторинних горизонтальних вiдстiйникiв, встановлено самопромивний фiльтр на насоснiй станцiї , проводиться ревiзiя водозабiрної ариатури та iншi роботи. Виробничi та побутовi вiдходи Товариства виконуються пiдрядними органiзацiями,з якими укладенi вiдповiднi договора. Товариство на всi напрямки екологiчного впливу виробництва має лiмiт та дозволи на : викиди в атмосферне повiтря, скидання в водойму, роботи з вiдходами..

Проблеми

Iстотними проблемами, якi впливають на дiяльнiсть пiдприємства є недосконалiсть чинного законодавства, частi змiни в дiючому законодавствi , брак обiгових коштiв, високi ставки банкiвських кредитiв, високi цiни на енергоносiї,стан банкiвської системи, iнфляцiйнi процеси. Вiдсутнiсть закордонних замовникiв.

Фінансова політика

Товариство фiнансується за рахунок власних обiгових коштiв та коштiв кредиту банку.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Товариством укладенi контракти в 2016-2018роках з Мiнiстерством оборони України на вiйськову технiку та озброєння. Договiр пiдряду з ТОВ ЕКО-БУД-ТРЕЙД на роботи по спорудженню об"єкту "Будiвництво Подiльського мостового переходу" в м.Києвi на 2017-2019роки.

Стратегія подальшої діяльності

Пiдписання контрактiв на новi замовлення вiд Мiнiстерства оборони України . Участь у тендерних закупiвлях. Пошуки нових замовникiв за кордоном. Дiяльнiсть емiтента цiлком залежить вiд економiчної та полiтичної ситуацiї в Українi.

R&D

У звiтному роцi дослiджень та розробок в Товариствi не здiйснювалось.

Інше

У звiтному 2018 роцi Товариство працювало без припинення дiяльностi.Будь-яких позовiв до Товариства не пред"являлося.Накладення арешту не було. Протягом трьох рокiв справи щодо банкрутства непорушувались.Дiї по економiчному оздоровленню (санування) не здiйснювались.

Посадові особи

Ім'я Посада
Шандра Валерій Олександрович Голова правлiння
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.03.2017 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи ВАТ "Завод "Ленiнська кузня" - директор з комерцiйних питань
Примітки Повноваження : голова правлiння виконує функцiї голови колегiального органу Товариства та керує його роботою.Винагорода не нараховувалась,в тому числi i в натуральнiй формi. Шандра Валерiй Олександрович непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Білоног Олексій Вікторович член наглядової ради
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 10.12.2018 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи Директор з юридичних питань "Група ТАС"
Примітки Повноваження: затвердження процедур, внутрiшнiх докментiв,визначення органiзацiйної структури Товариства, вирiшення питання про придбання або вдчуження акцiй Товаритсва.Винагороду посадова особа не отримує в тому числi i в натуральнiй формi.Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Бергер Світлана Іванівна Голова ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.03.2017 - 5 рокiв
Освіта середньо-спецiальна
Стаж роботи 16 років
Попередне місце роботи ДП "Люкс-комплект" економiст
Примітки Повноваження: 1.Перевiрка фiнансово-господарської дiяльностi товариства. 2.Надання пропозицiй генеральному директору про полiпшення господарської дiяльностi. 3.Подання загальним зборам акцiонерiв звiтiв про проведення перевiрок. Посадова особа винагороду не отримує,в тому числi i в натуральнiй формi. Бергер свтлана Iванiвна непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злосини немає.
Калініченко Євгеній Петрович Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1951 р. н. (73 роки)
Дата вступу на посаду і термін 30.03.2017 - 5 рокiв
Освіта вища
Стаж роботи 41 рік
Попередне місце роботи Начальник фiнансового вiддiлу ПАТ "Завод "Леннiнська кузня"
Примітки Повноваження : участь у перевiрках фiнансово-господарської дiяльностi Товариства. Винагороду посадова особа не отримує в т.ч .i в натуральнiй формi. Калiнiченко Евгенiй Петрович непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Попик Ніна Миколаївна член правлiння
Рік народження 1949 р. н. (75 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.03.2017 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 46 років
Попередне місце роботи ВАТ "Завод "Ленiнська кузня"- заступник головного бухгалтера.
Примітки Здiйснює контроль за порядком та достовiрнiстю бухгалтерського облiку та статистичної звiтностi Тваристiа.Винагорода не виплачувалась , в тому числi i в натуральнiй формi.Попик Нiна Миколаївна непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Полюга Світлана Леонідівна член наглядової ради
Рік народження 1965 р. н. (59 років)
Дата вступу на посаду і термін 10.12.2018 - 3роки
Освіта вища
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи Заступник начальника вiддiлу маркетингу ПАТ "Завод"Ленiнська кузня"
Примітки Повноваження: затвердження процедур, внутрiшнiх документiв, визначення органiзацiйної структури Товариства, вирiшення питань про придбання, або вiдчуження акцiй Товариством. Винагороду посадова особа не отримує, в тому числi i в натуральнiй формi.Полюга Свiтлана Леонiдiвна непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Каширський Валентин Борисович член правлiння
Рік народження 1948 р. н. (76 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.03.2017 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 37 років
Попередне місце роботи ПАТ "Завод "Ленiнська кузня" - директор з фiнансiв та аналiтики
Примітки Здiйснює керiвництво поточною дяiльнiстю Товариства.Винагорода не нараховувалась, в тому числi i в натуральнiй формi. Каширський Валентин Борисович непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає
Білозубенко Сергій Андрійович член правлiння
Рік народження 1957 р. н. (67 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.03.2017 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 44 роки
Попередне місце роботи Голова правлiння ЦКБ "Чорноморпроєкт".
Примітки Здiйснює кервництво поточною дiяльнiстю Товариства. Винагорода не виплачувалась, в тому числi i в натуральнiй формi.Бiлозубенко Сергiй Андрiйович непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Бондаренко Тамара Євгенівна Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1954 р. н. (70 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.03.2017 - 5 рокiв
Освіта середня
Стаж роботи 46 років
Попередне місце роботи ПАТ "Завод"Ленiнська кузня" ,начальник канцелярiї.
Примітки Повноваження : участь у перевiрках фiнансово-господарської дiяльностi Товариства. Винагороду посадова особа не отримує , в тому числi iв натуральнiй формi. Бондаренко Тамара Євгенiвна непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Ярматова Лариса Віталіївна член наглядової ради
Рік народження 1967 р. н. (57 років)
Дата вступу на посаду і термін 10.12.2018 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 19 років
Попередне місце роботи ПАТ "Завод "Ленiнська кузня",заступник головного бухгалтера
Примітки Повноваження:затвердження процедур,внутрiшнiх документiв,визначення органiзацiйної структури товариства ,вирiшення питань про придбання, або вiдчуження акцiй Товариства. Винагороду посадова особа не отримує в т .ч. не отримує винагороду i в натуральнiй формi. Ярматова Лариса Вiталiєвна непогашеної судиммостi з посадовi злочини немає.

Ліцензії

Дата  
010542 17.08.2011 Дiяльнiсть з використання джерел iонiзуючого випромiнювання
Орган ліцензування Пiвнiчна державна iнспекцiя зядерної та радiацiйної безпеки державної iнспекцiїядерного регулювання
Дата видачі 17.08.2011
Дата закінчення 16.11.2019
Опис При продовженi дiяльностi та за умови виконаннiя робiт з використанням ДIВ
1245.18.32 10.05.2018 Вид дiяльностi КВЕД 30.11,33.15
Орган ліцензування Головне управлiння держпрацi у Київськiй областi.
Дата видачі 10.05.2018
Дата закінчення 10.05.2023
Опис при необхiдностi
1773.18.32 26.06.2018 Вид дiяльностi КВЕД 30.11,33.15
Орган ліцензування Головне управлiння Держпрацi у Київськiй областi
Дата видачі 26.06.2018
Дата закінчення 26.06.2023
Опис при необхiдностi
1774.18.32 26.06.2018 Вид дiяльностi КВЕД 30.11,33.15
Орган ліцензування Головне управлiння держпрацi у Київськiй областi
Дата видачі 26.06.2018
Дата закінчення 26.06.2023
Опис буде продовжено при необхiдностi.
1975.16.32 29.07.2016 Вид дiяльностi КВЕД 30.11
Орган ліцензування Головне упралiння Держпрацi у Київськiй областi
Дата видачі 29.07.2016
Дата закінчення 28.07.2021
Опис буде продовжено при необхiдностi
263.18.30 13.08.2018 Вид дiяльностi КВЕД 30.11,33.15
Орган ліцензування Державна служба з питань працi
Дата видачі 13.08.2018
Дата закінчення 13.08.2023
Опис при необхiдностi
3011.17.32 30.10.2017 Вид дiяльностi КВЕД 30.11
Орган ліцензування Головне управлiння працi у Київськiй областi
Дата видачі 30.10.2017
Дата закінчення 30.10.2022
Опис При умовi виконання робiт
3879,14,32 25.11.2014 Виконання робiт пiдвищеної небезпеки
Орган ліцензування Територiальне управлiння служби у Київськiй областi та м. Києвi
Дата видачі 25.11.2014
Дата закінчення 25.11.2019
Опис За умови необхiдностi та додержання вимог законодавства з питань охорони працi та промислової безпеки.
3879.14.32 07.11.2014 Вид дiяльностi КВЕД 30:11,33.15
Орган ліцензування Територiальне управлiнн державної служби гiрничого нагляду та пром.безпеки
Дата видачі 07.11.2014
Дата закінчення 06.11.2019
Опис буде продовжено при умовi виконання робiт
4088.14.32 25.11.2014 Вид дiяльностi КВЕД 30:11,33.15
Орган ліцензування Територiальне управлiння державної служби гiрничого нагляду та промислової безпеки України у Київськ
Дата видачі 25.11.2014
Дата закінчення 22.11.2019
Опис При умовi виконання робiт, якi потребують дозврлу.
8038500000-10171 20.06.2018 Вид дiяльностi КВЕД 30.11,33.15
Орган ліцензування Виконавчий орган Київської мiської ради
Дата видачі 20.06.2018
Дата закінчення 20.06.2028
Опис Буде продовжено при необхiдностi.
8039100000-10105 23.02.2015 Виробництво КВЕД 30.11
Орган ліцензування Департамент мiського благоустрою та збереження природного середовища
Дата видачі 23.02.2015
Дата закінчення 22.06.2020
Опис Термiн дiї дозволу необмежений
96/КI/49д-18 03.10.2018 КВЕД 30.11
Орган ліцензування Державне агентство водних ресурсiв
Дата видачі 03.10.2018
Дата закінчення 03.10.2021
Опис Буде продовжено при необхiдностi.
SIC.02008.1513 08.12.2015 Всi види дiяльностi по наданим КВЕД
Орган ліцензування Бюро мiжнародної сертифiкацiї
Дата видачі 08.12.2015
Дата закінчення 15.09.2018
Опис Чинний за умови щорiчного пiдтвердження
Лiцензiя 43-Л 23.11.2015 Господарська дiяльнiсть з будiвництва об"єктiв 1V i V категорiї скадностi
Орган ліцензування Державна архiтектурно-будiвельна iнспекцiя України
Дата видачі 23.11.2015
Дата закінчення 23.11.2018
Опис Лiцензiя продовжена в електронному виглядi.
САВЛ-224-3-54-17 22.05.2017 Вид дiяльностi КВЕД 30.11,33.15
Орган ліцензування Регiстр судноплавства України
Дата видачі 22.05.2017
Дата закінчення 21.05.2022
Опис При умовi щорiчного пiдтвердження.
СВП 12-3-109-13 08.11.2013 Проєктно-конструкторськi роботи,переобладнання та ремонт об"єктiв технiчного нагляду (суден,корпусних конструкцiй,суднового обладнання)
Орган ліцензування Регiстр судноплавства України
Дата видачі 08.11.2013
Дата закінчення 08.11.2018
Опис При умовi виконання робiт, якi потребують сертифiкацiї Регiстра судноплавства України.

Обсяги виробництва продукції

Продукція Вироблено, кількість Вироблено, варстість Реалізовано, кількість Реалізовано, варстість
Металоконструкцiї,секцiї мостiв 1493 т 90.35 млн грн 6308 т 381.75 млн грн
Вироби вiйськового призначення 190651шт 426.22 млн грн 190329 456.54 млн грн
суднобудування 4 323.58 млн грн 4 323.58 млн грн

Собівартість продукції

Статя витрат Доля
матерiальнi витрати 80.20%

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 04107, Україна, м.Київ, вул.Тропiнiна,7-г
Діятельність Надання послуг у галузi криптографiчного захисту iнформацiї.
Ліцензія
№ Серiя А01 №795373
Шевченкiвська районна умКиєвi державна адмiнiстрацiя.
з 11.07.2015
Контакти (044)591-04-00, (044)482-52-01
Примітки Вид дiяльностi: надання послуг у галузi криптографiчного захисту iнформацiї.(крiм послуг електронного цифрового пiдпису), торгiвля криптосистемами i засобами криптографiчного захисту iнформацiї (згiдно з перелiком що визначається КМ України.
ТОВ "АФ "ВIТА ПОШТОВА" #33543270
Адреса 02094, Україна, м.Київ, вул.Кракiвська №15/17к.110
Діятельність Дiяльнiсть в сферi бухгалтерського облiку та аудиту
Ліцензія
№ 3663
Аудиторська палата України
з 14.07.2010
Контакти (044)5749441, (044)571-91-11
Примітки ТОВ "АФ "ВIТА ПОШТОВА" зареєстроване Державною комiсiєю з цiнних паперiв та фондового ринку. Видане свiдоцтво провнесення до реєстру аудиторiв та аудиторських фiрм, якi можуть проводити аудиторськi перевiрки. Включено до Рееєстру аудиторських фiрм та аудиторiв. Рiшення Аудиторської палати України вiд 14.07.2010 року. Керiвник установи Кулiченко Оксана Вiкторiвна.

Власники акцій

Власник Частка
EWINS LIMITED(Кiпр) / 389225 94.03%
Адреса Кіпр, NІСОSІА,1З97, буд.4.
Код 389225
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ХЮНДАЙ МОТОР УКРАЇНА" / #33261252 0.73%
Адреса Україна, м.Київ, вул.Новокостантинівська,буд.1А
Код 33261252
ПУБЛIЧНЕ КЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕСИФIКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ IНВЕСТИЦIЙНИЙ ФОНД "ВIК" / #34294509 0.03%
Адреса Україна, м.Київ, вул.Електриків ,буд.29А
Код 34294509
ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФIКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ IНВЕСТИЦIЙНИЙ ФОНД "СОРРДАНТ" / #38013531 0.02%
Адреса УКРАЇНА, м.Київ, вул.Богдана Хмельницького,буд16-22
Код 38013531

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
EWINS LIMITED / 389225 3 225 723 шт 94 034 697.00%
Адреса Кіпр, NІСОSІА, КЕRМІА НОUSЕ ,буд.4
ТОВАРИСТВО З ОБСЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ХЮНДАЙ МОТОР УКРАЇНА" / #33261252 25 203 шт 0.73%
Адреса Україна, м.Київ, вул.Новоконстантинівська,1А
ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО" ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФIКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ IНВЕСТАЦIЙНИЙ ФОНД " ВIК" / #34294509 1 155 шт 0.03%
Адреса Україна, м.Київ, вул.Електриків,29А
ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО"ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФIКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ IНВЕСТИЦIЙНИЙ ФОНД "СОРДАНТ" / #38013531 819 шт 0.02%
Адреса УКРАЇНА, м.Київ, вул.Богдана Хмельницького,буд.16-22