Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (22)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (9)

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАКАРПАТСЬКИЙ ЗАВОД "ЕЛЕКТРОАВТОМАТИКА"

#14309988

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва Ацiонерне товариство "Закарпатський завод "Електроавтоматика"
ЄДРПОУ 14309988
Адреса 90556, смт. Буштино, Заводська, 1
Дата державної реєстрації 03.11.1998
Середня кількість працівників 50
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ"Укрексiмбанк"
МФО: 322313
Номер рахунку: UA093223130000026002000037238
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті Дв
МФО: Дв
Номер рахунку: Дв
Контакти
+38 (031) 342-11-79
zza@tn.uz.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Змiн в органiзацiйнiй структурi у звiтному перiодi не було. Фiлiй та дочiрнiх пiдприємств немає.

Працівники

Середньооблiкова чисельнiсть працюючих - 50 чол. Фонд заробiтної плати - 1718 тис.грн.Кадрова програма емiтевнта, спрямована на забезпечення рiвня квалiфiкацiї її працiвникiв операцiйним потребам емiтента.

Участь у об'єднаннях

Емiтет не належить до будь-яких об"єднань пiдприємств.

Спільна діяльність

Емiтент не проводить спiльної дiяльностi i iншими органiзацiями, пiдприємствами та установами.

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiї з боку третiх осiб щодо реорганiзацiї Товариства не поступали.

Облікова політика

Фiнансова звiтнiсть за 2020 рiк складена у вiдповiдностi до Мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi та Мiжнародних стандартiв бухгалтерського облiку: " МСБО 1 "Подання фiнансової звiтностi"; " МСБО 7 "Звiт про рух грошових коштiв"; " МСБО 8 "Облiковi полiтики, змiни в облiкових оцiнках та помилки"; " МСБО 10 "Подiї пiсля звiтного перiоду". Облiкова полiтика по ПрАТ "Закарпатський завод "Електроавтоматика" була затверджена наказом по Товариству № 1 вiд 03.01.2018 р. Фiнансовi звiти Товариства мiстять статтi, склад i змiст яких визначено вiдповiдно до Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку. Фiнансова звiтнiсть щодо принципiв її пiдготовки, визнання i розкриття її елементiв в цiлому вiдповiдає вимогам МСФЗ, МСБО та обраної облiкової полiтики. Фiнансова звiтнiсть Товариства складена з припущенням подальшого безперервного функцiонування в нацiональнiй валютi України - гривнi. Вiдображенi у фiнансовiй звiтностi суми активiв, зобов'язань, власного капiталу, результатiв дiяльностi в цiлому вiдповiдають даним бухгалтерського облiку, справедливо та достовiрно вiдображають фiнансовий стан Товариства згiдно з визначеною Концептуальною основою. При веденнi бухгалтерського облiку та пiдготовцi фiнансових звiтiв товариство дотримується принципiв автономностi, безперервної дiяльностi, перiодичностi, фактичної собiвартостi, нарахування та вiдповiдностi доходiв i витрат, повного висвiтлення, послiдовностi, обачностi, єдиного грошового вимiрника. Форма ведення бухгалтерського облiку - журнально-ордерна.

Продукція

Основним видом дiяльностi є виробництво продукцiї виробничо-технiчного призначення: амортизатори авiацiйнi, свiтильники та свiтлосигналiзатори авiацiйнi,товари народного вжитку. Основнi клiєнти - пiдприємства машинобудiвної та авiацiйної промисловостi України. Основним замовником на амортизатори та свiтлосигналiзатори авiацiйнi є пiдприємства України Конкурентiв у галузi авiацiйного приладобудування в Українi пiдприємство не має. Виробництво та збут газових конвекторiв залежить вiд сезонних змiн. Стабiльнiсть цiн на продукцiю залежить вiд стабiльностi цiн на сировину,матерiали та енергоносiї та залежить вiд мiнiмальної заробiтної плати,яка встановлена на Українi.

Активи

У зв"язку з вiдсутнiстю обiгових коштiв, замовлень та конкурентноздатної продукцiї пiдприємство не планує залучення значних iнвестицiй або придбання активiв.

Основні засоби

Процент зносу основних засобiв -70,00%, Всi основнi засоби власнi. Орендованих основних засобiв не має.Обмежень на використання основних засобiв не має.

Проблеми

Основними проблемами пiдприємства є: - нестабiльнiсть цiн на сировину, матерiали та енергоносiї; - низька платоспроможнiсть населення України в цiлому. - високi податки - висока конкуренцiя

Фінансова політика

Товариство фiнансує свою дiяльнiсть за рахунок власних коштiв. Дотацiй та iнвестицiй у звiтному перiодi не отримувало.Кредитами банку не користувались.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

За звiтний перiод Товариство виконало всi укладенi угоди.

Стратегія подальшої діяльності

Основними планами пiдприємства є: - збiльшення обсягiв виробництва; - освоєння нової продукцiї; - розширення сфери збуту; - залучення фiнансових iнвестицiй.

R&D

Витрати на дослiдження та розробки не плануються.

Інше

Iнформацiя вiдсутня.

Посадові особи

Ім'я Посада
Марченко Микола Володимирович Заступник генерального директора - член Дирекцiї
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 10.05.2017 - Згiдно контракту
Освіта вища
Стаж роботи 36 років
Попередне місце роботи Головний бухгалтер ПАТ"Електроавтоматика"
Примітки Призначений на посаду рiшенням Наглядової ради Товариства вiд 10.05.2017 р. у зв"язку iз змiною органiзацiйної структури Товариства. Здiйснює функцiї згiдно Статуту Товариства та посадової iнструкцiї Оплата згiдно штатного розпису . Iнша винагорода за звiтний перiод не виплачувалась. Особа не обiймає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини.Згоди на оприлюднення паспортних даних не надавав
Кізь Ігор Степанович Голова Наглядової ради
Рік народження 1985 р. н. (39 років)
Дата вступу на посаду і термін 22.02.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 14 років
Попередне місце роботи Директор ПП "МЕГОМАКС"
Примітки Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Займає посаду Директора ПП "МЕГОМАКС". Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.
Вертоградська Світлана Григорівна Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 22.02.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 22 роки
Попередне місце роботи Заступник Головного бухгалтера ТОВ "МЕГО ЛТД"
Примітки Обрана на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Займає посаду Заступника Головного бухгалтера ТОВ "МЕГО ЛТД"..Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.
Полозов Олег Володимирович Член Наглядової ради
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 22.02.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи Директор ТОВ "Квант - Т"
Примітки Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Займає посаду Директора ТОВ "Квант - Т"..Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.
Мусієнко Сергій Анатолійович Член Наглядової ради
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 22.02.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 22 роки
Попередне місце роботи Начальник ВМЗ ТОВ "Керамiк плюс" та ТОВ "МЕГО ЛТД"
Примітки Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Займає посаду начальника ВМЗ ТОВ "Керамiк плюс" та ТОВ "МЕГО ЛТД".Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.
Неспірний Сергій Анатолійович Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1986 р. н. (38 років)
Дата вступу на посаду і термін 22.03.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 8 років
Попередне місце роботи Юрист
Примітки Обраний на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Займає посаду юрисконсульта Головного бухгалтера ТОВ "МЕГО ЛТД".Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.
Левицький Микола Григорович В.о.Генерального директора
Рік народження 1956 р. н. (68 років)
Дата вступу на посаду і термін 10.05.2017 - Згiдно контракту
Освіта вища
Стаж роботи 42 роки
Попередне місце роботи Голова правлiння ПАТ"Електроавтоматика"
Примітки Обраний В.о.Генерального директора ПрАТ"Закарпатський завод "Електроавтоматика" Наглядовою радою 10.05.2017 р.та контракту № 720 вiд 24.10.2016 р.у зв"язку iз змiною органiзацiйної структури Товариства . Оплата згiдно штатного розпису.Iнша винагорода за звiтний перiод не виплачувалась. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємства Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини.Згоди на оприлюднення паспортних даних не надавав.
Азарій Євген Михайлович Заступник генерального директора-член Дирекцiї
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 10.05.2017 - Згiдно контракту
Освіта вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи Головний конструктор пiдприємства, член правлiння
Примітки Призначений на посаду рiшенням Наглядової ради Товариства вiд 10.05.2017 р. у зв"язку iз змiною органiзацiйної структури Товариства. Здiйснює функцiї згiдно Статуту Товариства та посадової iнструкцiї Оплата згiдно штатного розпису . Iнша винагорода за звiтний перiод не виплачувалась. Особа не обiймає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини.Згоди на оприлюднення паспортних даних не надавав
Стаднійчук Наталія Степанівна Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 22.02.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи Головний бухгалтер ТОВ "МЕГО ЛТД".
Примітки Обрана на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Займає посаду Головного бухгалтера ТОВ "МЕГО ЛТД"..Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.
Фомич Уляна Анатоліївна Член Наглядової ради
Рік народження 1992 р. н. (32 роки)
Дата вступу на посаду і термін 22.02.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 5 років
Попередне місце роботи бухгалтер ПП "Солодкий свiт", ТОВ "МЕГО ЛТД"
Примітки Обрана на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Займає посаду бухгалтера ПП "Солодкий свiт", ТОВ "МЕГО ЛТД".Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.
Кізь Тамара Василівна Член Наглядової ради
Рік народження 1958 р. н. (66 років)
Дата вступу на посаду і термін 22.02.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 31 рік
Попередне місце роботи Пенсiонер
Примітки Обрана на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 22.02.2019 р.Термiн обрання на посаду - 3 роки. Представник акцiонера - юридичної особи ПП "МЕГОМАКС" (код ЄДРПОУ 42416371). Винагорода за звiтний перiод не виплачувалась в тому числi i в натуральнiй формi. Пенсiонер, не працює.Непогашеної судимостi за корисливi та службовi злочини не має.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПАТ"Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 04107, Україна, м.Київ, Тропiнiна, 7-Г
Діятельність депозитарна дiяльнiсть
Ліцензія
№ АВ №189650
НКЦПФР
Контакти 0443630400,
Примітки Депозитарнi послуги щодо обслуговування цiнних паперiв АТ,згiдно Договору.
Державна установа "Агентство з розвитку iнфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, Україна, м.Київ, Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Дiяльнiсть з надання iнформацiйних послуг на фондовому ринку
Ліцензія
№ DR/00002/ARM
НКЦПФР
з 18.02.2019
Контакти (044) 287-56-70, (044) 287-56-73
Примітки Вид послуг, якi надає особа: .подання звiтностi та/або адмiнiстративних даних до НКЦПФР; оприлюднення регульованої iнформацiї вiд iменi учасникiв фондового ринку (емiтентiв цiнних паперiв)

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ПП "МЕГОМАКС" / #42416371 21 285 164 шт 94.53%
Адреса Україна, м.Вінниця, Хмельницьке шосе,13, кв.214