Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014 2015 2016 2017
Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (11)
Перевірки (2)

ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІННОВАЦІЙНО-ХОЛДІНГОВА КОМПАНІЯ "ГОСПРОЗРАХУНОК"

#14010841

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІННОВАЦІЙНО-ХОЛДІНГОВА КОМПАНІЯ "ГОСПРОЗРАХУНОК"
ЄДРПОУ 14010841
Адреса 41600, Сумська, Конотопський р-н, м. Конотоп, вул. Миколи Амосова, буд. 4, (05447) 6-91-19
(КОАТУУ 5910400000)
Номер свідоцтва про реєстрацію Серiя А00 №184060
Дата державної реєстрації 08.04.1996
Середня кількість працівників 1
Орган управління 1. Загальні збори Товариства. 2. Рада акціонерного Товариства. 3. Правління Товариства. 4. Ревізійна комісія.
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ТВБВ №10018/0108 м Конотоп філ. Сумське ОУ АТ "Ощадбанк"
МФО: 337568
Номер рахунку: 260073105640
Контакти
+38 (054) 476-91-19
14010841@coopaudit.sumy.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Силка Ганна Іванівна Член Ради акціонерного товариства
Рік народження 1947 р. н. (77 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.1999 - Безстроково
Освіта Вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи ЗАТ "Госпрозрахунок - Траст", секретар правління, член Ради акціонерного товариства
Примітки Член Ради акціонерного товариства здійснює контроль за діяльністю Правління, розглядає звіти Правління про діяльність Товариства і приймає про них рішення, розглядає пропозиції Правління про зміну або розширення сфери діяльності Товариства і робить щодо них свої висновки. На Раду акціонерного товариства накладаються функції Загальних зборів акціонерів окрім віднесених до виключної компетенції Загальних зборів. Але всі рішення Ради акціонерного товариства, прийняті нею при виконанні функцій Загальних зборів акціонерів підлягають затвердженню Загальними зборами акціонерів. На посаду призначена згідно рішення Загальних зборів акціонерів (протокол №1 від 27.04.1999 р.). Винагороду за виконання посадових обов'язків не отримує. Змін у складі посадових осіб на протязі звітного періоду не відбувалося. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи - 18 років. Попередні посади ЗАТ "Госпрозрахунок - Траст", секретар правління, член Ради акціонерного товариства. Станом на 31.12.2017 р. посад на інших підприємствах не обіймає, пенсіонер.
Омельченко Людмила Михайлівна Голова Ради акціонерного товариства
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.1999 - Безстроково
Освіта Середня
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи ВАТ "ІХК"Гопрозрахунок", оператор, голова ради акціонерного товариства.
Примітки Голова ради акціонерного товариства здійснює контроль за діяльністю Правління, розглядає звіти Правління про діяльність Товариства і приймає про них рішення, розглядає пропозиції Правління про зміну або розширення сфери діяльності Товариства і робить щодо них свої висновки. На Раду акціонерного товариства накладаються функції Загальних зборів акціонерів окрім віднесених до виключної компетенції Загальних зборів. Але всі рішення Ради акціонерного товариства, прийняті нею при виконанні функцій Загальних зборів акціонерів підлягають затвердженню Загальними зборами акціонерів. На посаду призначена згідно з рішенням Загальних зборів акціонерів (протокол №1 від 27.04.1999 р.). Винагороду за виконання посадових обов'язків не отримує. Змін у персональному складі посадових осіб на протязі звітного періоду не відбувалося. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи - 26 роки. Попоредні посади: ВАТ "ІХК"Гопрозрахунок", оператор, голова ради акціонерного товариства. Станом на 31.12.2017 р. посад на інших підприємствах не обіймає, пенсіонер.
Горбач Ірина Борисівна Член Ради акціонерного товариства
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 25.12.1998 - Безстроково
Освіта вища
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи ВАТ "ІХК"Госпрозрахунок", заступник голови по загальним питанням, член Ради акціонерного товариства, приватний підприємець, вчитель початкових класів
Примітки Член Ради акціонерного товариства здійснює контроль за діяльністю Правління, розглядає звіти Правління про діяльність Товариства і приймає про них рішення, розглядає пропозиції Правління про зміну або розширення сфери діяльності Товариства і робить щодо них свої висновки. На Раду акціонерного товариства накладаються функції Загальних зборів акціонерів окрім віднесених до виключної компетенції Загальних зборів. Але всі рішення Ради акціонерного товариства, прийняті нею при виконанні функцій Загальних зборів акціонерів підлягають затвердженню Загальними зборами акціонерів. На посаду призначена згідно рішення Загальних зборів акціонерів (протокол від 25.12.1998 р.). Винагороду за виконання посадових обов'язків не отримує. Змін у складі посадових осіб на протязі звітного періоду не відбувалося. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи - 20 років. Попередні посади: член Ради акціонерного товариства, працювала приватним підприємцем, вчителем початкових класів. Станом на 31.12.2017 р. працює вчителем початкових класів в конотопській СШС 1-3 ступенів №12 за адресою: Сумська обл., м. Конотоп, вул. Цюрупи, 2.
Ярошенко Людмила Олександрівна Голова Ревізійної комісії
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 25.12.1998 - Безстроково
Освіта вища
Стаж роботи 19 років
Попередне місце роботи ВАТ "ІХК "Госпрозрахунок", голова ревізійної комісії
Примітки Голова Ревізійної комісії у складі Ревізійної комісії здійснює перевірку фінансово-господарської діяльності Товариства. Перевірки здійснюються за дорученням Загальних зборів акціонерів, Ради акціонерів, за власним бажанням або на вимогу акціонерів, які володіють в сукупності не менше ніж 10 відсотками акцій. Ревізійна комісія звітує перед Загальними зборами акціонерів. Результати перевірок комісія направляє Загальним зборам і Раді акціонерного товариства. На посаду призначена згідно рішення Загальних зборів акціонерів (протокол від 25.12.1998 р.). Винагороду за виконання посадових функцій не отримує. Змін в персональному складі на протязі звітного періоду не відбувалося. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи - 19 років. Протягом останніх п`яти років обіймала посаду Голови ревізійної комісії. Інформація щодо посад, які обіймає на інших підприємствах станом на 31.12.2017 р. відсутня.
Лук`Яненко Микола Іванович Член Ради акціонерного товариства
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.1999 - Безстроково
Освіта середня технічна
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи ВАТ "ІХК"Госпрозрахунок", заступник голови правлінння, член Ради акціонерного товариства
Примітки Член Ради акціонерного товариства здійснює контроль за діяльністю Правління, розглядає звіти Правління про діяльність Товариства і приймає про них рішення, розглядає пропозиції Правління про зміну або розширення сфери діяльності Товариства і робить щодо них свої висновки. На Раду акціонерного товариства накладаються функції Загальних зборів акціонерів окрім віднесених до виключної компетенції Загальних зборів. Але всі рішення Ради акціонерного товариства, прийняті нею при виконанні функцій Загальних зборів акціонерів підлягають затвердженню Загальними зборами акціонерів. На посаду призначена згідно рішення Загальних зборів акціонерів (протокол №1 від 27.04.1999 р.). Винагороду за виконання посадових обов'язків не отримує. Змін у складі посадових осіб на протязі звітного періоду не відбувалося. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи - 26 років. Попередні посади: ВАТ "ІХК"Госпрозрахунок", заступник голови правлінння, член Ради акціонерного товариства. Інформація щодо обіймання посад на інших підприємствах станом на 31.12.2017 р. відсутня.
Горбач Леонід Михайлович Голова правління
Рік народження 1956 р. н. (68 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.1999 - Безстроково
Освіта вища
Стаж роботи 33 роки
Попередне місце роботи Конотопський арматурний завод, начальник відділу Госпрозрахунку, Голова правління ВАТ "ІХК Госпрозрахунок", директор ТОВ "Земля Консалтинг", Голова комісії з припинення ЗАТ "Госпрозрахунок-Трейд"
Примітки Голова Правління без доручення виконує дії від імені Товариства, підписує будь-які договори, у тому числі зовнішньо-економічні, вирішує всі питання діяльності Товариства, окрім тих, що відносяться до компетенції Загальних зборів акціонерів та Ради акціонерів. На посаду призначений згідно з рішенням Загальних зборів акціонерів (протокол №1 від 27.04.1999 р.) За виконання посадових обов`язків у 2017 році отримав винагороду згідно штатного розкладу у розмірі 48 тис. грн. Змін у персональному складі посадових осіб на протязі звітного періоду не відбувалося. Загальний стаж роботи - 33роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попереднпосади: Конотопський арматурний завод, начальник відділу Госпрозрахунку, Голова правління ВАТ "ІХК Госпрозрахунок", директор ТОВ "Земля Консалтинг", Голова комісії з припинення ЗАТ "Госпрозрахунок-Трейд". Станом на 31.12.2017 р. обіймає посади: директор ТОВ "Земля Консалтинг", Голова комісії з припинення ЗАТ "Госпрозрахунок-Трейд", які знаходяться за адресою: м. Конотоп, вул. Миколи Амосова, 4.
Змислинська Олена Миколаївна Член Ради акціонерного товариства
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 25.12.1998 - Безстроково
Паспортні дані 589703
Освіта Вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи ВАТ "ІХК"Госпрозрахунок", начальник маркетингового відділу, член Ради акціонерного товариства
Примітки Член Ради акціонерного товариства здійснює контроль за діяльністю Правління, розглядає звіти Правління про діяльність Товариства і приймає про них рішення, розглядає пропозиції Правління про зміну або розширення сфери діяльності Товариства і робить щодо них свої висновки. На Раду акціонерного товариства накладаються функції Загальних зборів акціонерів окрім віднесених до виключної компетенції Загальних зборів. Але всі рішення Ради акціонерного товариства, прийняті нею при виконанні функцій Загальних зборів акціонерів підлягають затвердженню Загальними зборами акціонерів. На посаду призначена згідно рішення Загальних зборів акціонерів (протокол №1 від 25.12.1998 р.). Винагороду за виконання посадових обов'язків не отримує. Змін у складі посадових осіб на протязі звітного періоду не відбувалося. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Стаж керівної роботи - 18 років. Попередні посади: ВАТ "ІХК"Госпрозрахунок", начальник маркетингового відділу, член Ради акціонерного товариства. Інформація щодо посад, які обіймає на інших підприємствах станом на 31.12.2017 р. відсутня.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ALDERMEAD LIMITED / 600703 130 124 шт 67.13%
Адреса Англія, Douglas, Peel Road 19