Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (4)
Історія
ЄДРПОУ (5)
Перевірки (1)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СУЛА АГРО"

#03777634

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СУЛА АГРО"
ЄДРПОУ 03777634
Адреса 42127, село Вiльшана, вул. Ленiна 57
Дата державної реєстрації 31.03.1997
Середня кількість працівників 2
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ Ощадбанк
МФО: 337568
Номер рахунку: 26000300001831
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті немає
МФО: немає
Номер рахунку: немає
Контакти
+38 (054) 555-16-32
sulaagro-emitent@imcagro.com.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Протягом звiтного перiоду змiн у органiзацiйнiй структурi не було. 10.04.2019 р загальними зборами акцiонерiв прийнято рiшення про лiквiдацiю ПРАТ з власної iнiцiативи акцiонерiв ПРАТ.

Працівники

Середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв облiкового складу (осiб) - 2, за сумiсництвом - 0, на умовах неповного робочого дня - 0. З працiвниками колективний договiр не укладено, профспiлкову органiзацiю не створено. Кадрова програма емiтента, спрямована на забезпечення рiвня квалiфiкацiї працiвникiв операцiйним потребам емiтента. Кадрова полiтика Товариства тiсно пов'язана iз стратегiєю розвитку Товариства i є стабiльною та динамiчною та коригується вiдповiдно до змiн тактики пiдприємтства, виробничої та економiчної ситуацiї. Найголовнiшим завданням у кадровiй роботi залишається формування високопрофесiйного колективу, здатного працювати на перспективу, застосовувати новiтнi управлiнськi технологiї для змiцнення матерiально-технiчної бази Товариства i сучаснi методи утримання лiдируючих позицiй на ринку збуту нашої продукцiї. В Товариствi зважено i обдумливо пiдходять до питання пiдбору, розстановки, пiдготовки та пiдвищення квалiфiкацiї кадрiв. Проводиться робота щодо формування кадрового резерву.

Участь у об'єднаннях

Емiтент не входить до об'єднань пiдприємств (асоцiацiї, корпорацiї, концерни, консорцiуми, iншi об'єднання пiдприємств) чи групи суб'єктiв господарювання (фiнансово-промисловi групи, холдинговi компанiї тощо).

Спільна діяльність

Емiтент не має дочiрнiх пiдприємств, якi разом iз емiтентом становлять єдину групу суб'єктiв господарювання, пов'язаних мiж собою вiдносинами економiчної та/або органiзацiйної залежностi, тому вiдсутня iнформацiя щодо їх дiяльностi

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiї з боку третiх осiб на предмет реорганiзацiї не надходили.10.04.2019 р загальними зборами акцiонерiв прийнято рiшення про лiквiдацiю ПРАТ з власної iнiцiативи акцiонерiв ПРАТ.

Облікова політика

Бухгалтерський облiк акцiонерного товариства здiйснюється вiдповiдно до Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в України" вiд 16.07.1999 р. № 996-ХIV iз змiнами та доповненнями з урахуванням Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку, затверджених наказами Мiнiстерства фiнансiв України i зареєстрованих Мiнюстом України. Функцiї бухгалтерського облiку покладенi на бухгалтерську службу пiдприємства на чолi з головним бухгалтером. На всiх спецiалiстiв бухгалтерської служби товариства затвердженi керiвником пiдприємства посадовi iнструкцiї i спецiалiсти бухгалтерської служби ознайомленi з цими iнструкцiями, що пiдтверджують пiдписи службовцiв бухгалтерiї.Облiкова полiтика грунтується на основних принципах бухгалтерського облiку та фiнансової звiтностi вiдповiдно до вимог чинного законодавства України iз застосуванням методiв оцiнки щодо достовiрного визначення витрат оцiнки активiв i доходiв пiдприємства, повного висвiтлення фiнансових результатiв, з вiдображенням доходiв i витрат по мiрi їх виникнення. Облiкова полiтика Товариства за звiтний перiод не змiнювалася.

Продукція

Товариство не веде виробничої дiяльностi.

Активи

У 2018 р. у Товариствi придбань активiв не вiдбувалось. У 2018 р. активiв вiдчуджено Емiтентом на суму 792 тис грн.

Основні засоби

Основнi фонди мають значний ступiнь зношеностi . Всi основнi засоби знаходяться у власностi емiтента. Орендованих основних засобiв немає.

Проблеми

У ПрАТ "СУЛА АГРО" iснують проблеми , що впливають на дiяльнiсть емiтента ,а саме високi податки, екологiчнi проблеми.

Фінансова політика

Товариство використовує оцiнки i робить припущення, якi впливають на суми активiв та зобов'язань, що вiдображаються у фiнансовiй звiтностi протягом наступного фiнансового року. Оцiнки та судження постiйно аналiзуються i грунтуються на минулому досвiдi керiвництва та iнших факторах, включаючи очiкування майбутнiх подiй, якi при iснуючих обставинах вважаються обгрунтованими. При застосуваннi принципiв бухгалтерського облiку, крiм згаданих оцiнок, керiвництво також використовує певнi судження. При визначеннi суми резервiв Товариство враховує попереднiй досвiд i минулi виплати на покриття збиткiв та iснуючi суми невиплачених вiдшкодувань. Крiм того, судовi рiшення, економiчнi умови i громадська думка можуть впливати на суму остаточних витрат на врегулювання, отже, на оцiнку резервiв Товариства. Допущення i оцiннi значення Товариства заснованi на вихiдних даних, якi воно мало в своєму розпорядженнi на момент пiдготовки фiнансової звiтностi. Проте поточнi обставини i допущення вiдносно майбутнього можуть змiнюватися зважаючи на ринковi змiни або непiдконтрольних Товариству обставин. Такi змiни вiдображаються в допущеннях у мiру того, як вони вiдбуваються. Щодо iнтерпретацiї складного податкового законодавства України, змiн у податковому законодавствi, а також сум i термiнiв отримання майбутнього оподатковуваного доходу iснує невизначенiсть. Товариство не створює резерви пiд можливi наслiдки перевiрок, проведених податковими органами. Вiдстроченi податковi активи визнаються за всiма невикористаним податковим збиткам в тiй мiрi, в якiй є ймовiрним отримання оподатковуваного прибутку, проти якого можуть бути зарахованi податковi збитки. У випадках колi справедливу вартiсть фiнансових iнвестицiй неможливо визначити на пiдставi даних активних ринкiв, вони вiдображаються на дату балансу за їх собiвартiстю з урахуванням зменшення корисностiiнвестицiї. Визначення суми збиткiв вiд зменшення корисностi потребує певну частку судження. Судження включають облiк таких вихiдних даних як ризик лiквiдностi i кредитний ризик. Змiни в припущеннях щодо цих факторiв можуть вплинути на вартiсть фiнансових iнвестицiй, якi наведено у звiтi про фiнансовий стан. Фiнансування дiяльностi виробництва пiдприємства проводиться за рахунок обiгових коштiв пiдприємства.10.04.2019 р загальними зборами акцiонерiв прийнято рiшення про лiквiдацiю ПРАТ з власної iнiцiативи акцiонерiв ПРАТ.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

На кiнець 2018 року у Емiтента немає укладених, але не виконаних договорiв.

Стратегія подальшої діяльності

Розширення ринку збуту продукцiї, оновлення основних засобiв, отримання прибутку. 10.04.2019 р загальними зборами акцiонерiв прийнято рiшення про лiквiдацiю ПРАТ з власної iнiцiативи акцiонерiв ПРАТ.

R&D

Товариство в звiтному 2018 роцi не проводило нiяких дослiджень i розробок.

Інше

10.04.2019 р загальними зборами акцiонерiв прийнято рiшення про лiквiдацiю ПРАТ з власної iнiцiативи акцiонерiв ПРАТ.

Посадові особи

Ім'я Посада
Коваль Ольга Анатоліївна член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Дата вступу на посаду і термін 15.04.2016 - до вiдкликання, але не бiльше нiж на 5 рокiв
Освіта вища
Стаж роботи 41 рік
Попередне місце роботи головний економiст-начальник вiддiлу перспективного планування, 34832050, ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ" 15515, Чернiгiвська обл., Чернiгiвський р-н., с. Шибиринiвка, вул. Садова, 6, головний економiст-начальник вiддiлу перспективного планування ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 34832050
Примітки обрано членом Ревiзiйної ПрАТ (Згiдно рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ВИРIВСЬКЕ ХПП" (Протокол вiд 14 квiтня 2016 року) . Ревiзiйну комiсiю обрано у вiдповiдностi до Статуту та Положення <Про Ревiзiйну комiсiю>ПРАТ до вiдкликання, але не бiльше нiж на 5 рокiв . Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Посадова особа часткою в Статутному капiталi не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Винагороди, у тому числi у натуральному виглядi, не отрумує. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Iншi посади - член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <Вирiвське ХПП>, вул.Привокзальна, буд. 5, с.Бiлани, р-н. Бiлопiльський, Сумська область, 41851. (ЄДРПОУ 053687446), , головний економiст-начальник вiддiлу перспективного планування ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 15515, Чернiгiвська обл., Чернiгiвський р-н., с. Шибиринiвка, вул. Садова, 6, член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <МЛИБОР>, 14026, м.Чернiгiв, вул. Елеваторна, буд.1, член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <БОБРОВИЦЬКЕ ХПП>, 17400, вул.Горького, буд.1, м.Бобровиця, обл.Чернiгiвська.
Волик Ольга Михайлівна Голова Наглядової ради
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 11.04.2017 - 10.04.2020
Освіта вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи Начальник юридичного вiддiлу, ПРИВАТНОГО СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПIДПРИЄМСТВА "СЛОБОЖАНЩИНА АГРО" Iдентифiкацiйний код юридичної особи: 03800113, Мiсцезнаходження юридичної особи: 41854, СУМСЬКА ОБЛ., БIЛОПIЛЬСЬКИЙ РАЙОН, СЕЛИЩЕ КАЛИНIВКА, ВУЛИЦЯ МОЛОДIЖНА, БУДИНОК 35., Начальник юридичного вiддiлу, 03800113
Примітки Обрано членом Наглядової ради ПрАТ згiдно рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ (Протокол вiд 10 квiтня 2017 року). Обрано Головою Наглядової ради на пiдставi рiшення Наглядової ради вiд 11.04.2017р. у вiдповiдностi до Статуту та Положення <Про наглядову раду> ПрАТ термiном на 3 роки. Посадова особа часткою в Статутному капiталi не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Винагороди, у тому числi у натуральному виглядi, не отрумує. Iншi посади - Голова Наглядової ради ПрАТ <Вирiвське ХПП>, 41851, Сумська обл., БIЛОПIЛЬСЬКИЙ р-н, село Бiлани, ВУЛИЦЯ ПРИВОКЗАЛЬНА, БУДИНОК 5 (ЄДРПОУ 05387446). Голова Наглядової ради є представником акцiонера - КОМПАНIЇ "ФУДЕРОФ ЛТД" (FUDEROF Ltd) (реєстрацiйний номер НЕ 280173) 03095 Кiпр Лiмассол Сентер, Блок Б, 6-й поверх, квартира/офiс 601, Лiмасол Рiга Фереу, 2. Начальник юридичного вiддiлу ПРИВАТНОГО СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПIДПРИЄМСТВА "СЛОБОЖАНЩИНА АГРО" Iдентифiкацiйний код юридичної особи: 03800113, Мiсцезнаходження юридичної особи: 41854, СУМСЬКА ОБЛ., БIЛОПIЛЬСЬКИЙ РАЙОН, СЕЛИЩЕ КАЛИНIВКА, ВУЛИЦЯ МОЛОДIЖНА, БУДИНОК 35;. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.Винагороди, у томучислi у натуральному виглядi, не отрумує.
Жовтоніжко Ольга Іванівна Головний бухгалтер
Рік народження 1955 р. н. (69 років)
Дата вступу на посаду і термін 25.09.2015 - безстроково
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 45 років
Попередне місце роботи бухгалтер ДП "Нафком-Агро ЄДРПОУ 32249454, 01133, м.Київ, Печерський район, БУЛЬВ.ЛЕСI УКРАЇНКИ, будинок 15, бухгалтер ДП "Нафком-Агро, 32249454
Примітки Призначена на посаду головного бухгалтера згiдно наказу директора вiд 25.09.2015 р. Повноваження головного бухгалтера обумовленi посадовою iнструкцiєю: здiйснює органiзацiю бухгалтерського облiку фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства , здiйснює органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi. Оплата згiдно штатного розпису (у натуральнiй формi виплат не було). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Попереднi посади: бухгалтер ДП "Нафком-Агро ЄДРПОУ 32249454, 01133, м.Київ, Печерський район, БУЛЬВ.ЛЕСI УКРАЇНКИ, будинок 15.Посадова особа не надавала згоди на розкриття паспортних даних. Iншi посади - не обiймає станом на 31/12/2018 р. 10.04.2019 р. загальними зборами акцiонерiв ПРАТ прийнято рiшення про призначення (обрання) членом лiквiдацiйної комiсiї.Акцiями ПРАТ не володiє.
Шляхта Катерина Володимирівна член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1987 р. н. (37 років)
Дата вступу на посаду і термін 15.04.2016 - до вiдкликання, але не бiльше нiж на 5 рокiв
Освіта вища
Стаж роботи 8 років
Попередне місце роботи заступник начальника вiддiлу позикового фiнансування, 34832050, заступник начальника вiддiлу позикового фiнансування ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 15515, Чернiгiвська обл., Чернiгiвський р-н., с. Шибиринiвка, вул. Садова, 6, ЄДРПОУ 34832050., заступник начальника вiддiлу позикового фiнансування ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 34832050
Примітки обрано членом ревiзiйної комiсiї ПрАТ (Згiдно рiшення загальних зборiв акцiонерiв Емiтента (Протокол вiд 14 квiтня 2016 року). Ревiзiйну комiсiю обрано у вiдповiдностi до Статуту та Положення <Про Ревiзiйну комiсiю> ПРАТ"до вiдкликання, але не бiльше нiж на 5 рокiв. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Посадова особа часткою в Статутному капiталi не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Винагороди, у тому числi у натуральному виглядi, не отримує. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Iншi посади - заступник начальника вiддiлу позикового фiнансування ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 15515, Чернiгiвська обл., Чернiгiвський р-н., с. Шибиринiвка, вул. Садова, 6, член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <Вирiвське ХПП>, вул.Привокзальна, буд. 5, с.Бiлани, р-н. Бiлопiльський, Сумська область, 41851. (ЄДРПОУ 053687446), член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <МЛИБОР>, 14026, м.Чернiгiв, вул. Елеваторна, буд.1, член Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <БОБРОВИЦЬКЕ ХПП>, 17400, вул.Горького, буд.1, м.Бобровиця, обл.Чернiгiвська.
Радівілов Владислав Едуардович член Наглядової ради
Рік народження 1989 р. н. (35 років)
Дата вступу на посаду і термін 11.04.2017 - 10.04.2020
Освіта вища
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи Головний юрисконсульт, 03800113, головний юрисконсульт ПСП "Слобожанщина Агро" , мiсцезнаходження пiдприємства - 41854, Сумська обл., Бiлопiльський рн., с. Калинiвка, вул. Молодiжна, 35 Iдентифiкацiйний код юридичної особи: 03800113, головний юрисконсульт ПСП "Слобожанщина Агро", 03800113
Примітки обрано членом Наглядової ради ПрАТ <ВИРIВСЬКЕ ХПП> (Згiдно рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ВИРIВСЬКЕ ХПП" (Протокол вiд 11 квiтня 2017 року). Наглядову раду обрано у вiдповiдностi до Статуту та Положення <Про наглядову раду> ПрАТ <ВИРIВСЬКЕ ХПП> термiном на 3 роки. Посадова особа часткою в Статутному капiталi не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Винагороди, у тому числi у натуральному виглядi, не отрумує. Iншi посади - головний юрисконсульт ПСП "Слобожанщина Агро" , мiсцезнаходження пiдприємства - 41854, Сумська обл., Бiлопiльський рн., с. Калинiвка, вул. Молодiжна, 35. Iдентифiкацiйний код юридичної особи: 03800113, член Наглядової ради ПрАТ <Вирiвське ХПП>, вул.Привокзальна, буд. 5, с.Бiлани, р-н. Бiлопiльський, Сумська область, 41851. (ЄДРПОУ 053687446). Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Є представником акцiонера - КОМПАНIЇ "ФУДЕРОФ ЛТД" (FUDEROF Ltd) (реєстрацiйний номер НЕ 280173) 03095 Кiпр Лiмассол Сентер, Блок Б, 6-й поверх, квартира/офiс 601, Лiмасол Рiга Фереу, 2.
Корнєєв Євген Ігорович Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1985 р. н. (39 років)
Дата вступу на посаду і термін 15.04.2016 - обрано до вiдкликання, але не бiльше 5 рокiв
Освіта вища
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи заступник директора з питань внутрiшнього контролю та управлiння ризиками, ЄДРПОУ 34832050, заступник директора з питань внутрiшнього контролю та управлiння ризиками в ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 15515, Чернiгiвська обл., Чернiгiвський р-н., с. Шибиринiвка, вул. Садова, 6,, заступник директора з питань внутрiшнього контролю та управлiння ризиками в ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 34832050
Примітки Обрано Головою Ревiзiйної комiсiї ПрАТ (Згiдно рiшення загальних зборiв акцiонерiв Емiтента> (Протокол вiд 14 квiтня 2016 року). Ревiзiйну комiсiю обрано у вiдповiдностi до Статуту та Положення <Про Ревiзiйну комiсiю>ПРАТ до вiдкликання, але не бiльше нiж на 5 рокiв. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Посадова особа часткою в Статутному капiталi не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Винагороди, у тому числi у натуральному виглядi не отримує. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Iншi посади - заступник директора з питань внутрiшнього контролю та управлiння ризиками в ТОВ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ", 15515, Чернiгiвська обл., Чернiгiвський р-н., с. Шибиринiвка, вул. Садова, 6, Голова Ревiзiйної комiсiї в ПрАТ <Вирiвське ХПП>, вул.Привокзальна, буд. 5, с.Бiлани, р-н. Бiлопiльський, Сумська область, 41851. (ЄДРПОУ 053687446). Голова Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <МЛИБОР>, 14026, м.Чернiгiв, вул. Елеваторна, буд.1, Голова Ревiзiйної комiсiї ПрАТ <БОБРОВИЦЬКЕ ХПП>, 17400, вул.Горького, буд.1, м.Бобровиця, обл.Чернiгiвська.
Бабенко Іван Костянтинович Директор
Рік народження 1948 р. н. (76 років)
Дата вступу на посаду і термін 18.12.2018 - 17.12.2019
Освіта вища
Стаж роботи 39 років
Попередне місце роботи СЗАТ "Вiльшана", голова правлiння, ПАТ "Вiльшана", голова правлiння, ПАТ "Вiльшана", голова правлiння, 03777634
Примітки Переобраний на посаду директора ПрАТ "Сула-Агро" згiдно рiшення наглядової ради ПРАТ вiд 06.12.2018 р. строком на 1 (один) рiк. Директор здiйснює свої повноваження вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту Товариства, Положення про одноосiбний Виконавчий орган, дотримуючись умов контракту на поточне управлiння товариством. Оплата згiдно контракту (у натруальнiй формi виплат не було. Володiє 96 шт акцiями Емiтента, що становить 0.1596% статутного капiталу емiтента. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Попереднi посади: голова правлiння ПАТ "Вiльшана" ЄДРПОУ 03777634, 42127, СУМСЬКА ОБЛ., НЕДРИГАЙЛIВСЬКИЙ РАЙОН, СЕЛО ВIЛЬШАНА, ВУЛИЦЯ ЛЕНIНА, БУДИНОК 57 . Посадова особа не обiймає посад на iншiх пiдприємствах. Посадова особа не надавала згоди на розкриття паспортних даних.
Сластьон Роман Миколайович член наглядової ради
Рік народження 1987 р. н. (37 років)
Дата вступу на посаду і термін 11.04.2017 - 10.04.2020
Освіта вища
Стаж роботи 9 років
Попередне місце роботи Директор ПСП "Слобожанщина Агро", Сумська область , Бiлопiльський район, с. Калинiвка, вул. Молодiжна, 35 (ЄДРПОУ 03800113), Директор, ПСП СЛОБОЖАНЩИНА АГРО, 03800113
Примітки Обраний на посаду Голови Наглядової ради згiдно рiшення загальних зборiв акцiонерiв вiд 11.04.2017 р. строком на три роки. Член наглядової ради здiйснює свої повноваження вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту Товариства, Положення про наглядову раду, дотримуючись умов цивiльно-правового договору на безоплатнiй основi. Додаткової винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Попереднi посади: директор ПСП "Слобожанщина Агро", експерт з аграрних ринкiв в ГО "Асоцiацiя Український клуб аграрного бiзнесу"; аналiтик консолiдованої iнформацiї в ТОВ "БАСФТ.О.В"; менеджер по методах розширення ринку в ТОВ "БАСФТ.О.В.". Найменування пiдприємства, мiсцезнаходження - директор ПСП "Слобожанщина Агро", Сумська область , Бiлопiльський район, с. Калинiвка, вул. Молодiжна, 35., Голова Наглядової ради ПАТ "Вирiвське ХПП", вул.Привокзальна, буд. 5, с.Бiлани, р-н. Бiлопiльський, Сумська область, 41851; Радник голови наглядової ради з питань органiзацiї виробництва ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЧЕРНIГIВСЬКА IНДУСТРIАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНIЯ";15515, ЧЕРНIГIВСЬКА ОБЛ., ЧЕРНIГIВСЬКИЙ РАЙОН, СЕЛО ШИБИРИНIВКА, ВУЛИЦЯ САДОВА, БУДИНОК 6, ЄДРПОУ 34832050. Посадова особа не надавала згоди на розкриття паспортних даних. Голова Наглядової ради не є акцiонером, представником акцiонера, представником групи акцiонерiв, незалежним директором. Акцiями Емiтента не володiє. Є представником акцiонера - КОМПАНIЇ "ФУДЕРОФ ЛТД" (FUDEROF Ltd) (реєстрацiйний номер НЕ 280173) 03095 Кiпр Лiмассол Сентер, Блок Б, 6-й поверх, квартира/офiс 601, Лiмасол Рiга Фереу, 2.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ФIНТАЙМ" #35893230
Адреса 01057, м.Київ, вул.Олеся Гончара 57-б
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ №263223
НКЦПФР
з 28.08.2013
Контакти 044 5816556, 044 5816556
Примітки Депозитарна дiяльнiсть депозитарної установи.Договiр №4-ДЕм вiд 01.11.2016р. про вiдкриття/обслуговування рахункiв у цiнних паперах власникам цiнних паперiв.
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 04107, м.Київ, вул.Тропiнiна 7-г
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть Центрального депозитарiю
Ліцензія
№ -
-
Контакти 0445910404, 0445910404
Примітки Депозитарна дiяльнiсть Центрального депозитарiю Договiр № Е 3780 вiд 26.05.2011 року про обслуговування емiсiї цiнних паперiв та заява про приєднання до умов договору на обслуговування випускiв ЦП.
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Аудиторська фiрма "Регiстр" #21647622
Адреса 03150, м.Київ, вул. Велика Василькiвська, буд. 84, оф.35
Діятельність Аудиторська фiрма (суб'єкт аудиторської дiяльностi)
Ліцензія
№ 0439
Аудиторська палата України
з 26.01.2001
Контакти 044287-00-15, 044287-00-15
Примітки Аудиторська фiрма (суб'єкт аудиторської дiяльностi)