Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (16)

ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АГРОНИВА"

#03749276

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АГРОНИВА"
ЄДРПОУ 03749276
Адреса 70220, Україна, Запорізька область, С. Воздвижівка, Гуляйпільський район, вулиця Леніна, буд. 34.
(КОАТУУ 2321881001)
Номер свідоцтва про реєстрацію А00 222447
Дата державної реєстрації 21.03.2000
Середня кількість працівників 165
Орган управління д/н
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ «Райффайзен банк Аваль»
МФО: 380805
Номер рахунку: 26002173632
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті немає
МФО: д/н
Номер рахунку: д/н
Контакти
+38 (061) 459-65-10
agroniva_34zat@ukr.net

Посадові особи

Ім'я Посада
Трофимюк Василь Михайлович Член наглядової ради
Рік народження 1958 р. н. (66 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 8 років
Попередне місце роботи тракторист-машинiст КСП iм. Горького
Примітки Наглядова Рада Товариства є органом, що здійснює захист прав акціонерів товариства, і в межах компетенції, визначеної законодавством, Статутом, Положенням про Наглядову Раду, яке затверджується зборами акціонерів Товариства контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Повноваження члена наглядової ради (у складі наглядової ради): - отримувати в повному обсязі інформацію про діяльність Товариства, його структурних підрозділів, філій, представництв, дочірніх підприємств; - призупиняти дії та рішення виконавчого органу, посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв з питань, віднесених до компетенції загальних зборів – до проведення наступних Загальних зборів акціонерів Товариства а з питань, віднесених до компетенції Наглядової Ради – до прийняття Радою відповідного рішення; - залучати експертів, фахівців, спеціалізовані підприємства та установи до аналізу діяльності Товариства та надання відповідних консультацій. Відповідні договори підписуються Головою Правління Товариства. Обов'язки Члена наглядової ради (у складі наглядової ради): 1) діяти в інтересах Товариства, добросовісно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) керуватися у своїй діяльності чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, іншими внутрішніми документами Товариства; 3) виконувати рішення, прийняті загальними зборами акціонерів та наглядовою радою Товариства; 4) своєчасно надавати загальним зборам акціонерів, наглядовій раді повну і точну інформацію про діяльність та фінансовий стан Товариства тощо.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: тракторист-машиніст. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 8 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 24272,33 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Кулик Сергій Іванович Член правлiння
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи завiдуючий фермою КСП iм. Горького
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: Заступник директора по господарській частині, будівницту і забезпеченню. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 12 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 28415,15 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Васильєв Сергій Володимирович Член правлiння
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 10 років
Попередне місце роботи водiй автомобiля КСП iм. Горького
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: Бригадир тракторної бригади. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 10 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 71908,94 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Кольчієнко Михайло Анатолійович Член правлiння
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 4 роки
Попередне місце роботи ЗАТ "Агронива", iнженер по охоронi працi, технiцi безпеки та механiзацiї току
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: Інженер по охороні праці, техніці безпеки та механізації току. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 4 роки. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 44328,12 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Федоренко Віктор Петрович Член правлiння
Рік народження 1949 р. н. (75 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 31 рік
Попередне місце роботи завiдуючий фермою КСП iм. Горького
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: завідуючий фермою. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 31рік. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Винагороди в 2013 році у тому числі в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Кушнір Юрій Миколайович Член наглядової ради
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи тракторист-машинiст КСП iм. Горького
Примітки Наглядова Рада Товариства є органом, що здійснює захист прав акціонерів товариства, і в межах компетенції, визначеної законодавством, Статутом, Положенням про Наглядову Раду, яке затверджується зборами акціонерів Товариства контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Повноваження члена наглядової ради (у складі наглядової ради): - отримувати в повному обсязі інформацію про діяльність Товариства, його структурних підрозділів, філій, представництв, дочірніх підприємств; - призупиняти дії та рішення виконавчого органу, посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв з питань, віднесених до компетенції загальних зборів – до проведення наступних Загальних зборів акціонерів Товариства а з питань, віднесених до компетенції Наглядової Ради – до прийняття Радою відповідного рішення; - залучати експертів, фахівців, спеціалізовані підприємства та установи до аналізу діяльності Товариства та надання відповідних консультацій. Відповідні договори підписуються Головою Правління Товариства. Обов'язки Члена наглядової ради (у складі наглядової ради): 1) діяти в інтересах Товариства, добросовісно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) керуватися у своїй діяльності чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, іншими внутрішніми документами Товариства; 3) виконувати рішення, прийняті загальними зборами акціонерів та наглядовою радою Товариства; 4) своєчасно надавати загальним зборам акціонерів, наглядовій раді повну і точну інформацію про діяльність та фінансовий стан Товариства тощо.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: тракторист-машиніст. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 12 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 63949,81 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Хохотва Валерій Дмитрович Член наглядової ради
Рік народження 1949 р. н. (75 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи Головний економiст КСП iм. Горького
Примітки Наглядова Рада Товариства є органом, що здійснює захист прав акціонерів товариства, і в межах компетенції, визначеної законодавством, Статутом, Положенням про Наглядову Раду, яке затверджується зборами акціонерів Товариства контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Повноваження члена наглядової ради (у складі наглядової ради): - отримувати в повному обсязі інформацію про діяльність Товариства, його структурних підрозділів, філій, представництв, дочірніх підприємств; - призупиняти дії та рішення виконавчого органу, посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв з питань, віднесених до компетенції загальних зборів – до проведення наступних Загальних зборів акціонерів Товариства а з питань, віднесених до компетенції Наглядової Ради – до прийняття Радою відповідного рішення; - залучати експертів, фахівців, спеціалізовані підприємства та установи до аналізу діяльності Товариства та надання відповідних консультацій. Відповідні договори підписуються Головою Правління Товариства. Обов'язки Члена наглядової ради (у складі наглядової ради): 1) діяти в інтересах Товариства, добросовісно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) керуватися у своїй діяльності чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, іншими внутрішніми документами Товариства; 3) виконувати рішення, прийняті загальними зборами акціонерів та наглядовою радою Товариства; 4) своєчасно надавати загальним зборам акціонерів, наглядовій раді повну і точну інформацію про діяльність та фінансовий стан Товариства тощо.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: член наглядової ради. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 32 роки. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Винагороди у грошовій формі (у тому числі в натуральній) в 2013 році не отримувала. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Левченко Микола Петрович Член правлiння
Рік народження 1967 р. н. (57 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи ЗАТ "Агронива", головний ветлiкар
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: ветлікар, член правління. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 12 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 68929,31 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Кулик Олена Михайлівна Член наглядової ради
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 15 років
Попередне місце роботи завiдуюча свинофермою КСП iм. Горького
Примітки Наглядова Рада Товариства є органом, що здійснює захист прав акціонерів товариства, і в межах компетенції, визначеної законодавством, Статутом, Положенням про Наглядову Раду, яке затверджується зборами акціонерів Товариства контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Повноваження члена наглядової ради (у складі наглядової ради): - отримувати в повному обсязі інформацію про діяльність Товариства, його структурних підрозділів, філій, представництв, дочірніх підприємств; - призупиняти дії та рішення виконавчого органу, посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв з питань, віднесених до компетенції загальних зборів – до проведення наступних Загальних зборів акціонерів Товариства а з питань, віднесених до компетенції Наглядової Ради – до прийняття Радою відповідного рішення; - залучати експертів, фахівців, спеціалізовані підприємства та установи до аналізу діяльності Товариства та надання відповідних консультацій. Відповідні договори підписуються Головою Правління Товариства. Обов'язки Члена наглядової ради (у складі наглядової ради): 1) діяти в інтересах Товариства, добросовісно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) керуватися у своїй діяльності чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, іншими внутрішніми документами Товариства; 3) виконувати рішення, прийняті загальними зборами акціонерів та наглядовою радою Товариства; 4) своєчасно надавати загальним зборам акціонерів, наглядовій раді повну і точну інформацію про діяльність та фінансовий стан Товариства тощо.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: завідуюча фермою, член наглядової ради. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 15 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 24433,40 грн., винагороду в натуральній формі не отримувала. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Булана Олена Василівна Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи техпрацiвниця КСП iм. Горького
Примітки Повноваження Голови ревізійної комісії (у складі ревізійної комісії): - вимагати від посадових осіб Товариства надання їй усіх необхідних матеріалів, бухгалтерських та інших документів та особових пояснень. Ревізійна комісія повідомляє про результати перевірок, які були проведені нею, Наглядовій раді та зборам акціонерів; - вимагати скликання позачергових загальних зборів акціонерів Товариства і вносити пропозиції до порядку денного зборів; - бути присутніми на загальних зборах та брати участь в обговоренні питань порядку денного з правом дорадчого голосу; - ставити питання про скликання засідань Наглядової ради; - вимагати надання всіх необхідних для проведення перевірок та розслідувань документів та матеріалів, відбирати особисті пояснення робітників та посадових осіб Товариства, та інші права, передбачені Положенням про Ревізійну комісію. Обов'язки Голови ревізійної комісії (у складі ревізійної комісії): - контролює та перевіряє фінансово-господарську діяльність Товариства, дотримання в його роботі чинного законодавства, Статуту та внутрішніх нормативних документів; - проводить чергові перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за результатами фінансово-господарської діяльності Товариства за рік для подання зборам акціонерів висновку по річному звіту і балансу Товариства. Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: голова ревізійної комісії. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 7 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 23186,97грн., винагороду в натуральній формі не отримувала. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Ройко Любов Іванівна Голова наглядової ради
Рік народження 1951 р. н. (73 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи заступник начальника управлiння, головний бухгалтер Управлiння держ.казначейства в Гуляйпiльському районi
Примітки Наглядова Рада Товариства є органом, що здійснює захист прав акціонерів товариства, і в межах компетенції, визначеної законодавством, Статутом, Положенням про Наглядову Раду, яке затверджується зборами акціонерів Товариства контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Повноваження Голови наглядової ради (у складі наглядової ради): - отримувати в повному обсязі інформацію про діяльність Товариства, його структурних підрозділів, філій, представництв, дочірніх підприємств; - призупиняти дії та рішення виконавчого органу, посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв з питань, віднесених до компетенції загальних зборів – до проведення наступних Загальних зборів акціонерів Товариства а з питань, віднесених до компетенції Наглядової Ради – до прийняття Радою відповідного рішення; - залучати експертів, фахівців, спеціалізовані підприємства та установи до аналізу діяльності Товариства та надання відповідних консультацій. Відповідні договори підписуються Головою Правління Товариства. Обов'язки Голови наглядової ради: - організовує її роботу; - скликає засідання Наглядової ради та головує на них; - відкриває загальні збори; - організовує обрання голови та секретаря загальних зборів, лічильної комісії зборів; - здійснює інші повноваження, передбачені Статутом та Положенням про Наглядову раду.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: головний бухгалтер, голова наглядової ради. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 32 роки. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 52520,36 грн., винагороду в натуральній формі не отримувала. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Буланий Олександр Іванович Член правлiння
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи водiй автомобiля КСП iм. Горького
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: Бригадир тракторної бригади. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 11 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 71908,94 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Кузєкін Максим Вікторович Член правлiння
Рік народження 1973 р. н. (51 рік)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 14 років
Попередне місце роботи головний агроном КСП iм. Горького
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: член правління Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 14 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 77726,33 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Сторчун Олександр Анатолійович Член правлiння
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 14 років
Попередне місце роботи головний iнженер КСП iм. Горького
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: головний інженер, член правління. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 14 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 76683,60 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Новохатько Микола Миколайович Голова правління
Рік народження 1941 р. н. (83 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 38 років
Попередне місце роботи КСП ім. Горького, голова правління
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження Голови правління: - в рамках, встановлених Статутом Товариства, без довіреності діяти від імені Товариства відповідно до рішень Правління, в тому числі представляти інтереси товариства, вчиняти правочини від імені товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язкові для виконання всіма працівниками товариства; - наймати та звільняти співробітників Товариства; - з урахуванням обмежень, встановлених Статутом Товариства, Зборами акціонерів та чинним законодавством, укладати від імені Товариства господарські та трудові договори (контракти) та забезпечувати їх виконання, підписувати господарські договори, рішення про укладення яких прийняте Наглядовою Радою, або на укладення яких отримана попередня згода Наглядової Ради; - видавати довіреності на представлення інтересів Товариства перед державними органами, судами, підприємствами, установами, організаціями і громадянами та укладання договорів; - розпоряджатись майном Товариства в межах, встановлених Статутом, Зборами Акціонерів та Наглядовою радою; - виносити на розгляд Наглядової Ради питання про створення органів та служб, необхідних для виконання Товариством своїх функцій; - призначати виконуючого обов’язки Голови Правління на час своєї тимчасової відсутності (відрядження, відпустка, хвороба) на строк до 30 календарних днів, а на більший строк – за погодженням з Наглядовою радою Товариства; - виконувати інші дії в межах Статуту, трудового договору (контракту) з метою досягнення цілей та задач Товариства. Обов'язки Голови правління: - здійснювати загальне керівництво поточною діяльністю Товариства; - здійснювати керівництво розробкою і затверджувати поточні плани діяльності Товариства і заходи, необхідні для їх виконання; - виносити на затвердження Зборів Акціонерів річний звіт і баланс Товариства; - організовувати документообіг в Товаристві, його дочірніх підприємствах та відокремлених підрозділах; - керує роботою Правління, організовує його роботу, скликає засідання, забезпечує ведення протоколів засідань. Голова Правління розподіляє обов`язки проміж членами Правління і визначає їх повноваження; - видає накази та розпорядження, обов`язкові для виконання усіма робітниками Товариства; - представляє Правління на Зборах акціонерів та засіданнях Наглядової ради.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: голова правління. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 38 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 163982,08 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Наумчук Сергій Олександрович Член ревізійної комісії
Рік народження 1970 р. н. (54 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.09.2007 - 3 роки
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 2 роки
Попередне місце роботи завідуючий складом КСП ім. Горького
Примітки Ревізійна комісія є органом Товариства, який здійснює перевірку фінансово-господарської діяльності Товариства. Повноваження голови ревізійної комісії (у складі ревізійної комісії): - витребувати у Товариства документи стосовно фінансово-господарської діяльності Товариства; - вимагати скликання засідань наглядової ради та позачергових загальних зборів; - вносити пропозиції до порядку денного загальних зборів; - вимагати від працівників Товариства пояснень з питань, що віднесені до компетенції ревізійної комісії; - здійснювати інші дії, передбачені Статутом та чинним законодавством. Обов'язки Голови ревізійної комісії (у складі ревізійної комісії):- підтверджувати достовірність даних, що містяться у звітах та інших фінансових документів або встановлювати факт їх недостовірності; - інформувати наглядову раду та виконавчий орган про виявлені факти порушення встановленого законодавством порядку ведення бухгалтерської звітності та здійснення фінансово-господарської діяльності; - надавати виконавчому органу не пізніше ніж за 45 днів до дати проведення чергових загальних зборів висновок за підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за рік; - вимагати позачергового скликання загальних зборів у разі виникнення загрози суттєвим інтересам Товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами; - здійснювати інші дії, передбачені Статутом та чинним законодавством.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: член ревізійної комісії,бригадир рільничої бригади, завідуючий фермою. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 2 роки. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 49181,19 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Шолохов Олександр Іванович Член ревізійної комісії
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня
Стаж роботи 2 роки
Попередне місце роботи водій автомобіля Воздвижівської дільничної лікарні
Примітки Ревізійна комісія є органом Товариства, який здійснює перевірку фінансово-господарської діяльності Товариства. Повноваження голови ревізійної комісії (у складі ревізійної комісії): - витребувати у Товариства документи стосовно фінансово-господарської діяльності Товариства; - вимагати скликання засідань наглядової ради та позачергових загальних зборів; - вносити пропозиції до порядку денного загальних зборів; - вимагати від працівників Товариства пояснень з питань, що віднесені до компетенції ревізійної комісії; - здійснювати інші дії, передбачені Статутом та чинним законодавством. Обов'язки Голови ревізійної комісії (у складі ревізійної комісії):- підтверджувати достовірність даних, що містяться у звітах та інших фінансових документів або встановлювати факт їх недостовірності; - інформувати наглядову раду та виконавчий орган про виявлені факти порушення встановленого законодавством порядку ведення бухгалтерської звітності та здійснення фінансово-господарської діяльності; - надавати виконавчому органу не пізніше ніж за 45 днів до дати проведення чергових загальних зборів висновок за підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за рік; - вимагати позачергового скликання загальних зборів у разі виникнення загрози суттєвим інтересам Товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами; - здійснювати інші дії, передбачені Статутом та чинним законодавством.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: член ревізійної комісії, свинар, водій. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 2 роки. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Винагодод за 2013 рік в тому числі у натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Браженко Надія Іванівна Член правлiння
Рік народження 1956 р. н. (68 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 10 років
Попередне місце роботи молодша медична сестра Воздвижiвської дiльничної лiкарнi
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: член правління. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 10 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 11181,07 грн., винагороду в натуральній формі не отримувала. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Заїченко Тетяна Олександрівна Член правлiння, головний бухгалтер
Рік народження 1960 р. н. (64 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 14 років
Попередне місце роботи головний бухгалтер Воздвижiвської сiльської ради
Примітки Виконавчим органом Товариства, який здійснює управління його поточною діяльністю, є Правління. Повноваження члена правління (у складі правління): - вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю Товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів акціонерів та Наглядової ради; - діє від імені Товариства у межах, встановлених Статутом, Положенням про Правління і законом; - керується діючим законодавством України, Статутом, внутрішніми документами Товариства, рішеннями Зборів Акціонерів та Наглядової Ради. Обов'язки члена правління (у складі правління): надати можливість ознайомитися з інформацією про діяльність Товариства в межах, встановлених законом, статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Особи, які при цьому отримали доступ до інформації з обмеженим доступом, несуть відповідальність за її неправомірне використання. Повноваження як головного бухгалтера: давати пiдпорядкованим йому спiвробiтникам i службам доручення, завдання по колу питань, що входять до його функцiональних обов`язкiв; Контролювати своєчасне виконання завдань i окремих доручень пiдлеглими йому працiвниками; Запитувати та одержувати необхiднi матерiали та документи, що вiдносяться до питань дiяльностi Головного бухгалтера; Вступати у вiдносини з пiдроздiлами стороннiх установ i органiзацiй для вирiшення оперативних питань виробничої дiяльностi, що входить в компетенцiю Головного бухгалтера; Представляти iнтереси пiдприємства у стороннiх органiзацiй з питань, що належать до компетенцiї Головного бухгалтера. Обов`язки як головного бухгалтера: Здiйснює органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько-фiнансової дiяльностi i контроль за економним використанням матерiальних, трудових i фiнансових ресурсiв, збереженням власностi пiдприємства. Формує вiдповiдно до законодавства про бухгалтерський облiк облiкову полiтику, виходячи зi структури i особливостей дiяльностi пiдприємства, необхiдностi забезпечення фiнансової стiйкостi. Очолює роботу з пiдготовки та прийняття робочого плану рахункiв, форм первинних облiкових документiв, що застосовуються для оформлення господарських операцiй, за якими не передбачено типовi форми, розробки форм документiв внутрiшньої бухгалтерської звiтностi, а також забезпечення порядку проведення iнвентаризацiй, контролю за проведенням господарських операцiй, дотримання технологiї обробки бухгалтерської iнформацiї та порядку документообiгу. Забезпечує рацiональну органiзацiю бухгалтерського облiку i звiтностi на пiдприємствi та в його пiдроздiлах на основi максимальної централiзацiї облiково-обчислювальних робiт i застосування сучасних технiчних засобiв i iнформацiйних технологiй, прогресивних форм i методiв облiку i контролю, формування та своєчасне подання повної i достовiрної бухгалтерської iнформацiї про дiяльнiсть пiдприємства, його майновий стан, доходи i видатки, а також розробку i здiйснення заходiв, спрямованих на змiцнення фiнансової дисциплiни. Забезпечує законнiсть, своєчаснiсть та правильнiсть оформлення документiв, розрахунки по заробiтнiй платi, правильне нарахування та перерахування податкiв i зборiв у державний i мiсцевий бюджети, страхових внескiв до державних соцiальних фондiв, платежiв в банкiвськi установи, коштiв на фiнансування капiтальних вкладень, погашення у встановленi термiни заборгованостей банкам за кредитами, а також вiдрахування коштiв на матерiальне стимулювання працiвникiв . Здiйснює контроль за дотриманням порядку оформлення первинних бухгалтерських документiв, розрахункiв i платiжних зобов`язань, витрачання фонду заробiтної плати, за встановленням посадових окладiв працiвникам пiдприємства, проведення iнвентаризацiй основних засобiв, товарно-матерiальних цiнностей i грошових коштiв, перевiрок органiзацiї бухгалтерського облiку i звiтностi, а також документальних ревiзiй у пiдроздiлах пiдприємства. Бере участь у проведеннi економiчного аналiзу господарсько-фiнансової дiяльностi пiдприємства за даними бухгалтерського облiку i звiтностi в цiлях виявлення внутрiшньогосподарських резервiв, усунення втрат i непродуктивних витрат. Вживає заходiв щодо накопичення коштiв для забезпечення фiнансової стiйкостi пiдприємства. Здiйснює взаємодiю з банками з питань розмiщення вiльних коштiв на банкiвських депозитних вкладах (сертифiкатiв) i придбання високо лiквiдних державних цiнних паперiв, контроль за проведенням облiкових операцiй з депозитними та кредитними договорами, цiнними паперами. Веде роботу по забезпеченню суворого дотримання штатної, фiнансової та касової дисциплiни, кошторисiв адмiнiстративно-господарських та iнших витрат, законностi списання з рахункiв бухгалтерського облiку недостач, дебiторської заборгованостi та iнших втрат, зберiгання бухгалтерських документiв, оформлення i здачi їх в установленому порядку в архiв. Бере участь у розробленнi i впровадженнi рацiональної планової та облiкової документацiї, прогресивних форм i методiв ведення бухгалтерського облiку на основi застосування сучасних засобiв обчислювальної технiки. Керує працiвниками бухгалтерiї.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Попередні посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: Головний бухгалтер. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 14 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 76041,39 грн., винагороду в натуральній формі не отримувала. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Булана Світлана Олексіївна Член наглядової ради
Рік народження 1965 р. н. (59 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта вища
Стаж роботи 4 роки
Попередне місце роботи бухгалтер КСП iм. Горького
Примітки Наглядова Рада Товариства є органом, що здійснює захист прав акціонерів товариства, і в межах компетенції, визначеної законодавством, Статутом, Положенням про Наглядову Раду, яке затверджується зборами акціонерів Товариства контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Повноваження члена наглядової ради (у складі наглядової ради): - отримувати в повному обсязі інформацію про діяльність Товариства, його структурних підрозділів, філій, представництв, дочірніх підприємств; - призупиняти дії та рішення виконавчого органу, посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв з питань, віднесених до компетенції загальних зборів – до проведення наступних Загальних зборів акціонерів Товариства а з питань, віднесених до компетенції Наглядової Ради – до прийняття Радою відповідного рішення; - залучати експертів, фахівців, спеціалізовані підприємства та установи до аналізу діяльності Товариства та надання відповідних консультацій. Відповідні договори підписуються Головою Правління Товариства. Обов'язки Члена наглядової ради (у складі наглядової ради): 1) діяти в інтересах Товариства, добросовісно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) керуватися у своїй діяльності чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, іншими внутрішніми документами Товариства; 3) виконувати рішення, прийняті загальними зборами акціонерів та наглядовою радою Товариства; 4) своєчасно надавати загальним зборам акціонерів, наглядовій раді повну і точну інформацію про діяльність та фінансовий стан Товариства тощо.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: член наглядової ради. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 4 роки. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 29918,32 грн., винагороду в натуральній формі не отримувала. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.
Стасик Андрій Васильович Член наглядової ради
Рік народження 1941 р. н. (83 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2010 - 5 років
Паспортні дані д/н, д/н, д/н
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 8 років
Попередне місце роботи електромонтер КСП iм. Горького
Примітки Наглядова Рада Товариства є органом, що здійснює захист прав акціонерів товариства, і в межах компетенції, визначеної законодавством, Статутом, Положенням про Наглядову Раду, яке затверджується зборами акціонерів Товариства контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Повноваження члена наглядової ради (у складі наглядової ради): - отримувати в повному обсязі інформацію про діяльність Товариства, його структурних підрозділів, філій, представництв, дочірніх підприємств; - призупиняти дії та рішення виконавчого органу, посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв з питань, віднесених до компетенції загальних зборів – до проведення наступних Загальних зборів акціонерів Товариства а з питань, віднесених до компетенції Наглядової Ради – до прийняття Радою відповідного рішення; - залучати експертів, фахівців, спеціалізовані підприємства та установи до аналізу діяльності Товариства та надання відповідних консультацій. Відповідні договори підписуються Головою Правління Товариства. Обов'язки Члена наглядової ради (у складі наглядової ради): 1) діяти в інтересах Товариства, добросовісно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) керуватися у своїй діяльності чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, іншими внутрішніми документами Товариства; 3) виконувати рішення, прийняті загальними зборами акціонерів та наглядовою радою Товариства; 4) своєчасно надавати загальним зборам акціонерів, наглядовій раді повну і точну інформацію про діяльність та фінансовий стан Товариства тощо.  Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: член наглядової ради. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Стаж керiвної роботи - 8 рокiв. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних. Розмір виплаченої винагороди у 2013 році склав 16043,70 грн., винагороду в натуральній формі не отримував. Протягом звiтного року змiн у персональному складi стосовно посадової особи не було.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Товариство з обмеженою відповідальністю «Фондова компанія «Таврія» #23792601
Адреса 69006, Україна, м. Запоріжжя, вул. Портова, буд. 2-А,,кв.3
Діятельність Юридична особа, яка здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть депозитарiю.
Ліцензія
№ АГ 580185
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку
з 19.01.2012
Контакти (061) 283-02-98, (061) 283-02-98
Примітки Вид послуг, які надає особа- депозитарні послуги.
Товариство з обмеженою відповідальністю «Аудит-Від» #30543571
Адреса 69035, Україна, м. Запоріжжя, пр.Леніна, 161/10
Діятельність Аудиторськa фiрмa, якa надає аудиторськi послуги емiтенту.
Ліцензія
№ 2162
Аудиторська палата України
з 26.01.2001
Контакти (061) 213-26-43, (061) 213-26-44
Примітки Свідоцтво про включення до Реєстру аудиторських фірм № 2162 від 26.01.2001року, виданого Аудиторською палатою України, дію якого продовжено до 04.11.2015 року. Свідоцтво Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку серії П №000109, видане 04.06.2013р. Вид послуг, які надає особа- аудиторські послуги.
Публічне акціонерне товариство "Національний депозитарій України" #30370711
Адреса 01001, Україна, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3
Діятельність Юридична особа, яка здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть депозитарiю
Ліцензія
№ д/н
д/н
Контакти (044)377-72-65, (044)279-13-22
Примітки Станом на 31.12.2013 діяльність депозитарію не є ліцензійною, ПАТ "НДУ" має статус Центрального депозитарію. До 12.10.2013 діяла ліцензія АВ №581322, видана ДКЦПФР 25.05.2011. Особа надає послуги депозитарію.

Власники акцій

Власник Частка
ЗАСНОВНИКИ - 714 ФІЗИЧНИХ ОСІБ (ВІДСОТОК НА ДАТУ СТВОРЕННЯ) 100.00%
Паспорт д/н, д/н, д/н