Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013
Зовнішня інформація (4)
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (1)

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СКТБ "КОМПЛЕКС"

#03745746

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СКТБ "КОМПЛЕКС"
ЄДРПОУ 03745746
Адреса вул. Павлi Усенка, Б. 8, м. Київ,, Днiпровський, 02105, Україна, (044) 403-03-13
(КОАТУУ 8036600000)
Номер свідоцтва про реєстрацію ААВ 450083
Дата державної реєстрації 29.09.1997
Середня кількість працівників 39
Орган управління д/н
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМЕРЦIЙНИЙ БАНК "СОЮЗ"
МФО: 380515
Номер рахунку: 26004001144
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМЕРЦIЙНИЙ БАНК "СОЮЗ"
МФО: 380515
Номер рахунку: 26004001144
Контакти
+38 (044) 403-03-13
gavriluk@scomplex.com.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Дідківський Ілля Михайлович Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1943 р. н. (81 рік)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані СН, 351353, 10.10.1996, Iрпiнське МВГУ України в Київськiй обл.
Освіта Неповна вища, Малинськiй лiсотехнiчний технiкум
Стаж роботи 41 рік
Попередне місце роботи ТОВ "Iнвестицiйнi бiзнес-технологiї", начальник транспортної дiльницi
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи: приймає участь у роботi ревiзiйної комiсiї з метою забезпечення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння товариства. В межах повноважень, наданих законодавством, Статутом та Положенням про Ревiзiйну комiсiю , має право отримувати вiд посадових осiб товариства iнформацiю та документацiю, необхiднi для виконання покладених функцiй. Має право вимагати позачергового скликання загальних зборiв акцiонерiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам акцiонерного товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами.Заробiтна плата чи будь-яка iнша винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв Члена Ревiзiйної комiсiї не передбачена. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Посадова особа отримала заробiтну плату згiдно зi штатним розписом . Про розмiр отриманої заробiтної плати посадова особа згоди не надала. Додаткова винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, не передбачена. Загальний стаж роботи 51 р. Попереднi посади: механiк гаража, начальник транспортної дiльницi, помiчник голови правлiння з господарчих питань-начальник транспортнгосподарчого управлiння. Основне мiсце роботи – заступник виконавчого директора з адмiнiстративно- господарчих питань- начальник транспортно-господарчого управлiння ПАТ СКТБ "КОМПЛЕКС", 02105, Київ, вул.. Усенка,8, Про роботу за сумiсництвом на iнших пiдприємствах посадова особа вiдомостей не надала.
Гаврилюк Оксана Леонідівна Член Наглядової ради
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані СО, 608003, 05.04.2001, Ватутiнське РУ ГУ МВС України в м. Києвi
Освіта Вища, Чернiгiвський державний iнститут права, соцiальних технологiй та працi, правознавство
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи Начальник юридичного вiддiлу ТОВ "Iнвестицiйнi бiзнес-технологiї"
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи: здiйснює захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної Статутом Товариства, контролює та регулює дiяльнiсть виконавчого органу шляхом iнiцiювання розгляду вiдповiдних питань на засiданнях Наглядової ради. Має право вимагати позачергового скликання Загальних зборiв акцiонерiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам акцiонерного товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами. Здiйснює iнформацiйне та протокольне забезпечення дiяльностi Наглядової ради. Заробiтна плата чи будь-яка iнша винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не передбачена. Посадова особа отримує заробiтну плату згiдно зi штатним розписом. Про розмiр отриманої заробiтної плати посадова особа згоди не надала. Додаткова винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, не передбачена. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи 26 р. Попереднi посади: головний спецiалiст-юрисконсульт, головний спецiалiст-юрист, начальник юридичного вiддiлу, помiчник голови правлiння з юридичних питань, заступник виконавчого директора з правового та кадрового забезпечення-начальник юридичного управлiння. Основне мiсце роботи - заступник виконавчого директора з правового та кадрового забезпечення-начальник юридичного управлiння ПАТ СКТБ "Комплекс", 02105, Київ, вул. Усенка,8 . На iнших пiдприємствах не працює.
Рудяк Тетяна Андріївна Головний бухгалтер
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані СН, 046943, 31.10.1995, Ленiнградське РУ ГУ МВС України в м. Києвi
Освіта Середня-спецiальна, Київський технiкум Київського нацiонального економiчного унiверситету, банкiвська справа
Стаж роботи 6 років
Попередне місце роботи ЗАТ "Хоуфек", бухгалтер
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи: - забезпечення дотримання на пiдприємствi встановлених єдиних методологiчних засад бухгалтерського облiку, складання i подання у встановленi строки фiнансової звiтностi; - органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Особа здiйснює органiзацiю та ведення бухгалтерського облiку в Товариствi. Посадова особа отримує заробiтну плату згiдно зi штатним розписом . Про розмiр отриманої заробiтної плати посадова особа згоди не надала. Будь-яка додаткова винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, не передбачена. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи 14 р. Попереднi посади: бухгалтер-касир, бухгалтер, заступник головного бухгалтера. Основне мiсце роботи: головний бухгалтер ПАТ СКТБ "КОМПЛЕКС" 02105, Київ, вул.. Усенка,8. Про роботу на iнших пiдприємствах за сумiсництвом посадова особа вiдомостей не надала.
Нікульченко Сергій Сергійович Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані д/н, д/н, 01.01.1900, д/н
Освіта вища, Донецький державний унiверситет,економiст
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи директор ТОВ "Майстер Технолоджi"
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Повноваження та обов'язки посадової особи: Органiзовує роботу ревiзiйної комiсiї з метою забезпечення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння товариства. Органiзовує та керує перевiрками фiнансової дiяльностi товариства та забезпечує їх нормативно-правову базу. Має право отримувати вiд посадових осiб товариства iнформацiю та документацiю, необхiднi для виконання функцiй. Доповiдає Загальним зборам та Наглядовiй радi про результати перевiрок i подає на затвердження їх акти. Має право вимагати позачергового скликання загальних зборiв акцiонерiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам акцiонерного товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами.Заробiтна плата чи будь-яка iнша винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв Голови Ревiзiйної комiсiї не передбачена. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи 18 р. Попереднi посади: економiст, фiнансовий директор, директор. Основне мiсце роботи - директор ТОВ "Майстер Технолоджi", 83017, м. Донецьк, б-р Шевченка, 31.
Умніков Михайло Михайлович Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані д/н, д/н, 01.01.1900, д/н
Освіта вища , Донецький Нацiональний державний унiверситет
Стаж роботи 13 років
Попередне місце роботи ТОВ КУА "ДАН", Генеральний директор
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Повноваження та обов'язки посадової особи: приймає участь у роботi ревiзiйної комiсiї з метою забезпечення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю правлiння товариства. Має право отримувати вiд посадових осiб товариства iнформацiю та документацiю, необхiднi для виконання функцiй. В межах повноважень, наданих законодавством, Статутом та Положенням про Ревiзiйну комiсiю , має право вимагати позачергового скликання загальних зборiв акцiонерiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам акцiонерного товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами.Заробiтна плата чи будь-яка iнша винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв Члена Ревiзiйної комiсiї не передбачена. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи 25 р. Попереднi посади: заступник генерального директора, генеральний директор. Основне мiсце роботи – Генеральний директор ТОВ "Еллiот Ессет Менеджмент", Київ, вул. Суворова,4. Про роботу за сумiсництвом на iнших пiдприємствах посадова особа вiдомостей не надала.
Петрусенко Ігор Олександрович Голова Правлiння
Рік народження 1963 р. н. (61 рік)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані д/н, д/н, 01.01.1900, д/н
Освіта вища, Ростовський державний унiверситет, правознавство
Стаж роботи 16 років
Попередне місце роботи КП "Краматорське трамвайно-тролейбусне управлiння", Заступник директора з режиму та загальним питанням
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Повноваження та обов'язки посадової особи: має право без довiреностi дiяти вiд iменi Товариства , в тому числi представляти iнтереси Товариства, вчиняти правочини вiд iменi Товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства, видавати довiреностi, укладає трудовi договори i контракти, делегує виконання окремих функцiй. Здiйснює управлiння поточною дiяльнiстю Товариства i має право, вiдповiдно до вимог Статуту Товариства вирiшувати питання, пов'язанi з керiвництвом поточною дiяльнiстю Товариства, крiм питань, що належать до виключної компетенцiї Загальних зборiв та Наглядової ради. Користується правом розпоряджатися коштами Товариства. Посадова особа отримала заробiтну плату згiдно зi штатним розписом . Про розмiр отриманої заробiтної плати посадова особа згоди не надала. Додаткова винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, не передбачена. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи 33 р. Попереднi посади: служба в органах МВС, Державної податкової мiлiцiї, заступник директора з режиму та загальних питань, директор з адмiнiстративно-правових питань. Основне мiсце роботи - Голова правлiння ПАТ СКТБ "КОМПЛЕКС" 02105, Київ, вул. Усенка,8. Про роботу на посадах за сумiсництвом на iнших пiдприємствах посадова особа вiдомостей не надав
Сєдов Андрій Миколайович член Наглядової ради
Рік народження 1978 р. н. (46 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані д/н, д/н, 01.01.1900, д/н
Освіта вища, Донецький державний технiчний унiверситет, програмист
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи директор ТОВ "ЮК Фiнансова Рада"
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Повноваження та обов'язки посадової особи: здiйснює захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної статутом Товариства, контролює та регулює дiяльнiсть виконавчого органу шляхом iнiцiювання розгляду вiдповiдних питань на засiданнях Наглядової ради. Має право вимагати позачергового скликання Загальних зборiв акцiонерiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам акцiонерного товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами. Заробiтна плата чи будь- яка iнша винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не передбачена. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи 17 р. Попереднi посади: адмiнiстратор iнформацiйних технологiй, директор .Основне мiсце роботи -директор ТОВ "ЮК Фiнансова Рада", 83017 м. Донецьк, б-р Шевченка, 31. Про роботу на посадах за сумiсництвом на iнших пiдприємствах посадова особа вiдомостей не надала.
Верес Тетяна Володимирівна член Наглядової ради
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2011 - строком на три роки
Паспортні дані СН, 516192, 19.06.1997, Шевченкiвське РУ ГУ МВС України в м.Києвi
Освіта Вища КДУ iм. Т.Шевченка, правознавство
Стаж роботи 3 роки
Попередне місце роботи Юрисконсульт ТОВ "Теккомбуд"
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи: здiйснює захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної Статутом Товариства, контролює та регулює дiяльнiсть виконавчого органу шляхом iнiцiювання розгляду вiдповiдних питань на засiданнях Наглядової ради. Має право вимагати позачергового скликання Загальних зборiв акцiонерiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам акцiонерного товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами. Винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не передбачена. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи 15 р. Попереднi посади: юристконсульт. Основне мiсце роботи заступник начальника юридичного департаменту ПАТ "Iнвестбудсервiс", 83060, м. Донецьк, вул. Куйбишева, 143. Про роботу на iнших пiдприємствах посадова особа вiдомостей не надала.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Аудиторська фiрма "Юрхолдiнг- Аудит" #32736376
Адреса 04107, Україна, КИЇВ, Татарська, б.7, к.54
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ 3488
Аудиторська палата України
з 25.11.2004
Контакти (044)223-93-20, (044)223-93-20
Примітки Особа здiйснює аудиторську перевiрку та пiдтверджує фiнансову звiтнiсть товариства.
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 01001, Україна, м.Київ, Б.Грiнченка, буд. 3
Діятельність Юридична особа, яка здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть депозитарiю
Ліцензія
№ АВ № 189650
Державна колмiсiя з цiнних паперiв та фондового рикну
з 19.09.2006
Контакти (044) 377-72-65, (044) 377-72-65
Примітки Особа здiйснює обслуговування випуску акцiй товариства.
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Перша Фондова Брокерська Компанiя" #33417537
Адреса 83017, Україна, м.Донецьк, б-р Шевченка,27, к.901
Діятельність Юридична особа, яка здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть зберiгача
Ліцензія
№ АВ № 362137
Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 07.08.2007
Контакти (062) 348 44 85, (062) 348 44 85
Примітки Особа здiйснює вiдкриття рахункiв для акцiонерiв, зарахування на них акцiй та зберiгання їх на пiдставi договору про вiдкриття рахунку у цiнних паперах вiд 30 липня 2010 р. № 003748

Власники акцій

Власник Частка
Регiональне вiддiлення Фонду державного майна України по м. Києву / #19030825 0.00%
Адреса Україна, м.Київ, бульвар Шевченка, 50-Г
Код 19030825