Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (20)
Будівництво (5) Перевірки (51)

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ВОЛИНЬГАЗ"

#03339459

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва Акцiонерне товариство "Оператор газорозподiльної системи "Волиньгаз"
ЄДРПОУ 03339459
Адреса 43025, Мiсто Луцьк, Франка, 12
Дата державної реєстрації 04.01.1992
Середня кількість працівників 1 208
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ АБ "Клiринговий дiм"
МФО: 300647
Номер рахунку: UA403006470000000002600704576
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/н
МФО: д/н
Номер рахунку: д/н
Контакти
+38 (033) 277-69-00
Dmytro.Gavrylyuk@rgc.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Протоколом № 30/10-2014 засiдання Наглядової ради ПАТ "ВОЛИНЬГАЗ" вiд 30.10.2014 року було прийнято рiшення лiквiдувати (закрити) наступнi вiдокремленi пiдроздiли (фiлiї) Товариства: - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" ГОРОХIВСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФIКАЦIЇ (iдентифiкацiйний код: 20130905), мiсцезнаходження: Волинська область, м. Горохiв, вул. Козацька, 98; - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФIКАЦIЇ (iдентифiкацiйний код: 21749067), мiсцезнаходження: Волинська область, м. Володимир-Волинський, вул. Сагайдачного, 85; - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" НОВОВОЛИНСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФIКАЦIЇ (iдентифiкацiйний код: 21749110), мiсцезнаходження: Волинська область, м. Нововолинськ, вул. Островського, 56; - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" КАМIНЬ-КАШИРСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФIКАЦIЇ (iдентифiкацiйний код: 20128529), мiсцезнаходження: Волинська область, м. Камiнь-Каширський, вул. Чапаєва, 6; - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" КIВЕРЦIВСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФIКАЦIЇ (iдентифiкацiйний код: 21749086), мiсцезнаходження: Волинська область, м. Кiверцi, вул. Матросова, 9; - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" КОВЕЛЬСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФIКАЦIЇ (iдентифiкацiйний код: 21749096), мiсцезнаходження: Волинська область, м. Ковель, вул. Степана Бандери, 34-А; - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" РАТНIВСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФIКАЦIЇ (iдентифiкацiйний код: 20132809), мiсцезнаходження: Волинська область, смт. Ратне, вул. Газiна, 20; - ФIЛIЮ ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВОЛИНЬГАЗ" ВИРОБНИЧО-ТЕХНIЧНУ ЛАБОРАТОРIЮ (iдентифiкацiйний код: 21743113), мiсцезнаходження: Волинська область, м. Луцьк, вул. Львiвська, 152-Б.

Працівники

Середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв - 1208 осiб. Середня чисельнiсть позаштатних працiвникiв - 39 осiб в т.ч. зовнiшнi сумiсники 15 особи, працюючi за цивiльно правовими угодами - 14 осiб. Фонд оплати працi, всього 165203,5 тис.грн., в т.ч. штатних працiвникiв 160605,8 тис.грн. Середньомiсячна зарплата за 2020 рiк склала 11079 грн. Рiст заробiтної плати в порiвняннi з попереднiм роком збiльшено на 21,3 %. Кадрова полiтика АТ"Волиньгаз" спрямована на пiдтримання належного квалiфiкацiйного рiвня працiвникiв шляхом проведення навчання персоналу на пiдприємствi, направлення спецiалiстiв на навчання в спецiалiзованi учбовi заклади, курси пiдвищення квалiфiкацiї за напрямками пiдготовки.

Участь у об'єднаннях

не належить

Спільна діяльність

не здiйснює такої дiяльностi

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiй, щодо реорганiзацiй з боку третiх осiб не надходило.

Облікова політика

Фiнансова звiтнiсть складена Товариством на пiдставi показникiв форм звiтностi головного пiдприємства i структурних пiдроздiлiв шляхом впорядкованого додавання показникiв фiнансової звiтностi структурних пiдроздiлiв до аналогiчних показникiв фiнансової звiтностi головного пiдприємства. В управлiннях газового господарства та у головному пiдприємствi ведеться журнально-ордерна форма бухгалтерського облiку з використанням програмного забезпечення. Єдина облiкова полiтика застосовується у всiх структурних пiдроздiлах Товариства. Сукупнiсть принципiв, методiв i процедур, якi Товариство використовувало для вiдображення в облiку господарських операцiй та складання фiнансової звiтностi, визначено облiковою полiтикою. Протягом 2020 року облiкова полiтика Товариства була незмiнною.

Продукція

Основними видами дiяльностi АТ"Волиньгаз" являються: - транспортування природного газу розподiльчими трубопроводами, частка доходiв даного виду дiяльностi складає 83,6% валових доходiв основної дiяльностi товариства; - iншi види дiяльностi (газифiкацiя, планово-технiчне обслуговування, ремонт та повiрка газових приладiв та iншi види послуг) 16,4%; За результатами роботи за 2020 рiк в цiлому вiд господарської дiяльнстi Товариство отримало збиток в сумi 93312 тис.грн., з них: - транспортування природного газу - збитки в сумi 22615 тис.грн.; - вiд виконання робiт по iншiй дiяльностi - прибутки в сумi 88469 тис.грн.

Активи

Прирiст основних фондiв вiдбувається в основному за рахунок безоплатної передачi на баланс товариства газопроводiв i споруд на них вiд населення та кооперативiв за рiшенням сiльських, селищних, мiських рад, що i збiльшило власний капiтал товариства.

Основні засоби

Станом на 31.12.2020 р. первiсна вартiсть основних фондiв становить 674026 тис.грн., залишкова вартiсть - 401937 тис.грн.. Знос основних фондiв товариства складає 40,4%. Обсяг капiталовкладень на капiтальний ремонт та реконструкцiю газопроводiв i споруд на них за 2020 рiк склав 6569,34 тис.грн. Державне майно використовується на пiдставi договору про користуванн державним майном, яке не пiдлягає приватизацiї мiж Мiнiстерством енергетики та вугiльної промисловостi та ПАТ "Волиньгаз" за № 31/22 вi д 29.11.2012 року.

Проблеми

Нестабiльнiсть законодавства, нестабiльнiсть цiни на газ. Пiдняття тарифу на транспортування та постачання природного газу. Недостатнiсть коштiв на впровадження нових технологiй по газифiкацiї. Низька платоспроможнiсть споживачiв.

Фінансова політика

АТ"Волиньгаз" знаходиться на госпрозрахунку, тому дiяльнiсть не фiнансується.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Товариство не має за звiтний перiод невиконаних договорiв.

Стратегія подальшої діяльності

Товариство не має намiрiв змiнювати профiль своєї дiяльностi. Передбачається: - розширити мережу послуг по реалiзацiї зрiдженого газу оптовим споживачам для заправки автомобiлiв; - постiйна спiвпраця з НКРЕ щодо пiдняття тарифу на транспортування та постачання природного газу; - систематично i цiлеспрямовано втiлювати в життя мiроприємства по зменшенню втрат природного газу при його транспортуваннi; - збiльшити об'єми робiт по будiвництву газопроводiв, їх проектуванню, iзоляцiї труб та запрвадженню iнших видiв послуг населенню.

R&D

З метою пiдтримання технiчного рiвня надiйностi газопроводiв та споруд на них, а також для проведення комплексу робiт з полiпшення експлуатацiйних характеристик обладнання та устаткування, його модернiзацiї (замiни), товариством було розроблено та 24.12.2019 року Постановою НКРЕКП України № 3059 ухвалено План розвитку газорозподiльної системи, а саме "Iнвестицiйну програму АТ "Волиньгаз" на 2020 рiк" (далi IП). Вiдповiдно до вищевказаної програми у 2020 роцi профiнансовано i виконанi наступнi роботи на об'єктах ГРМ: капiтальний ремонт i реконструкцiя газопроводiв протяжнiстю 0,917 км., реконструкцiя (модернiзацiя) запiрно-регулюючого обладнання ГРП 6 шт., замiна шафових регуляторних пунктiв (ШГРП) 6 шт., замiна вiдключаючих пристроїв на лiнiйнiй частинi газопроводiв 35 шт. У зв'язку з карантином, встановленим постановами Кабiнету Мiнiстрiв України № 211 вiд 11.03.2020 р. та № 392 вiд 20.05.2020 р. щодо запобiгання поширенню на територiї України коронавiрусу COVID-19, в АТ "Волиньгаз" були затвердженi заходи, якi обмежили роботу з абонентами в зонi обслуговування газорозподiльного пiдприємства. Вiдповiдно частина робiт, якi були включенi в затверджений План розвитку, пов'язанi з вiдвiдуванням абонентiв, зокрема для припинення та вiдновлення газопостачання при замiнi запiрно-регулюючого обладнання в ГРП i ШРП не були виконанi в повному обсязi. Враховуючи карантин та проходження опалювального перiоду частина вище зазначених робiт по реконструкцiї та ремонту газових мереж були перенесенi на 1 пiврiччя 2021 року. В загальному в АТ "Волиньгаз" за 2020 рiк по Iнвестицiйнiй програмi 2020 року завершенi роботи на 57 об'єктах газорозподiльної мережi.. На даний час пiдприємством в повному обсязi закуплено запiрну арматуру та допомiжнi матерiали, виготовлена проектна документацiя, пiдготовленi мiсця встановлення шаф, однак фактично роботи виконуватимуться лише по закiнченню опалювального перiоду. Згiдно iнвестицiйної програми на 2020 рiк Товариством виконано замiну 4760 шт. iндивiдуальних лiчильникiв газу, а також профiнансовано кошти та очiкується поставка вузлiв облiку газу (488 шт.) для поновлення обмiнного фонду. Придбано i встановлено 160 шт. пристроїв дистанцiйної передачi даних для оснащення побутових лiчильникiв газу в споживачiв Волинської областi. Всi експлуатацiйнi служби пiдприємства в повному обсязi забезпеченi необхiдним допомiжним обладнанням для проведення робiт по технiчному обслуговуванню та ремонту газових мереж, високочутливими приладами для дiагностики. В 2020 роцi на замiну застарiлим приладам дiагностики для бригад по комплексному приладовому обстеженнi газопроводiв (КПО), бригад по припиненню та вiдновленню розподiлу природного газу, в службу контролю за виробництвом, АДС придбано сучаснi аналоги закордонного виробництва в кiлькостi 63 одиницi (аналiзатори газу GOLIATH RN - 5 шт., газоаналiзатори VIBRAGAS HMG2 - 15 шт., лазернi детектори газу ELLI - 3 шт., трасошукачi Унiверсал 911 М - 4 шт., прилади для перевiрки електрохiмiчного захисту газопроводiв та якостi iзоляцiйного покриття - 36 шт.). В товариствi за 2020 рiк поновлено парк автотранспортних засобiв для експлуатацiйних служб та метрологiї в кiлькостi 9 шт., в тому числi: новi автомобiлi марки PEUGEOT Rifter - 7 шт., Citroen Jumper L3 H2 - 1 шт., Peugeot Boxer L2 H2 - 1шт. А також новi автомобiлi для вiддiлу капiтального будiвництва PEUGEOT Rifter - 4 шт. та PEUGEOT Partner -1шт. АТ "Волиньгаз" продовжує наповнювати програмний комплекс - геоiнформацiйну систему (ГIС) для газопроводiв i споруд на них. Наразi в повному обсязi внесенi данi по ГРП, ШГРП, СКЗ, газорегуляторних установках (ГРУ), розподiльних газопроводах високого, середнього та низького тискiв, вiдключаючих пристроях. Створена база фотографiй точкових об'єктiв (ГРП, ШГРП, СКЗ, ГРУ). Продовжується внесення дворових вводiв, будинкових регуляторiв тиску газу (КБРТ). В усiх структурних пiдроздiлах щоденно вносяться данi про проведення регламентних робiт на об'єктах ГРМ. Щорiчно виконується оцiнка технiчного стану всiх лiнiй редукування ГРП, ШГРП, що знаходяться на балансi Товариства. Щоб пiдвищити виконання планових показникiв, штат сектору ГIС АТ "Волиньгаз" доповнено новими робочими мiсцями (5-ма iнженерами з геоiнформацiйних систем). На основi внесеної iнформацiї в ГIС, за допомогою програмного комплексу "SIMONE" (р.Чехiя) проведено перерахунок гiдравлiки та моделювання реконструкцiї з оптимiзацiєю дiючих розподiльних газопрововдiв на 2-ох дiючих ГРС. В АТ "Волиньгаз" виконуються вимоги щодо лiцензування програмних продуктiв, а саме щорiчно оновлюється лiцензiйне програмне забезпечення. Для проведення робiт по автопроектуванню систем газопостачання, швидким обмiном графiчною iнформацiєю мiж структурними пiдроздiлами пiдприємства впроваджене сучасне лiцензiйне програмне забезпечення ZWCAD. З метою покращення системи контролю за споживанням газу, для автоматизацiї абонентських вiддiлiв на пiдприємствi впроваджена сучасна бiлiнгова система "Gasolina". Для автоматизацiї процесiв управлiння персоналом, облiку кадрiв та розрахунку заробiтної плати впроваджене програмне забезпечення 1С ЗУП. Придбано сучасну комп'ютерну технiку (персональнi комп'ютери, сучаснi сканери) для швидшого опрацювання iнформацiї, пiдготовки картографiчних даних для виготовлення планшетiв, маршрутних карт та наповнення електронного архiву технiчної документацiї. Закупленi сучаснi вiдеокамери, пiдсилювачi для передачi вiдеосигналу та вiдеореєстратори для приведення у вiдповiднiсть сучасним стандартам системи вiдеонагляду та контролю доступу на територiю пiдприємства. З метою пiдвищення безпеки газопостачання споживачiв Волинської областi, попередження аварiйних ситуацiй пов'язаних з роботою запiрно-регулюючого обладнання в ГРП в АТ "Волиньгаз" експлуатується 25 об'єктiв системи газопостачання обладнаних сучасною системою телеметрiї з виводом параметрiв на диспетчерськi пункти структурних пiдроздiлiв товариства. В АТ "Волиньгаз" поновлено вiдповiдний запас обладнання та матерiалiв необхiдних для виконання аварiйних робiт. На пiдприємствi розробляються графiки обслуговування i ремонту газорегуляторних пунктiв та газопроводiв, роботи згiдно яких виконуються в повному обсязi. У 2020 роцi в згiдно графiкiв проведене приладове комплексне обстеження газопроводiв 6 039км., перевiрено переходи газопроводiв (через воднi перешкоди, автомобiльнi дороги та залiзничнi колiї) загальною протяжнiстю 22,578 км. В АТ "Волиньгаз" в повному обсязi виконано плановi показники з повiрки лiчильникiв газу у населення в кiлькостi 16 294 шт. Для виконання даних робiт були створенi додатковi бригади по зняттю лiчильникiв на повiрку, придбаний iнструмент, транспортнi засоби. У 2020 роцi з метою недопущення виникнення нещасних випадкiв пiд час користування газом у побутi, для посилення роз'яснювальної роботи серед населення проведено мiсячники безпечного i заощадливого використання газу в побутi: iнформацiя по правилам безпечного користування газовими приладами транслювалася на обласному телебаченнi i на радiо (4 рази), публiкувалися оголошення в газетах (21 публiкацiй), постiйно в соцiальних мережах (фейсбук), на сайтi товариства, розповсюджувалася агiтацiйна продукцiя (листiвки, банери iнтернет-виданнях). На пiдприємствi продовжує розвиватися система клiєнтського сервiсу з метою покращення якостi надання послуг для споживачiв Волинської областi. В АТ "Волиньгаз" працюють ЦОК в мiстах: Луцьку, Ковелi, Володимир-Волинському, Камiнь-Каширському, Гороховi, Кiверцях, Нововолинську та смт. Ратне, смт. Рожище, смт. Стара Вижiвка та смт. Турiйськ.

Інше

д/н

Посадові особи

Ім'я Посада
Козюк Павло Миколайович директор технiчний
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3
Освіта д/н
Стаж роботи 9 років
Попередне місце роботи ПАТ "Днiпропетровськгаз"
Примітки Нараховується i виплачується заробiтна плата згiдно штатного розкладу. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає
Песнеро Інвестментс Лімітед (Реsnеrо Іnvеsтментs Lімітеd) голова наглядової ради
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3 роки
Освіта д/н
Попередне місце роботи д/н
Примітки володiє 0,0000045% (1 акцiя) у статутному капiталi
Галянт Сергій Романович директор з капiтального будiвництва
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3
Освіта Київський державний технiчний унiверситет будiвництва i архiтектури
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи ПАТ"Волиньгаз", заступник голови правлiння
Примітки Нараховується i виплачується заробiтна плата згiдно штатного розкладу. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає
Ляшенко Алла Володимирівна головний бухгалтер
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - д/н
Освіта вища Волинський iнститут економiки i менеджменту
Стаж роботи 9 років
Попередне місце роботи головний економiст ПАТ "Волиньгаз"
Примітки Нараховується i виплачується заробiтна плата згiдно штатного розкладу. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає
Оратра Інвестментс Лтд Голова Ревiзiйної комiсiї
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3 роки
Освіта д/н
Попередне місце роботи д/н
Примітки Володiє часткою в статутному капiталi емiтента 0,0000045% (1 акцiя)
Олубера Венчерс Лімітед член наглядової ради
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3 роки
Освіта д/н
Попередне місце роботи д/н
Примітки володiє 0,0000045% (1 акцiя) у статутному капiталi
Стама Венчерс Лтд член Ревiзiйної комiсiї
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3 роки
Освіта д/н
Попередне місце роботи д/н
Примітки Володiє часткою в статутному капiталi 0,0000045% (1 акцiя).
Коротя Мирослав Іванович голова правлiння
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3
Освіта Волинський державний унiверситет iм. Л.Українки
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи ПАТ"Волиньгаз", заступник голови правлiння з юридичних питань
Примітки Нараховується i виплачується заробiтна плата згiдно контракту з Наглядовою радою. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає
Карпомиз Андрій Іванович директор комерцiйний
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3 роки
Освіта д/н
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи КП "Луцькводоканал"
Примітки Нараховується i виплачується заробiтна плата згiдно штатного розкладу. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає
Маслій Сергій Віталійович директор з безпеки
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3 роки
Освіта д/н
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи д/н
Примітки нараховується i виплачується заробiтна плата згiдно штатного розкладу. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає
Сольвоторе Ентерпрайзес Лімітед член наглядової ради
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3 роки
Освіта д/н
Попередне місце роботи д/н
Примітки володiє 0,0000045% (1 акцiя) у статутному капiталi
Тимчишак Андрій Степанович директор фiнансовий
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2019 - 3
Освіта Iвано-Франкiвський державний технiчний унiверситет нафти i газу
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи ВАТ"Волиньгаз", заступник голови правлiння
Примітки нараховується i виплачується заробiтна плата згiдно штатного розкладу. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає

Ліцензії

Дата  
813 19.06.2017 розподiл природного газу
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя регулювання електроенергетики та комунальних послуг України
Дата видачі 19.06.2017
Опис розподiл природного газу

Обсяги виробництва продукції

Продукція Вироблено, кількість Вироблено, варстість Реалізовано, кількість Реалізовано, варстість
Замовлена потужнiсть розподiлу природного газу 398181,6703 451.41 млн грн 398181,6703 451.41 млн грн

Собівартість продукції

Статя витрат Доля
матерiальнi витрати 44.50%
витрати на оплату працi 33.60%
iншi витрати 10.30%
вiдрахування на соцiальнi заходи 7.10%
амортизацiя 4.50%

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ТОВ "БДО" #20197074
Адреса 02121, Україна, м.Київ, Харкiвське шосе, 201/203
Діятельність Аудиторськi послуги
Ліцензія
№ 2868
Аудиторська палата України
з 23.04.2002
Контакти 0443932687, 0443932691
Примітки Договiр на виконання аудиторських послуг вiд 24.09.2018 р.
Публiчне акцiонерне товариство "Банк "Клiринговий дiм" #21665382
Адреса 04070, Україна, Київ, Борисоглiбська, 5а
Діятельність професiйна дiяльнiсть на фондовому ринку - депозитарна дiяльнiсть зберiгача цiнних паперiв
Ліцензія
№ АВ № 493482
Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 12.11.2009
Контакти (044) 5931030, (044) 5931031
Примітки Договiр № 12/01/2011-1 Е-30 вiд 30.12.2010
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 01001, Україна, Київ, Б. Грiнченка, буд. 3
Діятельність провадження професiйної дiяльностi на фондовому ринку - депозитарної дiяльностi , а саме депозитарної дiяльностi депозитарiю цiнних паперiв
Ліцензія
№ АВ № 581322
Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 19.09.2009
Контакти (044) 279-65-40, (044) 279-13-22
Примітки Договiр Е-2733 вiд 27.12.2010 р.

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ" #39589216
Адреса ВОЛИНСЬКА ОБЛ., М. ЛУЦЬК(З), ПР. МОЛОДІ, БУД. 14А
Опис Ємiтент є єдиним учасником ТОВ "Волиньгаз Збут". Статутний капiтал ТОВ "Волиньгаз Збут" в розмiрi один мiльйон гривень сформований шляхом внеску АТ "Волиньгаз", що становить 100% статутного капiталу. Вищим органом ТОВ "Волиньгаз Збут" є загальнi збори учасникiв.

Власники акцій

Власник Частка
Державний комiтет України по нафтi та газу - правонаступник Мiнiстерство енергетики та вугiльної промисловостi / #00013741 0.00%
Адреса Україна, Київ, Хрещатик, 3З
Код 00013741

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ПрАТ "Газтек" / #31815603 10 809 770 шт 48.57%
Адреса Україна, Київ, М. Рибалки
ТзОВ "ТРАНЗИТ IНВЕСТ" / #35488715 5 477 684 шт 24.61%
Адреса Україна, Київ, Маршала Тимошенка, 21
ТзОВ "ОМЕГА-КАПIТАЛ" / #35488730 1 849 357 шт 8.31%
Адреса Україна, Київ, Маршала Тимошенка, 21