Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (14)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ"

#03293304

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЧЕРНВЕЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ"
ЄДРПОУ 03293304
Адреса м. Чернiвцi, 58018, вул. Головна, 223
Номер свідоцтва про реєстрацію серiя А01 №176827
Дата державної реєстрації 18.08.1998
Середня кількість працівників 544
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ "Райффайзен Банк Аваль" у м.Києвi
МФО: 380805
Номер рахунку: 26008411514
Контакти
+38 (037) 224-02-31
netchern@ukrpost.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

До складу виробничих підрозділів підприємства входять хлібний цех №1, булочно-кондитерський цех №2 та хлібобулочний цех №3.В хліному цеху №1 продукція випікається в шести печах моделі ФТЛ-2, в хлібобулочному цеху №3 готова продукція випікаться в ротаційних печах Revent-724. А в булочно-кондитрському цеху № 2 крім ротаційних печей Revent-724 працюють також печі моделі MIWE ideal.Фактично середній показник використання потужностей за 2018 рік – 44,6%.Дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, представництв, iнших вiдокремлених структурних пiдроздiлiв товариство не має. Змiн у структурi пiдприємства у звiтному роцi не було.

Працівники

Працівники ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат» на підприємстві працюють згідно трудових відносин по КЗпП України та з працівниками укладено колективний договір, в якому обумовлено всі умови праці. Колективний договір укладено з метою врегулювання соціально-трудових відносин, посилення соціального захисту працівників підприємства і включає зобов'язання сторін, що його уклали, на створення умов для підвищення ефективності роботи підприємства, реалізації на цій основі професійних, трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників. Даний договір передбачає в собі робочі графіки, відпустки, надбавки за шкідливі умови праці. Окремо є гарантія соціальних пільг та медичного обслуговування. Колективний договір передбачає в собі допомогу на оздоровлення, яка виплачується один раз на рік при нарахуванні заробітної плати за період відпустки, якщо відпустка ділиться на частини то виплата на оздоровлення проводиться в той період коли кількість днів відпустки складає не менше 14 календарних днів. Також договір передбачає одноразові матеріальні виплати у разі смерті близьких родичів на поховання. Облікова кiлькiсть працiвникiв станом на 31 грудня 2017 та 2018 року складала 628 та 559 осiб. Керівний склад налічує 20 осіб, з них 10 жінок та 10 чоловіків. Жінки займають 28 % усіх керівних посад на підприємстві. Підприємство не обмежує працевлаштуваня осіб ні за віком (єдине, що працівник повинен бути повнолітнім), ні за гендерною належністю. На підприємстві рівні права для працевлаштування і повага до прав та волевиявлення кожного кандидата на працевлаштування. На підприємстві запроваджено мотиваційну програму «Приведи друга», де задіяні всі ділянки роботи підприємства, а саме: виробництво, фірмова торгівля, відділ логістики, транспортний відділ. Всім працівникам, які залучили знайомих та родичів до роботи на підприємстві виплачується преміальна винагорода за сприяння у працевлаштуванні. На підприємстві дотримуються всі заходи щодо охорони праці. У штатному розписі передбачено посаду «Начальник відділу охорони праці», який відповідає за проведення інструктажів та навчання персоналу. Фонд оплати працi у звiтному роцi скв: 45143 тис. грн. По вiдношенню до попереднього року фонд оплади працi збiльшився на 4989 тис.грн.

Участь у об'єднаннях

ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат" належить дохолдингу - Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Холдингова компанiя "Хлiбнi iнвестицiї".ТОВ «ХК «Хлiбнi iнвестицiї» є одним з найбiльших українських холдингiв з виробництва хлiбопродуктiв, який займає 8% ринку хлiбобулочних виробiв України i знаходиться на 3-му мiсцi серед найбiльших хлiбних пiдприємств. Це iнтегрований холдинг хлiбопекарних пiдприємств, що знаходяться в рiзних областях України (Житомирська, Волинська, Чернiвецька, Київська, Iвано-Франкiвська областi). Термiн участi емiтента у холдингу – з 2004 року. Мiсцезнаходження ТОВ «ХК «Хлiбнi Iнвестицiї»: м. Київ, вул. Тургенiвська, буд.15, оф. 65.

Спільна діяльність

Товариство не проводить спiльну дiяльнiсть з iншими органiзацiями, пiдприємствами, установами.

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб у звiтному роцi не надходило.

Облікова політика

Бухгалтерський облiк у Товариствi ведеться власною бухгалтерською службою. При веденнi бухгалтерського облiку Товариство дотримується вимог Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" вiд 16 липня 1999 року №996-ХГУ (з наступними змiнами i доповненнями) Мiжнародних та Нацiональних положень (стандартiв) бухгалтерського облiку.При веденнi бухгалтерського облiку та пiдготовцi фiнансових звiтiв Товариство дотримується принципiв автономностi, безперервної дiяльностi, перiодичностi, iсторичної (фактичної) собiвартостi, нарахування та вiдповiдностi доходiв i витрат, повного висвiтлення, послiдовностi, обачностi, превалювання змiсту над формою, єдиного грошового вимiрника.Основнi засоби враховуються у звiтi про фiнансовий стан за первинною вартiстю, що включає всi витрати, необхiднi для доведення активу до стану, придатного до використання, за вирахуванням накопиченої амортизацiї i збиткiв вiд знецiнення.Сума, що амортизується, – це первинна вартiсть об'єкту основних засобiв або переоцiнена вартiсть, за вирахуванням його лiквiдацiйної вартостi. Амортизацiя основних засобiв призначена для списання суми, що амортизується, впродовж термiну корисного використання активу i розраховується з використанням прямолiнiйного методу. Лiквiдацiйна вартiсть, термiни корисного використання i метод нарахування амортизацiї розглядаються на кiнець кожного фiнансового року. Вплив будь-яких змiн, що виникають вiд оцiнок, зроблених в попереднi перiоди, враховується як змiна облiкової оцiнки.Собiвартiсть запасiв включає всi витрати на придбання, витрати на переробку та iншi витрати, понесенi пiд час доставки запасiв до їх теперiшнього мiсцезнаходження та приведення їх у теперiшнiй стан. Запаси в товариствi вiдображаються за собiвартiстю.

Продукція

ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат" є найбiльшим виробником хлiба та хлiбобулочних виробiв в регiонi з потужнiстю виробництва близько 100,0 тонн продукцiї на добу та фактичною реалiзацiєю 42,6 тонни на добу. Хлібокомбінат спеціалізується з випуску традиційно-масових сортів хліба із суміші борошна першого і вищого гатунків (“Орільський”) та із суміші борошна житнього і пшеничного (“Алчевський”, «Бородинський», “Прикарпатський”, “Дністерський” та інші). Випускаються також батони, калачі, плетінки та дрібні здобні булочні вироби, торти, тістечка, кекси та інше. Продукція ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" широко відома і користується популярністю у споживачів м. Чернівці та в районах Чернівецької та сусідніх Івано-Франківської, Хмельницької та Тернопільської областей. Широкий асортимент продукції постійно поповнюється новими видами і нині нараховує близько 100 найменувань.У вартісному виразі обсяг виробництва за звітний період склав 264.8 млн. грн., що на 37.4,2млн. грн. більше, ніж у попередньому році. За результатами фінансової звітності на кінець 2018 року середньооблікова чисельність персоналу на підприємстві складала 544 одиниці. Готові хлібобулочні вироби реалізуються: через юридичні особи – комерційні магазини та приватних підприємців – 81,2%, через бюджетні та інші установи – 1,9 %, 16.9 % - через власну торгову мережу. Загальна кількість покупців складає понад 1000. Розрахунки споживачів за отриману продукцію проводяться на основі укладених договорів. Власна торгова мережа нараховує близько 50 кіосків. Кіоски розмішені на території міста Чернівці, по районним центрам та в прилеглих селах Чернівецької та частково Хмельницької областей. У 2018роіц через власну торговельну мережу реалізовано 2,5 тис.т хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів на 40.8млн. грн.Збільшення склало на 12.7% у вартісному відношенні в порівнянні з попереднім роком. Власним автотранспортом щоденно доставляється споживачам понад 36,2тонн хлібобулочної продукції, що складає до 85% від всієї продукції. Загальна кількість автотранспорту, що забезпечують виробництво та реалізацію продукції, включаючи орендований нараховує близько 50 одиниць. З метою забезпечення сталої роботи транспортного відділу та підтримання автопарку в належному стані протягом трьох останніх років було оновлено автопарк. Підприємство отримало у лізинг вантажні автомобілі марки Renault Master у кількості 15 одиниць та Peugeot Boxer у кількості 2 шт.

Активи

У 2013 роцi значних придбань чи вiдчужень активiв не було.У 2014 р. було придбано основних засобiв на загальну суму 4 млн. грн. У 2015р. було придбано основних засобiв на загальну суму 3,3 млн.грн.У 2016р. було придбано основних засобiв на загальну суму 4 млн 695 тисяч грн.У 2017 роцi було придбано основних засобiв на загальну суму 10 млн 672 тисячi грн. В 2018 році придбано активів на загальну суму 1522 тис.грн.

Основні засоби

Основнi засоби Компанiї вiдображенi у фiнансовiй звiтностi за iсторичною собiвартiстю, тобто за первiсною вартiстю за вирахуванням накопиченої амортизацiї.Компанiя користується частиною основних засобiв, якi переданi їй при приватизацiї держмайна в Українi, зокрема виробничими та адмiнiстративними будiвлями. Також компанія користується державними земельними дiлянками за договором оренди землi.Основнi засоби, стосовно яких є передбаченi законодавством обмеження щодо їх володiння, користування та розпорядження вiдсутнi. На 01.01.2019 року залишкова вартість всіх основних засобів, переданих в заставу, становить 6 557 070,23 грн. Для порівняння - на 01.01.2018 року залишкова вартість всіх основних засобів, переданих в заставу, становила 4 752 220,34 грн. Основнi засоби, що тимчасово не використовуються (консервацiя, реконструкцiя тощо) вiдсутнi.Основних засобiв вилучених з експлуатацiї на продаж немає. Основнi засоби емiтента знаходяться на територiї пiдприємства за його юридичною адресою м. Чернiвцi, вул. Головна, 223. Розшифровка вартостi див. роздiл "Iнформацiя про господарську та фiнансову дiяльнiсть емiтента. Iнформацiя про основнi засоби емiтента".

Проблеми

Iстотною проблемою, що значно впливає на дiяльнiсть товариства є зростання цiн на борошно, енергоносiї, газ. Ступiнь залежностi вiд законодавчих та економiчних обмежень - значний.

Фінансова політика

Дiльнiсть товариства вiдбувається не лише за рахунок власних обiгових коштiв а i шляхом залучення фiнансових кредитiв в банкiвських установах. В останнi роки товариство взяло курс на модернiзацiю виробництва, замiну обладнання, закупку нового спецiалiзованого автотранспорту, оновлення основних виробничих засобiв.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Укладених, але не виконаних договорiв (контрактiв) у звiтному роцi не було.

Стратегія подальшої діяльності

Стратегія розвитку компанії - вибір та встановлення сучасного обладнання від провідних світових виробників, що гарантує високу якість продукції. Компанія стає більш молодою, динамічною та відкритою. Але незмінними залишаються головні пріоритети ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат»: повага до українських традицій, висока якість продукції, її натуральність, відповідальність перед своїми споживачами та постійне прагнення до вдосконалення. Перспективи розвитку та плани на 2019р. Розробка та впровадження нових видів продукції Розширення співпраці по групі замороженої продукції Відкриття 5-ти павільйонів власної торгівлі в Чернівецькій області Придбання автомобіля для перевезення борошна Придбання трьох автомобілів для перевезення готової продукції Брендування авто та кіосків фірмової мережі Розбробка та впровадження нових видів упаковки готової продукції Завершення ремонтних робіт в експедиції хлібного цеху № 1 Придбання обладнання для кондитерського цеху Проведення робіт по перенесенню виробничих потужностей з булочно- кондитерського цеху № 2 в хлібний цех № 1 Проведення заходів по енергозбереженню Установка теплоутилізатора на тунельну піч РЕВЕНТ в хлібобулочному цеху №3 Встановлення робочих бункерів на виробничі лінії по випічці хлібів житньо-пшеничних сортів з облаштуванням вузла дозування сипучих та рідких компонентів Заміна тістоподілювача А2-ХТМ замість ХДФ-М2 в Хлібному цеху № 1 Проведення робіт по переведенню парового підігріву води в булочно- кондитерському цеху № 2 на електричний підігрів. Технічне обслуговування електрообладнання, устаткування, котлів Реконструкція приміщення логістики та створення нових робочих місць Комп’ютеризація робочих місць для комірників Забезпечення відділу логістики тарою (ящики) в кількості 5000 шт Формування нових маршрутів доставки продукції Проведення навчань для працівників по інструментам ощадливого виробництва Проведення аудитів впровадження 5s на робочих місцях по всіх структурних підрозділах підприємства Модерація нарад по вирішенню проблем підприємства використовуючи інструменти Problem Solving Візуалізація на виробництві та інших ділянках підприємства Проведення кайдзен турів Навчання ощадливого виробництва для працівників підприємства із залученням спеціалізованих організацій ( тренінги, семінари, кайдзен тури, навчання).

R&D

Підприємство постійно проводить маркетингові дослідження ринку, які допомагають визначити можливі напрями розвитку бізнесу, дослідити смаки споживачів, сформувати збутову політику та методи стимулювання клієнтів. Також постійно проводиться аналіз конкурентів (ціни, асортимент, рекламна діяльність) . З метою вивчення попиту на певні види продукції, було проведено дегустації та акції як у власних торгівельних точках, так і в торгових точках регіональних мереж. Протягом 2018 року було оновлено 3 магазини фірмової торгівлі, встановлено сучасні вітрини та прилавки. Ремонт був зроблений у відповідності до корпоративного стилю бренду Цар Хліб. Такі зміни одразу відчули споживачі продукції, яким було запропоновано місце для споживання гарячих напоїв разом зі свіжою випічкою. Було забрендовано 2 автомобіля та 2 фірмових трейлери у відповідності до корпоративного стилю. Підприємство проводить політику орієнтовану на інновації в сфері асортименту, вивчаючи передовий досвід використання сучасних складників, технологій, упаковки та впроваджуючи їх на підприємстві. Було введено в асортимент такі новинки як Пряник Буковинський сувенір, Кекс Паска Улюблена, Кекс Паска Щедра, хліб Кишинівський, нові види булочних виробів тощо. Протягом 2018 року підприємство продовжило перехід хлібної продукції на упаковану у забрендовані пакети.

Інше

Найменування показника Період Звітний 2018 рік Звітний 2017 рік Усього активів 90310 104517 Основні засоби 28733 31162 Запаси 7899 7985 Сумарна дебіторська заборгованість 7964 7506 Грошові кошти та їх еквіваленти 1481 1475 Нерозподілений прибуток 40191 37634 Власний капітал 43254 40697 Статутний капітал 1028 1028 Поточні зобов’язання 47056 63820 Чистий фінансовий результат: прибуток 2557 1820 Середньорічна кількість акцій (шт.) 4110160 4110160 Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію(грн) 0,62211 0,44281 У 2017 та 2018рр. Собівартість реалізованої продукції в загальному доході від реалізації займала 64,6 % та 58 % відповідно.

Посадові особи

Ім'я Посада
Янчик Катерина Василівна член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1952 р. н. (72 роки)
Дата вступу на посаду і термін 25.04.2017 - термiном на 3 роки
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 45 років
Попередне місце роботи Член ревiзiйної комiсi, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 03293304
Примітки Повноваження та обов`язки члена ревiзiйної комiсiї визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про ревiзiйну комiсiю. Здiйснює перевiрку фiнансово-господарсьскої дiяльностi товариства, складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв.Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному ро змiн у персональному складi щодо посадової особи не було. .Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: член ревiзiйної комiсiї, майстер змiни хлiбобулочного цеху №3 ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат".Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Янчик Олена Ярославівна головний бухгалтер
Рік народження 1983 р. н. (41 рік)
Дата вступу на посаду і термін 05.09.2016 - не встановлено
Освіта вища
Стаж роботи 10 років
Попередне місце роботи заступник головного бухгалтера, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 03293304
Примітки Повноваження та обов'язки головного бухгалтера встановленi посадовою iнструкцiєю, яка затверджена директором товариства. Виконує функцiї з забезпечення ведення бухгалтерського облiку товариства. Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному роцi змiн у персональному складi щодо посадової особи не було. Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв:бухгалтер, провiдний бухгалтер ТЦ ТОВ "Метро Кеш енд Керi Україна", бухгалтер по матерiалах, заступник головного бухгалтера ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат".Часткою в статутному капiталi ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат" не володiє.Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Єрмійчук Наталя Миколаївна голова ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 25.04.2017 - термiном на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 29 років
Попередне місце роботи Голова ревiзiйної комiсiї, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 03293304
Примітки Повноваження та обов`язки голови ревiзiйної комiсiї визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про ревiзiйну комiсiю. Здiйснює перевiрку фiнансово-господарсьскої дiяльностi товариства, складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв.Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному ро змiн у персональному складi щодо посадової особи не було. Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: голова ревiзiйної комiсiї, начальник вiддiлу збуту, маркетингу i торгiвлi ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат".Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Гончар Богдан Леонідович директор
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 05.07.2016 - термiном на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 6 років
Попередне місце роботи приватний пiдприємець, -
Примітки Повноваження та обов'язки директора Товариства визначаються чинним законодавством, статутом товариства та трудовим контрактом, що укладається з ним. До компетенцiї директора належить вирiшення всiх питань, пов'язаних з керiвництвом поточною дiяльнiстю товариства, крiм питань, що належать до виключної компетенцiї загальних зборiв та наглядової ради. Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному роцi змiн у персональному складi щодо посадової особи не було.Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: приватний пiдприємець.Часткою в статутному капiталi ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат" не володiє.Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Триндюк Юрій Григорович член наглядової ради
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2018 - термiном на 1 рiк
Освіта вища
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи член наглядової ради, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 03293304
Примітки Повноваження та обов`язки члена наглядової ради визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про наглядову раду, а також трудовим договором, що укладається з ним. Здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв.Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному роцi вiдбулись змiни у персональному складi щодо посадової особи. Обрано на посаду члена наглядової ради рiшенням чергових загальних зборiв акцiонерiв товариства вiд 23.04.2018р. (протокол №1). Не є представником акцiонера, групи акцiонерiв. Не є незалежним директором.Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: член наглядової ради ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат".Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Тараненко Олександр Миколайович голова наглядової ради
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2018 - термiном на 1 рiк
Освіта вища
Стаж роботи 28 років
Попередне місце роботи Голова наглядової ради, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 0329330
Примітки Повноваження та обов`язки голови наглядової ради визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про наглядову раду, а також трудовим договором, що укладається з ним. Здiйснює контроль роботи виконавчого органу та координує роботу наглядової ради. Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. Не є представником акцiонера, групи акцiонерiв. Не є незалежним директором.У звiтному роцi вiдбулись змiни у персональному складi щодо посадової особи. Обрано на посаду члена наглядової ради рiшенням чергових загальних зборiв акцiонерiв товариства вiд 23.04.2018р. (протокол №1). Рiшенням наглядової ради товариства вiд 23.04.2018р. (протокол засiдання №1) обраний головою наглядової ради.Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: директор та заступник генерального директора ТОВ "Холдингова компанiя "Хлiбнi iнвестицiї", голова наглядової ради ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат". Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Головата Любов Іллівна член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1955 р. н. (69 років)
Дата вступу на посаду і термін 25.04.2017 - термiном на 3 роки
Освіта середня спецiальна
Стаж роботи 45 років
Попередне місце роботи Член ревiзiйної комiсiї, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 03293304
Примітки Повноваження та обов`язки члена ревiзiйної комiсiї визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про ревiзiйну комiсiю. Здiйснює перевiрку фiнансово-господарсьскої дiяльностi товариства, складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв.Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному роцi вiдбулись змiни у персональному складi щодо посадової особи. Рiшенням чергових загальних зборiв акцiонерiв товариства вiд 25.04.2017р. (протокол №1) обрано на посаду члена ревiзiйної комiсiї.Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: член ревiзiйної комiсiї, майстер-пекар хлiбного цеху №1 ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат".Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Триндюк Наталія Миколаївна член наглядової ради
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2018 - термiном на1 рiк
Освіта вища
Стаж роботи 29 років
Попередне місце роботи член наглядової ради, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 03293304
Примітки Повноваження та обов`язки члена наглядової ради визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про наглядову раду, а також трудовим договором, що укладається з ним. Здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв.Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному роцi вiдбулись змiни у персональному складi щодо посадової особи. Обрано на посаду члена наглядової ради рiшенням чергових загальних зборiв акцiонерiв товариства вiд 23.04.2018р. (протокол №1). Не є представником акцiонера, групи акцiонерiв. Не є незалежним директором.Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: Фiнансовий директор ТОВ "ХК"Хлiбнi iнвестицiї", член наглядової ради ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат".Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Чернишова Олена Миколаївна член наглядової ради
Рік народження 1961 р. н. (63 роки)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2018 - термiном на 1 рiк
Освіта вища
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи Член наглядової ради, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат", 03293304
Примітки Повноваження та обов`язки члена наглядової ради визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про наглядову раду, а також трудовим договором, що укладається з ним. Здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв.Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. Не є представником акцiонера, групи акцiонерiв. Не є незалежним директором.У звiтному роцi вiдбулись змiни у персональному складi щодо посадової особи. Обрано на посаду члена наглядової ради рiшенням чергових загальних зборiв акцiонерiв товариства вiд 23.04.2018р. (протокол №1). Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: Член наглядової ради ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат"Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Грязєва Галина Олександрівна член наглядової ради
Рік народження 1957 р. н. (67 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2018 - термiном на 1 рiк
Освіта вища
Стаж роботи 37 років
Попередне місце роботи член наглядової ради, ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат"., 03293304
Примітки Повноваження та обов`язки члена наглядової ради визначаються чинним законодавством, статутом товариства, положенням про наглядову раду, а також трудовим договором, що укладається з ним. Здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв.Виплата винагороди посадовим особам не передбачена внутрiшнiми документами товариства. У звiтному роцi вiдбулись змiни у персональному складi щодо посадової особи. Обрано на посаду члена наглядової ради рiшенням чергових загальних зборiв акцiонерiв товариства вiд 23.04.2018р. (протокол №1). Не є представником акцiонера, групи акцiонерiв. Не є незалежним директором.Перелiк попереднiх посад, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: оператор комп’ютерного набору Чернiвецького кардiологiчного диспансеру, член наглядової ради ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат".Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Фiнтайм" #35893230
Адреса 01054, Україна, м. Київ, вул. О.Гончара, 57-Б
Діятельність Депозитарна діяльність депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ № 263131
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 08.07.2013
Контакти (044)581-65-56, 581-65-57
Примітки Зберiгання цiнних паперiв акцiонерiв ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат" здiйснюється на пiдставi Договору про вiдкриття рахункiв у цiнних паперах власникам, якi були зареєстрованими собами у реєстрi власникiв iменних цiнних паперiв вiд 02.09.2010р. №155.
Товариство з обмеженою відповідальністю «ОРВІ-АУДИТ» #34623723
Адреса 76018, Україна, м.Iвано-Франкiвськ, вул. Б. Лепкого, буд. 34, офіс 1.
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ №3917
Аудиторська палата України
з 03.11.2011
Контакти (0342) 77-54-20, 77-54-20
Примітки Фiнансова звiтнiсть ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнат" пiдтверджена аудиторським висновком незалежної аудиторської фiрми ТОВ "ОРВІ-АУДИТ", яка має свiдоцтво про вiдповiднiсть системи контролю якостi №349/4 видане рiшенням Аудиторської палати України вiд 28.09.2017р. Аудиторську перевiрку ПАТ "Чернiвецький хлiбокомбiнт" за 2018 рiк здiйснено на пiдставi договору на проведення аудиту вiд 14.03.2019 року № 19/19.
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 04071, Україна, м.Київ, вул. Нижнiй Вал, 17/8
Діятельність Депозитарна діяльність Центрального депозитарію
Ліцензія
№ правила ЦД №2092
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 01.10.2013
Контакти 044) 591-04-19, (044) 482-52-07
Примітки Товариство було 28.10.2013 року приєднано до Умов договору про обслуговування цiнних паперiв ПАТ "Нацiональний депозитарiй України".Професiйна дiяльнiсть на фондовому ринку Центральним депозитарiєм не потребує отримання в Нацiональнiй комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку лiцензiї. До 12.10.2013 ПАТ "НДУ" здiйснювало дiяльнiсть на пiдставi лiцензiї АВ №581322, виданої ДКЦПФР 19.09.2006р.
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю Аудиторська фiрма "ЮРЕК-АУДИТ" #22841651
Адреса 58018, УКРАЇНА, м.Чернівці, вул. Комарова, 13/25
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ №1385
Аудиторська Палата України
з 26.01.2001
Контакти (03722) 4-52-78, (03722) 4-52-78
Примітки Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту. ТОВ "АФ "Юрек-Аудит" було визнано аудиторською фiрмою, що пройшла перевiрку системи контролю якостi. Свiдоцтво про вiдповiднiсть системи контролю якостi № 0446, видане згiдно рiшення АПУ вiд 30.01.2014 року № 288/4. Термiн чинностi Свiдоцтва до 31.12.2019 року.

Власники акцій

Власник Частка
Чернiвецьке РВ ФДМУ / #21432643 0.00%
Адреса УКРАЇНА, м. Чернівці, вул. Л.Кобилиці, 21-а
Код 21432643

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ТРИНДЮК ЮРІЙ ГРИГОРОВИЧ 2 055 085 шт 50.00%
ТОВ "Холдингова компанiя "Хлiбнi iнвестицiї" / #32373248 1 812 260 шт 44.09%
Адреса Київ, Тургенівська, 15