Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014 2015 2016 2017
Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (8)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ ЗАВОД ПЛАСТМАСОВИХ ВИРОБІВ "ІСКРА"

#02971570

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ ЗАВОД ПЛАСТМАСОВИХ ВИРОБІВ "ІСКРА"
ЄДРПОУ 02971570
Адреса С. Наливайка, 1, м. Здолбунів, Здолбунівський, Рiвненська область, 35705, Україна, (03652) 2-26-02
(КОАТУУ 5622610100)
Номер свідоцтва про реєстрацію А01 №331194
Дата державної реєстрації 09.02.1994
Середня кількість працівників 47
Банк, що облуговує емітента в національній валюті Публічне акціонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль"
МФО: 380805
Номер рахунку: 26007319952
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті Публічне акціонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль"
МФО: 380805
Номер рахунку: 26001432921
Контакти
+38 (036) 522-26-02
iskra@emitent.net.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Новосельська Алла Андріївна Головний бухгалтер, член правління
Рік народження 1954 р. н. (70 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня-спеціальна
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи ПрАТ "Здолбунівський завод пластмасових виробів "Іскра", ст. бухгалтер
Примітки До компетенції правління належить вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів та наглядової ради. Права та обов'язки членів правління визначаються Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про виконавчий орган та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 21 років. Попередніх посад крім ст. бухгалтера ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не мала. На даний час є головним бухгалтером ПрАТ завод "Іскра". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Мартинюк Валентина Петрівна Голова Ревізійної комісії
Рік народження 1957 р. н. (67 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи Райспоживспілка, продавець
Примітки Ревізійна комісія контролює та перевіряє фінансово-господарську діяльність товариства, готує висновки по річних звітах та балансах, повідомляє Загальні збори акціонерів про всі виявлені в ході перевірок чи рослідувань недоліки та зловживання посадовими особами товариства та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції ревізійної комісії згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Ревізійну комісію та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 7 років. Попередніх посад крім продавця в Райспоживспілці посадова особе не має. На даний час пенсіонер. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Музичук Степан Терентійович Член Наглядової ради
Рік народження 1946 р. н. (78 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", слюсар
Примітки Наглядова рада здійснює захист прав акціонерів товариства, контролює та регулює діяльність виконавчого органу, здійснює підготовку порядку денного загальних зборів та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції наглядової ради згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Наглядову раду та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 21 років. Попередніх посад крім слюсара ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не має. На даний час пенсіонер
Кривко Світлана Пилипівна Член Наглядової ради
Рік народження 1970 р. н. (54 роки)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", ливарник пластмас
Примітки Наглядова рада здійснює захист прав акціонерів товариства, контролює та регулює діяльність виконавчого органу, здійснює підготовку порядку денного загальних зборів та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції наглядової ради згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Наглядову раду та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 7 років. Попередніх посад крім ливарника пластмас ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не має. На даний час працює ливарником пластмас в ТзОВ фірмі "ІФА" за адресою: Рівненська обл., м. Здолбунів, вул. С. Наливайка, 1.
Атаманець Зоя Василівна Член Ревізійної комісії
Рік народження 1951 р. н. (73 роки)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 3 роки
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра"
Примітки Ревізійна комісія контролює та перевіряє фінансово-господарську діяльність товариства, готує висновки по річних звітах та балансах, повідомляє Загальні збори акціонерів про всі виявлені в ході перевірок чи рослідувань недоліки та зловживання посадовими особами тоекретарвариства та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції ревізійної комісії згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Ревізійну комісію та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 3 роки. Попередніх посад крім секретаря ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не має. На даний час не працює, є пенсіонером. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Бородій Ігор Володимирович Член Правління
Рік народження 1953 р. н. (71 рік)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта вища
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи ТзОВ фірма "Укрпластсервіс", заступник директора
Примітки До компетенції правління належить вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів та наглядової ради. Права та обов'язки членів правління визначаються Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про виконавчий орган та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 7 років. Попередніх посад крім заступника директора ТзОВ фірма "Укрпластсервіс" посадова особа не мала. На даний час працює в ТзОВ фірма "ІФА" за адресою Рівненська обл., м. Здолбунів, вул. С. Наливайка, 1, на посаді директора.
Гаврилюк Тетяна Сергіївна Член Наглядової ради
Рік народження 1956 р. н. (68 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 3 роки
Попередне місце роботи Дистанція сигналізації та звязку,телеграфіст
Примітки Наглядова рада здійснює захист прав акціонерів товариства, контролює та регулює діяльність виконавчого органу, здійснює підготовку порядку денного загальних зборів та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції наглядової ради згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Наглядову раду та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 3 роки. Попередніх посад крім телеграфіста посадова особа не має. На даний час не працює .Пенсіонер.
Маруха Володимир Анатолійович Член Ревізійної комісії
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня-спеціальна
Стаж роботи 6 років
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", головний енергетик
Примітки Ревізійна комісія контролює та перевіряє фінансово-господарську діяльність товариства, готує висновки по річних звітах та балансах, повідомляє Загальні збори акціонерів про всі виявлені в ході 17.04.2015перевірок чи рослідувань недоліки та зловживання посадовими особами товариства та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції ревізійної комісії згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Ревізійну комісію та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 6 років. Попередніх посад крім головного енергетика ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не має. На даний час працює електриком в ПрАТ завод "Іскра". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Фурманчук Володимир Іванович Голова Правління
Рік народження 1951 р. н. (73 роки)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта вища
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи ПрАТ "Здолбунівський завод пластмасових виробів "Іскра", заступник директора
Примітки Голова правління має право без довіреності діяти від імені товариства відповідно до прийнятих рішень, в тому числі представляти інтереси товариства, вчиняти правочини від імені товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язкові для виконання всіма працівниками товариства, забезпечує виконання поточних і перспективних планів товариства та планів соціально-економічного розвитку та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції правління товариства згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про виконавчий орган та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 21. Попередніх посад крім заступника директора ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не мала. На даний час є головою правління ПрАТ завод "Іскра". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Войтюк Микола Тимофійович Член Наглядової ради
Рік народження 1946 р. н. (78 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", токар
Примітки Наглядова рада здійснює захист прав акціонерів товариства, контролює та регулює діяльність виконавчого органу, здійснює підготовку порядку денного загальних зборів та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції наглядової ради згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Наглядову раду та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 21 років. Попередніх посад крім токара ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Гребенюк Євгенія Пилипівна Член Ревізійної комісії
Рік народження 1940 р. н. (84 роки)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 3 роки
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", майстер
Примітки Ревізійна комісія контролює та перевіряє фінансово-господарську діяльність товариства, готує висновки по річних звітах та балансах, повідомляє Загальні збори акціонерів про всі виявлені в ході перевірок чи рослідувань недоліки та зловживання посадовими особами товариства та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції ревізійної комісії згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Ревізійну комісію та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 3 роки. Попередніх посад крім майстер ПрАТ завод "Ісктрара" посадова особа не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах. Пенсіонер.
Редчиць Галина Іванівна Член Правління
Рік народження 1957 р. н. (67 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня-спеціальна
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", касир
Примітки До компетенції правління належить вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів та наглядової ради. Права та обов'язки членів правління визначаються Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про виконавчий орган та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 7 років. Попередніх посад крім касира ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не мала. На даний час працює бухгалтером в ПрАТ завод "Іскра". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Вакольчук Людмила Олександрівна Голова Наглядової ради
Рік народження 1965 р. н. (59 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", сторож
Примітки Наглядова рада здійснює захист прав акціонерів товариства, контролює та регулює діяльність виконавчого органу, здійснює підготовку порядку денного загальних зборів та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції наглядової ради згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Наглядову раду та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 7 років. Попередніх посад крім сторожа ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не має. На даний час працює в ПрАТ завод "Іскра" на посаді машиніст гранулювання. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Статік Микола Семенович Член Ревізійної комісії
Рік народження 1953 р. н. (71 рік)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта середня
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", електрик
Примітки Ревізійна комісія контролює та перевіряє фінансово-господарську діяльність товариства, готує висновки по річних звітах та балансах, повідомляє Загальні збори акціонерів про всі виявлені в ході перевірок чи рослідувань недоліки та зловживання посадовими особами товариства та вирішує інші питання, що належать до виключної компетенції ревізійної комісії згідно із Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про Ревізійну комісію та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) -7 років. Попередніх посад крім електрика ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах. Пенсіонер.
Паска Віталій Миколайович Член Правління
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 17.04.2015 - на 5 років
Освіта вища
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи ПрАТ завод "Іскра", економіст відділу збуту
Примітки До компетенції правління належить вирішення всіх питань, пов'язаних з керівництвом поточною діяльністю товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів та наглядової ради. Права та обов'язки членів правління визначаються Законом України "Про акціонерні товариства", Статутом товариства, Положенням про виконавчий орган та посадовою інструкцією. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж керівної роботи (років) - 21 років. Попередніх посад крім економіста відділу збуту ПрАТ завод "Іскра" посадова особа не мала. На даний час працює заступником голови правління ПрАТ завод "Іскра". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ФУРМАНЧУК ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ2 392 671 шт 43.00%
ПАСКА ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 2 257 240 шт 28.00%