Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013
Історія
ЄДРПОУ (5)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СПОРТТОВАРИ"

#01555102

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СПОРТТОВАРИ"
ЄДРПОУ 01555102
Номер свідоцтва про реєстрацію Виписка АГ № 689229
Дата державної реєстрації 02.03.1994
Середня кількість працівників 11
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРСОЦБАНК"
МФО: 300023
Номер рахунку: 26002000107287
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРСОЦБАНК"
МФО: 300023
Номер рахунку: 26000000107290
Контакти
+38 (064) 234-54-14
st-lg@ukr.net

Посадові особи

Ім'я Посада
Клим Ніна Іллівна Ревiзор
Рік народження 1957 р. н. (67 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2013 - на 3 роки
Паспортні дані ЕН, 622253, 11.01.2008, Ленінським РВ УМВС України в Луганській області
Освіта Вища
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи ПрАТ "СПОРТТОВАРИ", член Наглядової ради
Примітки Ревізор виконує обов'язки та має повноваження, передбачені чинним законодавством, Статутом і Положенням про Ревізора та рішеннями Загальних зборів і Наглядової ради товариства. Ревізор здійснює планові та позапланові перевірки фінансово-господарської діяльності товариства, його дочірніх підприємств, філій і представництв та складає висновки за результатами перевірок; звітує на Загальних зборах та перед Наглядовою радою щодо результатів перевірок. Перевірки здійснюються за дорученням Загальних зборів акціонерів, Наглядової ради, з власної ініціативи Ревізора або на вимогу акціонерів, що володіють у сукупності більш як 10% голосів. Ревізор підзвітний Загальним зборам і Наглядовій раді товариства. Обрано Загальними зборами акціонерів (Протокол №25) у зв'язку зі звільненням попередника та з метою формування котролюючого органу товариства. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Стаж керівної роботи - 27 років. Попередні посади: заступник генерального директора, член Наглядової ради. Посад на будь-яких інших підприємствах не займає.
Яценко Марина Олександрівна Головний бухгалтер
Рік народження 1971 р. н. (53 роки)
Дата вступу на посаду і термін 01.09.2010 - на невизначений строк
Паспортні дані ЕК, 316695, 04.02.1997, Золотiвським ВМ Первомайського МВ УМВС України в Луганськiй областi
Освіта Вища
Стаж роботи 9 років
Попередне місце роботи ПП "Кухтин Н.И.", комерцiйний директор
Примітки Головний бухгалтер веде бухгалтерський і податковий облік діяльності товариства, забезпечує фіксування фактів здійснення господарських операцій у первинних документах, зберігання оброблених документів, регістрів та звітності протягом встановленого терміну; складає звітність товариства та надає її до відповідних контролюючих органів; виконує інші обовязки та має повноваження, передбачені чинним законодавством і відповідними посадовими інструкціями. Зміни посадової особи у звітному році не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 9 рокiв. Попереднi посади: головний бухгалтер, комерцiйний директор. Посад на будь-яких інших підприємствах не займає.
Денисов Сергій Васильович Голова Наглядової ради
Рік народження 1954 р. н. (70 років)
Дата вступу на посаду і термін 11.12.2013 - на 3 роки
Паспортні дані ЕК, 483241, 23.06.1997, Ленiнським РВ УМВС України в Луганськiй областi
Освіта Вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи ЛЗАТ "Спорттовари", генеральний директор
Примітки Голова Наглядової ради організує та керує роботою Ради щодо захисту інтересів і прав акціонерів у перерві між проведенням Загальних зборів та, в межах своїх повноважень, щодо контролю діяльності Генерального директора. Голова скликає засідання Ради, затверджує їх порядок денний, головує на них, організує ведення протоколів засідань та підписує їх; контролює виконання рішень Загальних зборів Генеральним директором та звітує перед акціонерами на Загальних зборах; має право одного вирішального голосу при вирішенні питань, що належать до компетенції Наглядової ради; виконує інші обов'язки та має повноваження, необхідні для організації роботи Наглядової ради, передбачені чинним законодавством, Статутом та Положенням про Наглядову раду товариства. Зміни посадової особи у звітному році не було. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Стаж керівної роботи - 18 років. Попередні посади: заступник директора, генеральний директор, директор. Займає посади: директор ТОВ "СПОРТТОРГ", місце знаходження: Україна, м. Луганськ, вул. Советська, 36; директор УНФ ТОВ "ДЕФІ", місце знаходження: Україна, м. Луганськ, вул. Оборонна, 109.
Москаленко Любов Петрівна Член Наглядової ради
Рік народження 1958 р. н. (66 років)
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2013 - на 3 роки
Паспортні дані ЕМ, 717204, 10.08.2000, Жовтневим РВ УМВС України в Луганськiй областi
Освіта Вища
Стаж роботи 5 років
Попередне місце роботи ПрАТ "СПОРТТОВАРИ", Ревізор
Примітки Член Наглядової ради бере участь у засіданнях Ради з правом одного голосу при вирішенні питань, що належать до компетенції Наглядової ради щодо захисту інтересів і прав акціонерів у перерві між проведенням Загальних зборів та, в межах своїх повноважень, щодо контролю діяльності Генерального директора; виконує інші обов'язки та має повноваження, передбачені чинним законодавством, Статутом та Положенням про Наглядову раду товариства. Обрано Загальними зборами акціонерів (Протокол №25) у звязку із звільненням попередника та з метою формування повного складу Наглядової ради. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 5 років. Попереднi посади: фінансовий директор, директор, Ревізор. Займає посаду директора ТОВ "За рулем Авто", місцезнаходження: Україна, м. Луганськ, вул. Оборонна, 109.
Колган Ганна Володимирівна Генеральний директор
Рік народження 1978 р. н. (46 років)
Дата вступу на посаду і термін 24.12.2013 - на 3 роки
Паспортні дані ЕН, 717534, 30.12.1997, Ленiнським РВ УМВС України в Луганськiй областi
Освіта Вища
Стаж роботи 1 рік
Попередне місце роботи ПрАТ "СПОРТТОВАРИ", юрист
Примітки Генеральний директор здійснює керівництво поточною діяльністю товариства, забезпечує виконання рішень Загальних зборів і Наглядової ради та звітує перед ними. До компетенції Генерального директора належать всі питання поточної діяльності, крім тих, що віднесені до повноважень інших органів товариства. Генеральний директор також: діє від імені товариства без довіреності; представляє товариство у відношеннях з юридичними та фізичними особами; видає накази і дає вказівки, щодо поточної діяльності товариства, які обов'язкові для виконання всіма працівниками; відкриває та закриває рахунки в банківських установах; приймає та звільняє працівників, застосовує заохочення та накладає стягнення; укладає угоди та розпоряджається майном товариства у порядку та з урахуванням обмежень, передбачених Статутом та іншими документами товариства; організує ведення обліку, складання та подання звітності; видає доручення; затверджує штатний розклад та визначає посадові оклади і системи оплати праці працівників товариства та інших осіб, що долучаються до роботи; діє в межах своїх повноважень, які визначаються у контаркті з товариством та передбачені чинним законодавством, Статутом і Положенням про Генерального директора товариства. Призначено Наглядовою радою (Протокол б/н) у зв'язку зі звільненням попередника та з метою формування виконавчого органу товариства. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 1 рік. Попереднi посади: юрист. Посад на будь-яких інших підприємствах не займає.
Тіщенко Олена Іванівна Член Наглядової ради
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 11.12.2013 - на 3 роки
Паспортні дані ЕМ, 886397, 22.03.2001, Жовтневим РВ УМВС України в Луганськiй областi
Освіта Середньо-технічна
Попередне місце роботи ФО-П Сабко А.С., менеджер
Примітки Член Наглядової ради бере участь у засіданнях Ради з правом одного голосу при вирішенні питань, що належать до компетенції Наглядової ради щодо захисту інтересів і прав акціонерів у перерві між проведенням Загальних зборів та, в межах своїх повноважень, щодо контролю діяльності Генерального директора; виконує інші обов'язки та має повноваження, передбачені чинним законодавством, Статутом та Положенням про Наглядову раду товариства. Обрано Загальними зборами акціонерів (Протокол №26) у зв'язку із звільненням попередника та з метою формування повного складу Наглядової ради. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стажу керiвної роботи немає. Попереднi посади: менеджер. Займає посаду менеджера у ФО-П Сабко А.С., місцезнаходження: Україна, м. Луганськ, вул. Оборонна, 109.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ДЕНИСОВ СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ 2 127 шт 44.78%
Паспорт ЕК, №483241, 23.06.1997, Ленiнським РВ УМВС України в Луганськiй областi
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СВД-ГРУП" / #38174882 540 шт 11.37%
Адреса м. Луганськ, вул. Оборонна, 109