Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (9)
Перевірки (23)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАВОД МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЙ УКРСТАЛЬ ДНІПРО"

#01412851

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРАТ "ЗМК УКРСТАЛЬ ДНІПРО"
ЄДРПОУ 01412851
Адреса 49019, Мiсто Днiпро, вулиця Ударникiв, будинок 54
Номер свідоцтва про реєстрацію д/н
Дата державної реєстрації 27.09.1996
Середня кількість працівників 242
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК"
МФО: 300614
Номер рахунку: UA243006140000026006500294051
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК"
МФО: 300614
Номер рахунку: UA243006140000026006500294051
Контакти
+38 (056) 231-19-81
marketing@dzmk.com.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Змiн в органiзацiйнiй стуктурi Товариства в звiтному перiодi не вiдбувалось.

Працівники

Середньооблікова чисельність працівників облікового складу - 242 осіб.Середня численність позаштатних працівників - 0 осіб.Середня численність осіб, які працюють за сумісництвом - 1 особа.Чисельність працівників, які працюють на умовах неповного робочого часу (дня, тижня) - 9 осіб.Фонд оплати праці за 2019 рік склав 28414,10 тис. грн.У 2019 році фонд оплати праці збільшився відносно попереднього звітного періоду на 1 461,40 тис. грн.Кадрова програма емітента, спрямована на забезпечення рівня кваліфікації її працівників операційним потребам емітента: навчання та тренiнги з персоналом проводяться менеджментом пiдприємства. Набiр нових кадрiв на пiдприємствi здiйснюється самостiйно.

Участь у об'єднаннях

Емітент не належить до будь-яких об'єднань підприємств.

Спільна діяльність

Спільну діяльність з іншими організаціями, підприємствами, установами емітент не проводить.

Пропозиції щодо реорганізації

Будь-яких пропозицiй щодо реорганiзацiї Товариства з боку третiх осiб протягом звiтного перiоду не надходило

Облікова політика

Метод нарахування амортизації: прямолінійний. Метод оцінки вартості запасів ідентифікований . Метод облiку та оцiнки вартостi фiнансових iнвестицiй по собівартості.

Продукція

Основні види продукції(послуг), за рахунок продажу яких емітент отримав 10 або більше відсотків доходу за звітний рік: металеві конструкції. Обсяги виробництва - 2433,5 т, що складає 99420696,2 грн. Середньореалізаційні ціни 39224,93 грн/тону. Сума виручки - 118 713 тис. грн. Загальна сума експорту 8130525,32 грн. Частка експорту складає 7,1 %. Перспективні плани розвитку емітента: вдосконалення та закупівля обладнання. Залежність від сезонних змін відсутня. Основні ринки збуту: Італія, України. Основні клієнти: ПрАТ "УСК". Основні ризики діяльності емітента: зростання вартості електроенергії та металопрокату, збільшення податків. Заходи щодо зменшення ризиків та захисту своєї діяльності: контроль за використанням обладнання орендарями та збереженням стану обладнання. Заходи розширення виробництва та ринків збуту: націленість на постійних партнерів. Ринком збуту виготовленої продукцiї є підприєства Італії та України. Продукцiя вiдпускається за готiвку та безготiвковiй розрахунок по попереднiй оплатi і відсроченням платежу. Джерела сировини: в своїй дiяльностi емiтент використовує сировинну базу Украiни. Доступність сировини та динаміка цін на сировину - доступна, ціни зростають. Особливості стану розвитку галузі виробництва, в якій здійснює діяльність емітент: розвиток галузі носить стабільний характер. Рівень впровадження нових технологій, нових товарів: низький, не впроваджуються.Становище емітента на ринку: стабільне. Інформація про конкуренцію в галузі: висока. Значних особливостей послуг підприємство немає. Перспективність виробництва окремих товарів, виконання робіт та надання послуг у розробці. Кількість постачальників за основними видами сировини та матеріалів, що займають більше 10 % у загальному об'ємі постачання: 2, а саме Дніпропетровська регіональна філія УЧТК, ТОВ «Метінвест – СМЦ» . Емітент здійснює свою діяльність на території України. Емітентом не отримано від жодного підприємства 10 або більше відсотків від загальної суми доходів за звітний рік.

Активи

За останні 5 років було придбано основних активів на суму 2663,6 тис.грн. Відчуджено основних активів за останні 5 років на суму 33928 тис.грн. Планів щодо значних інвестицій або придбань, пов'язаних з господарською діяльністю, Товариство не має.

Основні засоби

Основні засоби знаходяться за місцезнаходженням Товариства: 49019, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ УДАРНИКІВ, будинок 54.Об'єктів оренди не має. Будь-яких значних правочинів емітента щодо об'єктів оренди в звітньому році не було.Виробничi потужностi:склад металу, цех підготовки, обробка №1 та обробка №2, цех сортування, цех зборо-зварювання, цех маляро-відвантаження, ремонтно - механічний цех. Ступiнь використання основних засобiв 55 %. Спосіб утримання активів: утримання активiв відбувається за рахунок власних коштів Товариства. Екологiчні питань, що можуть позначитися на використаннi активiв пiдприємства: у зв`"зку з штрафом від Державної екологічної інспекції у 2017 році "про відшкодування шкоди заподіяної навколишньому природному середовищу", де з 27.12.2013 по 23.10.2014 "викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря здійснювалися без Дозволу" підприємство отримало 13.09.2019 року Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами. Плани капітального будівництва, розширення або удосконалення основних засобів, Товариства: заплановані заходи на поліпшення діяльності підприємства (поточні ремонтні роботи, енергозберігаючі заходи).Зростання виробничих потужностей не планується.

Проблеми

Інформація щодо проблем, які впливають на діяльність емітента: нестабiльнiсть фiнансового та валютного ринкiв. Ступiнь залежностi вiд законодавчих або економiчних обмежень не є iстотною.

Фінансова політика

Товариство у своїй дiяльностi робить акцент на використаннi власних обiгових коштiв. Робочого капiталу достатньо. Оцiнка покращення шляхiв лiквiдностi фахiвцями емiтента не проводилась.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

На кінець звітного періоду Товариство не має укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів).

Стратегія подальшої діяльності

Стратегія подальшої діяльності щонайменше на рік не передбачає розширення виробництва або реконструкції. Для поліпшення фінансового стану планується здійснити заходи по розширенню ринків збуту, збiльшенню потужностi пiдприємства, запровадження нових видів продукцiї. Iстотними факторами, якi можуть вплинути на дiяльнiсть емiтента в майбутньому, є 1.Високий темп інфляції. 2.Економічна криза.3.Зниження купівельної спроможності споживачів. 4.Коливання споживчих настроїв. 5.Реформи уряду, направлені на розвиток підприємницької діяльності.

R&D

Дослідження та розробки Товариством у звітному періоді не здійснювалися, в майбутньому не плануються. Витрат на дослідження та розробки не було

Інше

Інша інформація, яка може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента, відсутня. Наведена в звіті інформація є достатньою для оцінки фінансового стану та результатів діяльності емітента. Аналітична довідка щодо інформації про результати та аналіз господарювання емітента за останні три роки фахівцями емітента не складалася.

Посадові особи

Ім'я Посада
Семчишин Уляна Володимирівна Голова Наглядової ради (представник акціонера)
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2018 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи директор, ТОВ "ФЕРКОН ХОЛДIНГ", 33940874
Примітки Винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, не виплачувалась. Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Загальний стаж роботи 18 років. Попередні посади за останні 5 років: директор ТОВ "ФЕРКОН ХОЛДIНГ" (теперішня назва - ТОВ "ФЕРКОН ЛТД") ідентифікаційний код юридичної особи 33940874, місцезнаходження - 01001, м.Київ, ВУЛИЦЯ АРХІТЕКТОРА ГОРОДЕЦЬКОГО, будинок 11-В, голова Наглядової ради Емітента. Посадова особа є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "ФЕРКОН ЛТД".
Ягупов Ігор Владиславович Генеральний директор
Рік народження 1961 р. н. (63 роки)
Дата вступу на посаду і термін 05.11.2019 - 1 рік
Освіта Вища
Стаж роботи 40 років
Попередне місце роботи директор, Товарищество «Альянс»
Примітки Розмiр виплаченої винагороди у 2019 році 137 082,47 грн. , в натуральнiй формi не виплачувалась. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини у посадової особи немає. Загальний стаж роботи - 40 років. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: директор, начальник управлiння координацiї виробництва, генеральний директор. Посади на інших підприємствах не обіймає.
Лубчук Микола Петрович Член Наглядової ради (представник акціонера)
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 19.04.2018 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 28 років
Попередне місце роботи директор з економiки та фiнансiв, ПрАТ «УКРСТАЛЬ КОНСТРУКЦIЯ», 01412868
Примітки Винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, не виплачувалась. Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Загальний стаж роботи 28 років. Попередні посади за останні 5 років: директор з економiки та фiнансiв, член Наглядової ради. Обіймає посаду директор з економiки та фiнансiв ПрАТ "УКРСТАЛЬ КОНСТРУКЦIЯ", ідентифікаційний код юридичної особи 01412868, місцезнаходження - 01001, м.Київ, ВУЛИЦЯ АРХІТЕКТОРА ГОРОДЕЦЬКОГО, будинок 11-В, член Наглядової ради Емітента. Посадова особа є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕНЕСАНС" .
Семенова Маргарита Миколаївна Секретар Наглядової ради (представник акціонера)
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2018 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи директор, ТОВ "Рудне П.О.Л.Е.", 32735975
Примітки Винагорода, в т.ч. в натуральнiй формi, не виплачувалась. Непогашених судимостей за посадовi або корисливi злочини не має. Загальний стаж роботи 23 роки. Попередні посади за останні 5 років: директор ТОВ "Рудне П.О.Л.Е.", ідентифікаційний код юридичної особи 32735975, місцезнаходження - 01030, м.Київ, ВУЛ.ІВАНА ФРАНКА, будинок 40-Б, кімната 14, секретар Наглядової ради Емітента. Посадова особа є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "КОБИЖЧА".
Ігнатенко Інна Миколаївна Головний бухгалтер
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.02.2019 - невизначений термін
Освіта Вища
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи заступник головного бухгалтера, ПРАТ «ЗМК Укрсталь Дніпро», 01412851
Примітки Розмiр виплаченої винагороди у 2019 році 255 444,88 грн. , в натуральнiй формi не виплачувалась. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини у посадової особи немає. Загальний стаж роботи - 20 років. Посади, які особа займала протягом останніх п'яти років: заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер. Посади на інших підприємствах не обіймає.

Обсяги виробництва продукції

Продукція Вироблено, кількість Вироблено, варстість Реалізовано, кількість Реалізовано, варстість
Будівельний 2369,8 т. 95.69 млн грн 2581,5 т. 100.40 млн грн
Мостовий 63,7 т. 37.35 млн грн 63,7 т. 3.73 млн грн

Собівартість продукції

Статя витрат Доля
Інші операційні витрати 41.50%
Матеріальні витрати 34.90%
Витрати на оплату праці 8.65%

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕПОЗИТАРІЙ УКРАЇНИ" #30370711
Адреса 04107, УКРАЇНА, д/н, ВУЛИЦЯ ТРОПІНІНА, будинок 7Г
Діятельність Депозитарна діяльність Центрального депозитарію
Ліцензія
№ д/н
д/н
Контакти (044) 363-04-00, (044) 363-04-00
Примітки Вид послуг, які надає особа- депозитарні послуги депозитарію.Не заповнюються пункти щодо номеру ліцензії або іншого документа на цей вид діяльності, назва державного органу, що видав ліцензію або інший документ та дата видачі ліцензії або іншого документа, оскільки депозитарна діяльність Центрального депозитарію, що здійнсює Публічне акціонерне товариство "Національний депозитарій України" не є ліцензійною.
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЙПІО-АУДИТ" #36201704
Адреса 69006, УКРАЇНА, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, буд.6 кім. 40
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ 4222
Аудиторська палата
з 27.11.2008
Контакти 061-222-11-40, 061-222-11-40
Примітки Особа надає аудиторські послуги щодо скаладання звіту про корпоративне управління у 2020 році, за звітній 2019 рік.
АУДИТОРСЬКА ФІРМА У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРАТ- АУДИТ" #23413650
Адреса 04050, УКРАЇНА, ВУЛИЦЯ МЕЛЬНИКОВА, будинок 12
Діятельність Надання аудиторських послуг
Ліцензія
№ 0718
Аудиторська палата України
з 26.01.2001
Контакти (050)-368-16-79, д/н
Примітки Особа складала аудиторський висновок за 2019 звітний рік у 2020 році.
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТАНДАРТ- РЕЄСТР" #35531361
Адреса 01030, Україна, д/н, ВУЛИЦЯ І.ФРАНКА, будинок 40-Б
Діятельність Депозитарна діяльність депозитарної установи
Ліцензія
№ 454
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку
з 21.04.2016
Контакти 044-581-09-82, 044-581-09-83
Примітки Ліцензія №454 від 21.04.2016 на провадження професійної депозитарної діяльності. Вид послуг, які надає особа- депозитарні послуги депозитарної установи.
ДУ "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, Україна, д/н, вул.Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Діяльність з подання звітності та/або адміністративних даних до НКЦПФР
Ліцензія
№ DR/00002/ARM
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку
з 18.02.2019
Контакти 0442875670, 0442875673
Примітки Подання звітності до НКЦПФР (ліцензія DR/00002/APМ від 18.02.2019) та оприлюднення регульованої інформації (ліцензія DR/00001/APA від 18.02.2019)
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АБК-АУДИТ" #24744403
Адреса 01001, УКРАЇНА, ВУЛИЦЯ М.ГРУШЕВСЬКОГО, будинок 10, офіс 221
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ 1756
Аудиторська палата України
з 26.01.2001
Контакти 044 253-32-78, 044 253-32-78
Примітки Особа складала аудиторський висновок за 2018 звітний рік у 2019 році та аудиторські висновки за 1-й та 2-й кв 2019 р.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
MOREGROVE LIMITED / 265404 1 321 298 123 шт 92.99%
Адреса КІПР, м. Нікосія, ДЖУЛІЯ ХАУС, Темістоклі Дерві 3
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ФЕРКОН ЛТД" / #33940874 90 179 279 шт 6.35%
Адреса УКРАЇНА, д/н, ВУЛ.АРХІТЕКТОРА ГОРОДЕЦЬКОГО, будинок 11-В