Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (4)
Дозвільні документи
Ліцензії (11)
Перевірки (21)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЖЛК-УКРАЇНА"

#00445794

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЖЛК-УКРАЇНА"
ЄДРПОУ 00445794
Адреса м. Біла Церква, 09109, вул. Сквирське Шосе, 176
Дата державної реєстрації 12.01.1995
Середня кількість працівників 164
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОТП БАНК"
МФО: 300528
Номер рахунку: UA353005280000026007455021792
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОТП БАНК"
МФО: 300528
Номер рахунку: UA353005280000026007455021792
Контакти
+38 (045) 636-14-38
jlc@emitents.in.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Змін в організаційній структурі протягом звітного періоду не було.

Працівники

Середньооблiкова чисельнiсть працiвникiв облiкового складу (осiб): 164 Середня чисельнiсть штатних працiвникiв: 164 Середня чисельнiсть позаштатних працiвникiв: 6 Середня чисельнiсть осiб, якi працюють за сумiсництвом (осiб): 3 Чисельнiсть працiвникiв, якi працюють на умовах неповного робочого часу (дня, тижня) (осiб): 5 Фонд оплати працi(тис.грн.): 15 837 Фонд оплати працi за минулий період (тис.грн.): 18953 Факти змiни розмiру фонду оплати працi, його збiльшення або зменшення вiдносно попереднього року: зменшився. Кадрова програма емiтента, спрямована на забезпечення рiвня квалiфiкацiї працiвникiв операцiйним потребам емiтента (навчання та підвищення розрядів, кваліфікації працівників сторонніми організаціями).

Участь у об'єднаннях

Емітент не належить до будь-яких об'єднань підприємств.

Спільна діяльність

Спiльна дiяльнiсть - вiдсутня.

Пропозиції щодо реорганізації

Протягом звiтного перiоду пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб не надходило.

Облікова політика

- метод нарахування амортизації — прямолінійний; - метод оцінки вартості запасів — середньозважені ціни; - метод обліку та оцінки вартості фінансових інвестицій тощо — за справедливою вартістю.

Продукція

- сума виручки — 89212 тис грн. без ПДВ. - окремо надається інформація про загальну суму експорту, а також частку експорту в загальному обсязі продажів - 17628 тис. грн. - перспективність виробництва окремих товарів, виконання робіт та надання послуг; - залежність від сезонних змін — реалізація морозива

Активи

2016 рік: обладнання — 6920 тис.грн.; земля — 2500 тис.грн.; квартири — 963 тис.грн.

Основні засоби

ПрАТ "ЖЛК "Україна" спеціалізується на маслоробній, сироробній, молочній промисловості (виготовлення - масла, незбираної молочної продукції, морозива), на роздрібній, оптовій, зовнішніх торгівлях недержавних організацій та на громадському харчуванні. Підприємство розташоване у м. Біла Церква, Київської області. Загальна балансова (залишкова вартість) на кінець звітного періоду 2020 року становить 14595 тис. грн.. Загальний ступінь зносу основних засобів становить 57,03%. До основних засобів виробничого призначення підприємства належать: I гр. Основних засобів - це будівлі і споруди. II гр. - транспортні засоби. III гр. Основних засобів - технологічне обладнання. Основні засоби використовуються не на повну потужність. Основних засобів невиробничого призначення на балансі підприємства не має. Об'єктів соціальної сфери на балансі підприємства не має. У комунальну власність основні засоби не передавались. Основні засоби емітента розташовані за адресою: 09109, м. Біла Церква, вул. Сквирське шосе, 176.

Проблеми

Істотними проблемами, що мають великий вплив на діяльність емітента, є недосконала законодавча політика, що часто змінює свій напрямок, економічні обмеження, високі ставки податків, проблеми, що пов'язані з відшкодуванням ПДВ. Також погано впливає на розвиток емітента велика кількість контролюючих органів, що дуже ускладнює отримання дозволів, складність отримання банківських кредитів. Законодавчо встановлені короткі строки розрахунків з зовнішньоекономічними операціями. Ступінь залежності від законодавчих або економічних обмежень - високий.

Фінансова політика

Фiнансування дiяльностi пiдприємства вiдбувається за рахунок власного капiталу.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів) на кінець звітного періоду немає.

Стратегія подальшої діяльності

Будівництво цеху по виробництву пельменів.

R&D

Полiтики щодо дослiджень та розробок не має.

Інше

д/н

Посадові особи

Ім'я Посада
Мемеліге Вероніка Член Наглядової ради
Рік народження 1987 р. н. (37 років)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта Вища, Сакнт - Петербургський державний університет, спеціальність - інженер – технолог молока і дитячого харчування, кваліфікація - інженер молочної промисловості
Стаж роботи 13 років
Попередне місце роботи менеджер, «JLC GROUP» SRL -, д/н
Примітки Посадова особа непогашеної судимостi не має. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Обрано загальними зборами акціонерів 24.04.2020. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа працює в «JLC GROUP» SRL - менеджером. Стаж роботи: 13 років. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: «JLC GROUP» SRL - менеджером. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа є представником акціонера Жардан Володимира. Посадова особа не є незалежним директором та не являється акціонером ПрАТ "ЖЛК-Україна".
Проценко Володимир Член Наглядової ради
Рік народження 1960 р. н. (64 роки)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 35 років
Попередне місце роботи технічний директор, «JLC GROUP» SRL, д/н
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi статутом. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Обрано загальними зборами акціонерів 24.04.2020. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж роботи (рокiв) - 35. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: «JLC GROUP» SRL – технічний директор, сумісництво «JLC» SA на посаді консультанта по технічним питанням. Основне місце роботи «JLC GROUP» SRL – технічний директор, сумісництво «JLC» SA на посаді консультанта по технічним питанням. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа є представником акціонера - Aкціонерне Tовариство «Incomlac». Посадова особа не являється незалежним директором та не є акціонером ПрАТ "ЖЛК-Україна".
Лупой Зінаїда Член Ревізійної комісії
Рік народження 1961 р. н. (63 роки)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта Вища, Чернівецький державний університет, економіст з праці
Стаж роботи 41 рік
Попередне місце роботи головний бухгалтер, AТ «Incomlac», д/н
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Обрано загальними зборами акціонерів 24.04.2020. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж роботи (років) - 41. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: AТ «Incomlac» – головний бухгалтер. Посадова особа працює в AТ «Incomlac» на посаді головного бухгалтера.
Варарь Люба Голова Наглядової ради
Рік народження 1957 р. н. (67 років)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта Вища, Тираспільський державний університет, спеціальність – менеджмент, кваліфікація – економіст за спеціальністю фінанси і кредит
Стаж роботи 34 роки
Попередне місце роботи фінансовий менеджер, «JLC» SA, д/н
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Обрано загальними зборами та Наглядовою радою акціонерів 24.04.2020. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа займає посаду фінансового менеджера в «JLC» SA. Стаж роботи: 34 роки Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: виконавчий директор «JLC» SA фінансовий менеджер. Посадова особа представляє інтереси акціонера Жардан Володимира. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних, не є акціонером та незалежним директором.
Соколова Ірина Миколаївна Генеральний директор
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 02.03.2020 - Безстроково
Освіта Вища, Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут"
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи Начальник відділулу збуту, ПрАТ "ЖЛК Україна", 00445794
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Винагорода в натуральнiй формі посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Рішення про обрання прийнято Наглядовою радою 26.02.2020 р. Обрана на посаду Генеральний директор з 02.03.2020 р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж роботи: 26 років. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: начальник відділулу збуту ПрАТ "ЖЛК Україна".
Ігнатова Тетяна Член Наглядової ради
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта Вища, інженер-економiст
Стаж роботи 36 років
Попередне місце роботи директор, АТ «Incomlac», д/н
Примітки Представник Члена наглядової ради юридичної особи АТ "Iнкомлак". Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Обрано загальними зборами акціонерів 24.04.2020. Посадова особа займає посаду Замісник головного бухгалтера по плануванню, АТ "Інкомлак". Стаж роботи: 36 років. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: заст. Головного бухгалтера по плануванню акціонерного товариства «Incomlac» 2016 р. - директор акціонерного товариства «Incomlac». Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа є представником акціонера - Aкціонерне Tовариство «Incomlac». Посадова особа не являється незалежним директором та не є акціонером ПрАТ "ЖЛК-Україна".
Литвинюк Ольга Юріївна Головний бухгалтер
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 11.11.2016 - безстроково
Освіта Вища
Стаж роботи 29 років
Попередне місце роботи бухгалтер, ПрАТ “ЖЛК-Україна”, 00445794
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою інструкцією. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Рішення про призначення прийнято Генеральним директором ПрАТ “ЖЛК-Україна” 10.11.2016 р. Призначення посадової особи виконано в зв’язку зі звільненням Головного бухгалтера. Призначена на посаду з 11.11.2016 р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працює та не займає посад на інших підприємствах. Стаж роботи: 29 років. Попередні посади, які особа займала протягом останніх 5-ти років: бухгалтер, ПАТ “ЖЛК-Україна; бухгалтер, ПрАТ “ЖЛК-Україна”.
Спинакі Анжела Член Ревізійної комісії
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи Генеральний директор, ПрАТ «ЖЛК-Україна», 00445794
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Обрано загальними зборами акціонерів 24.04.2020. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Стаж роботи (років) - 30 років. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: ПрАТ «ЖЛК-Україна» з 29.07.2015 по 10.11.216 р. – головний бухгалтер, з 11.11.2016 по 15.08.2019 р. - генеральний директор.
Грачова Юлія Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1989 р. н. (35 років)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта вища, Академія економічної освіти Молдови
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи бухгалтер-ревізор, ПрАТ «ЖЛК-Україна», 00445794
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Обрано загальними зборами акціонерів 24.04.2020. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж роботи (рокiв) - 11. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: АТ «Dacia-Lv»: 2012-2014 р. бухгалтер, 01.01.2015-01.05.2015 р. бухгалтер-експерт, 01.05.2015-12.07.2016 р. заступник головного бухгалтера; АТ «JLC» : 13.07.2016 -30.11.2016 р. заступник головного бухгалтера; ПрАТ «ЖЛК-Україна», бухгалтер-ревізор. Посадова особа працює в ПрАТ «ЖЛК-Україна» на посаді бухгалтер-ревізор.
Морару Дмитро Член Наглядової ради
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 24.04.2020 - 3 роки
Освіта Вища, Технічний університет Молдови, спеціальність – менеджмент і промисловість, кваліфікація – інженер – механік
Стаж роботи 29 років
Попередне місце роботи головний інженер, JLC» SA, д/н
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi статутом. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Обрано загальними зборами акціонерів 24.04.2020. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж роботи (рокiв) - 29. Попередні посади, які посадова особа займала протягом останніх 5-ти років: JLC» SA – головний інженер. Посадова особа працює в JLC» SA – головним інженером. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа представляє інтереси акціонера СП « LOGOS-GROUP» ТОВ. Посадова особа не є акціонером ПрАТ "ЖЛК-Україна" та не являється незалежним директором.

Обсяги виробництва продукції

Продукція Вироблено, кількість Вироблено, варстість Реалізовано, кількість Реалізовано, варстість
Морозиво 741 тн 20.56 млн грн 751 тн 45.31 млн грн

Собівартість продукції

Статя витрат Доля
Сировина та основні матеріали 50.00%
Загальновиробничi 19.00%
Допомiжнi матерiали 16.00%
Паливо ,енергiя, холод 9.00%
Заробітна плата 6.00%

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Приватне підприємство «Аудиторська фірма «Еталон» #41000913
Адреса 10030, УКРАЇНА, м. Київ, вул. Київська, 74, кв. 58
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ 4693
АПУ
з 01.10.2018
Контакти (097) 505-77-30, д/н
Примітки Вид послуг, які надає особа: Аудиторські послуги.
Публічне акціонерне товриство "Національний депозитарій України" #30370711
Адреса 04107, Україна, м. Київ, вул. Тропініна, 7-г
Діятельність Депозитарна діяльність Центрального депозитарію
Ліцензія
№ рiшення №2092
НКЦПФР
з 01.10.2013
Контакти (044) 591-04-04, (044) 591-04-04
Примітки Вид послуг, які надає особа: Депозитарна діяльність Центрального депозитарію.
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "НВП "Магiстр" #34045290
Адреса 04201, Україна, м. Київ, вул. Полярна, 20, літ. А, 1 поверх, оф. 6
Діятельність Депозитарна діяльність депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ №286642
НКЦПФР
з 10.10.2013
Контакти 044 500-16-07, 044 500-16-07
Примітки Вид послуг, які надає особа: Депозитарна діяльність депозитарної установи.
ДУ "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, Україна, м. Київ, вул.Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Діяльність з надання інформаційних послуг на фондовому ринку
Ліцензія
№ DR/00002/ARM
НКЦПФР
з 18.02.2019
Контакти (044) 287-56-70, (044) 287-56-73
Примітки Вид послуг, які надає особа: Подання звітності до НКЦПФР. Оприлюднення регульованої інформації (ліцензія DR/00001/APA)

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Акцiонерне товариство "INCOMLAC / 1002602006 4 692 520 шт 38.12%
Адреса Молдова, мун.Белць, вул.Каля Єшілор,18З
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю Сумісне підприємство "LOGOS-GRUP"МОЛДОВА / 100260001 4 091 480 шт 33.23%
Адреса Молдова, м.Кишинів, Московський проспект,12,кв.112
ЖАРДАН ВОЛОДИМИР 2 719 585 шт 22.09%