Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (9)
Дозвільні документи
Перевірки (10)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ШАМРАЇВСЬКЕ"

#00385862

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ШАМРАЇВСЬКЕ"
ЄДРПОУ 00385862
Адреса 09035, Київська, Сквирський район, С. Руда, вул. Польова, буд. 9, (4568) 55381
(КОАТУУ 3224086401)
Номер свідоцтва про реєстрацію АБ №147435
Дата державної реєстрації 07.04.1998
Середня кількість працівників 60
Орган управління Загальнi збори акцiонерiв, Наглядова рада, генеральний директор.
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ "Райффайзен Банк Аваль"
МФО: 380805
Номер рахунку: 26008570336
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті У емiтента вiдсутнiй поточний банкiвський рахунок у iноземнiй валютi
МФО: д/н
Номер рахунку: д/н
Контакти
456855381
shamray@atrep.com.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Ткачук Олег Леонідович генеральний директор
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи Головний зоотехнiк ВАТ «Шамраївське»
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Обіймає посаду голова Фермерського господарства "Нота" (вул. Ватутiна, буд.26, с. Шамраївка, Сквирський р-н, Київська область, 09034). Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до криминальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. 27.04.2017 відбулось переобрання Наглядової ради та Ревiзiйної комiсiї товариства на пiдставi рiшення загальних зборiв акцiонерiв, переобрання генерального директора на пiдставi рiшення наглядової ради. Припинено повноваження. Голова Наглядової ради – Ткачук Олег Леонiдович. Обрано генеральний директор - Ткачук Олег Леонiдович. Загальний стаж роботи: 25 роки. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: Головний зоотехнiк ВАТ «Шамраївське», голова Фермерського господарства "Нота", Голова Наглядової ради ПАТ «Шамраївське». Особа є акціонером.
Поплавський Сергій Володимирович Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1983 р. н. (41 рік)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта середня
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи Начальник служби охорони ПАТ «Шамраївське»
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Обіймає посади: начальник служби охорони Фермерського господарства "Нота" (вул. Ватутiна, буд.26, с. Шамраївка, Сквирський р-н, Київська область, 09034), начальник служби охорони Фермерського господарства "Березна" (вул. Городище, буд.26, с. Шамраївка, Сквирський р-н, Київська область, 09034). Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до криминальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальними зборами акцiонерiв та Ревiзiйною комiсiєю емiтента 26.03.2014 було прийнято таке рiшення про змiну складу посадових осiб. Припинено повноваження. Голова Ревiзiйної комiсiї – Михальчук Олена Анатолiївна з 26.03.2014 р. у зв`язку iз рiшенням загальних зборiв акцiонерiв та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1вiд 26.03.2014. Час Обрано. Голова Ревiзiйної комiсiї - Поплавський Сергiй Володимирович з 27.03.2014 р. замiсть звiльненого Голови Ревiзiйної комiсiї та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1вiд 26.03.2014 i Протоколу засiдання Ревiзiйної комiсiї №1 вiд 26.03.2014. 27.04.2017 за рішенням Загальних зборів акціонерів особу було переобрано на ту саму посаду. Загальний стаж роботи: 18 р. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: Начальник служби охорони ПАТ «Шамраївське», начальник служби охорони Фермерського господарства "Нота" , начальник служби охорони Фермерського господарства "Березна".
Ткачук Сергій Леонідович Голова наглядової ради
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 24 роки
Попередне місце роботи Голова Фермерського господарства «Анона»
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Обiймає посади: Голова Фермерського господарства «Анона» (вул. Першотравнева, буд.37, с. Шамраївка, Сквирський р-н, Київська область, 09034), Директор Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю Агрофiрма "Кривошиїнська" (вул. Сквирська, буд.87 А, с. Кривошиїнцi, Сквирський р-н, Київська область, 09013). Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до криминальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.27.04.2017р. відбулось переобрання Наглядової ради на пiдставi рiшення загальних зборiв акцiонерiв, переобрання генерального директора на пiдставi рiшення наглядової ради. Звiльнено. Генеральний директор - Ткачук Сергiй Леонiдович. Обрано Голова наглядової ради - Ткачук Сергiй Леонiдович. Загальний стаж роботи: 24 р. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: заступник голови правлiння ВАТ "Шамраївське", голова ФГ "Анона", Директор ТОВ Агрофiрма "Кривошиїнська", Генеральний директор ПАТ "Шамраїiвське". Особа є акцiонером.
Ткачук Леонід Миколайович Член Наглядової ради
Рік народження 1946 р. н. (78 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 48 років
Попередне місце роботи Голова правлiння ВАТ «Шамраївське»
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Обіймає посаду голова Фермерського господарства "Березна" (вул. Городище, буд.26, с. Шамраївка, Сквирський р-н, Київська область, 09034). Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до криминальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальними зборами акцiонерiв емiтента 26.03.2014 було прийнято таке рiшення про змiну складу посадових осiб. Припинено повноваження. Член Наглядової ради – Достатня Тамара Петрiвна з 26.03.2014 р. у зв`язку iз рiшенням загальних зборiв акцiонерiв та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1 вiд 26.03.2014. Обрано. Член Наглядової ради - Ткачук Леонiд Миколайович з 27.03.2014 р. замiсть звiльненого Члена Наглядової ради та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1вiд 26.03.2014. 27.04.2017 за рішенням Загальних зборів акціонерів особу було переобрано на ту саму посаду. Загальний стаж роботи: 48 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: Голова правлiння ВАТ «Шамраївське», голова Фермерського господарства "Березна" . Особа є акціонером.
Васильчук Галина Іванівна Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта середня спеціальна
Стаж роботи 37 років
Попередне місце роботи бухгалтер ПАТ «Шамраївське»
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до криминальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальними зборами акцiонерiв емiтента 26.03.2014 було прийнято таке рiшення про змiну складу посадових осiб. Припинено повноваження. Член Ревiзiйної комiсiї – Бондаренко Лариса Миколаївна з 26.03.2014 р. у зв`язку iз рiшенням загальних зборiв акцiонерiв та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1 вiд 26.03.2014. Обрано. Член Ревiзiйної комiсiї - Васильчук Галина Iванiвна з 27.03.2014 р. замiсть звiльненого Члена Ревiзiйної комiсiї та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1вiд 26.03.2014. 27.04.2017 за рішенням Загальних зборів акціонерів особу було переобрано на ту саму посаду. Загальний стаж роботи: 37 р. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: бухгалтер ПАТ «Шамраївське».
Михальчук Олена Анатоліївна Член Наглядової ради
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта середня
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи зоотехнiк-селекцiонер ПАТ «Шамраївське»
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Обіймає посаду секретар Фермерського господарства "Березна" (вул. Городище, буд.26, с. Шамраївка, Сквирський р-н, Київська область, 09034). Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до криминальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальними зборами акцiонерiв 26.03.2014 було прийнято таке рiшення про змiну складу посадових осiб. Припинено повноваження. Член Наглядової ради – Драчинський Сергiй Михайлович з 26.03.2014 р. у зв`язку iз рiшенням загальних зборiв акцiонерiв та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1вiд 26.03.2014. Обрано. Член Наглядової ради - Михальчук Олена Анатолiївна з 27.03.2014 р. замiсть звiльненого Члена Наглядової ради та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв №1вiд 26.03.2014. 27.04.2017 за рішенням Загальних зборів акціонерів особу було переобрано на ту саму посаду. Загальний стаж роботи: 21 р. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: Зоотехнiк ПАТ "Шамраївське". Особа є представником акцiонера Ткачука Олега Леонiдовича.
Качаненко Надія Олексіївна головний бухгалтер
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 26.01.2007 - безстроково
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 36 років
Попередне місце роботи ВАТ "Шамраївський цукровий завод"- бухгалтер, ПАТ "Шамраївське" - Член правлiння.
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до кримінальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. У звiтному перiодi змiн щодо посадової особи не було. Загальний стаж роботи: 36 р. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: ВАТ "Шамраївський цукровий завод"- бухгалтер, ПАТ "Шамраївське" - Член правлiння.
Магден Олександр Володимирович Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1978 р. н. (46 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2017 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 16 років
Попередне місце роботи заступник генерального директора по тваринництву ПАТ "Шамраївське"
Примітки Повноваження та обов`язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента, який здійснив приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватного (закритого) акціонерного товариства, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, не вказується. Посадова особа не притягувалась до криминальної та адмiнiстративної вiдповiдальностi, в т.ч. на протязi 3-х рокiв, за корисливi та посадовi злочини, непогашеної судимостi не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальними зборами акцiонерiв емiтента 27.04.2017 було прийнято таке рiшення про змiну складу посадових осiб. Припинено повноваження. Член Ревiзiйної комiсiї – Баталова-Хачко Валентина Iванiвна у зв`язку iз рiшенням загальних зборiв акцiонерiв та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв. Обрано. Член Ревiзiйної комiсiї - Магден Олександр Володимирович замiсть звiльненого Члена Ревiзiйної комiсiї та на пiдставi Протоколу загальних зборiв акцiонерiв. Загальний стаж роботи: 16р. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: Керуючий вiддiлком ТОВ "Агросолюшнс", керуючим вiддiлком ТОВ "Агробiф", заступник генерального директора по тваринництву ПАТ "Шамраївське".

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Фермерське господарство "Нота" / #31890083 5 879 768 шт 34.73%
Адреса с. Шамраївка, вул. Ватутiна, буд.26
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю Агрофiрма "Кривошиїнська" / #32452848 5 579 156 шт 32.96%
Адреса с.Кривошиїнцi, вул.Сквирська 85-А
Фермерське господарство "АНОНА" / #30163805 2 063 854 шт 12.19%
Адреса с. Шамраївка, вул. Першотравнева