Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (4) Банкрутство (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (20)
Перевірки (16)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАПОРІЗЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА"

#00382094

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАПОРІЗЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА"
ЄДРПОУ 00382094
Адреса 69063, м. Запорiжжя,, вул. Святого Миколая, 7
Номер свідоцтва про реєстрацію -
Дата державної реєстрації 28.03.2000
Середня кількість працівників 257
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ІНДУСТРІАЛБАНК"
МФО: 313849
Номер рахунку: 26000010004118
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ІНДУСТРІАЛБАНК"
МФО: 313849
Номер рахунку: 26009010004119
Контакти
+38 (061) 213-77-62
yurist@zkf.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Товариство здійснює свою діяльність відповідно до Статутних документів та чинного законодавства України. Дочiрнiх підприємств, філій та інших структур товариство немає. Загальні Збори акцiонерiв - вищий орган управління Товариства. Наглядова рада - орган, який здійснює захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної законодавством України та Статутом, контролює та регулює дiяльнiсть Виконавчої дирекцiї. Виконавча дирекцiя - одноособовий виконавчий орган Товариства, який здiйснює управлiння поточною дiяльнiстю Товариства. Ревiзiйна комiсiя - орган, що здiйснює перевiрку фiнансово-господарської дiяльностi Товариства. . Головною структурою Товариства є основне виробництво, до складу якого входять такi цехи: цукерковий, карамельний, цех печива та халви та допомiжнi служби: транспортна дільниця, відділи головного механіка та головного енергетика. Адмiнiстративно-управлiнський персонал - це керівники фабрики та структурних пiдроздiлiв, працівники фінансової бухгалтерії, відділу забезпечення виробництва та відвантаження продукції, відділу з продажу та маркетингу, сектору з кадрової роботи та служби безпеки, охорони праці, юридичної служби. В планах на майбутнє зміни в органiзацiйнiй структурі не передбачено.

Працівники

Середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв облiкового складу(осiб)- 257 чол., середня чисельнiсть позаштатних працiвникiв та осiб, якi працюють за сумiсництвом (осiб)- 3 чол. за трудовими угодами-15 чол., чисельнiсть працiвникiв, якi працюють на на умовах неповного робочого часу(дня, тижня,) (осiб)- відсутні. Фонд оплати праці за звітний період склав 16 327 тис. грн.і збільшився на 210 тис. грн проти 16 117 тис. грн. за 2017 р. Збільшення фонду оплати праці було досягнуто за рахунок збільшення окладів та тарифів, а також за рахунок збільшення обсягів виробництва. Товариством проводиться кадрова програма навчання працівників робочим спеціальностям за методами наставництва з метою забезпечення рівня кваліфікації персоналу операційним потребам підприємства.

Участь у об'єднаннях

ПрАТ "ЗКФ" не належить до будь яких об'єднань підприємств.

Спільна діяльність

ПрАТ "ЗКФ" не проводить ніякої спільної діяльності з іншими підприємствами, організаціями чи установами в Україні та за її межами.

Пропозиції щодо реорганізації

Будь-які пропозиції щодо реорганізації з боку третіх осіб протягом звітного періоду не надходили.

Облікова політика

ПрАТ "ЗКФ" веде бухгалтерський облік господарських операції щодо майна і результатів своєї діяльності в натуральних одиницях та в узагальненому грошовому виразі, шляхом безперервного документального і взаємопов'язаного їх відображення. У 2016 році у зв'язку зі зміною типу товариства з публічного на приватне ПрАТ "ЗКФ" здійснило обґрунтованій перехід з концептуальної основи загального призначення з підготовки фінансової звітності товариства за Міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФО) на концептуальну основу загального призначення дотримання вимог з підготовки фінансової звітності за національними Положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку (П(С)БО). Бухгалтерський облік господарських операцій здійснюється методом подвійного запису згідно з Планом рахунків бухгалтерського обліку у відповідних журналах - ордерах та аналітичних відомостях. Бухгалтерський облік повністю автоматизований. Бухгалтерський облік ведеться відповідно до вимог Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність України" від 16.07.1999 року № 996-XIV та національних Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, затверджених відповідними наказами Мінфіну України. Нарахування амортизації здійснюється з урахуванням мінімально допустимих строків корисного використання основних засобів, встановлених податковим законодавством. Первісна вартість основних засобів збільшується на суму витрат, пов'язаних з поліпшенням та ремонтом об'єкта, визначену у порядку, встановленому П(С)БО 7 "Основні засоби". Оцінка вибуття запасів здійснюється по методу ФІФО. відпуску малоцінних та швидкозношуваних предметів в експлуатацію, їх вартість списується з балансу з подальшою організацією оперативного кількісного обліку таких предметів за місцями експлуатації та відповідними особами протягом строку їх фактичного використання; Фінансові інвестиції відсутні.

Продукція

Основні види продукції: виробництво цукрових та мучнистих кондитерських виробів, роздрібна та оптова торгівля кондитерськими виробами. За рахунок цього емітент отримав більше 10 % доходу за звітний рік Протягом звітного періоду товариство отримало 127 452 тис. грн. доходу(виручки) від реалізації продукції (товарів,робіт , послуг). Середньореалізаційні ціни формувались відповідно до ринкових цін на данні послуги. Асортимент складається з 150 найменувань кондитерських виробiв: цукерки, карамель, печиво, вафлi. За останнi роки керiвництвом фабрики переглянуто асортимент продукцiї, проведено скорочення асортименту за рахунок нерентабельних видiв продукцiї. Товариство орiєнтується на виробництво продукцiї, що доступна бiльшостi покупцiв, пiдтримуючи високий рiвень якостi. Пiдприємство має Сертифiкат вiдповiдностi системи менеджменту якостi, що засвiдчує вiдповiднiсть якостi виробництва мiжнародним стандартам ISO 9001:2008 за методикою стандарту ISO 19011:2011. Подальша стратегiя дiяльностi товариства грунтується не тiльки на зростаннi кiлькiсних, але й якiсних показникiв. ПрАТ "ЗКФ" прагне вдосконалювати технологiю виробництва, створювати новi види продукцiї, що мають зацiкавити та задовольнити потреби споживачiв. Ринок кондитерських виробiв в Українi є висококонцентрованим. На думку експертiв, кондитерський ринок в Українi характеризується низкою особливостей, зокрема: матерiалоємнiсть _ бiльша частина витрат спрямована на придбання сировини; коливання цiн на сировину (цукор, борошно, какао-боби) протягом року; сезоннiсть виробництва _ восени та взимку попит на кондитерськi вироби збiльшується, а отже зростають i обсяги виробництва. Близько 82% ринку збуту розподiлено мiж концернами "Рошен", "Контi", "АВК", "Бiсквiт-шоколад" и "Житомирськi ласощi". Не великi пiдприємства займають вiльнi нiшi в регiонах. Основними споживачами виробiв ПрАТ "ЗКФ" є Запорiзька, Днiпропетровська, Кiровоградська, Львiвська, Луганська та Донецька областi. На їх долю приходиться бiльше нiж 71 % продукцiї яка реалiзується товариством. Також реалiзуються кондитерськi вироби на експорт та складає 29% вiд загального об єму продажiв. Керiвництво Товариства не може передбачити всi тенденцiї, якi могли б вплинути на економiку України, а вiдповiдно, на те яким чином вони впливатимуть на фiнансове становище Товариства. Керiвництво Товариства впевнено, що на даний час воно застосовує всi необхiднi заходи для забезпечення стабiльностi та подальшого розвитку Товариства.

Активи

За останні 5 років було придбано та створено власними силами або модернізовано активів на загальну суму 9066,3 тис. грн., а відчуджено на загальну суму 119,97 тис грн. Протягом звітного року товариство не здійснювало основних відчужень активів. Протягом року підприємство витратило на модернізацію, придбання нових запасних частин, вузлів, деталей та поліпшення існуючого обладнання, машин, будівель, споруд, транспортних засобів 8 406,97тис.грн, з них:витрати власних оборотних грошових коштів (ПрАТ "ЗКФ") на суму 5 627,81тис.грн;витрати залучених грошових коштів (ZKF s.r.o.) на суму 2 799,16тис.грн.

Основні засоби

Основні засоби емітента станом на 31.12.2018 року складають: залишкова вартість- 37 165 тис.грн., первісна вартість- 48 059 тис.грн, знос становить - 10 894 тис.грн. Виробничі потужності на кінець звітного року складають 7000 тонн кондитерських виробів на рік у розрахунку на однозмінну роботу. У звітному році емітент використав свої потужності на 77,4 %. Місцезнаходженням основних засобів є фактична та юридична адреса підприємства. Будь-яких значних правочинів емітента щодо основних засобів, як власних так і орендованих не планується. Особливостей по екологічних питаннях, які б могли позначитися на використанні активів підприємства не спостерігається. Інформація щодо планів капітального будівництва, розширення або удосконалення основних засобів, характер та причини таких планів, суми видатків, в тому числі вже зроблених, опис методу фінансування, прогнозні дати початку та закінчення діяльності та очікуване зростання виробничих потужностей після її завершення - відсутні. На 2019 рік заплановано наступні інвестиції по модернізації діючих виробничих потужностей, підвищення екологічної безпеки та здійснення політики енергозбереження: 1) Виготовлення тамбура для осушування незавершеної продукції, карамельний цех – 250 тис.грн. 2) Придбання осушувача на ділянку загортальних автоматів – 35 тис.грн.; 3) Монтаж кондиціонерів на ділянці АРМ – 56 тис. грн.; 4) Придбання вставки карамелештампувальної машини - 290 тис. грн.; 5) Придбання запчастин на пакувальну машину СО-90С – 550 тис. грн.

Проблеми

Істотними проблемами, що впливають на діяльність емітента є фінансово - економічні проблеми. Серед них: високі тарифи на газ та електроенергію,висоці ціни на цукор та іншу сировину, великі податки, висока конкуренція на вітчизняному ринку кондитерських виробів, нестача оборотних коштів, відсутність зовнішніх інвестицій, високі відсотки по банківських кредитах та відмова українських банків кредитувати реальний сектор економіки. Соціальні проблеми - це низька платоспроможність споживачів продукції, яка напряму залежить від економічних умов держави (низька заробітна плата, малі пенсії та стипендії).

Фінансова політика

Фінансування діяльності емітента здійснюється за рахунок власних коштів, отриманих від реалізації готової продукції . Фінансова діяльність спирається на точність і повноту обліку фінансових показників. Це пов'язано з фінансовим обґрунтуванням рішень щодо вартості і складу майна, величини власного капіталу, довгострокових і короткострокових зобов'язань, необхідної виручки від реалізації продукції, прибутку від продажів, цінової політики, обумовлених можливостями підприємства. Можливості подальшого розвитку підприємства визначаються його доходами. У свою чергу, розмір доходів залежить від рентабельності різних видів діяльності, дотримання договірної дисципліни, раціонального використання фінансових ресурсів підприємства. В звiтному роцi кредити банкiв Товариство не залучало. Робочий капiтал достатнiй i в цiлому вiдповiдає поточним потребам пiдприємства, можливi шляхи покращення лiквiдностi за оцiнками фахiвцiв емiтента полягають в проведеннi заходiв по збiльшенню об'ємiв реалiзацiї, вiдмови вiд зайвих витрат, змiни цiнової полiтики. Для забезпечення безперервного функцiонування пiдприємства як суб'єкта господарювання необхiдним є придiлення вiдповiдної уваги ефективнiй виробничiй дiяльностi, пошуку резервiв зниження витрат виробництва та погашення поточних зобов'язань. Отже заходи по стабілізації фінансового положення і шляхи покращення ліквідності наступні: - інвентаризація стану майна з метою виявлення активів "низької якості" (дебіторської заборгованості, нереальною до стягнення, зношеного устаткування, залежаних запасів матеріалів); - удосконалення організації розрахунків із покупцями з метою зниження розмірів короткострокових зобов'язань; - визначення оптимальних розмірів запасів, залишків грошових коштів на рахунках, лімітів дебіторської заборгованості (результат грамотного нормування оборотних активів компанії).

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

На кінець звітного періоду поточна дебіторська заборгованість підприємства за відвантажену продукцію та надані послуги склала 6 237 тис. грн., а поточна кредиторська заборгованість перед постачальниками сировани,товарів , робіт та послуг - 26 682 тис. грн.

Стратегія подальшої діяльності

Стратегія розвитку ПрАТ "ЗКФ" на 2019-2021 роки передбачає: закріплення та значне розширення існуючих позиції на внутрішньому ринку (Запоріжжя, Запорізька область), збільшення частки на українському ринку за рахунок розвитку системи дистрибуції, збільшення обсягів продажу та зниження собівартості кондитерських виробів за рахунок скорочення операційних змінних та постійних витрат. Планується розришення існуючих позицій на закондонних ринках та завоювання нових експортних ринків збуту. Запланована суттєва реконструкція та модернізація технологічного обладнання, зокрема, докорінна модернізація котельної, реконструкція лінії № 2 по виробництву карамелі, утеплення складу готової продукції та обладнання його приміщень системою кондиціювання.

R&D

ПрАТ «ЗКФ» у звітному році не проводила дослідження та розробки.

Інше

Iнша iнформацiя, яка може бути iстотною для оцiнки iнвестором фiнансового стану та результатiв дiяльностi емiтента вiдсутня, емiтент аналiз результатiв господарювання за останнi три роки не проводив.

Посадові особи

Ім'я Посада
Пшигоцький Сергій Володимирович Голова наглядової ради
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 26.04.2018 - на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи генеральний директор, ПрАТ "ЗКФ", 00382094
Примітки Наглядова рада Товариства це орган який здійснює захист прав акціонерів Товариства, і в межах компетенції визначеної чинним законодавством України, Статутом Товариства та Положенням про Наглядову раду ПрАТ "ЗКФ", контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Протягом звітного періоду змін в складі посадових осіб відбулись за рішенням загальних зборів акціонерів від 26.04.2018 р.(протокол №1 від 26.04.2018 р) та на засiданнi наглядової ради товариства (протокол №1 вiд 26.04.2018 р) Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Посадова особа працює та займає посаду директора ТОВ "ПОТЕНЦІАЛ-ІНВЕСТ 2018", ідентифікаційний код:42437873, місцезнаходження: Україна,м.Запоріжжя,ВУЛИЦЯ МИКОЛИ ЛАСТОЧКІНА, будинок 14. Винагороду не отримує. Посадова особа є акцiонером, не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором. Загальний стаж роботи (років) -26 р. Попередні посади, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: по жовтень 2012 року - заступник директора з маркетингу та зовнішньоекономічної діяльності ВАТ "Запоріжсталь", з 29.10.2012 року по 15.01.2013 року - директор ПрАТ "ЗКФ з розвитку, з 01.112013 рокупо 31.07.2016 року - заступник генерального директора ПрАТ "ЗКФ" з розвитку, з 01.08.2016 року по 21.09.2016 року- заступник генерального директора ПрАТ "ЗКФ" зі стратегії та розвитку бізнесу,Генеральний директор
Лаврінчук Віталій Григорович Генеральний директор-Голова дирекції
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 03.04.2018 - на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 36 років
Попередне місце роботи заступник ген.директора по стратегiї i розвитку бiзнеса, ПрАТ "ЗКФ", 00382094
Примітки Стаття 14 Статуту Товариства визначає, що Виконавчий орган Товариства, який здійснює управління його поточною діяльності є Генеральний директор. Генеральний директор здійснює керівництво поточною діяльністю Товариства в межах прав, встановлених йому Статутом і чинним законодавством. Генеральний директор без довіреності від імені Товариства здійснює всі дії, що не суперечать законодавству, представляє Товариства у всіх відносинах з третіми сторонами, веде переговори і укладає будь-які договори (контракти, угоди тощо), що не суперечать чинному законодавству України, підписує юридичні акти (документи), що стосуються діяльності Товариства, видає довіреності (доручення), відкриває рахунки у банках, підписує колективний договір з трудовим колективом, видає накази, розпорядження про укладання трудових договорів з працівниками Товариства і про їх звільнення у відповідності з чинним трудовим законодавством України, та інше. Протягом звітного періоду змін в складі посадових осіб відбувались 03.04.2018 на засiданнi наглядової ради товариства (протокол №7 вiд 03.04.2018 р)був призначений Генеральний директор Товариства та 04.04.2018 р на засiданнi наглядової ради товариства (протокол №8 вiд 03.04.2018 р)був призначений Голова дирекції Товариства. Розмір винагороди, а саме розмір заробітної плати, визначається вiдповiдно до штатного розкладу,складає 378 969,77 грн. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) -36 р. Попередні посади, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: з 30.08.2012 по 11.03.2015 р.Директор ТОВ "Укргазекосервiс", з 17.03.2015 по 26.06.2015 комерцiйний директор ТОВ "Потенцiал Iнвест 2008", з 01.11.2016 по 02.04.2018 заступник ген.директора по стратегiї i розвитку бiзнеса ПрАТ "ЗКФ". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Пшигоцька Жанна Борисівна Член Наглядової ради
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 26.04.2018 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи менеджер, ТОВ "Інвестоптімгруп", 32242705
Примітки Наглядова рада Товариства це орган який здійснює захист прав акціонерів Товариства, і в межах компетенції визначеної чинним законодавством України, Статутом Товариства та Положенням про Наглядову раду ПрАТ "ЗКФ", контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Протягом звітного періоду змін в складі посадових осіб відбулись26.04.2018 р. за рішенням загальних зборів акціонерів(протокол №1 від 26.04.2018 р). Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 21 років Попередні посади, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: менеджер ТОВ "Інвестоптімгруп". Винагороду не отримує. Особа не надала згоди на розголошення iнформацiї, щодо отриманої винагороди, у тому числi в натуральнiй формi. Посадова особа є акцiонером, не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором.
Левченко Людмила Василівна В.О. Головного бухгалтера
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 02.04.2018 - на невизначений термін
Освіта вища
Стаж роботи 21 рік
Попередне місце роботи заступник головного бухгалтера, ПрАТ "ЗКФ", 00382094
Примітки Забезпечує ведення бухгалтерського обліку, дотримуючись єдиних методологічних засад, встановлених чинним законодавством, з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення облікових даних. Організовує роботу бухгалтерської служби, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій. Та здійснює інші повноваження та обов'язки визначені у Положенні про фінансову бухгалтерію. У звітному перiодi згідно наказу генерального директора №21-ос вiд 02.04.2018р. про призначення на роботу з 02.04.2018 р був змінений головний бухгалтер Товариства. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи - 21 рік. Попередні посади, які особа обіймала протягом останніх п'яти років: Бухгалтер 2-й категорiї ЗАТ "АвтоЗАЗ-Деу",Облiковець з реєстрацiї бухгалтерських даних ПАТ "ЗКФ", ПрАТ "ЗКФ" ведучiй бухгалтер фiнансової бухгалтерiї, заступник Головного бухгалтера ПрАТ "ЗКФ", В.О.Головного бухгалтера ПрАТ "ЗКФ". Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах. Розмір винагороди, визначається вiдповiдно до штатного розкладу Товариства та складає 139 604,27 грн. (з 01.04.2018 по 31.12.2018) За рішенням загальних зборів акціонерів від 26.04.2018 р було прийнято рішення про внесення змін до статут Товариства та ліквідацію ревізійної комісії товариства
Крошка Володимир Вікторович Член дирекції
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 28.11.2017 - на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 19 років
Попередне місце роботи Начальник юридичного відділу ., ПрАТ "ЗКФ"., 00382094
Примітки Протягом звітного періоду зміни в складі посадових осіб не відбувались. Розмір винагороди, а саме розмір заробітної плати, визначається вiдповiдно до штатного розкладу та складає 155 560,95 грн. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) -19 р. Попередні посади, які особа обіймала протягом останніх п'яти років:Заступник начальника юридичного вiддiлу Спецiалiзованої податкової iнспекцiї по роботi з крупними платниками м. Запорiжжя , Начальник юридичного вiддiлу ПрАТ "ЗКФ" з 16.10.2017 р по данний час. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах.
Бєрлізова Оксана Леонідівна Член Наглядової ради
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 26.04.2018 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 28 років
Попередне місце роботи директор, ТОВ "Потенцiал Iнвест 2008", 35842604
Примітки Наглядова рада Товариства це орган який здійснює захист прав акціонерів Товариства, і в межах компетенції визначеної чинним законодавством України, Статутом Товариства та Положенням про Наглядову раду ПрАТ "ЗКФ", контролює та регулює діяльність виконавчого органу Товариства. Протягом звітного періоду зміни в складі посадових осіб відбувались за рішенням загальних зборів акціонерів 26.04.2018 р (протокол №1 від 26.04.2018 ). Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) -28 років. Посадова особа працює та займає посаду директора ТОВ "Потенцiал Iнвест 2008", ідентифікаційний код юридичної особи: 35842604 (місцезнаходження товариства:м. Запоріжжя, Софіївська. України, буд.246, кв.11) Винагороду не отримує. Посадова особа не є акцiонером, є представником акцiонера є представником акцiонера ТОВ "Потенцiал Iнвест 2008" Код ЄДРПОУ: 35842604, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором. Попередні посади, які особа обіймала протягом останніх п'яти років:ПАТ "Вiдрадненське" з 2012-2016 р. юрисконсульт, ТОВ "Потенцiал Iнвест 2008 " з 2016-2017р. юрисконсульт, ТОВ "Потенцiал Iнвест 2008" з 2017-2018р. директор.
Куртов Анатолій Федорович Член дирекції
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 01.07.2016 - на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи технічний директор, ПрАТ "ЗКФ", 00382094
Примітки Протягом звітного періоду змін в складі посадових осіб відбувались03.04.2018 на засiданнi наглядової ради товариства (протокол №7 вiд 03.04.2018 р) Розмір винагороди, а саме розмір заробітної плати, визначається вiдповiдно до штатного розкладу та складає 181 027,88 грн. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) -32 р. Попередні посади, які особа обіймала протягом останніх п'яти років:з грудня 2011 року -Директор технічний ПАТ "ЗКФ", з12.08.2013 по теперішній час -заступник генерального директора ПрАТ "ЗКФ" з технічних питань. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких інших підприємствах. За рішенням загальних зборів акціонерів від 26.04.2018 р було прийнято рішення про внесення змін до статут Товариства та ліквідацію ревізійної комісії товариства. Станом на 31.12.2018 року із-за відсутності кандидатур на посаду членів дирекції, Дирекція Товариства працює в неповному складі 3-х осіб.

Обсяги виробництва продукції

Продукція Вироблено, кількість Вироблено, варстість Реалізовано, кількість Реалізовано, варстість
цукерки 1901 т 61.28 млн грн 1915 т 67.02 млн грн
карамель 1596 т 43.14 млн грн 1588 т 42.52 млн грн
печиво 706 т 11.93 млн грн 688 т 12.76 млн грн
халва 81 т 2.43 млн грн 83 т 3.58 млн грн

Собівартість продукції

Статя витрат Доля
сировина, етикет, тара 63.00%
інші накладні витрати (адмін., збут) 17.00%
загальновиробничі витрати 10.00%
енергоресурси 5.00%
заробiтна плата 5.00%

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 04107, м. Київ, вул. Тропініна 7-7
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть Центрального депозитарiю
Ліцензія
№ д/н
д/н
Контакти (044) 591-04-04, (044) 482-52-14
Примітки ПАТ "НДУ" надає емiтенту послуги з обслуговування випуску цiнних паперiв: вiдкриття та ведення рахунку в цiнних паперах емiтента, обслуговування операцiй емiтента щодо розмiщення цiнних паперiв бездокументарної форми iснування та обслуговування операцiй емiтента щодо випущених ним цiнних паперiв та iн.
Товариство з обмеженою відповідальністю"Аудиторська компанія "Аваль" #32440628
Адреса 69035, м. Запоріжжя, вул. Рекордна,11/9
Діятельність надання аудиторських послуг
Ліцензія
№ Свiдоцтво №3167
Аудиторська палат України
з 28.03.2003
Контакти (061) 213-17-45, (061) 213-57-60
Примітки Протягом звітного періоду товариство змінило Товариство з обмеженою відповідальністю "Аудиторська фірма "КАПІТАЛ АУДИТ"" на ТОВ "Аудиторська компанія "Аваль"
Приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ"" #33908322
Адреса 03056, м. Київ, вул. Борщагівська, 154
Діятельність Юридична особа, якa надає страховi послуги емiтенту
Ліцензія
№ Лiцензiя АЕ 198582
Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
з 21.02.2013
Контакти 044 502 67 37, 044 502 67 37
Примітки Обовязкове страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi власникiв наземних транспортних засобiв
Приватне акціонерне товариство "СТРАХОВА ГРУПА "ТАС"" #30115243
Адреса 03062, м.Київ, пр-т Перемоги, буд. 65
Діятельність Юридична особа, якa надає страховi послуги емiтенту
Ліцензія
№ Лiцензiя АВ № 500446
Державна комісія з регулювання ринку фінансових послуг України
з 20.12.2009
Контакти 0 800 500 195, д/н
Примітки обов'язкове особисте страхування працівників відомчої та сільської пожежної охорони i членів добровільних пожежних дружин (команд) Протягом звітного періоду товариство змінило страхову компанію з ПрАТ "Страхова компанія "Провідна" на ПрАТ "Страхова група "ТАС"
Приватне акцiонерне товариство "Запорiжсталь-АГ" #24511691
Адреса 69008, м. Запорiжжя, Пiвденне шосе, 72
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть депозитарної установи
Ліцензія
№ Лiцензiя АЕ № 263410
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 01.10.2013
Контакти 0612132642, 0612132640
Примітки про обслуговування рахункiв в цiнних паперах власниквi цiнних паперiв Емiтента та надання послуг щрдо надання реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Емiтента

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "TORGOVIY DOM ZKF INVESTMENTS" 00382094
Адреса Узбекiстан,м. Ташкент, Якасарайський район, вул. Глiнки, 31-4
Опис ПрАТ "ЗКФ" належить 25 % в статутному капiталi (що дорiвнює 2 500 000 узбецьких сум вноситься в доларах США в еквiвалентi нацiональної валюти за курсом ЦБ Узбекистан в день проведення платежу). Емiтент не надавав активи в якостi внеску. Вищим органом управлiння ТОВ є загальнi збори учасникiв Товариства: Кожен учасник товариства має право бути присутнiм на загальних зборах учасникiв, брати участь в обговореннi питань порядку денного i голосувати з питань порядку денного загальних зборiв учасникiв. Кожен учасник товариства на загальних зборах учасникiв має кiлькiсть голосiв, пропорцiйну до розмiру його частки у статутному капiталi товариства, якщо iнше не передбачено статутом. Також ПрАТ"ЗКФ" має право на отримання дивiдендiв ,виходу учасника зi складу товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю, ,переважне право на придбання частки iншого учасника..

Власники акцій

Власник Частка
ЗАГАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ(АКЦІОНЕРІВ ТОВАРИСТВА -371 АКЦІОНЕР).ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПІБ ДЛЯ ІДЕНТИФІКА 100.00%

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ПШИГОЦЬКА ЖАННА БОРИСІВНА 1 535 523 шт 44.08%
ПШИГОЦЬКИЙ СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ 879 752 шт 25.26%
ZKF s.r.o. / 060 48 24 853 388 шт 24.50%
Адреса ЧЕХІЯ, Nоvе Меsто, Сеsка Rерuвlіка, Nа рrікоре 859/22, Рrана 1,