Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СМІЛЯНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ"

#00380646

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СМІЛЯНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ"
ЄДРПОУ 00380646
Адреса 25014 Кiровоградська область м. Кiровоград вул. Аерофлотська, 13, Т. 04733-4-33-22
(КОАТУУ 3510136300)
Дата державної реєстрації 13.11.1998
Середня кількість працівників 1
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ КБ "НАДРА"
МФО: 380764
Номер рахунку: 26007011011001
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті Немає
МФО: Немає
Номер рахунку: Немає
Контакти
+38 (047) 334-33-22
smhk@emitent.net.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Козачівська Олена Валеріївна Член Наглядової ради
Рік народження 1983 р. н. (41 рік)
Дата вступу на посаду і термін 14.09.2011 - 3 роки
Паспортні дані ЕВ, 283029, 13.04.2011, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй областi
Освіта вища, Кiровоградський державний педагогичний унiверситет iм. Вiннiченка
Стаж роботи 3 роки
Попередне місце роботи Менеджер зi збуту ТОВ "ЕТНА-ПОСТАЧ"
Примітки До повноважень члена наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради ради Обов'язками члена наглядової ради є брати участь у засiданнях наглядової ради для забезпечення прийняття наглядовою радою рiшень, що стосуються дiяльностi Товариства. Винагороду за виконання посадових обов'язкiв член наглядової ради в звiтному роцi не отримував. В натуральнiй формi винагорода не виплачувалася. Змiни члена наглядової ради в звiтному роцi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини член наглядової ради не має. Стаж керiвної роботи складає 3 роки. Перелiк попереднiх керiвних посад: менеджер зi збуту ТОВ "ЕТНА-ПОСТАЧ". Член наглядової ради обiймає посаду менеджера зi збуту ТОВ "ЕТНА-ПОСТАЧ".
Кондратенко Тетяна Василівна Директор
Рік народження 1957 р. н. (67 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.11.2012 - безстрково
Паспортні дані НЕ, 538977, 09.10.2004, Смiлянським МРВ УМВС України Черкаської областi
Освіта Середня спецiальна, Черкаський УПК
Стаж роботи 10 років
Попередне місце роботи ВАТ "Смiлянський хлiбокомбiнат", бухгалтер
Примітки До повноважень директора вiдноситься керiвництво дiяльнiстю Товариства, представлення його iнтересiв у вiдносинах з iншими органiзацiями. Обов'язками директора є органiзацiя виконання завдань, наданих загальними зборами та наглядовою радою Товариства, забезпечення належного використання виробничих потужностей Товариства для рентабельної дiяльностi пiдприємства. Директор представляє Товариство без довiреностi у вiдносинах з iншими юридичними та/або фiзичними особами, державними та iншими органами, органiзацiями, установами. Iншi повноваження та обов'язки директора передбаченi статутом товариства. Винагороду за виконання посадових обов'язкiв директор в звiтному роцi отримував згiдно штатного розпису. В натуральнiй формi винагорода не виплачувалася. Змiни директора в звiтному роцi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини директор не має. Стаж керiвної роботи складає 10 рокiв. Перелiк попереднiх керiвних посад: головний бухгалтер ПАТ "Смiлянський хлiбокомбiнат". Директор не обiймає посади на iнших пiдприємствах.
Короткова Марія Петрівна Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 14.09.2011 - 3 роки
Паспортні дані ЕА, 819617, 03.01.2001, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй областi
Освіта середня спецiальна , Львiвський технiкум харчової промисловостi
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи заступник головного бухгалтера ВАТ "Кiровоградський хлiбозавод"
Примітки До повноважень члена ревiзiйної комiсiї вiдноситься участь в здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Обов'язками члена Ревiзiйної комiсiї є участь в проведеннi своєчасних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi товариства шляхом складання висновкiв та актiв. Винагороду за виконання посадових обов'язкiв член ревiзiйної комiсiї в звiтному роцi не отримував. В натуральнiй формi винагорода не виплачувалася. Змiни члена ревiзiйної комiсiї в звiтному роцi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини член ревiзiйної комiсiї не має. Стаж керiвної роботи складає 20 рокiв.Перелiк попреднiх керiвних посад: заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер, директор. Член ревiзiйної комiсiї обiймає посаду директора ПАТ "Кiровоградський хлiбозавод".
Соломко Андрій Юрійович Член Наглядової ради
Рік народження 1987 р. н. (37 років)
Дата вступу на посаду і термін 14.09.2011 - 3 роки
Паспортні дані ЕВ, 017443, 17.01.1997, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй областi
Освіта базова вища, Київська Нацiональна акедемiя внутрiшнiх справ
Стаж роботи 3 роки
Попередне місце роботи юрисконсульт ТОВ "Алекскорт"
Примітки До повноважень члена наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради ради Обов'язками члена наглядової ради є брати участь у засiданнях наглядової ради для забезпечення прийняття наглядовою радою рiшень, що стосуються дiяльностi Товариства. Винагороду за виконання посадових обов'язкiв член наглядової ради в звiтному роцi не отримував. В натуральнiй формi винагорода не виплачувалася. Змiни члена наглядової ради в звiтному роцi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини член наглядової ради не має. Стаж керiвної роботи складає 3 роки. Перелiк попереднiх керiвних посад: юрисконсульта ТОВ "Зерно-Сервiс-Форм", юрисконсульт ТОВ "Алекскорт". Член наглядової ради не обіймає посад на інших підприємствах.
Малишка Любов Павлівна Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1947 р. н. (77 років)
Дата вступу на посаду і термін 14.09.2011 - 3 роки
Паспортні дані ЕА, 706433, 29.12.1999, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй областi
Освіта вища, Одеський iнститут народного господарства
Стаж роботи 9 років
Попередне місце роботи ревiзор ТОВ "Формула ТТГ" ЛТД
Примітки До повноважень члена ревiзiйної комiсiї вiдноситься участь в здiйсненнi контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Обов'язками члена Ревiзiйної комiсiї є участь в проведеннi своєчасних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi товариства шляхом складання висновкiв та актiв. Винагороду за виконання посадових обов'язкiв член ревiзiйної комiсiї в звiтному роцi не отримував. В натуральнiй формi винагорода не виплачувалася. Змiни члена ревiзiйної комiсiї в звiтному роцi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини член ревiзiйної комiсiї не має. Стаж керiвної роботи складає 9 рокiв.Перелiк попреднiх керiвних посад: ревiзор ПАТ "Кiровоградський хлiбозавод", ревiзор ТОВ "Кiровоградхлiб", ревiзор ТОВ "Формула ТТГ" ЛТД. Член ревiзiйної комiсiї обiймає посаду ревiзора ТОВ "Формула ТТГ" ЛТД.
Тищенко Наталія Миколаївна Голова Наглядової ради
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 14.09.2011 - 3 роки
Паспортні дані ЕА, 468433, 22.07.1998, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй областi
Освіта вища, Київський Нацiональний унiверситет iм. Т.Г. Шевченка
Стаж роботи 3 роки
Попередне місце роботи провiдний юрисконсульт ПАТ "Кiровоградський хлiбозавод"
Примітки До повноважень голови наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради Обов'язками голови наглядової ради є керiвництво та координацiя дiяльностi наглядової ради для належного виконання наглядовою радою своїх функцiй, передбачених статутом товариства. Винагороду за виконання посадових обов'язкiв голова наглядової ради в звiтному роцi не отримував. В натуральнiй формi винагорода не виплачувалася. Змiни голови наглядової ради в звiтному роцi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини голова наглядової ради не має. Стаж керiвної роботи складає 3 роки. Перелiк попереднiх керiвних посад: секретар-референт ВАТ "Кiровоградобленерго", провiдний юрисконсульт ПАТ "Кiровоградський хлiбозавод". Голова наглядової ради обiймає посаду провiдного юрисконсульта ПАТ "Кiровоградський хлiбозавод".
Дяченко Віра Василівна Голова ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1950 р. н. (74 роки)
Дата вступу на посаду і термін 14.09.2011 - 3 роки
Паспортні дані ЕА, 456674, 01.07.1998, Ленiнським РВ УМВС України в Кiровоградськiй областi
Освіта середня спецiальна , Кiровоградський технiкум радянської торгiвлi
Стаж роботи 16 років
Попередне місце роботи головний бухгалтер ТОВ "КОС"
Примітки До повноважень голови ревiзiйної комiсiї вiдноситься здiйснення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Обов'язками голови Ревiзiйної комiсiї є забезпечення проведення своєчасних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi товариства шляхом складання висновкiв та актiв. Винагороду за виконання посадових обов'язкiв голова ревiзiйної комiсiї в звiтному роцi не отримував. В натуральнiй формi винагорода не виплачувалася. Змiни голови ревiзiйної комiсiї в звiтному роцi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини голова ревiзiйної комiсiї не має. Стаж керiвної роботи складає 16 рокiв. Займала посади бухгалтера, голвоного бухгалтера. Голова ревiзiйної комiсiї обiймає посаду головного бухгалтера ТОВ "КОС".

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Мiжгалузевий депозитарний центр" #35477315
Адреса 61145, м.Харкiв, вул.Космiчна, буд.26
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ №286587
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 08.10.2013
Контакти 057-714-01-90, 714-01-90
Примітки В звiтному роцi змiн осiб, якi здiйснюють облiк прав власностi, не було.
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 01001, ., вул.Б.Грiнченка, буд.3
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть Центрального депозитарiю
Ліцензія
№ 2092
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 01.10.2013
Контакти 044-279-10-78, 279-10-74
Примітки В звiтному роцi змiн осiб, якi здiйснюють облiк прав власностi, не було.
Аудиторська фiрма у формi ТОВ "Аудит-Юнiкс" #22212843
Адреса 25001, м.Кiровоград, вул.Верхня Пермська,6, кв.4
Діятельність Аудиторська дiяльнiсть
Ліцензія
№ 0516
Аудиторська палата України
з 26.01.2001
Контакти 0522-32-32-24, 32-14-79
Примітки Аудит проведений на пiдставi договору на здiйснення аудиту звiтностi №45-01/13 вiд 19.12.2013р.

Власники акцій

Власник Частка
Регiональне вiддiлення Фонду державного майна України по Черкаськiй областi / #21368158 0.00%
Адреса м.Черкаси, вул.Шевченка,185
Код 21368158

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Приватне пiдприємство "IНГУЛ-ТРЕЙД" / #35451475 264 801 шт 24.91%
Адреса м.Кiровоград, вул.Аерофлотська,13
Публiчне акцiонерне товариство "Кiровоградський хлiбозавод" / #05399805 194 464 шт 18.29%
Адреса м.Кiровоград, вул.Аерофлотська,20