Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (14)
Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОРІХІВСЬКА ШВЕЙНА ФАБРИКА"

#00309200

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОРІХІВСЬКА ШВЕЙНА ФАБРИКА"
ЄДРПОУ 00309200
Адреса 70500, Орiхiв, вул. Йогана Янцена, будинок 47
Номер свідоцтва про реєстрацію д/н
Дата державної реєстрації 21.03.1995
Середня кількість працівників 1
Банк, що облуговує емітента в національній валюті Оріхівське відділення ПАТ КБ "Приватбанк"
МФО: 313399
Номер рахунку: 26003220470001
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/в
МФО: д/в
Номер рахунку: д/в
Контакти
+38 (061) 414-36-68
info@00309200.pat.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Зміни в організаційній структурі відповідно до попередніх звітних періодів - не відбувались.

Працівники

середньооблікова чисельність штатних працівників облікового складу - 1 особа, середня чисельність позаштатних працівників та осіб, які працюють за сумісництвом - 1 особа, чисельність працівників, які працюють на умовах неповного робочого часу (дня, тижня) 0 осіб, фонд оплати праці - 68,4 тис грн. У зв'язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати збільшено фонд оплати праці. Кадрова програма емітента, спрямована на забезпечення рівня кваліфікації її працівників операційним потребам емітента - в звітному періоді не проводилася.

Участь у об'єднаннях

Щодо належності емітента до будь-яких об'єднань підприємств, найменування та місцезнаходження об'єднання, зазначаються опис діяльності об'єднання, функції та термін участі емітента у відповідному об'єднанні, позиції емітента в структурі об'єднання - в звітному році Товариство не належало до будь-яких об'єднань підприємств.

Спільна діяльність

В звітному році Товариство не проводило спільну діяльність з іншими організаціями, підприємствами, установами, тому не зазначаються сума вкладів, мета вкладів (отримання прибутку, інші цілі) та отриманий фінансовий результат за звітний рік з кожного виду спільної діяльності.

Пропозиції щодо реорганізації

В звітному році не надходили будь-які пропозиції щодо реорганізації з боку третіх осіб.

Облікова політика

Опис обраної облікової політики (метод нарахування амортизації, метод оцінки вартості запасів, метод обліку та оцінки вартості фінансових інвестицій тощо): - Амортизація основних засобів нараховується із застосуванням прямолінійного методу - Оцінка вибуття запасів по собівартості перших за часом надходження запасів (ФІФО)

Продукція

Основні види продукції або послуг, які виробляє чи надає емітент, за рахунок продажу яких емітент отримав 10 або більше відсотків доходу за звітний рік, у тому числі обсяги виробництва (у натуральному та грошовому виразі), середньореалізаційні ціни, сума виручки, крім того інформація про загальну суму експорту, а також частку експорту в загальному обсязі продажів, перспективність виробництва окремих товарів, виконання робіт та надання послуг; залежність від сезонних змін; основні ринки збуту та основні клієнти; основні ризики в діяльності емітента, заходи емітента щодо зменшення ризиків, захисту своєї діяльності та розширення виробництва та ринків збуту; канали збуту й методи продажу, які використовує емітент; джерела сировини, їх доступність та динаміка цін; особливості стану розвитку галузі виробництва, в якій здійснює діяльність емітент, рівень впровадження нових технологій, нових товарів, його становище на ринку; конкуренція в галузі, особливості продукції (послуг) емітента; перспективні плани розвитку емітента; кількість постачальників за основними видами сировини та матеріалів, що займають більше 10 відсотків у загальному обсязі постачання - відсутні в звітному році. Емітент не здійснює свою діяльність у декількох країнах. Товариство не здійснює виробничої діяльності, надає в оренду приміщення та обладнання.

Активи

Придбання або відчуження активів за останні п'ять років - не відбувалось. Підприємство не планує будь-які значні інвестиції або придбання, пов'язані з його господарською діяльністю, на найближче майбутнє.

Основні засоби

Основні засоби емітента - будівлі та споруди, машини і обладнання. Емітент не орендує основні засоби, а здає в оренду. Товариство призупинило виробничу діяльність, а основні засоби, що користуються попитом здаються в оренду. Основні засоби утримуються в належних умовах за місцезнаходженням Товариства, викритовуються активно. Екологічні питання не позначалися на використанні активів підприємства. Планів капітального будівництва, розширення або удосконалення основних засобів не передбачається. Характер та причини таких планів, суми видатків, у тому числі вже зроблених, методи фінансування, прогнозні дати початку та закінчення діяльності та очікуване зростання виробничих потужностей після її завершення - інформація відсутня.

Проблеми

Проблеми, які впливають на діяльність емітента - зношеністьобладнання, недостатність коштів на модернізацію. Ступінь залежності від законодавчих або економічних обмежень суттєва. В країні відсутні можливості для розвику бізнесу, нестабільність ситуації не надихає на довгострокові вкладення, а короткострокові неефективні в тому занедбаному стані, в якому опинився емітент.

Фінансова політика

Опис обраної політики щодо фінансування діяльності емітента - політика відсутня за відсутності інвестора. Достатність робочого капіталу для поточних потреб, можливі шляхи покращення ліквідності за оцінками фахівців емітента - капіталу недостатньо, покращення ліквідності на найближчій рік не передбачається.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Укладених, але не виконаних договорів немає.

Стратегія подальшої діяльності

Стратегія подальшої діяльності емітента щонайменше на рік (щодо розширення виробництва, реконструкції, поліпшення фінансового стану, опис істотних факторів, які можуть вплинути на діяльність емітента в майбутньому)- надія на пошук інвестора для реконструкції та поліпшення основних фондів.

R&D

опис політики емітента щодо досліджень та розробок за звітний рік відсутній, сума витрат на дослідження та розробку за звітний рік - 0 грн.

Інше

Інша інформація, яка може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента відсутня. Аналіз господарювання емітента за останні три роки у формі аналітичної довідки відсутній.

Посадові особи

Ім'я Посада
Мітрохін Олег Євгенович Голова Наглядової ради (акціонер)
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2018 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи заступник генерального директора, Товариство з обмеженою відповідальністю "МІК", 30105738
Примітки Винагороду в звітному році не отримував ні в грошовій, ні в натуральній формі. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини немає. Загальний стаж роботи 25 років. Переобраний на новий термін. Перелік посад за останні 5 років: директор з розвитку, голова наглядової ради. Займає посаду директора з розвитку Товариства з обмеженою відповідальністю "МІК", ЄДРПОУ 30105738, 69006 м. Запоріжжя, вул. Північне шосе, 69.
Мітрохін Євген Миколайович ревізор
Рік народження 1948 р. н. (76 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2018 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 14 років
Попередне місце роботи начальник ремонтно-експлуатаційного управління, Відкрите акціонерне товариство "Запорізький електроапаратний завод", 14281020
Примітки Винагороду в звітному році не отримував ні в грошовій, ні в натуральній формі. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини немає. Загальний стаж роботи 50 років. Переобрана на новий термін. Перелік посад за останні 5 років: головний інженер. Займає посаду головного інженера, Товариства з обмеженою відповідальністю "МІК", ЄДРПОУ 30105738, 69006 м. Запоріжжя, вул. Північне шосе, 69.
Кисляк Віра Трохимівна член Наглядової ради, представник акціонера Мітрохіна Євгена Миколайовича
Рік народження 1958 р. н. (66 років)
Дата вступу на посаду і термін 27.04.2018 - 3 роки
Освіта базова вища
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи менеджер, Відкрите акціонерне товариство "Оріхівська швейна фабрика", 00309200
Примітки Винагороду в звітному році не отримувала ні в грошовій, ні в натуральній формі. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини немає. Загальний стаж роботи 20 років. Переобрана на новий термін. Перелік посад за останні 5 років: начальник відділу маркетингу, менеджер швейного цеху, член наглядової ради,менеджер з регіонального розвитку. Перебуває на пенсії.
Мітрохіна Олександра Лазарівна директор
Рік народження 1951 р. н. (73 роки)
Дата вступу на посаду і термін 30.04.2015 - 3 роки
Освіта вища вища
Стаж роботи 44 роки
Попередне місце роботи касир-менеджер, Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "Надра", 20025456
Примітки Винагороду в звітному році в грошовій формі отримала 68,4 тис. грн, в натуральній формі не отримувала. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини немає. Загальний стаж роботи 44 років. Перелік посад за останні 5 років: директор. Не займає посад в інших підприємствах.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публічне акціонерне товариство "Національний депозитарій України" #30370711
Адреса 04107, УКРАЇНА, м.Київ, вул.Тропініна, 7-г
Діятельність Депозитарна діяльність центрального депозитарію
Ліцензія
№ Рішення № 2092
НКЦПФР
з 01.10.2013
Контакти (044) 591-04-00, (044) 591-04-00
Примітки З депозитарiєм укладено договiр на обслуговування емiсiї.
ДУ "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, УКРАЇНА, м.Київ, вул.Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Інформаційні послуги, оброблення даних, розміщення інформації
Ліцензія
№ без ліцензії
Здійснювана діяльність не підлягала ліцензуванню
Контакти (044) 287-56-70, (044) 287-56-73
Примітки Оприлюднення регулярної та нерегулярної інформації через власний кабінет
ТОВ АФ "Укрстандарт-аудит" #36201704
Адреса 69006, м. Запоріжжя, вул. Сорок років Радянської України, 6 кім. 40
Діятельність аудиторські послуги
Ліцензія
№ 4222
Аудиторська палата України
з 27.11.2008
Контакти (061) 222-11-40, (061) 222-52-82
Примітки Аудит фінансової звітності Товариства за 2017 рік

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
МІТРОХІН ЕВГЕН МИКОЛАЙОВИЧ 57 068 шт 48.53%
МІТРОХІН ОЛЕГ ЄВГЕНОВИЧ 57 065 шт 48.52%