Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012
Зовнішня інформація (3)
Історія
ЄДРПОУ (2)
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)

ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ''РІВНЕНСЬКИЙ ЗАВОД ТРАКТОРНИХ АГРЕГАТІВ''

#00235884

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ВІДРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "РІВНЕНСЬКИЙ ЗАВОД ТРАКТОРНИХ АГРЕГАТІВ"
ЄДРПОУ 00235884
Номер свідоцтва про реєстрацію АОО №813842
Дата державної реєстрації 06.07.1994
Банк, що облуговує емітента в національній валюті Публічне акціонерне товариство "УкрСиббанк"
МФО: 351005
Номер рахунку: 26002382300500
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/н
МФО: д/н
Номер рахунку: д/н
Контакти
+38 (036) 261-15-26
rzta@meta.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Тов 'Фірма 'Восток Член наглядової ради
Паспортні дані 14364800
Примітки Представник ТОВ "Фiрма "Восток" виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
Зат 'Завод 'Технопривод' Член наглядової ради
Паспортні дані 32200047
Примітки Представник ЗАТ "Завод "Технопривод" виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
Якимів Юлія Борисівна Головний бухгалтер
Рік народження 1967 р. н. (57 років)
Паспортні дані СР, 905201, 24.05.2002, Рiвненським МВ УМВС України в Рiвненськiй обл.
Освіта вища
Стаж роботи 16 років
Попередне місце роботи головний бухгалтер ПП «Паллада-Сервіс-Р».
Примітки Посади на iнших пiдприємства не обiймала, виконувала обов'язки згiдно зi статутом товариства, отримувала оплату згiдно з трудовим контрактом. Додаткової винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебувала на посадi з 01.11.2011 року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 16 рокiв загальний стаж роботи 17 роки. Попередні посади головний бухгалтер ПП «Паллада-Сервіс-Р». Змін у персональному складі посадових осіб за звітний період не було.
Ткач Анатолій Пилипович Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1950 р. н. (74 роки)
Паспортні дані СР, 755473, 14.09.2000, Рiвненським МВ УМВСУ в Рiвненськiй областi
Освіта вища, Хмельницький технологiчний iнститут побутового обслуговування
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи заступник начальника РВ ФДМУ по Рiвненськiй областi
Примітки Заступник начальника РВ ФДМУ по Рівненській області (адреса : 33028, м.Рівне, вул.16 Липня, буд.77), виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства, оплату, додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена ревiзiйної комiсiї не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, акцiями товариства не володiє, є представником юридичної особи, яка володiє 36,71% статутного капiталу товариства. Стаж керiвної роботи 18 рокiв, загальний стаж роботи 38 рокiв. Обiймав посаду заступника начальника РВ ФДМУ по Рiвненськiй областi.
Антонюк Галина Василівна Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Паспортні дані МЮ, 014956, 08.08.2004, Рiвненським МВ УМВСУ в Рiвненськiй областi
Освіта с/спецiальна, Рiвненський с/г технiкум
Стаж роботи 6 років
Попередне місце роботи бухгалтер ЗАТ "Завод "Технопривод"
Примітки Бухгалтер ЗАТ "Завод "Технопривод"(адреса: Рівненська обл., Рівненський р-н, с.Городок, вул.Привокзальна,2), виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства, оплату, додаткову винагороду, в тому числi в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена ревiзiйної комiсiї не отримує. Акцiями товариства не володiє, є представником юридичної особи, що володiє 20,67% статутного капiталу товариства. Перебувала на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi не має. Стаж керiної роботи 6 роки, загальний стаж роботи 25 роки. Обiймала посаду бухгалтера ВАТ "РЗТА", ЗАТ "Завод "Технопривод".
Жовтобрюх Валентин Станіславович Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1945 р. н. (79 років)
Паспортні дані СР, 814693, 22.06.2001, Рiвненським МВ УМВСУ в Рiвненськiй областi
Освіта вища, Рiвненський iнститут iнженерiв водного господарства
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи Директор ДП "СКБiП" ВАТ "РЗТА"
Примітки Працює директором ДП "СКБіП" ВАТ "РЗТА"(адреса: Рівненська обл.,Рівне-21) , виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства, оплату, додаткову винагороду, в тому числi в натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена ревiзiйної комiсiї не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи 23 рiк, загальний стаж роботи 42 рiк. Попередні посади - головний iнженер вiддiлу капiтального будiвництва, заступник директора ВАТ "РЗТА", директор ДП "ТДК" ВАТ "РЗТА".
Фонд Державного Майна України Голова наглядової ради
Паспортні дані 00032945
Примітки Представник ФДМУ виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
Гонтар Наталія Броніславівна Керуючий санацією- арбітражний керуючий
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Паспортні дані СР, 973677, 29.08.2003, Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл.
Освіта Вища
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи директор ЗАТ «Фірма «Техносервіс»
Примітки Посади на iнших пiдприємствах не обiймає, виконує обов'язки згiдно з Законом України «Про відновленя платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» товариства, отримує оплату послуг згiдно Ухвали Господарського суду. Додаткової винагороди, в тому числi в натуральнiй формi не отримує. Перебуває на посадi з 21.02.2012оку. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями товариства не володiє. Стаж керiвної роботи 25 рокiв, загальний стаж роботи 29 рiк. Обiймала посади директор ЗАТ«Фірма»Техноссервіс» Зміни у персональному складі: Згідно наказу №18 від 05.04.2012 року посадову особу Єнтца Олега Анатолійовича звільнено зпосади в.о. голови правління ВАТ «РЗТА».На посаду в.о. голови правління нікого не призначено. Обов’язки по управлінню товариством покладено на керуючого санацією ВАТ «РЗТА» арбітражного керуючого Гонтар Наталію Броніславівну.
Тов 'Фірма 'Восток' Член наглядової ради
Паспортні дані 14364800
Примітки Представник ТОВ "Фiрма "Восток" виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
Фонд Державного Майна України Член наглядової ради
Паспортні дані 00032945
Примітки Представник ФДМУ виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
Мельничук Ірина Федорівна Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Паспортні дані СР, 518234, 29.12.1998, Рiвненським МВ УМВСУ в Рiвненськiй областi
Освіта вища, Тернопiльський фiнансово-економiчний iнститут
Стаж роботи 13 років
Попередне місце роботи ЗАТ "Завод "Технопривод", заступник директора з економiки
Примітки Працює заступником директора з економвки ЗАТ "Завод "Технопривод"(адреса: Рівненська обл., Рівненський р-н, с.Городок, вул.Привокзальна,2), виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства, оплату та додаткову винагороду, в тому числi в натуральнiй формi, за виконаня обов'язкiв члена ревiзiйної комiсiї не отримує. Перебувала на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 13 рокiв, загальний стаж роботи 24 роки. Обiймала посаду економiста ДП "ТДК".
Літковець Микола Йосипович Голова ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1948 р. н. (76 років)
Паспортні дані СР, 613431, 07.09.1999, Рiвненським МВ УМВСУ в Рiвненськiй областi
Освіта вища, Луцький iндустрiальний iнститут
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи директор фiлiї "Ремонтник" ВАТ "РЗТА"
Примітки Працює директором фiлiї "Ремонтник" ВАТ "РЗТА", м. Рiвне-21, виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства, оплату за виконання обов'язкiв голови ревiзiйної комiсiї, додаткову винагороду, в тому числi в натуральнiй формi не отримує. Перебуває на посадi весь звiтний перiод. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 18 рокiв, загальний стаж роботи 46 рокiв. Обiймав посади начальника участка, головного механiка ВАТ "РЗТА".
Ват 'Лізингова Компанія 'Украгромашінвест Член наглядової ради
Паспортні дані 21661438
Примітки Представник ВАТ "Лiзингової компанiї "Украгромашiнвест" виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
Зат 'Завод 'Технопривод Член наглядової ради
Паспортні дані 32200047
Примітки Представник ЗАТ "Завод "Технопривод" виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
Ват 'Лізингова Компанія 'Украгромашінвест' Член наглядової ради
Паспортні дані 21661438
Примітки Представник ВАТ "Лiзингової компанiї "Украгромашiнвест" виконує обов'язки згiдно зi статутом товариства. Оплату та додаткову винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримує. Перебував на посадi весь звiтний перiод, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПрАТ "Рiвне-Реєстр" #22588241
Адреса 33001, Україна, м. Рiвне, вул. Коцюбинського, 6
Діятельність Юридична особа, яка здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть з ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв
Ліцензія
№ АВ 581311
ДКЦПФР
з 19.05.2011
Контакти (0362) 26-14-05, (0362) 62-05-07
Примітки Дiяльнiсть здiйснюється на пiдставi договору на ведення реєстру акцiонерiв №5/1 вiд 25.09.2003р.
Приватне підприємство “Аудиторська фірма “Украудит – Рівне” #35440568
Адреса 33018, Україна, м. Рiвне, вул. Відінська, буд.25, кв.50
Діятельність дiяльнiсть в сферi бухгалтерського облiку
Ліцензія
№ 4065
Аудиторська палата України
з 15.11.2007
Контакти (0362)26-14-05, (0362)62-05-07
Примітки Свідоцтво про державну реєстрацію серія АОО №815231 . Свідоцтво про внесення до реєстру суб"єктів аудиторської діяльності №4065 від 15.11.2007 року , діє до 15.11.2017 року.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Фонд державного майна України / #00032945 1 070 362 шт 36.71%
Адреса м. Київ, вул. Кутузова, 18/9
ВАТ "Лiзингова компанiя "Украгомашiнвест" / #21661438 728 956 шт 25.00%
Адреса м. Київ, проїзд Островського, 1
ЗАТ "Завод "Технопривод" / #32200047 602 676 шт 20.67%
Адреса с. Городок, вул. Привокзальна,2