Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (6) Перевірки (5)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ"

#00219632

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ХIМНАФТОМАШПРОЕКТ"
ЄДРПОУ 00219632
Адреса 01133, м. Київ, Бул. Л. Українки, 34
Дата державної реєстрації 07.02.1994
Середня кількість працівників 19
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ "МІБ"
МФО: 38058
Номер рахунку: UA15380580000026008010316102
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті н/д
МФО: н/д
Номер рахунку: н/д
Контакти
+38 (044) 285-50-33
himnaftomash@emitent.net.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

ПрАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" має такі спеціалізовані структурні підрозділи для виконання проектно- вишукувальних робіт: сектор архітектурно-будівельного проектування, сектор опалення, вентиляції та теплоенергетики, сектор технологічного проектування, сектор електропостачання та автоматики, сектор водопостачання та каналізації. Крім того, є відповідні адміністративні підрозділи: фінансово-економічний, кадрового забезпечення, служба охорони працi та технiки безпеки, експлуатацiйно-господарський підрозділ, підрозділ охорони будівлі. Всi структурнi пiдроздiли товариства знаходяться в м.Києвi. Товариство не має дочiрнiх пiдприємств та фiлiй.

Працівники

Середньооблікова чисельність штатних працівників облікового складу (осіб): 19. Фонд оплати праці: 1462 тис. грн. Факти зміни розміру фонду оплати праці, його збільшення або зменшення відносно попереднього року: розмір фонду оплати праці в 2020 р. збільшивсяшився на 132 тис.грн.що обувлено зростанням мінімальної заробітної плати відповідно до чинного законодавства та ростом інфляції протягом звітного періоду. Кадрова програма емітента, спрямована на забезпечення рівня кваліфікації працівників операційним потребам емітента: укладання договорів про навчання для підвищення рівня кваліфікації спеціалістів; проводення професійної атестації і отримання кваліфікаційних сертифікатів у Науково-методичному центрі "Проектувальник"; технічне навчання особливостей проектування в будівництві у сучасних умовах; участь фахівців у семінарах та виставках. Робота з кадрами направлена на освоєння нових і вдосконалення діючих проограмних комплексів - Систем автоматизованого проектування (САПР) у будівництві.

Участь у об'єднаннях

Емітент не належить до будь-яких об'єднань підприємств.

Спільна діяльність

Емітент не проводить спільну діяльність з іншими організаціями, підприємствами, установами.

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб за звiтний перiод не було.

Облікова політика

Фінансова звітність за 2020 рік є фінансовою звітністю Товариства, підготовленою відповідно до за Міжнародних стандартів фінансової звітності (надалі МСФЗ). Датою переходу ПрАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" на звітність за МСФЗ є 01 січня 2012 року. За всі попередні звітні періоди, закінчуючи роком, що завершився 31 грудня 2011 р., Підприємство готувало фінансову звітність відповідно до затверджених Міністерством Фінансів України Положень (стандартів) бухгалтерського обліку (далі - П(С)БО). Фінансова звітність згідно з вимогами МСФЗ складається на підставі інформації про активи, зобов'язання, капітал, по господарських операціях та результатах діяльності ПрАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" за даними бухгалтерського обліку шляхом трансформації (коригування) статей у відповідності з вимогами МСФЗ.

Продукція

Основним видом діяльності ПрАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" є діяльність у сфері інжинірингу, а саме: проектно-вишукувальнi роботи. Товариство спрямовує зусилля на: пiдвищення якостi проектно-кошторисної документацiї за рахунок використання прогресивних технiчних рiшень та сучасного обладнання; вiдповiднiсть архiтектурним i мiстобудiвним вимогам та високу художню якiсть; вiдповiднiсть проектних розробок чинним нормативним документам; захист навколишнього природного середовища i рацiональне використання природних ресурсiв; експлуатацiйну надiйнiсть та безпеку; розширення технологiчної спецiалiзацiї. Прийняті в проектах технічні рішення базуються на науково-технічних досягненнях та результатах їх практичного впровадження на підприємствах. Пріоритетними є ресурсозберігаючі та екологічно безпечні технології.

Активи

2016 р. було відчуження активів на 84 тис.грн. та придбання на 213 тис.грн 2017 р. було відчуження активів на 2055 тис.грн. та придбання на 1158 тис.грн 2018 р. було відчуження активів на 533 тис.грн. та придбання на 100 тис.грн 2019 р. було відчуження активів на 0,0 тис.грн. та придбання на 224 тис.грн 2020 р. було відчуження активів на 103,0 тис.грн. та придбання на 00,0 тис.грн. На кінець звітного періоду активи Товариства складають 7215 тис. грн.

Основні засоби

Основні засоби ПрАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" обліковуються та відображаються у фінансовій звітності у відповідності з МСБО 16 "Основні засоби". Найменування основних засобів Власні основні засоби (тис.грн.) На початок періоду На кінець періоду 1.Виробничого призначення 3040 2946 - будівлі та споруди 3040 2940 - машини та обладнання 0 6 - транспортні засоби 0 0 - земельні ділянки 0 0 - інші 0 0 2.Не виробничого призначення 4278 4269 - будівлі та споруди 0 0 - машини та обладнання 0 0 - транспортні засоби 0 0 - земельні ділянки 0 0 - інвкстиційна нерухомість 4361 4269 - інші -83 0 Основні засоби ПрАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" обліковуються та відображаються у фінансовій звітності у відповідності з МСБО 16 "Основні засоби". Станом на 31.12.2020 р. за даними бухгалтерського обліку первісна вартість основних засобів складає 7 215 тис. грн., (40,8%). Основні засоби використовуються з моменту вводу їх в експлуатацію і відповідно до технічних характеристик. З метою нарахування амортизації встановлені терміни використання з дати вводу в експлуатацію: будівлі і споруди - 75 років, машини та обладнання - 2-5 років, транспортні засоби - 5 років. Ступінь використання основних засобів - 100%.

Проблеми

Дефiцит iнвестицiй, фiнансовi та матерiальнi труднощi потенцiйних замовникiв проектної продукцiї спричиняють і низький рiвень попиту на проектно-вишукувальнi роботи пiдприємств машинобудiвної галузi. Все це гальмує подальший розвиток Товариства.

Фінансова політика

У фінансуванні своєї діяльності емітент використовує в основному власні кошти. За рахунок власних коштів здійснюються інвестицiї в розвиток iнфраструктури: розвиток проектного виробництва, що полягає в придбаннi сучасних засобiв обчислювальної технiки та оргтехнiки, програмного забезпечення; реконструкцiя та ремонт . За оцінками фахівців емітента можливi шляхи покращення лiквiдностi полягають в: 1) проведеннi заходiв по збiльшенню об'ємiв реалiзацiї; 2) вiдмові вiд зайвих витрат; 3) змiні цiнової полiтики; 4) придiленні вiдповiдної уваги ефективнiй виробничiй дiяльностi; 5) управлінні дебіторською заборгованістю та інш.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

За результатами дiяльностi товариства на кiнець 2019 року Структура дебиторской задолженности по проектному направлению- 350 тыс.грн. ( Алакор Инновейшн),

Стратегія подальшої діяльності

Основна дiяльнiсть Товариства в наступному році буде направлена на подальше збiльшення обсягiв проектних робiт, розвиток САПР. Стратегія подальшої діяльності емітента на 2020 рік вирішуватиметься черговими загальними зборами акціонерів. Виконавчий орган та наглядова рада товариства пропонуватимуть загальним зборам акціонерів в умовах фінансової кризи здійснити заходи із збереження обсягів виробництва на рівні попереднього року. В майбутньому на діяльність товариства можуть вплинути наступні фактори: -зміна податкового законодавства; -зміна законодавства, що регулює діяльність акціонерних товариств на ринку цінних паперів; -девальвація національної валюти; -стабілізація фінансового стану замовників.

R&D

Товариством проводяться дослідженння та розробки при виконанні проектних та проектно-вишукувальних робіт. В звітному році товариство не спрямовувало грошові кошти на дослідження та розробки.

Інше

Рівень показників, що характеризують фінансову стійкість і структуру капіталу, свідчать про те, що у ПрАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" переважають власні кошти. Чисті активи перевищують розмір Статутного капіталу, який станом на 31.12.2020 р. складає 2 000 тис.грн. Коефіцієнт рентабельності активів має значення вище нуля. І це дає нам можливість зробити висновок, що вищевказаний досягнутий рівень показників забезпечує підприємству достатню платоспроможність та фінансову стабільність. Інформацію, яка може бути істотною для оцінки фінансового стану та результатів діяльності товариства, потенційні інвестори можуть отримати в товаристві, на офіційному сайті НКЦПФР - www.stockmarket.gov.ua. та на особистому сайті емітента www.himmash.kiev.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Рибчинський Андрій Миколайович Голова наглядової ради
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2018 - 3 ріои
Освіта вища
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи помiчник Голови Правлiння з питань безпеки ПрАТ "Метал Юнiон", ПрАТ "Метал Юнiон", н/д
Примітки Cтрок, на якийпризначено особу 3 роки, iншi посади, якiобiймалаця особа за останнi 5 рокiв з 25.08.2010р. по 28.01.2011р.- охоронець ВАТ "Суха балка" з 26.09.2013р. по 28.05.2014р.- помiчникГоловиПравлiння з питаньбезпеки ПрАТ "Метал Юнiон". Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочининемає. За звiтний перiод винагорода за виконання обов'язкiв Глдови Наглядової ради не виплачувалась. В натуральнiй формi винагорода не надавалась. Змiни в персональному складi посадових осiб Товариства викликанi вимогами Закону України "Про акцiонернiтовариства". Рiшення прийнято на рiчних загальних зборах акцiонерiв, щовiдбулись 28.04.2018 р. (Протокол № 1/2018)
Усенко Вадим Васильович Член наглядової ради
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2019 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи консультант з ефективності підприємництва, ТОВ "Свісс Венчур", н/д
Примітки Акцiями Товариства не володiє. Непогашеноїсудимостi за корисливi та посадовiзлочининемає. Cтрок, на якийобрано особу - 3 рiкСтаж роботи протягом останніх п'яти років: з 01.02.2013 р .по 27.06.2013р. - інспектор охорони ТОВ "СКАТ ПКБ"; з 01.07.2013 року по 30.05.2014р. - інспектор охорони ТОВ "СКАТ"; з 01.04.2015 року по 28.08.2015р- консультант ТОВ "Елеганс Україна"; з 01.09.2015р. по нинішній час консультант з ефективності підприємництва ТОВ "Свісс Венчур" . За звiтний перiод винагорода за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не виплачувалась. В натуральнiй формi винагорода не надавалась. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.Рiшення прийнято на рiчних загальних зборах акцiонерiв, щовiдбулись 28.04.2018 р. (Протокол № 1/2018) Відсутня заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю.
Пашковський Дмитро Володимирович Член наглядової ради
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2018 - 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи адвокат, ТОВ "Юридична компанія "ПАРТНЕРС", н/д
Примітки Стаж роботи протягом останніх п'яти років: з 26.10.2010р. по нинішній час адвокат.ТОВ "Юридична компанія "ПАРТНЕРС" Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.За звiтний перiод винагорода за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не виплачувалась. В натуральнiй формi винагорода не надавалась. Відсутня заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю. Рiшенняприйнято на рiчнихзагальнихзборахакцiонерiв, щовiдбулись 28.04.2018 р. (Протокол № 1/2018).
Максимович Олена Володимирівна Головний бухгалтер
Дата вступу на посаду і термін 21.05.2014 - на невизначений строк
Освіта вища
Стаж роботи 33 роки
Попередне місце роботи заступник головного бухгалтера ПАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ", ПАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ", н/д
Примітки Посадова особа Максимович Олена Володимирівна призначена на посаду Головний бухгалтерна підставі Наказу про призначення на посаду №32-к від 21.05.2014р.Головний бухгалтер товариства органiзовує та веде бухгалтерськiй облiк вiдповiдно до внутрiшньої облiкової полiтики, розробленої на пiдставi стандартiв бухгалтерського облiку та положень стандартiв України. Посадова особа отримувала вiд Товариства винагороду у виглядi заробтної плати у розмiрi вiдповiдно до штатного розпису. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. В посадової особи непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: <з 02.09.2008р. по 20.05.2010р. - головний бухгалтер Політичної партії "Єдиний центр">; з 23.04.2012р. по 27.01.2013р. - радник Голови правління АКБ "ЕРДЕ БАНК"; з 23.09.2013р. до призначення на посаду головного бухгалтера - заступник головного бухгалтера ПАТ "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ". Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальний стаж роботи 33 років
Хорошевський Андрій Юрійович Генеральний директор
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 13.01.2016 - безстроково
Освіта вища
Стаж роботи 23 роки
Попередне місце роботи Директор, Київськf дирекцiя УДППЗ Укрпошта, н/д
Примітки Генеральний директор вирішує поточні питання діяльності товариства згідно з діючим законодавством, Cтатутом та відповідно до рішень загальних зборів акціонерів та Наглядової ради.Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Призначений на посаду Наглядовою радою товариства (Протокол №20160112/01 вiд 12.01.2016р.).Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Посадова особа отримувала вiд Товариства винагороду у виглядi заробтної плати у розмiрi вiдповiдно до штатного розпису. Загальний стаж роботи 20 років. Перелік посад, які особа займала протягом останніх п'яти років:: В.о. директора дирекцii "Автотранспошта" УДППЗ "Укрпошта" з 02.04.2012 по 20.07.2012, перший заступник директора дирекцii "Автотранспошта"УДППЗ "Укрпошта" з 20.07.2012. по 25.10.2012р., Директор Київської дирекцii УДППЗ Укрпошта з 25.10.2012 по 19.12.2014. Даних, що працює на iнших пiдприємствах, немає.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публічне акціонерне товариство "Національний депозитарій України" #30370711
Адреса 01010, Київ, Грінченка,3
Діятельність Юридична особа, яка здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть депозитарiю
Ліцензія
№ АВ №581322
Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку
з 25.05.2011
Контакти 044 279 66 51, 044 279 13 22
Примітки З Депозитарієм було укладено Договір № Е-2810 від 12.01.2011 р. про обслуговування емісії цінних паперів в процесі дематеріалізації випуску акцій емітента. Станом на кінець звітного року Депозитарій надає послуги не на підставі ліцензії, а як Центральний депозитарій України відповідно до Закону України "Про депозитарну систему України".
АУДИТОРСЬКА ФІРМА "РЕСПЕКТ"
Адреса 65026, м. Одеса, ПРОВУЛОК МАЯКОВСЬКОГО, б.1
Діятельність Діяльність у сфері бухгалтерського обліку та аудиту
Ліцензія
№ 0135
Аудитлрська палата України
з 26.01.2001
Контакти (097) 493-81-10, (048) 726-97-59
Примітки Перевірка Звіту про корпоративне управління за 2018рік проведено згідно з Договором про про надання аудиторських послуг з виконання завдання з надання впевненості № 49 від 08.04.2019р.
ДУ "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, УКРАЇНА, м.Київ, вул.Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Діяльність з подання звітності та/або адміністративних даних до НКЦПФР
Ліцензія
№ DR/00002/ARM
НКЦПФР
з 18.02.2019
Контакти (044) 287-56-70, (044) 287-56-73
Примітки Подання звітності до НКЦПФР
ДУ "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, УКРАЇНА, м.Київ, вул.Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку
Ліцензія
№ DR/00001/APA
НКЦПФР
з 18.02.2019
Контакти (044) 287-56-70, (044) 287-56-73
Примітки Оприлюднення регульованої інформації

Власники акцій

Власник Частка
ДIПРОХIММАШ Мiнiстерства машинобудування, вiйськово-промислового комплексу та конверсiї України / #00219632 0.00%
Адреса м.Київ, Лесі Українки, 34
Код 00219632

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ТОВ "КУА "СIП" (НЗВПIФ "Фiнансовi технологiї") / #32547688 193 071 699 шт 96.54%
Адреса Київ, бул. Лесі Українки,34