Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (12)
Перевірки (6)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОРОСТЕНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД"

#00203134

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва Публічне акціонерне товариство" Коростенський машинобудівний завод"
ЄДРПОУ 00203134
Адреса 11500, м. Коростень, вул. В. Сосновського, 65
Номер свідоцтва про реєстрацію АГ № 293458
Дата державної реєстрації 29.12.1997
Середня кількість працівників 63
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" у м.Києві
МФО: 380805
Номер рахунку: 26002702844505
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/н
МФО: д/н
Номер рахунку: д/н
Контакти
+38 (041) 424-24-38
kmz@emzvit.com.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Структура Публічного акцiонерного товариства "Коростенський машинобудiвний завод" складається з чотирьох пiдроздiлiв: - Механо-складальна дiльниця; - Слюсарно-складальна дiльниця; - ремонтно-транспортна дільниця; - експерементально-інструментальна дільниця. Дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв Товариство не має. Суттєвих змiн в органiзацiйнiй структурi Товариства протягом звiтного перiоду не було.

Працівники

середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв облiкового складу(осiб)- 63; середня чисельнiсть позаштатних працiвникiв та осiб, якi працюють за сумiсництвом(осiб)-0; чисельнiсть працiвникiв, якi працюють на на умовах неповного робочого часу(дня, тижня,) (осiб)-0. Вiдносно попереднього року фонд оплати працi збільшився на 952 тис.грн. i складає 6062 тис.грн. Кадрова програма емiтента, спрямована на забезпечення рiвня квалiфiкацiї її працiвникiв операцiйним потребам емiтента полягає в матерiальному заохоченi працiвникiв, тобто своєчаснiй виплатi заробiтної плати, соцiальних виплат та компенсацiй працiвникам, покращеннi умов та ефективностi працi.

Участь у об'єднаннях

Емітент не належить до будь-яких об"єднань підприємств.

Спільна діяльність

Протягом звітного періоду емітент не проводив спільної діяльності з іншими організаціями, підприємствами, установами.

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб протягом звітного періоду не надходило.

Облікова політика

Бухгалтерський облік товариство веде за допомогою комп"ютерних програм іх використанням Плану рахунків бухгалтерського обліку та Інструкції про його застосування (наказ Мінфіну України від 30.11.99р. №291) Основні положення облікових політик та облікових оцінок: - здійснювати ведення бухгалтерського обліку на підприємстві згідно з принципами та методами, передбаченими міжнародними (стандартами) бухгалтерського обліку; - для визначення суттєвості окремих об'єктів обліку, що належать до активів, зобов'язань та капіталу поріг суттєвості встановлюється у розмірі 3% від валюти балансу; - обліковувати необоротні активи за собівартістю. Собівартість об'єкта основних засобів - це iсторична вартiсть або собiвартiсть будiвництва. Iсторична вартiсть об'єкта основних засобiв включає цiну придбання, та будь-якi витрати, пов'язанi з доставкою та приведення його у стан, необхiдний для його експлуатацiї. Вартісна межа для віднесення до складу основних засобів складає 6000.00 грн. - оцінку зменшення корисності необоротних активів та необхідність переоцінки до справедливої вартості визначається комісією товариства; - амортизацію об'єктів основних засобів нараховувати прямолінійним методом. Термін корисного використання об'єктів ОЗ встановлюється комісією, затвердженою наказом по підприємству; - амортизацію малоцінних необоротних матеріальних активів нараховувати у першому місяці їх використання в розмірі 100% їх вартості; - амортизацію нематеріальних активів нараховувати прямолінійним способом; - методом оцінки руху запасів є метод фактичної собівартості; - при відпуску малоцінних та швидкозношуваних предметів в експлуатацію, їх вартість списується з балансу з подальшою організацією оперативного кількісного обліку таких предметів за місцями експлуатації та відповідними особами протягом строку їх фактичного використання; - створювати забезпечення наступних витрат і платежів (на виплату наступних відпусток працівникам, виконання гарантійних зобов'язань тощо); - резерв сумнівних боргів визначати за методом абсолютної суми сумнівної заборгованості; - поточну дебіторську заборгованість включати до підсумку балансу за її первісною вартістю; - доходи та витрати відображати у звітному періоді на основі принципу нарахування. Фінансових інвестицій не було.

Продукція

Товариство виробляє хiмiчне обладнання (реактори, змiшувачi, дисольвери, апарати по каталогу НДI хiммашу), мiнiпивзаводи, засоби механiзацiї (драбини персувнi, станки вiдрiзнi, гiдропересувнi агрегати, домкрати рейковi, лебiдки 1,6 тонн рештування будiвельнi на хомутах), пилорами строчковi. Основним ринком збуту є пiдприємства хiмiчної промисловостi, будiвельно-монтажнi органiзацiї, пiдприємства хiмiчної промисловостi,житлово-комунальнi пiдприємства, автотранспортнi пiдприємства, пiдприємства АПК, приватнi пiдприємцi та мiсцеве наслення, а також пiдприємства та пiдприємцi бiльш нiж 12 областей України,заводи по виробництву залiзобетонних шпал. За рахунок цього емітент отримав більше 10 % доходу за звітний рік Протягом звітного періоду товариство отримало 18 219 тис. грн. доходу(виручки) від реалізації продукції (товарів,робіт , послуг). Середньореалізаційні ціни формувались відповідно до ринкових цін на данні послуги.Протягом звітного року товариство експорту не здійснювало. Галузь розвивається дуже повiльно iз-за недостатнього забезпечення обiговими коштами, низької платоспроможностi пiдприємств та замовникiв. за рахунок вищевказаних проблем пiдприємство не може своєчасно поновлювати власну виробничу базу. Цi проблеми значно знижують конкурентну спроможнiсть пiдприємства. Пiдприємства хiмiчної, будiвельної промисловостi, фермерськi господарства, завод по виробництву залiзобетонних шпал , приватнi пiдприємства i пiдприємцi, громадяни України; достатньо висока конкуренцiя серед виробникiв аналогiчної продукцiї змушує реалiзовувати продукцiю з незначним вiдсотком рентабельностi, а в деяких випадках i без прибутку; зростання попиту на хiмiчне обладнання (апарати, реактори, резервуари) приведе до збiльшення обсягiв виробництва i реалiзацiї пiдприємством цього виду продукцiї. Основним конкурентом пiдприємства є ПАТ "Сніжанський завод хімічного машинобудування", ПАТ "Коростенський завод хімічного машинобудування", ПАТ"Завод Павлоградхіммаш" та приватнi пiдприємства в цiй галузi. Послуги та продукцiя, якi надає та виробляє ПАТ "КМЗ", є специфiчними, користуються попитом, тому риноу в цiй галузi неможливо заповнити повнiстю послугами та продукцiєю одного пiдприємства. Зростає попит на хiмiчне обладнання (реактори, апарати, резервуари), що призводить до збiльшення обсягу виробництва цього виду продукцi."Рiвень впровадження нових технологiй - по мiрi нелбхiдностi, в зв"язку з тим, що пiдприємтвао працює не на "склад", а пiд конкретного замовника тобто замовлення. " "

Активи

За останні 5 років товариство придбало активів на суму: У 2014 році-на загльну суму- 10969,6 тис. грн.Придбано активів у 2015 році на загальну суму 168 тис. Грн.,1) Придбано активів у 2016 році на загальну суму 767,1 тис. Грн., Придбано активів у 2017 році на загальну суму 742,4 тис. Грн.,Придбано активів у 2018 році на загальну суму 42 тис. Грн. За останні 5 років товариством було відчуженно активів на суму: У 2014 році -на суму 11742,8 тис.грн.Відчужено активів у 2015 на загальну суму 1275 тис. грн.,) Відчужено активів у 2016 на загальну суму 580,5 тис. грн.,Відчужено активів у 2017 на загальну суму 134,8 тис. грн. Відчужено активів у 2018 на загальну суму 372 тис. грн.

Основні засоби

Вартість основних засобів на дату балансу (31.12.2018 р.) складає: - первісна вартість - 12 759 тис.грн.; - нарахований знос - ( 10 059) тис.грн.; - залишкова (балансова) вартість - 2700 тис.грн. будь-яких значних правочинів емітента щодо основних засобів, як власних так і орендованих не планується. Виробничі потужності і обладнання використовуються на 21,2 %. Утримання активів здійснюється господарським способом, місцезнаходженя основних засобів за адресою м. Коростень, Житомирської обл., вул.В. Сосновського, буд.65.Особливостей по екологічних питаннях, які б могли позначитися на використанні активів підприємства не спостерігається. Інформація щодо планів капітального будівництва, розширення або удосконалення основних засобів, характер та причини таких планів, суми видатків, в тому числі вже зроблених, опис методу фінансування, прогнозні дати початку та закінчення діяльності та очікуване зростання виробничих потужностей після її завершення - відсутні.

Проблеми

Iстотними проблемами, що впливають на дiяльнiсть Товариства, є недостатнiсть обiгових коштiв, низька купiвельна спроможнiсть споживачiв продукцiї, вiдсутнiсть пiльг у податковому законодавствi для пiдприємств галузi, фiзично та морально застарiле обладнання i неможливiсть своєчасно здiйснювати оновлення виробничих засобiв.Товариство є залежним від законодавчих або економічних обмежень .

Фінансова політика

Фiнансовi ресурси пiдприємства створюються за рахунок власних коштiв. Власнi кошти знаходяться у Товариства у безстроковому використаннi. Фiнансовi ресурси витрачаються за певними напрямками з метою досягнення конкретних цiлей , визначених ПАТ"Коростенський машинобудівний завод", та отримання прибутку. Фiнансовий менеджмент Товариства здiйснюється працiвниками вiддiлу маркетинг та бухгалтерiї пiд керiвництвом правлiння. У своїє дiяльностi вони керуються статутом ПАТ"Коростенський машинобудівний завод" та iншими внутрiшнiми нормативними документами, а також нормами законодавства ПАТ"Коростенський машинобудівний завод" регулярно надає звiти про свою дiяльнiсть загальним зборам акцiонерiв.Робочого капіталу достатньо для поточних потреб, фахівці емітента не проводили оцінки шляхів покращення ліквідності

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Товариство не має укладених, але не виконаних договорiв в звітному періоді.

Стратегія подальшої діяльності

Товариство планує у наступному роцi збiльшити обсяг виробництва продукцiї, розширити спектр продукцiї, що виробляється та користується пiдвищеним попитом у споживачiв, розширення виробництва обладнання для хiмiчної промисловостi. ПАТ "КМЗ" зацiкавлено в розширеннi та модернiзацiї власного виробництва та створеннi спiльних пiдприємств з закордонними партнерами. Одним з напрямiв розвитку пiдприємства є необхiднiсть залучення зовнiшнiх iнвесторiв.істотні фактори, що можуть вплинути на діяльність емітента в майбутньому не можливо передбачити.

R&D

Із-за браку коштів товариство дослiдження та розробок не проводило.

Інше

Iнформацiя, яка може бути iстотною для оцiнки iнвестором фiнансового стану та результатiв дiяльностi емiтента, вiдсутня.

Посадові особи

Ім'я Посада
Сухар Олександр Віталійович Член правлiння
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 4 роки
Освіта вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи начальник відділу маркетингу ПАТ"КМЗ", ПАТ"КМЗ", 00203134
Примітки Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає.Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбулись 31.08.2018р за рішенням наглядової ради товариства. Правлiння вирiшує всi питання пов"язані з керівництвом поточної діяльності товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї загальних зборiв i наглядової ради товариства.Всi обов"язки та повноваження детально вказанi у статутi товариства. Розмiр виплаченої винагороди - винагороду у звітному періоді не отримував,але винагорода передбачена згідно положення про правління товариства. Посад на iнших пiдприємствах особа не обiймає. Загальний стаж роботи складає - 32 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років - начальник механо - складальної дільниці, начальник відділу маркетингу.
Тимченко Юрій Володимирович член ревізійної комісії
Рік народження 1961 р. н. (63 роки)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2017 - на 4 роки
Освіта середня-спеціальна
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи Начальник бюро в виробничо-диспечерському вiддiлi, ПАТ "КМЗ", 00203134
Примітки Контроль за фінансово-господарською діяльністю правління товариства здійснює ревізійна комісія, яку очолює та керує її діяльністю голова ревізійної комісії. Перевірки фінансово-господарської діяльності правління проводяться ревізійною комісією за дорученням загальних зборів, наглядової ради, з її власної ініціативи або на вимогу акціонерів , які володіють у сукупності більш як 10 відсотками голосів. розмір виплаченої винагороди-0,00 грн у звітному році. посадова особа емітента не обіймає посади на будь-яких інших підприємствах Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду не відбувались. Загальний стаж роботи- 25 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років- Начальник бюро в виробничо-диспечерському вiддiлi.
Ломакін Вадим Анатолійович Член наглядової ради
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 22 роки
Попередне місце роботи директор, ПП"Валком-Інвест", не надав
Примітки Наглядова рада є органом Товариства, який здійснює захист прав акціонерів Товариства в період між проведенням Загальних зборів, і в межах компетенції, визначеної законодавством Статутом Товариства, рішеннями загальних зборів акціонерів, контролює та регулює діяльність виконавчого органу. Члени наглядової ради представляють інтереси та захищають права акціонерів, забезпечують ефективність їхніх інвестицій, сприяють реалізації статутних завдань Товариства, розроблюють стратегії, спрямованої на підвищення прибутковості та конкурентоспроможності Товариства, здійснюють контроль за діяльністю виконавчого органу Товариства. розмір виплаченої винагороди-0,00 грн у звітному році. посадова особа емітента обіймає посаду директора ПП"Валком-Інвест", місцезнаходження товариства: Житомирська обл., м. Коростень, вул. Пацаева, буд.3, код ЄДРПОУ не надав. Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбувались 31.08.2018 р за рішенням загальних зборів акціонерів . Загальний стаж роботи- 22 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років- директор ПП "Валком-Інвест". Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором)
Лапай Світлана Анатоліївна Член наглядової ради
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 31 рік
Попередне місце роботи економіст з праці, ПАТ "КМЗ, 00203134
Примітки Наглядова рада є органом Товариства, який здійснює захист прав акціонерів Товариства в період між проведенням Загальних зборів, і в межах компетенції, визначеної законодавством Статутом Товариства, рішеннями загальних зборів акціонерів, контролює та регулює діяльність виконавчого органу. Члени наглядової ради представляють інтереси та захищають права акціонерів, забезпечують ефективність їхніх інвестицій, сприяють реалізації статутних завдань Товариства, розроблюють стратегії, спрямованої на підвищення прибутковості та конкурентоспроможності Товариства, здійснюють контроль за діяльністю виконавчого органу Товариства. розмір виплаченої винагороди- у звітному році склав 0,00 грн. посадова особа емітента не обіймає посади на будь-яких інших підприємствах. Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбувались 31.08.2018 р за рішенням загальних зборів акціонерів Загальний стаж роботи- 31 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років-економіст з праці,бухгалтер. Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором)
Крамаренко Анатолій Анатолійович Голова правління
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 12.05.2015 - на 4 роки
Освіта вища
Стаж роботи 34 роки
Попередне місце роботи директор, ТОВ "НВО"Хіммашнафтогаз", 37677855
Примітки Голова правління вправі представляти інтереси товариства без довіреності , а також видавати довіреності від імені товариства. Основні обов"язки Голови правління - керує поточними справами і роботою Товариства, забезпечує виконання рішень загальних зборів акціонерів і наглядової ради, керує роботою правління. Всi обов"язки та повноваження детально вказанi у статутi товариства Розмiр виплаченої винагороди - виногороду отримує згідно контракту, як голова правління. посадова особа емітента займає посаду директора ТОВ "НВО"Хіммашнафтогаз", місцезнаходження товариства: Житомирська обл.,м. Коростень, вул.В.Сосновського, 65. код ЄДРПОУ: 37677855 . Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду не відбувались. Загальний стаж роботи- 34 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років- директор ТОВ "НВО"Хіммашнафтогаз".
Скуратівський Олег Євгенійович Член наглядової ради
Рік народження 1964 р. н. (60 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 3роки
Освіта вища
Стаж роботи 34 роки
Попередне місце роботи комерційний директор, ТОВ"НВО"Хіммашнафтогаз", 37677855
Примітки Наглядова рада є органом Товариства, який здійснює захист прав акціонерів Товариства в період між проведенням Загальних зборів, і в межах компетенції, визначеної законодавством Статутом Товариства, рішеннями загальних зборів акціонерів, контролює та регулює діяльність виконавчого органу. Обов"язками наглядової ради є представництво інтересів та захист прав акціонерів, забезпечення ефективності їхніх інвестицій, сприяння реалізації статутних завдань Товариства, розробка стратегії, спрямованої на підвищення прибутковості та конкурентоспроможності Товариства, здійснення контролю за діяльністю виконавчого органу Товариства. розмір виплаченої винагороди-0,00 грн у звітному році. Посада , найменування та місцезнаходження підприємства у разі, якщо посадові особи емітента обіймають посади на будь-яких інших підприємствах- не обіймає посад на будь-яких інших підприємствах Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбувались 31.08.2018 р за рішенням загальних зборів акціонерів. загальний стаж роботи- 34 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років- комерційний директор ТОВ"НВО"Хіммашнафтогаз", заступник голови правління з комерційних питань ПАТ "КМЗ". Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором)
Пригорницький Микола Іванович Член наглядової ради
Рік народження 1956 р. н. (68 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 3 роки
Освіта середня-спеціальна
Стаж роботи 44 роки
Попередне місце роботи начальник виробничо-диспетчерського відділу, ПАТ "КМЗ", 00203134
Примітки Наглядова рада є органом Товариства, який здійснює захист прав акціонерів Товариства в період між проведенням Загальних зборів, і в межах компетенції, визначеної законодавством Статутом Товариства, рішеннями загальних зборів акціонерів, контролює та регулює діяльність виконавчого органу. Члени наглядової ради представляють інтереси та захищають права акціонерів, забезпечують ефективність їхніх інвестицій, сприяють реалізації статутних завдань Товариства, розроблюють стратегії, спрямованої на підвищення прибутковості та конкурентоспроможності Товариства, здійснюють контроль за діяльністю виконавчого органу Товариства. розмір виплаченої винагороди-0,00 грн у звітному році. посадова особа емітента не обіймає посади на будь-яких інших підприємствах. Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбувались 231.08.2018 р за рішенням загальних зборів акціонерів. Загальний стаж роботи- 44 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років-начальник виробничо-диспетчерського відділу. Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором)
Прищепчук Ольга Михайлівна Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1970 р. н. (54 роки)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2017 - на 4 роки
Освіта середньо-спеціальна
Стаж роботи 22 роки
Попередне місце роботи інспектор з кадрів, ПАТ "КМЗ", 00203134
Примітки Контроль за фінансово-господарською діяльністю правління товариства здійснює ревізійна комісія, яку очолює та керує її діяльністю голова ревізійної комісії. Перевірки фінансово-господарської діяльності правління проводяться ревізійною комісією за дорученням загальних зборів, спостережної(наглядової) ради, з її власної ініціативи або на вимогу акціонерів , які володіють у сукупності більш як 10 відсотками голосів. розмір виплаченої винагороди-у звітному році склав 0,00 грн. посадова особа емітента не обіймає посади на будь-яких інших підприємствах Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду не відбувались. Загальний стаж роботи складає - 23 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років - інспектор з кадрів.
Процун Людмила Євгеніївна член ревізійної комісії
Рік народження 1973 р. н. (51 рік)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2017 - на 4 роки
Освіта середньо-спеціальна
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи Економіст з фінансової роботи, ПАТ "КМЗ", 00203134
Примітки Контроль за фінансово-господарською діяльністю правління товариства здійснює ревізійна комісія, яку очолює та керує її діяльністю голова ревізійної комісії. Перевірки фінансово-господарської діяльності правління проводяться ревізійною комісією за дорученням загальних зборів, наглядової ради, з її власної ініціативи або на вимогу акціонерів , які володіють у сукупності більш як 10 відсотками голосів. розмір виплаченої винагороди-у звітному році склав 0,00 грн. посадова особа емітента не обіймає посади на будь-яких інших підприємствах Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду не відбувались. Загальний стаж роботи-27 р перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років-Економіст з фінансової роботи.
Матвійчук Лариса Петрівна Член наглядової ради
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 3 роки
Освіта середня-спеціальна
Стаж роботи 28 років
Попередне місце роботи економіст з бухгалтерського обліку, ПАТ "КМЗ, 0020313
Примітки Наглядова рада є органом Товариства, який здійснює захист прав акціонерів Товариства в період між проведенням Загальних зборів, і в межах компетенції, визначеної законодавством Статутом Товариства, рішеннями загальних зборів акціонерів, контролює та регулює діяльність виконавчого органу. Члени наглядової ради представляють інтереси та захищають права акціонерів, забезпечують ефективність їхніх інвестицій, сприяють реалізації статутних завдань Товариства, розроблюють стратегії, спрямованої на підвищення прибутковості та конкурентоспроможності Товариства, здійснюють контроль за діяльністю виконавчого органу Товариства. розмір виплаченої винагороди-0,00 грн у звітному році. посадова особа емітента не обіймає посади на будь-яких інших підприємствах. Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. ЗЗміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбувались 31.08.2018 р за рішенням загальних зборів акціонерів . Загальний стаж роботи- 28 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років- економіст з бухгалтерського обліку. Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором)
Вербило Володимир Володимирович Член наглядової ради
Рік народження 1958 р. н. (66 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 3 роки
Освіта середньо-спеціальна
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи Начальник ремонтно - транспортної дiльницi, ПАТ "КМЗ", 00203134
Примітки Наглядова рада є органом Товариства, який здійснює захист прав акціонерів Товариства в період між проведенням Загальних зборів, і в межах компетенції, визначеної законодавством Статутом Товариства, рішеннями загальних зборів акціонерів, контролює та регулює діяльність виконавчого органу. Члени наглядової ради представляють інтереси та захищають права акціонерів, забезпечують ефективність їхніх інвестицій, сприяють реалізації статутних завдань Товариства, розроблюють стратегії, спрямованої на підвищення прибутковості та конкурентоспроможності Товариства, здійснюють контроль за діяльністю виконавчого органу Товариства. розмір виплаченої винагороди-0,00 грн у звітному році. посадова особа емітента не обіймає посади на будь-яких інших підприємствах. Посадова особа не погашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбувались 31.08.2018 р за рішенням загальних зборів акціонерів. Загальний стаж роботи- 18 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років-Начальник ремонтно - транспортної дiльницi Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором)
Сахацький Віталій Олександрович Член правління
Рік народження 1982 р. н. (42 роки)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 4 роки
Освіта вища, даня про стаж роботи не надав
Попередне місце роботи iнженер- технолог технологiчного вiддiлу, ПАТ "КМЗ", 00203134
Примітки Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбулись 31.08.2018 р за рішенням наглядової ради Товариства. Правлiння вирiшує всi питання пов"язані з керівництвом поточної діяльності товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї загальних зборiв i наглядової ради товариства.Всi обов"язки та повноваження детально вказанi у статутi товариства. Розмiр виплаченої винагороди - винагороду у звітному періоді не отримував,але винагорода передбачена згідно положення про правління товариства. Посад на iнших пiдприємствах особа не обiймає. Загальний стаж роботи складає - не надав р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років -нженер- технолог технологiчного вiддiлу
Усюк Володимир Іванович Член правлiння - заступник голови правління з економіки і фінансів-головний бухгалтер
Рік народження 1951 р. н. (73 роки)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 4 роки
Освіта вища
Стаж роботи 51 рік
Попередне місце роботи головний бухгалтер, ПАТ "КМЗ", 00203134
Примітки Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбулись 31.08.2018р за рішенням наглядової ради товариства. Посадова особа надає допомогу голові правління в організації правління та виконує функції голови правління у разі його відсутності. Правлiння вирiшує всi питання пов"язані з керівництвом поточної діяльності товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї загальних зборiв i наглядової ради товариства.Всi обов"язки та повноваження детально вказанi у статутi товариства. Розмiр виплаченої винагороди, як члена правління - винагороду у звітному періоді не отримував,але винагорода передбачена згідно положення про правління товариства. Головний бухгалтер товариства органiзовує та веде бухгалтерськiй облiк вiдповiдно до внутрiшньої облiкової полiтики, розробленої на пiдставi мiжнародних стандартiв бухгалтерського облiку та положень(стандартiв) України. Розмiр виплаченої винагороди - як головний бухгалтер,отримує згідно штатного розкладу. Посад на iнших пiдприємствах особа не обiймає. Загальний стаж роботи складає - 51 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років - заступник голови правління з економіки і фінансів-головний бухгалтер. На посаду головного бухгалтера був призначений 12.03.2001 року безстроково.
Ломакін Анатолій Іванович Голова наглядової ради
Рік народження 1949 р. н. (75 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.08.2018 - на 3 роки
Освіта вища
Стаж роботи 53 роки
Попередне місце роботи голова правління ПАТ"КМЗ", ПАТ"КМЗ", 00203134
Примітки Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Зміни в складі посадових осіб протягом звітного періоду відбувались 31.08.2018 р за рішенням загальних зборів акціонерів та на засідання наглядової ради товариства. Наглядова рада є органом Товариства, який здійснює захист прав акціонерів Товариства в період між проведенням Загальних зборів, і в межах компетенції, визначеної законодавством Статутом Товариства, рішеннями загальних зборів акціонерів, контролює та регулює діяльність виконавчого органу. Обов"язками наглядової ради є представництво інтересів та захист прав акціонерів, забезпечення ефективності їхніх інвестицій, сприяння реалізації статутних завдань Товариства, розробка стратегії, спрямованої на підвищення прибутковості та конкурентоспроможності Товариства, здійснення контролю за діяльністю виконавчого органу Товариства. Голова наглядової ради організовує роботу наглядової ради. Розмір виплаченої винагороди-0,00 грн у звітному році. Загальний стаж роботи складає - 53 р. перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п'яти років - в.о. голови правління ПАТ "КМЗ", голова правління ПАТ "КМЗ. Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором)

Обсяги виробництва продукції

Продукція Вироблено, кількість Вироблено, варстість Реалізовано, кількість Реалізовано, варстість
Теплообмінники - 6.34 млн грн - 6.34 млн грн
Хімобладнання - 4.16 млн грн - 4.31 млн грн
Повітрязбірники - 2.59 млн грн - 2.86 млн грн
Ємкості і резервуари - 2.76 млн грн - 2.76 млн грн
живільники - 990.7 тис. грн - 990.7 тис. грн
Інша продукція - 725.0 тис. грн - 604.3 тис. грн

Собівартість продукції

Статя витрат Доля
Матеріальні витрати 51.00%
Загально виробничі витрати постійні 17.00%
Заробітна плата з нарахуваннями 15.50%
Адміністративні витрати 11.20%
Загально виробничі витрати змінні 3.00%
Витрати на збут 1.40%
Загально виробничі витрати постійні нерозподілені 0.50%
Інші витрати 0.30%

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Товариство з обмеженою відповідальністю Аудиторська фірма "Наталія" #33253896
Адреса 10024, м. Житомир, вул. Б.Тена 90/1 кв.86
Діятельність надання аудиторських послуг
Ліцензія
№ 3499
Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 25.11.2004
Контакти (0412) 33-87-80, (0412) 33-87-80
Примітки протягом звітного періоду товариство не змінювало Аудиторську фірму.
Товариство з обмеженою відповідальністю"Зберігач-Капітал" #36859362
Адреса 10008, м. Житомир, вул.Новий Бульвар, 9 оф. 1
Діятельність Професійна діяльність на фондовому ринку-депозитарна діяльність. Депозитарна діяльність депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ №286663
Національна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 12.10.2013
Контакти (0412) 42-14-96, (0412) 42-14-97
Примітки Протягом звітного періоду товариства депозитарну установу не змінювало.
Публічне акціонерне товариство "Національний депозитарій України" #30370711
Адреса 04107, УКРАЇНА, м.Київ, вул.Тропініна, 7-г
Діятельність Депозитарна діяльність центрального депозитарію
Ліцензія
№ Рішення № 2092
НКЦПФР
з 01.10.2013
Контакти (044) 591-04-00, (044) 591-04-00
Примітки З депозитарiєм укладено договiр на обслуговування емiсiї.

Власники акцій

Власник Частка
ЗАГАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ЗАСНОВНИКІВ ТА/АБО УЧАСНИКІВ - 3219 100.00%
Засновником товариства є РВ ФДМУ по Житомирськiй областi / #13578893 0.00%
Адреса м.Житомир, 1-го Травня 2З
Код 13578893

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
КРАМАРЕНКО АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ 101 671 шт 15.70%
СКУРАТІВСЬКИЙ ОЛЕГ ЄВГЕНІЙОВИЧ 101 670 шт 15.70%
ЛОМАКІН АНАТОЛІЙ ІВАНОВИЧ 93 170 шт 14.39%
УСЮК ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ 38 525 шт 5.95%