Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014
Зовнішня інформація (4)
Дозвільні документи
Ліцензії (28)
Перевірки (2)

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД"

#00152282

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД"
ЄДРПОУ 00152282
Адреса Шкодова Гора, 1/1, м. Одеса, Суворовський, Одеська область, 65041, Україна, (0482)366-003
(КОАТУУ 5110137600)
Номер свідоцтва про реєстрацію АГ №229296
Дата державної реєстрації 03.12.1993
Середня кількість працівників 504
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВТБ БАНК"
МФО: 321767
Номер рахунку: 26009010439812
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БАНК ПЕТРОКОММЕРЦ-УКРАЇНА"
МФО: 300120
Номер рахунку: 2600836329701
Контакти
+38 (048) 236-60-03
post@odnpzvetek.com

Посадові особи

Ім'я Посада
Русінов Сергій Олександрович Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1982 р. н. (42 роки)
Дата вступу на посаду і термін 05.07.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи ДП "УПК-Харкiвський СПАС "УПК", заступник директора по фiнансовим питанням
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 9 Попереднi посади: ТОВ "Українська пивна компанiя-Харкiвсбуд", заступник директора по фiнансовим питанням, ТОВ "Харкiвська пивна компанiя-холод", заступник директора по фiнансовим питанням Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Даних про стаж роботи посадова особа не надала.
Варипаєва Ольга Володимирівна Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 05.07.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи ТОВ "ГАЗУКРАЇНА-2009",бухгалтер
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 2 Попереднi посади: Харкiвська обл.рада, бухгалтер, ТОВ "АВЄГА" , економiст, Головний бухгалтер, ТОВ "ГАЗУКРАЇНА-2009",бухгалтер Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Даних про стаж робот посадова особа не надала.
Слободяник Віктор Васильович Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1985 р. н. (39 років)
Дата вступу на посаду і термін 05.07.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи ТОВ "IНТЕРТАЙП УКРАЇНА", начальник вiддiлу закупiвець
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 5 Попереднi посади: ЗАТ "Мiжнародний Медiа Центр" аналiтик департаменту оптимiзацiї бiзнесу, фахiвець департаменту планування, менеджер проектiв комерцiйного департаменту, Державний концерн спиртової та лiкеро-горiлочної промисловостi начальник аналiтичного вiддiлу управлiння по контролю за виробництвом та обiгом спирту, ТОВ "ИНТЕРТАЙП Україна" провiдний фахiвець по закупiвлi ТМЦ управлiння закупiвель, начальник вiддiлу закупiвель. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Даних про стаж роботи посадова особа не надала.
Олексієнко Лілія Ярославівна Член Спостережної ради
Рік народження 1978 р. н. (46 років)
Дата вступу на посаду і термін 04.09.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи Консалтiнгова компанiя "Цоклан консалтинг груп", Генеральний директор
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 6 Попереднi посади: Консалтiнгова компанiя "Цоклан консалтинг груп", юрист, директор юридичного депрартаменту, Генеральний директор Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Посадова особа даних про стаж роботи не надала.
Кірова Олена Миколаївна Виконавчий дирекор
Рік народження 1960 р. н. (64 роки)
Дата вступу на посаду і термін 18.03.2014 - три роки
Освіта данi вiдсутнi
Стаж роботи 13 років
Попередне місце роботи данi вiдсутнi
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод були проведенi 18.03.2014 на пiдставi рiшення Наглядової ради Товариства (Протокол №216 вiд 24.02.2014р.) . Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - немає Попереднi посади: даних про попереднi посади посадова особа не надала. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала.
Федоренко Володимир Володимирович Голова Спостережної ради
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 04.09.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи БФ "Приднiпровський продовольчий банк", директор
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 5 Попереднi посади: Будiвельна компанiя, iнженер-будiвельник, БФ "Приднiпровський продовольчий банк", директор Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа на розкриття паспортних даних не надала. Посадова особа даних про стаж роботи не надала.
Крікберг Дмитро Олегович Член Спостережної ради
Рік народження 1983 р. н. (41 рік)
Дата вступу на посаду і термін 04.09.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи ДК "Укргазвидобування", головний фахiвець
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 5 рокiв Попереднi посади: Банк "Фiнанси та кредит" економiст, начальник вiддiлу управлiння регiональною мережею фiлiї, ВАТ "ЛМЛ ОЙЛ Плюс",заступник начальника вiддiлу нерухоостi, ДК "Укргазвидобування", головний фахiвець Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Посадова особа даних про стаж роботи не надала.
Пономаренко Василь Леонідович Генеральний директор
Рік народження 1960 р. н. (64 роки)
Дата вступу на посаду і термін 23.12.2014 - безстроково
Освіта вища
Стаж роботи 34 роки
Попередне місце роботи Заступник Генерального директора з безпеки та режиму ПАТ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД»
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод були проведенi 23.12.2014 на пiдставi рiшення Наглядової ради Товариства (Протокол №122014 вiд 22.12.2014). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 17 рокiв Попереднi посади: ОФ «Пiтон», начальник вiддiлу охорони, ОФ «Капiтан i КО», iнспектор служби охорони, ВАТ «Одеснафтопродукт», начальник служби безпеки, ТОВ «Агентство «Луком – А – УкраЇна», начальник вiддiлу економiчної безпеки, фiлiал ТОВ «Агентство «Луком – А – УкраЇна» в м.Одесi, директор, заступник Генерального директора з безпеки та режиму ПАТ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД» Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала.
Ситник Анна Сергіївна Член Спостережної ради
Рік народження 1985 р. н. (39 років)
Дата вступу на посаду і термін 04.09.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи ТОВ "Аск консалтинг груп", юрист
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - немає Попереднi посади: ТОВ "Аск консалтинг груп", юрист Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Посадова особа даних про стаж роботи не надала.
Недашковський Віталій Юрійович Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 05.07.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи ТОВ "Нью Системс АМ", начальник вiддiлу стратегiчного розвитку
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 10 Попереднi посади: ТОВ "Укренергоринок", начальник планово-економiчного вiддiлу, ТОВ "Нью Системс АМ", начальник вiддiлу стратегiчного розвитку Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Даних про стаж роботи посадова особа не надала.
Хижняк Микола Миколайович Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1978 р. н. (46 років)
Дата вступу на посаду і термін 05.07.2013 - три роки
Освіта вища
Попередне місце роботи ТОВ "БП-ГРУПП",заступник директора
Примітки Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Винагорода в грошовiй та в натуральнiй формах посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 7 рокiв Попереднi посади: ТОВ "БП-ГРУПП",заступник директора Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Фiзична особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Даних про стаж роботi Посадова особа не надала.

Ліцензії

Дата  
АЕ №195071 17.05.2013 Придбання, зберiгання, використання прекурсорiв (згiдно списку 2 таблицi 4 «Перелiку наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв»)
Орган ліцензування Державна служба України з контролю за наркотиками
Дата видачі 17.05.2013
Дата закінчення 22.12.2016
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу):планується продовження термiну дiї
АЕ №197615 27.07.2013 Медична практика
Орган ліцензування Мiнiстерство охорони здоров’я України
Дата видачі 27.07.2013
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): безстроково
АЕ №261297 26.04.2013 Господарська дiяльнiсть, пов'язана iз створенням об'єктiв архiтектури (за перелiком робiт згiдно з додатком)
Орган ліцензування Державна архiтектурно-будiвельна iнспекцiя України
Дата видачі 26.04.2013
Дата закінчення 08.12.2014
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується поновлення
АЕ №270353 07.05.2013 Надання освiтнiх послуг навчальними закладами, пов’язаних з одержанням професiйної освiти на рiвнi квалiфiкацiйних вимог до професiйно – технiчного навчання, пiдвищення квалiфiкацiї (спецiальностi (професiї) та лiцензiйнi обсяги прийому вказанi в Додат
Орган ліцензування Мiнiстерство освiти i науки України
Дата видачі 07.05.2013
Дата закінчення 23.03.2015
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
Атестат № 2Т531 04.10.2010 Випробування нафти, продуктiв нафто перероблення рiдких, бiтумiв нафтових, газу вуглеводневого скрапленого, сiрки технiчної, сировини для виробництва нафтових дорожних в’язких бiтумiв, газу сухого за показниками якостi та безпеки
Орган ліцензування Нацiональне агентство з акредитацiї України
Дата видачі 04.10.2010
Дата закінчення 03.10.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
Дозвiл №51401002 31.12.2013 Розмiщення вiдходiв в 2014-2016 роках
Орган ліцензування Одеська обласна державна адмiнiстрацiя, департамент екологiї та природних ресурсiв
Дата видачі 31.12.2013
Дата закінчення 31.12.2016
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109709 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 24.04.2017
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109710 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу):планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109711 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу):планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109712 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу):планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109713 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109714 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109715 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109716 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109717 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу):планується продовження термiну дiї
№ БС150-51-0109718 14.05.2013 Експлуатацiя радiоелектронного засобу аналогового УКХ радiотелефонного зв’язку сухопутної рухомої служби
Орган ліцензування Український державний центр радiочастот
Дата видачі 14.05.2013
Дата закінчення 08.01.2018
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№161 04.04.2013 На роботу ПАТ «ОДЕСЬКИЙ НПЗ»
Орган ліцензування Державна iнспекцiя техногенної безпеки України
Дата видачі 04.04.2013
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): термiн дiї Дозволу не встановлено
№164-03/14 14.02.2014 На розмiщення вiдходiв у 2014-2016 роках
Орган ліцензування Мiнiстерство екологiї та природних ресурсiв України
Дата видачі 14.02.2014
Дата закінчення 31.12.2016
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№366.13.30 11.04.2013 Виконувати роботи пiдвищеної небезпеки (застосування шкiдливих небезпечних речовин 1,2 та 3 класу небезпеки)
Орган ліцензування Державна служба гiрничого нагляду та промислової безпеки України
Дата видачі 11.04.2013
Дата закінчення 18.10.2017
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№598.13.51 27.11.2012 Виконувати газонебезпечнi роботи та роботи у вибухопожежонебезпечних зонах, переробка нафти, зберiгання балонiв, ємностей iз стисненим, зрiдженим, вибухонебезпечним та iнертним газом, роботи в колодязях, замкнутому просторi.
Орган ліцензування Територiальне управлiння Держгiрпромнагляду в Одеськiй областi
Дата видачі 27.11.2012
Дата закінчення 27.11.2017
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№599.13.51 27.11.2012 Експлуатувати устаткування, пов’язане з зберiганням, транспортуванням небезпечних речовин (нафтопродуктiв)
Орган ліцензування Територiальне управлiння Держгiрпромнагляду в Одеськiй областi
Дата видачі 27.11.2012
Дата закінчення 27.11.2017
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї
№УКР 37-А/Оде 05.04.2013 Спецiальне водокористування
Орган ліцензування Державне управлiння охорони навколишнього природного середовища в Одеськiй областi
Дата видачі 05.04.2013
Дата закінчення 25.09.2017
Опис Прогноз щодо продовження термiну дiї виданої лiцензiї (дозволу): планується продовження термiну дiї

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "НАЦIОНАЛЬНИЙ ДЕПОЗИТАРIЙ УКРАЇНИ" #30370711
Адреса 04071, м.Київ, Нижнiй вал, 17/8
Діятельність Юридична особа, яка здiйснює професiйну депозитарну дiяльнiсть депозитарiю
Ліцензія
№ Серiя АГ №500474
Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 16.08.2011
Контакти (044)591-04-04, (044)482-52-07
Примітки ПАТ "НАЦIОНАЛЬНИЙ ДЕПОЗИТАРIЙ УКРАЇНИ" нажає послуги емiтенду вiдповiдно до украденого Договору № Е-102/09/403 вiд 21 липня 2009 року.

Власники акцій

Власник Частка
Компанiя з обмеженою вiдповiдальнiстю "ЕМПСОН ЛIМIТЕД"/EMPSON LIMITED / #00000000 99.58%
Адреса Кiпр, Площа Елефтерiас, Нiкосiя,1060, Стасiну 1, буд.Мiстi Бiлдiнг1 , оф.4, 1 поверх
Код 00000000

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Компанiя з обмеженою вiдповiдальнiстю "ЕМПСОН ЛIМIТЕД"/EMPSON LIMITED / #00000000 1 817 561 412 шт 99.58%
Адреса Кiпр, Площа Елефтерiас, Нiкосiя,1060, Стасiну 1, буд.Мiстi Бiлдiнг1 , оф.4, 1 поверх