Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Історія
Prozorro (3)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#45077340

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Інформація з ЄДР:

Інформація з ЄДР станом на 10.05.2024.
Повний функціонал системи та актуальні дані доступні у тарифі «Повний доступ».
Ознайомитись з тарифами
ЄДРПОУ: 45077340
Назва: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(КП "ЦРВВПОН" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ)
Організаційна форма: Комунальне підприємство
Адреса: 38754, ПОЛТАВСЬКА область, ПОЛТАВСЬКИЙ район, село МАЧУХИ, вулиця ГРЕКА В, будинок 6
Запис в ЄДР:
38754, Полтавська обл., Полтавський р-н, С. Мачухи, вул. Грека В., буд. 6
Стан:
Зареєстровано
Дата реєстрації: 11.04.2023 ( 1 рік 1 місяць )
Номер запису: 10109110200000001
Уповноважені особи:
Нос Вікторія Вікторівна - підписант
(представник; Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо (відсутні), Подавати документи для державної реєстрації від імені юридичної особи)
Бухгалтер: Мельник Олена Олексіївна
(станом на 05.02.2024)
Засновники:
МАЧУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА / #21046808
38754, Полтавська обл., Полтавський р-н, С. Мачухи
Види діяльності:
86.21 Загальна медична практика
86.10 Діяльність лікарняних закладів
86.90 Інша діяльність у сфері охорони здоров'я
87.10 Діяльність із догляду за хворими із забезпеченням проживання
88.10 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів
88.99 Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання, н.в.і.у.
Контакти:

Податки:

Зверніть увагу: з 2022 року частина публічних електронних реєстрів, розпорядником яких є Державна податкова служба України, не публікується у формі відкритих даних. Через це деякі дані цього підрозділу наразі не оновлюються.
Податковий борг: Відсутній
Борг по ЄСВ: Відсутній

Казначейство:

Статус: Отримувач бюджетних коштів
Орган Казначейства: 19 — УДКСУ у Полтавському районі
Орган ДФС: 24 — ГУ ДПС У ПОЛТАВСЬКIЙ ОБЛАСТI (ПОЛТАВСЬКИЙ Р-Н)
Вищий орган: ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ #44305553
Часті питання:
Який код за ЄДРПОУ у компанії КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ?
За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР), код ЄДРПОУ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ — 45077340.
Яка дата заснування КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ?
За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ зареєстрована 11.04.2023.
Який стан компанії КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ?
Станом на 24.01.2024 компанія КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код за ЄДРПОУ 45077340) має статус Зареєстровано.
Яка юридична адреса КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ?
За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, юридична адреса КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВИХ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І НАСЕЛЕННЯ, ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВОЄННИХ ДІЙ" МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - ПОЛТАВСЬКА ОБЛ., ПОЛТАВСЬКИЙ Р-Н, С. МАЧУХИ, ВУЛ. ГРЕКА В., БУД. 6.