Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (6) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РБК КРАЇНА"

#42799469

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
27.04.2021 2302121 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Царелунг Сергій Сергійович — головний державний інспектор
Молодцова Валентина Леонтіївна — уповноважена особа ТОВ " РБК КРАЇНА» згідно довіреністі
Порушення:
Не надано проектно-технологічну документацію (проекти організації будівництва, проекти виконання робіт), на будівельно-монтажні роботи, які виконує підприємство, а саме: капітальний ремонт приміщення амбулаторії №4 комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №5» Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, вул. Ак. Заболотного, 41-А; капітальний ремонт покрівлі житлового будинку за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Воробйова, 20В. Проектно-технологічна документація повинна пройти експертизу та погодження з органами Держпраці.
Не надано журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці.
Не надано журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці.
Не призначено відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку (мають ІV групу з електробезпеки).
Не надано перелік будівельно-монтажних робіт, на виконання яких необхідно видавати наряд-допуск.
Відсутні документи дозвільного характеру на виконання робіт з підвищеною небезпекою, а саме: вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів; роботи в колодязях, траншеях, котлованах; монтаж, демонтаж та капітальний ремонт будинків, споруд, а також відновлення та зміцнення їх аварійних частин.
Не надані відомості щодо проходження спеціального навчання безпечним методам і прийомам праці робітниками, які працюють на підставі цивільно-правових договорів та залучені до робіт з підвищеної небезпеки на будівельних об’єктах підприємства, а саме: бетонярі, арматурники, зварники, стропальники тощо.
Відповідальний за охорону праці на підприємстві, Зінченко О.В. не має IV групу з електробезпеки.
Не надано протоколи перевірки знань з питань охорони праці у керівництва, інженера з охорони праці, членів комісії перевірки знань з питань охорони праці, відповідальних осіб за виконання робіт підвищеної небезпеки на об’єктах підприємства (роботи на висоті, зварювальні, газополум’яні, будівельно монтажні, роботи в електроустановках, роботи з електроінструментом тощо).
Не надані відомості щодо відповідної професійної підготовки у робітників, які працюють на підставі цивільно-правових договорів та залучені до робіт з підвищеної небезпеки на будівельних об’єктах підприємства, а саме: бетонярі, арматурники, зварники, стропальники тощо.
Під час реалізації будівельних проектів залучаються субпідрядники, які не мають відповідні дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, зокрема, під час проведення капітального ремонту Лиманської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Роздільнянського району Одеської області, було залучено ТОВ «САТЕЛІТ-БУД» (код ЄДРПОУ 42040962).
Не надано журнал протоколів перевірки знань з електробезпеки у працівників підприємства.
Не надано "Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників".
Не надано декларацію відповідності матеріально-технічної бази під час виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра; зварювальні, газополум’яні, а також наплавочні і паяльні роботи, що виконуються із застосуванням відкритого полум’я.
Покарання: відсутні
27.04.2021 2308727 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Царелунг Сергій Сергійович — головний державний інспектор
Молодцова Валентина Леонтіївна — уповноважена особа ТОВ " РБК КРАЇНА» згідно довіреністі
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні