Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Будівництво (43) Перевірки (4)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ШЛЯХРЕМБУД № 17"

#40747597

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.03.2022 3141393 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
офіс
37000, Полтавська обл., Лубенський р-н, Пирятинська Територіальна Громада, м. Пирятин, вул. Соборна, буд. 49
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2021 2921170 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання суб'єктом господарювання припису від 16 серпня 2021року №ПЛ3262/1300/А/П, виданого за результатами проведення планової перевірки №ПЛ3262/1300/А/П виданого за результатами проведення планової перевірки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Назаренко Григорій Михайлович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни та експертизи умов праці.
Дяченко Олександр Іванович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Карась Анатолій Іванович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Силенко Олександр Васильович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та з"вязку відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.08.2021 2293221 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Назаренко Григорій Михайлович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни та експертизи умов праці.
Силенко Олександр Васильович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та з"вязку відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Дяченко Олександр Іванович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Карась Анатолій Іванович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Чорнобель Микола Борисович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку
Горенко Сергій Олександрович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Гринюк Віталій Анатолійович — Заступник начальник відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Полтавській області
Гладенький Віктор Миколайович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Ковальський Андрій Васильович — завідувач сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв'язку
Порушення:
Виконроб Демченко А.В.,відповідальний за безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт не перевіряє справність пристосувань і засобів індивідуального захисту.
Спеціалістом з охорони праці не видаються в підрозділи підприємства обов’язкові до виконання приписи.
Власником не забезпечено за свої кошти організацію проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов’язкового медичного огляду осіб віком до 21 року
Працівникам не видається обов’язковий мінімум ЗІЗ, що встановлений Нормами безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, затверджених наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 16 квітня 2009 року № 62, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 12 травня 2009 рок за № 424/16440. Фактично працівники допущені до виконання робіт без засобів індивідуального захисту.
Не проведена атестація за умовами праці на робочих місцях, працівникам яких передбачено право на щорічну додаткову відпустку відповідно Додатку 1, затвердженого Постановою КМУ №1290 від 17.11.1997 р. (із змінами) за результатами атестації робочих місць за умовами праці.
Службою охорони праці не складені та не затверджені в установленому порядку плани робіт та графіки обстежень підрозділів.
На підприємстві відсутній Журнал реєстрації інструкцій з охорони праці.
Відсутній графік перевірки технічного стану колісних транспортних засобів.
Відсутній затверджений роботодавцем перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
Положення про навчання розроблено без врахування вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, НПАОП 0.00-4.12-05, а саме: - відсутні вимоги щодо організації перевірки знань з питань охорони праці; - відсутні вимоги щодо участі представника спеціально уповноваженого органу виконавчої влади з питань охорони праці при проведенні первинної перевірки знань на право виконання робіт підвищеної небезпеки у працівників підприємства ; - відсутні вимоги щодо організації проведення спеціального навчання працівникам, зайнятим на роботах підвищеної небезпеки, згідно Переліку робіт з підвищеною небезпекою, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці України від 26 січня 2005 року №15 та Переліку робіт, де є потреба у професійному доборі, затвердженого наказом МОЗ та Держнаглядохоронпраці України від 23.09.1994р. №263/121; - відсутні вимоги щодо видачі посвідчень після проведення спеціального навчання з охорони праці працівникам підприємства; - відсутні вимоги щодо переліку посад і професій, які можуть бути звільнені від проведення інструктажів з питань охорони праці.
Не забезпечено виконання Мінімальних вимог безпеки і охорони здоров’я при використанні працівниками засобів індивідуального захисту на робочому місті, затверджених наказом Міністерства соціальної політики України від 29.11.2018 № 1804, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 27.12.2018 за № 1494/32946 - НПАОП 0.00-7.17-18 (далі - НПАОП 0.00-7.17-18) в частині організації належного обліку і контролю за видачою у встановлені строки спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту (далі – ЗІЗ) працівникам підприємства: - особисті картки обліку ЗІЗ заповнюються неповністю;  відсутні дати повернення ЗІЗ працівником;  відсутні розписки працівника в повернені ЗІЗ;  відсутні розписки комірника про одержання повернутого ЗІЗ.
Перевірка технічного стану при випуску транспортних засобів на лінію та поверненні їх з лінії здійснюється з порушеннями, а саме: відсутній журнал реєстрації операцій перевірки технічного стану КТЗ контрольно-пропускним пунктом та відсутній технологічний процес систематичної перевірки укомплектованості і технічного стану кожного КТЗ.
Не проводиться періодична перевірка кабелів-подовжувачів .
Не оформлюються в установленому порядку допуски до стажування працівників.
Особа, яка здійснює випуск автомобілів на лінію, не навчена в установленому порядку Правилам охорони праці на автомобільному транспорті, НПАОП 0.00-1.62-12.
Керівник підприємства не визначив перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
На роботах з шкідливими умовами праці працівникам не видаються безплатно за встановленими нормами молоко або інші рівноцінні харчові продукти.
Під час укладання трудового договору працівників не поінформовано під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору.
Відсутні матеріали щодо аудиту охорони праці, оцінки технічного стану виробничого обладнання та устаткування, вжиття заходів щодо усунення небезпечних для здоров’я виробничих факторів на 2021р.
Посадова особа не навчена по Правилам охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт, НПАОП 0.00-1.75-15, Правилам охорони праці під час роботи з інструментами та пристроям .
На підприємстві відсутній Журнал обліку видачі інструкцій (керівникам структурних підрозділів).
Під час ремонту автомобіля водій Божко О.М., використовував ручний слюсарний інструмент, який не відповідає встановленим нормам (молотки та кувалди з навареними металевими рукоятками, саморобні зварені пристосування, зварені гайкові ключі та ін.)
Не складені плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Не забезпечено облік видачі працівникам і повернення ними ЗІЗ в особових картках обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
У журналах реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не ставиться дата допуску працівників до роботи після проведення інструктажів.
Машиніст дорожньо-транспортної машини Мариненко О.В., під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт на, не був одягнений в спеціальний одяг та взуття.
Покарання:
Конфіскація грошей, одержаних внаслідок вчинення правопорушення
Конфіскація грошей, одержаних внаслідок вчинення правопорушення
Конфіскація грошей, одержаних внаслідок вчинення правопорушення
02.08.2019 1445029 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Порушення:
Відомості щодо документального підтвердження належного технічного стану та допуск до експлуатації кранів, люльок, строп, бурових установок та/або проходження обстеження (перевірки) техніки, обладнання, устаткування, приладів та інструментів не надано.
Кваліфікація працівників для роботи в електроустановках вимогам Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 09 січня 1998 року № 4, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 10 лютого 1998 року за № 93/2533 не відповідає .( дані не надано )
Вимоги нормативно-правових актів, будівельних норм, нормативних документів у сфері містобудівної діяльності та робочої документації, у тому числі щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення, під час будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми та значними наслідками, своєчасність оформлення та ведення виробничої та виконавчої документації, передбаченої ДБН A.3.1-5-2016 «Організація будівельного виробництва», іншими будівельними нормами та нормативними документами у сфері містобудівної діяльності, на об’єкті будівництва, своєчасність оформлення та ведення виробничої та виконавчої документації, передбаченої нормативними документами, за видами обладнання, що монтується на об’єкті будівництва, єдність вимірювань, вимоги із забезпечення промислової безпеки та охорони праці на об’єкті будівництва не забезпечено- документи не надано в повному обсязі.
Суб’єктом господарювання здійснення контролю якості будівельних матеріалів шляхом проведення лабораторних випробувань не забезпечено. Документи, що підтверджують відповідність та якість будівельних матеріалів, виробів та конструкцій у випадках, передбачених нормативно-правовими актами та будівельними нормами, не надано.
Інформація про право власності (оренди) на засоби виробництва (техніку, устаткування, обладнання, прилади та інструменти) згідно з технологічними вимогами виконання робіт відповідно до переліку видів робіт, що визначений у додатку до ліцензії не надана в повному обсязі.
У зв’язку з неукомплектованістю ІТП та робітниками необхідних професій та кваліфікацій не визначені: підрозділ та/або спеціаліст(и) для забезпечення виконання: виробничо-технічних функцій , ,виробничих функцій,юридичних функцій,функцій промислової безпеки та охорони праці.Трудові договори з усіма найманими працівниками не надано.
Суб’єкт господарювання ІТП необхідних професій та кваліфікацій відповідно до своєї організаційної структури, напряму діяльності, заявленого переліку робіт, а саме: 1.00.00;1.01.00;1.04.00;1.05.00;1.06.00;1.07.00;1.08.00 3.00.00:3.02.00 - не укомплектований. Суб’єкт господарювання робітниками необхідних кваліфікацій відповідно до своєї організаційної структури, напряму діяльності, заявленого переліку робіт, а саме: 1.00.00;1.01.00;1.04.00;1.05.00;1.06.00;1.07.00;1.08.00 3.00.00:3.02.00 - не укомплектований.
Документи стосовно наявності у керівник суб'єкта господарювання або його заступника вищої освіти не надано
Розпорядчий документ про затвердження організаційної структури суб'єкта господарювання та сама організаційна структура суб'єкта господарювання не надана
Кваліфікація зварників вимогам Правил атестації зварників, затверджених наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 19 квітня 1996 року № 61, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 31 травня 1996 року за № 262/1287, не відповідає
Суб’єктом господарювання контроль якості виконаних робіт не забезпечено. (власна лабораторія з проведення лабораторних випробувань якості виконаних робіт або лабораторія, що надає послугу з проведення лабораторних досліджень на договірних засадах-відсутня) Договір з лабораторією, що надає послуги з проведення лабораторних випробувань якості виконаних робіт щодо: ґрунтових споруд та основ шляхом проведення лабораторних випробувань з метою визначення міри ущільнення, щодо зварних з’єднань із застосуванням неруйнівних методів до зварних конструкцій, щодо монолітних бетонних, залізобетонних та армоцементних конструкцій шляхом проведення лабораторних випробувань зразків товарного бетону або розчину, дорожніх покриттів шляхом проведення лабораторних випробувань щодо відповідності марки бетону - не надано . Відповідно документ, що підтверджує акредитацію відповідним органом з акредитації лабораторії, що надає послугу з проведення лабораторних досліджень на договірних засадах- не надано
Засобами вимірювальної техніки необхідної для перевірки встановлених параметрів та якості продукції і технологічних операцій відповідно до переліку видів робіт, що визначений у додатку до ліцензії суб’єкт господарювання забезпечений проте проведення своєчасної повірки засобів вимірювальної техніки не забезпечено .
Дані стосовно працевлаштування і освіти головного інженера не надано
Документи (копії), що підтверджують достовірність даних, що зазначалися суб’єктом господарювання у документах, які подавалися органові ліцензування для отримання ліцензії, протягом строку дії ліцензії не надано в повному обсязі.
Покарання: відсутні