Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ "СІЧЕСЛАВ КАРТОН"

#40190086

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.11.2021 2478010 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
51 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративна будівля вул. Каспійська, 2
49000 Дніпропетровська обл. Амур-Нижньодніпровський районм. Дніпро, вул. Каспійська, 2
Учасники:
Копил Богдан Костянтинович — Головний інспектор ВЗНС ДРУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Білоножко Данило Віталійович — Начальник відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного Управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
В будівлі Ж-2 не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Під сходовою клітиною на першому поверсі будівлі Ж-2 влаштована підсобне приміщення.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT)
В будівлі 1 Ю-2 не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Приміщення будівлі Я-2 не обладнано автоматичною системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей та не дообладнано автоматичною системою пожежогасіння з подальшим технічним обслуговуванням автоматичної системи пожежної сигналізації та з виведенням сигналу від контрольно-приймального приладу системи пожежної сигналізації на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Пожежні кран-комплекти у будівлі Я-2 не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій не організовано.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання мають.
Приміщення трансформаторних підстанцій будівлі Е-1 не обладнано автоматичною системою пожежної сигналізації з подальшим технічним обслуговуванням автоматичної системи пожежної сигналізації та з виведенням сигналу від контрольно-приймального приладу системи пожежної сигналізації на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Територію не очищено від опалого листя.
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Пожежні кран-комплект у будівлі Я-2 згідно технічного плану (далі - будівлі Я-2) не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з Головним управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
В будівлі Ж-2 сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Допускається захаращення шляхів евакуації на першому поверсі будівлі Ж-2 меблями.
В приміщенні будівлі згідно технічного плану (далі - будівлі 1 Щ-1) на шляху евакуації встановлено турнікет.
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Не створено матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Приміщення будівлі 1 Ю-2 згідно технічного плану (далі - будівлі 1 Ю-2) не дообладнано автоматичною системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей з подальшим технічним обслуговуванням автоматичної системи пожежної сигналізації та з виведенням сигналу від контрольно-приймального приладу системи пожежної сигналізації на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Не виконано захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, не проведено та не надано розрахунки у відповідності до IEC 62305-2:2006.
Стаціонарні зовнішні сходи з другого поверху будівлі 1 Щ-1, не пофарбовані.
Пожежні кран-комплект у будівлі Д-1 згідно технічного плану (далі - будівлі Д-1) не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Лінію підключення кондиціонера у приміщені директора, відділу збуту будівлі 1 Ю-2 не забезпечено пристроєм електричного захисту незалежно від захисту на загальній лінії у приміщеннях адміністративної будівлі.
В приміщеннях будівлі Ж-2 улаштовуються та експлуатуються тимчасові електромережі.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у з’єднувальній коробці на першому поверсі будівлі Ж-2 не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не оброблено дерев'яні конструкції даху будівлі 1 Ю-2 вогнезахисним розчином організацією, що має відповідну ліцензію на даний вид робіт.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
В приміщеннях будівлі 1 Ю-2 металеві грати на вікнах не виконано такими, що розкриваються, розсуваються або знімаються.
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями у коридорі будівлі 1 Щ-1.
Пожежні щити не пофарбовані та не доукомплектовані згідно норм.
Пожежні кран-комплекти у будівлі Д-1 не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних, входів до будинків та споруд.
В будівлі 1 Ю-2 сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не пофарбовано кришку люка у червоний колір.
У будівлі Я-2 кабельні тунелі не обладнано автоматичною системою пожежогасіння.
В будівлі Я-2 згідно технічного плану В конструкціях шаф пожежних кран-комплектів не передбачено, окрім розміщення в них пожежного крана діаметром 50 мм або 65 мм (укомплектованого пожежним рукавом відповідного діаметра та стволом). Відсутній напівжорсткий рукав діаметром не менше 25 мм, що приєднаний до пожежного стояка через вхідний запірний вентиль. Відсутні датчики положення вхідної запірної арматури для формування командного імпульсу запуску насосів підвищувачів при відкриванні на половину будь-якого пожежного кран-комплекту. Відсутній датчик відчинення шафи пожежного кран-комплекту.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння у приміщеннях будівлі 1 Ю-2 не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не обладнано віконні прорізи приміщення котельні пристроями для попередження можливого розкидання скла.
На дверцятах пожежних шафок у будівлі Д-1 із зовнішнього боку не вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення будівлі Ж-2 згідно технічного плану (далі - будівлі Ж-2) не дообладнано автоматичною системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей з подальшим технічним обслуговуванням автоматичної системи пожежної сигналізації та з виведенням сигналу від контрольно-приймального приладу системи пожежної сигналізації на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів. Не визначено обсяги забезпечення працюючого персоналу засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типи, а також місце зберігання за погодженням з Головним управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Допущено зменшення кількості евакуаційних виходів з 2 – го поверху будівлі 1 Ю-2.
У будівлі Я-2 не заповнено проріз в протипожежній перегородці між виробництвом і контрольно вимірювального пункту протипожежними дверима.
Не оброблено дерев'яні конструкції даху будівлі 1 Щ-1 вогнезахисним розчином організацією, що має відповідну ліцензію на даний вид робіт.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Керівник та посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не визначено категорію приміщень, будівель щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежної та пожежною небезпекою».
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників відповідно до норм, правил.
На дверцятах пожежних шафок у будівлі Я-2 із зовнішнього боку не вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
26.03.2019 1630898 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Дніпропетровській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Порушення:
Правовстановлюючі документи щодо користування земельною ділянкою на момент перевірки відсутні
Порушено правила охорони водних ресурсів
Порушено правила ведення первинного обліку та здійснення контролю за операціями поводження з відходами
Проектна документація з розділом ОВНС на влаштування цехів з виготовлення паперових та картонних виробів не розроблялась
Порушено правила водокористування
Порушено порядок здійснення викиду забруднюючих речовин в атмосферу
Порушено вимоги щодо поводження з відходами
Покарання: відсутні