Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (1)

ФІЛІЯ "ДЕЛЬТА-ЛОЦМАН" ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АДМІНІСТРАЦІЯ МОРСЬКИХ ПОРТІВ УКРАЇНИ"

#38728507

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.05.2018 535605 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Журавков Г В — Начальник Одеського регіонального управління Філії «Дельта лоцман» Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»
Журавков Г.В. — Начальник Одеського регіонального управління Філії «Дельта лоцман» Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»
Порушення:
 На вході (виході) з приміщення їдальні допускається встановлення дверей, які не відчиняються в напрямку виходу (входу).
Маркувальні написи на вогнегасниках не відповідають формі, згідно додатку 3.
Не всі вогнегасники розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м. від рівня підлоги до нижнього торця.
Журнал обліку вогнегасників не відповідає формі, згідно додазтку 2.
На об'єкті не надсилаються своєчасно повідомлення про спрацювання системи СПЗ або її вимкнення (форма ж.1), а також про вжиті заходи із забезпечення пожежної безпеки об’єкта, який захищається.
Не всі електророзетки в приміщенні їдальні встановлені на негорючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу.
Застосовуються ЗІЗОД, які не пройшли процедуру оцінки відповідності та не мають відповідні документи, передбачені Законом України «Про підтвердження відповідності». Не мають висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи відповідно до Порядку проведення державно санітарно-епідеміологічної експертизи, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 09.10.2000 р. № 247 (z0004-01), та зареєстрованого в Мінюсті 10.01.2001 р. за № 4/5195 (у редакції Міністерства охорони здоров’я України від 14.03.2006 р. № 120 (z0362-06).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом