Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (6) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛЬВІВСЬКИЙ САД"

#38414750

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.06.2022 3126974 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "ЛЬВІВСЬКИЙ САД"
81615, Львівська обл., Миколаївський р-н, С. Стільсько
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.08.2021 2291934 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Учасники:
Луговой Андрій Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду в гірничодобувній промисловості
Михайлів Григорій Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Гелетій Святослав Іванович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Порушення:
Службою охорони праці підприємства, разом з представниками інших структурних підрозділів, не проводяться перевірки дотримання працівниками вимог НПАОП з оформленням відповідних приписів.
Призначена наказом по товариству, відповідальна особа за електрогосподарство з числа інженерно-технічних працівників, не має відповідної електротехнічної підготовки (5-ої групи з електробезпеки) .
Відсутній дозвіл від терто-ріального органу Держпраці на експлуатацію устатку-вання підвищеної небезпеки (електричне устатковання електричних станцій і мереж, технологічне електрооблад-нання напругою понад 1000 В), а саме: КТП - 71 (ТМ-63квА 10\0,4 кВ); КТП - 375 (ТМ-63квА 10\0,4 кВ); КТП – 71-26 (ТМ-63квА 10\0,4 кВ).
Не всі працівники підприємства забезпечені спецодягом, спецвзуттям, іншими засобами Інд. Захисту згідно встановлених вимог.
Не розроблена однолінійна схема електричних з’єднань та устаткування свердловини №1 підземних прісних вод, з відміткою відповідального за електрогосподарство.
Роботодавець не організував лабораторні дослідження умов праці з визначенням шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на конкретних робочих місцях працівників відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості і напруженості трудового процесу з метою визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду.
Відсутні табличка закріплена на електрощиті свердл. №1 із зазначенням посадової особи зі складу спеціалістів, яка відповідає за утримання у справному стані обладнання на водозаборі та його безпечну експлуатацію.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.06.2020 1832225 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.06.2019 1503299 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "ЛЬВІВСЬКИЙ САД"
81615, Львівська обл., Миколаївський р-н, С. Стільсько
Учасники:
Порушення:
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння на території фруктосховища не встановлено пожежних щитів.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння на території та в приміщеннях не установлено вказівних знаків згідно ДСТУ ISO6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір.»
Територію, будівлю фруктосховища не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Для приміщень об’єкта не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Для працівників охорони (сторожів) не розроблено інструкцію, яка визначає обов’язками працівників охорони щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій у разі пожежі.
На об’єкті відповідним документом не визначено спеціальних місць для куріння.
Повторно не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта (дизельний модуль).
Захист будівлі фруктосховища від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією) не встановлено протипожежний режим.
Не здійснено навчання керівного складу та працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Фруктосховище не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням згідно ДБН В.2.5-74:2013 “Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування”.
Будівлю та приміщення фруктосховища не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, автоматичною системою пожежогасіння, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Територію об’єкта, а також, будівлю фруктосховища, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Фруктосховище не забезпечено внутрішнім протипожежним водопроводом згідно ДБН В.2.5-64:2012 “Внутрішній водопровід та каналізація”.
Посадовими особами не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Будівля не забезпечена адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або інших видних місцях із освітленням у темний час доби.
На території об’єкта не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення отворів в протипожежних перешкодах (протипожежні двері), що відокремлюють приміщення блоку управління від офісних приміщень, холодильний блок від фасувальної лінії.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі