Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (1) Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРЗООВЕТПРОМПОСТАЧ"

#37051349

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.11.2022 3012495 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.11.2022 3024731 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.11.2021 2955267 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: обмеження статутної діяльності підприємства.
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.01.2020 1875551 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Левін Д.М. — Начальник відділу - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу Відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду та рослинного світу Управління державного екологічного нагляду (к
Гордій Анатолій Миколайович — виконавчий директор
Левін Д М — Начальник відділу - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу Відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду та рослинного світу Управління державного екологічного нагляду (к
Обрізан Олексій Сергійович — Начальник відділу - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу Відділу державного екологічного нагляду (контролю) надр Управління державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів, надр та ринк
Порушення:
Порушення правил експлуатації встановлених споруд, устаткування, апаратури для очищення і контролю викидів в атмосферу.
Випуск в експлуатацію транспортних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах.
Порушення правил ведення первинного обліку та здійснення контролю за операціями поводження з відходами.
Невжиття заходів по боротьбі з бур'янами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.01.2020 1720549 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ «УКРЗООВЕТПРОМ ПОМСТАЧ»
08030, Київська обл., Макарівський р-н, С. Плахтянка, вул. Кавказька, 1
Учасники:
Граділь Олександр Вікторович — Провідний інспектор відділу запобігання НС Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Ніколаєнко Юрій Анатолійович — Провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Київській області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Ширину коридору 2-го поверху, що являється шляхом евакуації, не забезпечено на ширину найширшого дверного полотна (розташування дверей з одного боку коридору) відповідно до вимог п. 7.3.7 ДБН В. 1.1-7:2016.
Підключення побутових кондиціонерів в кабінетах адміністративної будівлі не виконано через окремі автомати захисту від струмів короткого замкнення.
У приміщенні складу матеріального № 1 не нанесено обмежувальні лінії, нанесені на підлозі, для визначення ширини проходів.
Ширина двостулкових дверей із кабінету головного інженера адміністративної будівлі виконано менше ніж 0.8 м. одного з полотен (п 7.2.7 ДБН В. 1.1-7:2016).
Для приміщень виробничого, складського призначення суб’єкта, не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Пристрої ручного пуску СПЗ не опломбовані.
Приміщення адміністративної будівлі не забезпечено необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння відповідно до Типових норм належності вогнегасників.
У приміщенні складу матеріального № 1 допускається стоянка вантажно-розвантажувальних засобів.
Двері виходу що ведуть із сходової клітки (1 поверх) адміністративної будівлі не обладнано пристроєм для самозачинення відповідно до вимог п. 7.2.11 ДБН В. 1.1-7:2016.
Ширина двостулкових дверей із актового залу адміністративної будівлі виконано менше ніж 0.8 м. одного з полотен (п 7.2.7 ДБН В. 1.1-7:2016).
Не зазначено на наявних переносних вогнегасниках облікові (інвентарні) номери за прийнятою на підприємстві системою нумерації.
Допускається встановлення на вікна (приміщення актового залу) адміністративної будівлі глухих грат.
Не відкореговано плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі
Ширина дверей із 2-го поверху, що ведуть через тамбур до зовнішньої пожежної драбини адміністративної будівлі, виконано менше ніж 0.8 м. (п 7.2.7 ДБН В. 1.1-7:2016).
У приміщенні складу матеріального № 1 не витримана відстань від стін не менше 1 м.
В адміністративній будівлі не влаштовано вихід на горище відповідно до вимог п. 8.5 та 8.6 ДБН В. 1.1-7:2016.
Підлогу під топковими дверцятами (топковим отвором), опалювального приладу (котел, піч) встановленого в приміщенні будівлі прохідної, не захищено металевим листом розміром 0,7x0,5 м, що розташовується своїм довгим боком уздовж печі.
Ширина двостулкових дверей із сходової клітини до коридору 1-го поверху адміністративної будівлі виконано менше ніж 0.8 м. одного з полотен (п 7.2.7 ДБН В. 1.1-7:2016).
Наявну СПЗ не виведено на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні елементи перекриття (крокви, лати) адміністративної будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Вікна встановлені в сходовій клітці адміністративної будівлі не обладнано пристроями для їх відчинення з рівня сходових площадок відповідно до вимог п. 7.3.26 ДБН В. 1.1-7:2016.
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення;
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в установленому законодавством порядку (не надано підтверджуючі документи виконання вимог Постанови КМУ від 13 червня 2013 року № 440).
Двері, що відкриваються з приміщень, з обох боків коридору, 1-го поверху адміністративної будівлі, зменшують ширину евакуаційного шляху, що порушує вимоги п 7.3.7 ДБН В. 1.1-7:2016.
Ширина двостулкових дверей із сходової клітини до коридору 2-го поверху адміністративної будівлі виконано менше ніж 0.8 м. одного з полотен (п 7.2.7 ДБН В. 1.1-7:2016).
На в’їзді на територію об’єкта не встановлено схему території, в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не забезпечено мінімальну межу вогнестійкості несучих металевих конструкцій (конструкції крівлі) будівлі складу матеріального № 1 до нормативного значення згідно таблиці 1 ДБН В.1.1-7:2016.
Наявні пожежні щити не укомплектовані: вогнегасниками - 3 шт., ящиком з піском - 1 шт., протипожежним покривалом - 1 шт., багром або ломом та гаком - 2 шт., лопатами - 2 шт., сокирами - 2 шт.
На шляхах евакуації (коридори, проходи, зовнішні сходи) адміністративної будівлі не встановлено світлові покажчики «Вихід».
Допускається влаштування у сходовій клітині адміністративної будівлі підсобного приміщення.
На всі застосовувані в технологічних процесах речовини й матеріали не надано дані про показники їх пожежної небезпеки згідно з ГОСТ 12.1.044-89 «ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения».
Не проводяться роботи щодо підтримання експлуатаційної придатності наявної СПЗ відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Опалювальний прилад (котел, піч) встановленого в приміщенні будівлі прохідної, не забезпечено протипожежними розділками (відступки) від горючих конструкцій.
Стаціонарна зовнішня пожежна драбина адміністративної будівлі утримується не пофарбованою.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Об'єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.05.2019 1439695 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
Об'єкт 1
Київська обл., Макарівський р-н, С. Плахтянка, вул. Кавказька, 1
Учасники:
Мельниченко Віктор Григорович — уповноважена особа
Порушення:
Замовником не забезпечено технічний нагляд, відсутні містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, проектна документація розроблена з порушеннями
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі