Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (20)
Дозвільні документи
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПЕРЕДОВИК"

#36237826

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.06.2019 1381637 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Учасники:
Горбець Валерій Дмитрович — Директор ТОВ "Передовик"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2018 1202403 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Не визначено склад і властивості відходів, що утворюються в процесі господарської діяльності
Не забезпечено ведення на основі матеріально-сировинних балансів виробництва первинного поточного обліку кількості, типу і складу відходів, що утворюються, зберігаються та видаляються.
Не здійснюються організаційні, науково-технічні та технологічні заходи для максимальної утилізації відходів, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів (зокрема відпрацьована тара з під пестицидів та агрохімікатів, відпрацьовані акумулятори, відпрацьовані масла та мастила моторні)
Не подаються звіти про водокористування за формою № 2ТП-водгосп (річна), затвердженою наказом Мінприроди № 78.
Не надається місцевим органам виконавчої влади, уповноваженим органам виконавчої влади у сфері поводження з відходами інформація про відходи (зокрема не забезпечено подання до Держекоінспекції інформацію про стан поводження з відпрацьованими мастилами за формою встановленою чинним законодавством)
Не здійснюється облік забору та використання води засобами вимірювальної техніки
Не призначено відповідальних осіб у сфері поводження з відходами
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
27.08.2018 1148249 Державна служба України з питань праці Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства про охорону праці
Учасники:
Жереб А.М. — директор
Жереб А М — директор
Порушення:
В товаристві не дотримуються норм та строків безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам, що є порушенням вимог п. 1.4 та п. 1.7 Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту (НПАОП 0.00.-4.01-08).
В товаристві не проведено інструктажів з працівниками для одержання І групи електробезпеки, що є порушенням вимог п. 2.1.3 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів (НПАОП 40.1 -1.21 -98).
Директор товариства не пройшла навчання і перевірку знань 3 питань охорони праці згідно з Типовим тематичним планом і програмою навчання з питань охорони праці посадових осіб: "Правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві", "Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів", "Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями”, що є порушенням вимог п. 5.1 (п. 1.1 додатку 3) Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці (НПАОП 0.00-4.12- 05).
Покарання: відсутні