Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРАЙТЕКС-СЕРВІС"

#35241636

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.02.2021 2364329 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
відділення "Первомайськ" ТОВ "КРАЙТЕКС-СЕРВІС" (Миколаївська область)
55200, Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. Південна, 1
Учасники:
Аліфанов Максим Сергійович — керівник РСП м. Первомайськ ТОВ «Крайтекс-Сервіс»
Баланда Валерій Валерійович — Головний інспектор Первомайського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Не надано протоколи замірів опору ізоляції, фази нуль, заземлюючих пристроїв на предмет короткого замикання.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту господарської діяльності.
Не встановлено пристрої захисту складських будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Для приміщень складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Працівників підприємства не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання.
Не заключено договір на технічне обслуговування та виведення на пульт централізованого спостереження автоматичної пожежної сигналізації складських приміщень.
На території підприємства встановлені пожежні щити не забезпечені таким комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття) такі приміщення: - офісні приміщення; - допоміжні складські приміщення.
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Електрощити, групові електрощитки у всіх приміщеннях складів не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в складських приміщеннях здійснено за допомогою скруток.
Світильники в складських приміщеннях підвішені на струмопровідний провід
Дерев’яні конструкції складських будівель (перекриття, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання: відсутні
16.01.2019 1475051 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «Крайтекс-Сервіс»
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Домобудівна, 14
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРАЙТЕКС-СЕРВІС"
55200, Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. Південна, 1
складу побутової хімії ТОВ «Крайтекс-Сервіс» філія №4
55200, Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. Південна, 1
( ТОВ "КРАЙТЕКС-СЕРВІС" )
Одеська обл., Одеська обл., м. Одеса, Вул м. Грушевського, 39Е, Одеська обл., Біляївський р-н, Київське Шосе, 27
Учасники:
Гребенюк Тетяна Вікторівна — керівник структурного підрозділу
Осадчий Володимир Олександрович — керівник регіонального структурного підрозділу ТОВ «КРАЙТЕКС-СЕРВІС»
Порушення:
З’єднувальні коробки у приміщенні складу не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту.
Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту.
Відсутні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Наявні системи автоматичного протипожежного захисту не утримуються в постійній готовності до виконання роботи.
Відсутній інформаційно – довідковий куточок щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації або інших нестандартних подій у побуті.
Не пройдено спеціальну підготовку з питань цивільного захисту та техногенної безпеки.
Будівлю складу не забезпечено пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Відсутня зареєстрована декларація відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки та зареєструвати відповідно до чинного законодавства.
Для приміщень складів не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки відповідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не усі приміщення складу обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
не проведено замір опору ізоляції електричних мереж та електроустановок
Не призначено відповідальну особу за евакуаційні заходи.
Допускається розміщення вуглекислотних вогнегасників без розтрубів.
Дерев’яні елементи покриття (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів у приміщеннях складу не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.05.2018 1149818 Державна служба України з питань праці Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки,безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Батир Влада Костянтинівна — Провідний інженер з охорони праці (уповноважена особа)
Порушення:
У приміщенні складу м. Одеса не нанесені транспортні смуги, в межах яких повинен здійснюватися рух підйомно-транспортного устаткування, що є порушенням п. 51 Глава 13 НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт».
Не забезпечені спеціальним взуттям згідно затверджених норм видачі 313 комірники Регіонального структурного підрозділу (м. Ізмаїл), а саме: - Бойченко Ігор Володимирович, - Ющенко Світлана Анатоліївна, - Мельниченко Іван Вікторович, що є порушенням п.1.2 НПАОП 0.00-4.01-08 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту».
Не пройшли обов'язковий періодичний медогляд водії автотранспортних засобів Регіонального структурного підрозділу (м. Кропивницький), а саме: Бородін Микола Георгійович, Вибрик Володимир Іванович, Яременко Віктор Анатолійович, що є порушенням Розділ І п.1.4, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
На драбині що перебуває в експлуатації (1 од.) не зазначено: - інвентарний номер; - дата проведення наступного випробування; - належність цеху (дільниці тощо), що є порушенням п.7.14 НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Покарання: відсутні
21.05.2018 530680 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні