Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (6)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОДЕСЬКА КІНОСТУДІЯ"

#33932816

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.07.2022 3019888 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.07.2021 2444954 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
"ОДЕСЬКА КІНОСТУДІЯ"
65044, Одеська обл., м. Одеса, Французький б-р., буд. 33
Учасники:
Тегза Михайло Іванович — Головний інспектор відділу запобігання НС по Приморському р-ну ОМТГ Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Не розроблено організаційно-розпорядчі документи щодо забезпечення техногенної безпеки.
Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі, кількість засобів індивідуального захисту органів дихання визначається за кількістю обслуговувального персоналу.
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення будівель кіностудії не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Приміщення не в достатній кількості забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їхня кількість, а також місця розташування повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019 Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки (EN ISO 7010:2012; А1:2014; А2:2014; А3:2014; А4:2014; А5:2015; А6:2016; А7:2017, IDT; ISO 7010:2011; Аmd 1:2012; Аmd 2:2012; Аmd 3:2012; Аmd 4:2013; Аmd 5:2014; Аmd 6:2014; Аmd 7:2016, IDT).
В будівлях кіностудії які експлуатуються окрім адміністративного корпусу допускається використання електророзеток, вимикачів, перемикачі на горючі основи (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
В приміщеннях будівель цехів та павільйонів допускається захаращення шляхів евакуації меблями обладнанням, устаткуванням, що перешкоджає вільній евакуації людей.
Допускається складування горючих матеріалів в будівлях павільйонів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
В приміщеннях охорони допускається користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з’єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами.
Допускається зниження класу вогнестійкості конструкцій, зокрема несучі металеві конструкції прекриття (балки, арки елементи суміщених перекриттів) колони не приведені до мінімальних класів вогнестійкості відповідно до вимог табл. 1 ДБН В.1.1-7:2016.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, зокрема не встановлено протипожежні двері ІІ типу між приміщеннями електрощитових та коридором.
Допускається допуск до роботи працівників без проходження ними навчань, перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
На території об’єкта площею понад 200 м2 не встановлено пожежні щити із розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2, забезпечені таким комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт.
Допускається застосування саморобних подовжувачів, в приміщеннях охорони які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок;
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів згідно чинного законодавства.
В будівлях та спорудах кіностідії які експлуатуються допускається відкрите прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів відстань від них до горючих основ (конструкцій, деталей) менше 0,01 метра, а також допускається приховане прокладання проводів (кабелів) без ізолювання від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу, що підтверджується актом проведення прихованих робіт.
Умови освітлення евакуаційних виходів з будівель кіностудії окрім частково встановлених в адміністративному корпусі не відповідають вимогам будівельних норм, зокрема над евакуаційними виходами з будівель не встановлені світлові покажчики «Вихід», які повинні забезпечувати освітлення евакуаційних виходів не менше  60 хвилин у разі відключенні електромережі
Допускається експлуатація турнікету перед головним входом (виходом) який перешкоджає вільній евакуації людей.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Усі горючі декорації, сценічне оформлення, драпірування в залах для глядачів не оброблені вогнезахисними засобами, а також дерев’яні конструкції сценічної коробки не оброблені вогнезахисними засобами, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим.
Сходові клітини та коридори в будівлях кіностудії не забезпечині евакуаційним освітленням.
В приміщеннях будівель кіностудії допускається експлуатація електромережі та електроустановок з порушенням вимог ПУЕ, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на об’єкті не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий стендах з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не забезпечено використання пожежного резервуару в справному стані, а саме не утримується заповнений водою згідно проектних вимог.
Кожен пожежний кран-комплект не укомплектований кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів.
Не проводяться практичні тренування працівників щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей відповідно до вимог (не рідше одного разу на півроку)
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, в приміщеннях павільйонів.
Приміщення в будівлях кіностудії та орендарів не в достатній кількості забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно до вимог Наказу МВС від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
Приміщення будівель кіностудії не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014, зокрема системою оповіщення людей про пожежу.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення для покриття сцени та ар'єр- сцени, усі робочі галереї та перехідні містки, крім нижніх, кармани сцени, а також приміщення у будинках зі сценою, що має колосники, складські приміщення, комори та майстерні, приміщення для монтажу станкових та об'ємних декорацій, камери пиловидалення не обладнано автоматичною системою пожежогасіння відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Керівником об’єкта не розроблена інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
Місця проходу комунікацій (каналів) в будівлях павільйонів через протипожежні перешкоди не заповнені ізоляцією з негорючих матеріалів.
В приміщеннях будівель та споруд кіностудії які експлуатуються допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення будівель обєкту не забезпечені внутрішнім протипожежним водопроводом відповідно ДБН В.2.5-64:2012, а саме насосами підвищувачами напору води.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема в адміністративному корпусі засклення дверей на шляхах евакуації не передбачено суцільними, або з армованим склом (допускається встановлення скла, яке при механічному пошкодженні утворює скалки)
Дерев’яні конструкції горищних покриттів (кровки, лати) будівель окрім будівлі адміністративного корпусу не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Для приміщень виробничого та складського призначення розрахунками не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційної небезпеки об'єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки.
В орендаторів кіностудії відсутні декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Керівник та відповідальна особа не пройшли навчання з питань цивільного захисту.
Біля місця розташування пожежного гідранту не встановлено покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на нього: літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Експлуатація вогнегасників в приміщеннях орендаторів не здійснюється згідно з вимогами Правил експлуатації вогнегасників, та типових норм належності вогнегасників затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677, а саме: не проведено технічне обслуговування вогнегасників (діагностика 1 раз в рік)
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення складських будівель, будівель павільйонів, будівель цехів, не обладнано системою внутрішнього протипожежного водопроводу відповідно до вимог ДБН В 2.5-64:2012.
Працівників не забезпечено придатними до застосування засобами радіаційного та хімічного захисту з розрахунку 1 фільтруючий протигаз для захисту населення і 1 распіратор на обличчя та додатково 2 % загальної кількості працівників.
Покарання: відсутні
08.09.2020 1737954 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На виконання вимог постанови КМУ від 16 березня 2020 року № 215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211», протокольних рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 та 17 березня 2020 р., наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій № 217 від 17.03.2020 року «Про внесення змін до наказу ДСНС від 13.03.2020 року № 207» та з метою запобіганню поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
"ОДЕСЬКА КІНОСТУДІЯ"
65044, Одеська обл., м. Одеса, Французький б-р., буд. 33
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.07.2020 2137587 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Одеській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка дотримання вимог законодавства щодо надання достовірних відомостей по застрахованим особам поданих до державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування суб`єктом господарювання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ключник Тетяна Вікторівна — Головний бухгалтер
Біба Тетяна Леонідівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи
Осіпов Андрій Олексійович — Голова правління
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
09.12.2019 1457097 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Василенко І О — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Шевченко А І — головний інженер
Шевченко А.І. — головний інженер
Василенко І.О. — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Порушення:
не організоване місце тимчаосвого утримання відходів
допустив порушення руйнування частини металевої огорожі свердловини
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.02.2018 528576 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні