Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (4)
Зовнішня інформація (6) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНТЕРПАЙП УКРАЇНА"

#33668606

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.12.2021 3203674 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка за додержанням законодавства про зайнятість населення з питань субєктами господарювання, які застосовують працю іноземців
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Гуменюк Ольга Володимирівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю у Дніпровському регіоні управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2018 1149939 Державна служба України з питань праці Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Васильєв Євген Вадимович — менеджер з питань охорони праці
Тищенко Світлана Вікторівна — заступник директора з питань промислової безпеки і охорони праці
Порушення:
На момент перевірки не надано затверджений роботодавцем перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників, з урахуванням специфіки виробництва, що є порушенням п. 3.11 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не проводиться перевірка знань з питань охорони праці працівникам підприємства, що є порушенням п. 3.1, 3.9, 3.16 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не створена комісія з представників адміністрації та профспілкової організації підприємства, по забезпеченню приймання і перевірки ЗІЗ, що надходять на підприємство, на їх відповідність вимогам нормативних документів (ДСТУ,ГОСТ, ТУ), що є порушенням п.3.6. НПАОП 0.00-4.01-08 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту».
Не проводиться безпосередніми керівниками структурних підрозділів (управління продажу труб СШП, управління логістики, управління продажу труб НГС) первині, повторні інструктажі з охорони праці із записом до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці , що є порушенням п.п. 6.4, 6.5, 6.8., 6.10 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не переглянутий перелік інструкцій з охорони праці, у зв’язку з веденням в дію нового штатного розпису, що є порушенням р. 4 п.2 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Не вказаний перелік видів спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, які мають видаватися працівникам в інструкції з охорони праці №4 для керівника складу, що є порушенням р. 2 п. 4 підп. 1). НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Не організовано проведення медичних оглядів працівників відповідно до вимог Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій, затвердженого наказом Мінохоронздоров′я України від 21.05.2007 №246, що є порушенням п.3.14 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»
Не оновлений перелік посад, які звільняються від проходження повторного інструктажу, що є порушенням п. 6.11 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не ведуться журнали реєстрації та видачі примірників інструкцій з охорони праці, що є порушенням р.5 п.п. 1, 3 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Не утворена комісія на підприємстві щодо перевірки знань з питань охорони праці, що є порушенням п. 3.9 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не розробляються щорічно комплексні заходи щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, профзахворювань, не визначені обсяги та джерела фінансування, що є порушенням п.3.1 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»
Відсутня організація роботи служби охорони праці, а саме: не розроблені плани робот та графіки обстежень, затверджені роботодавцем, що є порушенням п. 5.1 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»
Потребує перегляду та внесення доповнень Система управління охороною праці підприємства, в частині внесення змін до структури системи, а саме: - Планування та фінансування заходів з охорони праці; - Обов’язки та відповідальність керівників служб та підрозділів,а також працівників щодо охорони праці; - Управління документацією – визначити осіб, відповідальних за вчасне отримання, поширення законодавчих нормативних актів охорони праці; - Навчання з питань охорони праці та система інструктажів; - Моніторинг виконання та оцінка результативності – поточні перевірки,огляди окремих підрозділів, що є порушенням п. 2.1. НПАОП 0.00-4.35-04 «Типового положення про службу охорони праці».
Не проводиться робітникам інструктаж з електробезпеки на 1 групу, особою зі складу електротехнічних працівників з 3 групою, що є порушенням підпункт 1), п. 2.1.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Не розроблено інструкція з охорони праці для працівників за професією кур’єр, відповідно до затвердженого на підприємстві штатного розпису, що є порушенням р. 4 п. 2 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Відсутній наказ роботодавця, в якому призначена особа, яка проводить вступний інструктаж, що є порушенням п.6.3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці по загальному курсу керівник підприємства, що є порушенням п. 5.3., п. 3.16 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не переглянуті інструкції з охорони праці в строки передбачені нормативно-правовими актами з охорони праці, а саме: ІОП №4 для керівника складу (2007), ІОП №5 для комірника (2007), ІОТ №7 при виконанні робіт на копіювально-множувальних апаратах, ІОП №6 для спеціалістів по ремонту з клієнтами, ІОП № 8 при роботі ПЄВМ, що є порушенням р.6 п.1 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Не вказаний перелік і характер основних небезпечних та шкідливих виробничих факторів в інструкції з охорони праці № 5 для комірників, що є порушенням р. 2 п. 4 підп. 1) НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Відсутній наказ щодо утворення служби охорони праці, у зв’язку з призначенням на посади нових спеціалістів ( попередній наказ від 23.03.2007р. № 0024.1), що є порушенням п. 1.1 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»
Не вказується посада особи, яка проводить інструктаж в графі 6 журналу реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці, що є порушенням п. 6.3 додаток 5 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Відсутні підписи в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці осіб, яких інструктують, а саме: Друзін ІА., Андреєвський В.В., Чайка М.А., Михайльчук А.В., Бундз Е.М, Савинська Т..В. , що є порушенням п. 6.1 додаток 5 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не відповідає типовій формі припис в положенні про службу охорони праці ТОВ «ІНТЕРПАЙП УКРАЇНА» від 24.03.201007 №24, що є порушенням п. 4. НПАОП 0.00-4.35-04 Типове положення про службу охорони праці.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі