Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2) Перевірки (6)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "ІНСТИТУТ ЕВОЛЮЦІЙНОЇ ЕКОЛОГІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ"

#33593908

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.12.2021 2451557 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
парк Феофанія03143, Київська область, м. Київ, вул. Академіка Лебедєва, 37
03143, Київська обл., м. Київ, вул. Академіка Лебедєва, 37
Учасники:
Юрчук Микола Іванович — заступник директора
Коломієць Руслан Васильович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
пожежний щит, не укомплектований: вогнегасники - 3 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
відсутній акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів.
в приміщенні громадського призначення, в якому можливе перебування 50 та більше осіб, опорядження (облицювання) стін виконано матеріалами з невизначеним показником.
допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
не всі існуючі переносні вогнегасники розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
пожежні кран-комплекти, які розміщені у вбудованих або навісних шафках, не мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
на дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку відсутні вказані після літерного індексу "ПК" порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
на території об’єкта площею понад 3 га на в’їздах (виїздах) не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, під’їздів пожежних автомобілів до них.
для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу 1 раз на рік не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
під сходовою клітиною влаштовано приміщення.
евакуаційні виходи не обладнано світловими покажчиками з написом "Вихід".
не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку.
не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії тощо.
пожежний плоскоскладальний рукав не складений в "гармошку" або подвійну скатку, не приєднаний до крана та ствола і не рідше одного разу на шість місяців не перекантований наново.
з метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам, організації їх гасіння на підприємстві не створено добровільну пожежну охорону (ДПО).
пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік не пройшли технічне обслуговування та перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
підтримання експлуатаційної придатність існуючої СПЗ не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56 «Системи протипожежного захисту».
пожежну сигналізацію не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання.
дерев'яні конструкції будівлі не оброблені вогнезахисною сумішшю.
приміщення та споруди не обладнано системами оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей типу СО 2.
в електрощитових двері не виконано протипожежними з межею вогнестійкості EI 30, з сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО.
для кожного приміщення об’єкта не розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56, а саме: твердопаливна котельня не обладнана автоматичною системою пожежогасіння.
не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.12.2021 3196355 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Столичного округу Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Радченко В.Г. — директор
Берадзе Ліана Леріївна — начальник відділу -старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду та рослинного світу Управління державного екологічного нагляду (ко
Радченко В Г — директор
Науменко Василь Олександрович — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду та рослинного світу Управління державного екологічного нагляду (контрол
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.09.2020 2162341 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Святова Наталія Володимирівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.10.2019 1491472 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
парк
03143, Київська обл., м. Київ, вул. Академіка Лебедєва, 37
Учасники:
Мазура Олександр Миколайович — заступник директора
Порушення:
пожежним кран-комплектам не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Перевірки необхідно виконувати не рідше одного разу на шість місяців.
Не всі переносні вогнегасники розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення. коридор другого, третього поверху)
Не встановлено покажчики (об’ємні зі світильником або плоскі застосуванням світловідбивних покриттів) місцезнаходження найближчих пожежних гідрантів.
З метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам, організації їх гасіння на підприємстві не створено добровільну пожежну охорону (ДПО).
Не надано документів, що підтверджують захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також у разі наявності її перевірка відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Дере'вяні конструкції, горища не оброблено вогнетривкою сумішю із складанням акту про виконані роботи.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
експлуатаційна придатність існуючої СПЗ не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівлі та територія не обладнані системою оповіщення про пожежу та гучномовним звязком.
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
в електрощитовій двері не виконано протипожежними з межею вогнестійкості EI 30, з сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО;(підвальне приміщення)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.02.2019 1616472 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Столичного округу Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2018 1192855 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні