Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (20)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (8)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРЛАТАГРО"

#33584483

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.04.2022 3020787 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.04.2022 2966266 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2021 2449468 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Зерносклад з прилеглою територією
37602, Полтавська обл., Миргородський р-н, Миргородська Міська Територіальна Громада, С. Любівщина
Офісні приміщення
37600, Полтавська обл., Миргород, Миргородська Міська Територіальна Громада, вул. м. Дивізій, 44
Підприємство «УКРЛАТАГРО»
37600, Полтавська обл., м. Миргород, Вул м. Дивізій, 44, вул. Раскової, 63, 37602, Миргородський р-н, С. Любівщина
Авто-тракторний парк
37600, Полтавська обл., Миргород, Миргородська Міська Територіальна Громада, вул. Раскової, 63
Учасники:
Панков Іван Костянтинович — Директор з виробництва ТОВ «УКРЛАТАГРО»
Тулинський Олександр Сергійович — Заступник начальника ВЗНС Миргородського РУ Головного управління ДСНС України у Полтавській області
Крижанівський Віталій Максимович — Генеральний директор ТОВ «УКРЛАТАГРО»
Порушення:
Лінії живлення до побутових кондиціонерів (які встановлені в офісних приміщеннях по вул. М.Дивізій, 44) не обладнані окремими автономними пристроями електричного захисту, незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить кондиціонери.
Не розроблений графік проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту, який погоджується з територіальним органом ДСНС та місцевими органами виконавчої влади
Керівник підприємства чи особа, на яку покладені обов’язки з питань цивільного захисту не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту на територіальних курсах (учбово – методичних центрах) цивільного захисту.
Не проведено заміри опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок будівлі зерноскладу в с. Любівщина та офісних приміщень по вул. М.Дивізій, 44.
Будівлю та приміщення зерноскладу в с. Любівщина не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Не заключено угоду на обов’язкове аварійно – рятувальне обслуговування державною аварійно – рятувальною службою.
Приміщення гаражу на 14 машин, матеріального складу та центрального складу з підвалом, які знаходяться на території комплексу по вул. Раскової, 63 не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Посадові особи, на яких згідно наказу покладені обов'язки по забезпеченню пожежної безпеки підприємства та працівники, які зайняті на роботах з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Обвалування складу ПММ не в повній мірі забезпечує попередження розтікання рідин у разі аварії. Обвалування резервуарів слід виконувати таким чином, щоб воно вміщувало об’єм, який дорівнює номінальному об’єму найбільшого резервуара, який знаходиться в цьому обвалуванні, і було на 0,2 м вище рівня розлитої рідини.
Адміністративні приміщення підприємства по вул. М.Дивізій, 44 не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2 та системою оповіщення про пожежу і управління евакуюванням людей типу СО 1.
Відсутній наказ (розпорядження) про призначення особи, на яку покладені обов’язки з питань цивільного захисту, у тому числі техногенної безпеки
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) по підприємству не встановлено протипожежний режим. Відсутня загальна інструкція про заходи пожежної безпеки для всіх вибухопожежонебезпечних та пожежонебезпечних приміщень (дільниць, цехів, складів, майстерень тощо).
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкту (для встановлення факту наявності або відсутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення НС)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.08.2020 2153072 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Полтавській області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Тулинський Олександр Сергійович — Головний інспектор ВЗНС Миргородського РУ Головного управління ДСНС України у Полтавській області
Крижанівський Віталій Максимович — Генеральний директор ТОВ «УКРЛАТАГРО»
Порушення:
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкту (для встановлення факту наявності або відсутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення НС).
Приміщення гаражів та складу, які знаходяться на території комплексу по вул. Раскової, 63 не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Посадові особи та працівники відокремлених підрозділів, на яких покладено обов’язки з питань пожежної безпеки не пройшли відповідне навчання у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Адміністративні приміщення підприємства по вул. М.Дивізій, 44 не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Будівлю та приміщення зерноскладу в с. Любівщина не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Керівник підприємства чи особа, на яку покладені обов’язки з питань цивільного захисту не пройшли навчання з цивільної оборони (ЦЗ) на територіальних курсах (учбово – методичних центрах) цивільного захисту (ЦО).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.07.2019 1463315 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Крижанівський В М — Генеральний директор
Крижанівський В.М. — Генеральний директор
Порушення:
Зони санітарної охорони джерел питного та господарсько-побутового водопостачання утримюються в неналежному стані.
Допускається змішування відходів.
Покарання: відсутні
22.07.2019 1489220 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Комплекс (база)
37600, Полтавська обл., м. Миргород, вул. Раскової, 63
Зерносклад та прилегла територія
37602, Миргородський р-н, С. Любівщина
Адміністративні приміщення
37600, Полтавська обл., м. Миргород, Вул Миргородських Дивізій, 44
Учасники:
Панков Іван Костянтинович — директор з виробництва тов «укрлатагро» панков іван костянтинович
Крижанівський Віталій Максимович — Генеральний директор ТОВ «УКРЛАТАГРО»
Порушення:
Технічне обслуговування наявних вогнегасників підприємства проведено частково.
Керівник підприємства чи особа, на яку покладені обов’язки з питань цивільного захисту не пройшли навчання з цивільної оборони (ЦЗ) на територіальних курсах (учбово – методичних центрах) цивільного захисту (ЦО).
Для будівель і приміщень виробничого та складського призначення по вул. Раскової, 63 та в с. Любівщина не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкту (для встановлення факту наявності або відсутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення НС).
Біля місць розташування пожежних водойм відсутні покажчики з нанесеними на них літерного індексу «ПВ», цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
На в’їздах (виїздах) комплексу по вул. Раскової, 63 не встановлено схему території, в якій повинно бути вказано розміщення будівель, водойм, та під’їздів пожежних автомобілів до них.
Приміщення гаражів та складу, які знаходяться на території комплексу по вул. Раскової, 63 не обладнано не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Посадові особи та працівники відокремлених підрозділів, на яких покладено обов’язки з питань пожежної безпеки не пройшли відповідне навчання у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Будівлю та приміщення зерноскладу в с. Любівщина не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Адміністративні приміщення підприємства по вул. М.Дивізій, 44 не обладнано системою пожежної сигналізації з системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.07.2019 1558566 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Панков Іван Костянтинович — Виконавчий директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.02.2018 1068523 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні