Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (11)
Будівництво (85) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВІНДОР"

#33448963

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.06.2020 1833301 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Ткачук О.І. — Інженер з ОП
Ткачук О І — Інженер з ОП
Ковальов К М — головний державний інспектор
Ковальов К.М. — головний державний інспектор
Головащенко С В — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв`язку
Костюк Р.В. — В.о. директора
Головащенко С.В. — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв`язку
Тронець О В — головний державний інспектор
Тронець О.В. — головний державний інспектор
Юревич С О — начальника відділу з питань гігієни праці
Юревич С.О. — начальника відділу з питань гігієни праці
Костюк Р В — В.о. директора
Порушення:
Роботодавець не призначив наказом відповідального працівника за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, який пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку, що є порушенням пп. 1) п. 1 розділу VII НПАОП 0.00- 1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
Перевірка технічного стану при випуску транспортних засобів на лінію та поверненні їх з лінії не проводиться згідно з вимогами Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками. , що є порушенням п. 4.2. розділу X НПАОП 0.00-1.62-12 «Правил охорони праці на автомобільному транспорті"
Рух транспорту на підприємстві не організований відповідно до вимог Правил дорожнього руху, за схемою руху транспортних засобів із вказівкою на ній поворотів, зупинок, виїздів, переходів. Схема руху транспортних засобів не вивішена в місцях стоянки транспорту, перед в’їздами на територію та в необхідних місцях, визначених роботодавцем, що є порушенням п. 44. глави 3 розділу II НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці при виконанні вантажно - розвантажувальних робіт».
На підприємстві не розроблені інструкції з охорони праці відповідно до вимог Положення про розробку інструкцій з охорони праці, затвердженого наказом Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 29.01.98 ЇМ 9, що є порушенням гл. І, п. 2. НПАОП 63.21-1.01-09 «Правила охорони праці під час будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг»
Керівник та спеціалісти не пройшли навчання і перевірку знань з Правил безпеки систем газопостачання, що є порушенням п. 5.5 НПАОП 0.00-4.-12-05 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці
На підприємстві не визначено наказом особу відповідальну за газове господарство, з числа навчених ІТП, що є порушенням п. 3.1. глави V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання»
Всі працівники підприємства не пройшли інструктаж і перевірку знань з питань охорони праці, що є порушенням п. 3.16. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Гумо тканинні рукави поста газополумяної обробки металу майстерні не пройшли гідравлічне випробовування передбачене правилами, що є порушенням п. 2.47. глави 11, розділу V НПАОПО.ОО - 1.71 - 13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»
Під час зварювання в ремонтній майстерні робоче місце електрозварника не огороджено від суміжних робочих місць і проходів переносними щитами (ширмами) з незаймистих матеріалів, а приміщення не забезпечено обладнанням загальною обмінною та місцевою витяжною вентиляцією, що є порушенням гл. II, п.5.7. НПАОП 63.21- 1.01-09 «Правила охорони праці під час будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг»
Електроінструмент не проходить періодично, не рідше 1 разу на 6 місяців, перевірку згідно з вимогами ДСТУ ІЕС 60745-1:2010, що є порушенням п. 1.20. розділу III НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Допущено зберігання балонів ЗВГ без нагвинчених заглушок та запобіжних ковпаків, що є порушенням п. 2.31. та 2.32. глави II, розділу V НПАОПО.ОО - 1.71 - 13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Посадові особи та інші працівники, безпосередньо зайняті на роботах, зазначених V Переліку цобіт з підвищеною небезпекою, та Переліку робіт, де є потреба у пцобесійному доборі, не проходять щороку спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, що є порушенням п. 4.1. НПАОП 0.00-4.12- 05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Суб’єкт господарювання виконує роботи підвищеної небезпеки (газополум’яні роботи, зварювальні роботи, роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра) та експлуатує (застосує) машини, механізми, устатковання підвищеної небезпеки (посудини, що працюють під тиском понад 0,05 МПа., технологічні транспортні засоби) без подання декларації відповідності матеріально-технічної 5 бази вимогам законодавства з питань охорони праці, що є порушенням п. 21, додаток 6 п. 25, п. 15, п. 3., додаток 7 п. 9., п. 12., Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26 жовтня 2011р. №1107
Керівник підприємства не призначив відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку; не забезпечив достатню кількість електротехнічних працівників; - не затвердив Положення про енергетичну службу підприємства, а також посадові інструкції і інструкції з охорони праці; - не забезпечив перевірку знань працівників у встановлені строки; - не забезпечив проведення протиаварійних, приймально-здавальних і профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕ); -не забезпечив проведення технічного огляду електроустановок., що є порушенням п. 1.3.1. НПАОП 40.1- 1.21 -98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Новоприйняті на підприємство працівники після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи не проходять, під керівництвом досвідчених, кваліфікованих працівників, стажування протягом не менше 2-15 змін або дублювання протягом не менше шести змін, що є порушенням п. 7.1. НПАОП 0.00- 4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Покарання: відсутні
10.06.2019 1398910 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Махамета А П — заступник директора
Токар О В — директор
Шевчук Н.М. — юрисконсульт
Махамета А.П. — заступник директора
Шевчук Н М — юрисконсульт
Токар О.В. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні