Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (9)
Будівництво (6) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМИСЛОВЕ БУДІВНИЦТВО"

#33092114

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.07.2022 3122211 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Складські приміщення ТОВ "Промислове будівництво"
23700, Вінницька обл., м. Гайсин, вул. Південна, 57
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2019 1399044 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Коломієць А.М. — директор
Коломієць А М — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2019 1400000 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Сікорський С.С. — інженер з технічного нагляду
Сікорський С С — інженер з технічного нагляду
Коломієць А.М. — Директор
Коломієць А М — Директор
Порушення:
Керівник будівництва до початку виконання будівельних робіт на будівельному майданчику не забезпечив складання плану з охорони праці будівельного майданчика з урахуванням вимог державних будівельних норм ДБН А.3.2-2-2009 „Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві”, що є порушенням п. 2. Розділу II НПАОП 45.2-7.03-17 «Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках».
Роботодавець не забезпечив відповідно до інструкції з експлуатації періодичне випробовування та перевірку придатності 313 (прострочені дати наступного випробування поясів запобіжних), а також своєчасну заміну їх компонентів, вузлів або інших частин, якщо їх захисні властивості погіршились або якщо вони певний час не використовувались, що є порушенням п.14. розділу III НПАОП 0.00-7.17-18 «Мінімальні вимоги безпеки і охорони здоров’я при використанні працівниками засобів індивідуального захисту на робочому місці».
Керівник будівництва не призначив одного або кількох 5 координаторів з питань охорони праці на стадії розроблення проектної документації на будівництво та координаторів з питань охорони праці на стадії будівництва, що є порушенням п. 1. Розділу II НПАОП 45.2-7.03-17 «Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках».
Працівникам не видається безплатно (за кошти роботодавця) спеціальний одяг, спеціальне взуття та інші засоби індивідуального захисту, що є порушенням п. 4.10. ДБН А.3.2-2-2009 «Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві».
Працівники, безпосередньо зайняті на роботах, зазначених V Переліку робіт з підвищеною небезпекою, та Переліку робіт, де є потреба у професійному доборі, не проходять щороку спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно- правових актів з охорони праці, що є порушенням п. 4.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Первинний, повторний, позаплановий і цільовий інструктажі не завершуються перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці, особою, яка проводила інструктаж, що є порушенням п. 6.9. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Проект організації будівництва не погоджено з органами Держпраці України, що є порушенням п. 6.6.27. ДБН А.3.2-2-2009 «Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві».
До виконання робіт із підвищеною небезпекою в умовах дії небезпечних і/або шкідливих виробничих факторів допускаються особи, які не пройшли попередні та періодичні медичні огляди відповідно до Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій (наказ МОЗ України від 21.05.07 № 246); не пройшли спеціальне навчання безпечним методам і прийомам праці, стажування на робочому місці, перевірку знань із безпеки, що є порушенням п. 4.22. ДБН А.3.2-2-2009 «Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві»
На підприємстві виконуються роботи на висоті понад 1,3 м, та верхолазні роботи без подання роботодавцем декларації до Управління Держпраці у Вінницькій області, що є порушенням додоток 6 п.6 та п. 14, Постанова КМ України від 26.10.2011р № 1107 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» внесеня змін згідно постанова КМ України від 07.02.2018р. № 48.
Покарання: відсутні