Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (20)
Будівництво (18) Перевірки (8)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПЛАНЕТА ПЛАСТИК"

#32375670

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.09.2021 2318127 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.09.2021 2351086 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «Планета пластик»
08200, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Покровська, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2020 1812813 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Милейко Роман Сергійович — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства застрахованих осіб, працевлаштування інвалідів, з питань дитячої праці та інших нормативно-правових актів управління з питань праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2020 1875614 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2020 1818710 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
75 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Косовський Віталій Леонідович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Колодезна Світлана Василівна — Інженер з охорони праці
Попіченко Олексій Едуардович — Начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Ряжських Олександр Іванович — Начальник служби охорони праці та пожежної безпеки
Конєв Андрій Вікторович — Провідний технолог
Сергєєв Олександр Олегович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Закомірний Олег Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Лупіха Сергій Володимирович — Головний інженер
Ковальов Олександр Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Гмиря Олексій Юрійович — Головний енергетик
Порушення:
Роботодавцем не проведено експертне обстеження (технічне діагностування) електрообладнання, яке досягло граничного строку експлуатації, а саме: електрообладнання комірок 10 кВ типу КСО-272, 1987р. кількістю 22 одиниці.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: не усі пускові пристрої і арматура пронумеровані.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: відсутній графік вологих прибирань приміщень ІТП, установлений керівником підприємства.
Газоаналізатор для здійснення аналізу повітряного середовища на наявність в каналізаційних колодязях небезпечних газів (чадного газу та вуглекислого газу) під час проведення газонебезпечних робіт (газосигналізатор загазованості типу «RIDGID mikro SD-100», який може застосовуватися для аналізу повітряного середовища під час проведення газонебезпечних робіт, придатний для визначення небезпечних концентрацій метану, етану, органічних розчинників, сірководню, аміаку).
Відсутня проектна документація на облаштування складу для зберігання дизельного палива.
Рукави перед початком виконання робіт не оглядаються для виявлення тріщин, надрізів, потертостей, а також відшарувань, пузирів, оголених ділянок обплетення, вм’ятин та інших дефектів на зовнішній поверхні рукавів, які впливають на їхні експлуатаційні властивості.
Працівники ТОВ "Планета Пластик", які виконують роботи на складі зберігання дизельного палива по зливу палива з автоцистерни та його відпуску, не пройшли навчання та перевірку знань з цих питань.
Під час перевірки не надана технічна документація на паливно-роздавальний пристрій складу для зберігання дизельного палива (в тому числі електрообладнання).
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: Копії актів опосвідчення стану безпеки електроустановок по закінченні звітного періоду, не направлені в територіальний орган Держпраці.
Роботодавець, не набув права на експлуатацію, а саме: посудин, що працюють під тиском понад 0,05 МПа (балони кисневі 6 штук, вуглекислотний), які експлуатуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107., зі змінами від 12.03.2020р.
Начальник відділу складського обліку Огородник В.М. не пройшов навчання та перевірку знань по НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання», які регламентують вимоги безпечної експлуатації балонів ЗВГ.
Рукави 1 раз на 3 місяці не проходять гідравлічне випробування на міцність тиском, що становить 1,25 робочого тиску. Рукав повинен витримувати цей тиск протягом не менше 10 хв.
Відсутній заземлюючий пристрій для заземлення автоцистерни під час зливу з неї дизельного палива в полімерну кубову ємність для зберігання палива.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: не розроблена та не погоджена в Держпраці інструкція з охорони праці з виконання робіт з обслуговування електрообладнання, яке розташоване у вибухонебезпечних зонах.
Допущене зберігання балонів ЗВГ без заглушок на бокових штуцерах вентилів балонів.
Злив дизельного палива з автоцистерни в полімерний куб складу зберігання палива здійснюється через верх цього куба, що не виключає злив палива вільно падаючим струменем.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: в ІТП не на всіх маховиках керування арматурою є стрілки, що вказують напрямок обертання і літери «В» - відкрито, «З» - закрито.
На підприємстві не дотримуються організаційних заходів для безпечного проведення робіт, а саме: відсутній затверджений керівником підприємства перелік робіт, що виконуються на тепломеханічному обладнані одноособово за розпорядженням.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: біля тепломеханічного обладнання відсутні технологічні схеми та не пронумеровано всю арматуру із нанесенням написів, також відсутні дані маркувальних написів і стрілок, що вказують напрямок потоку теплоносія.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
Працівники підприємства електрозварювальники Каціян А.В., Шиян А.О., які виконують зварювальні роботи, пройшли кваліфікаційну атестацію з професії з порушенням вимог діючих правил та нормативних актів.
Балони ЗВГ не мають білу розпізнавальну кільцеву смугу завширшки 100 мм.
Відсутні додаткові засоби, за допомогою яких здійснюється відведення заряду статичної електрики з середовища дизельного палива, яке знаходиться в середині полімерної тари (ємністю 1 м3).
Роботодавець не забезпечив утримання справному стані та безпечну експлуатацію ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2013р.в. Туречина, ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2014р.в. Туречина, ресивер DNIPRO, V=100л, 2019р Китайська Народна Республіка, шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду, експертного обстеження у випадках, передбачених законодавством, та ремонту власними силами або шляхом укладання договору з іншим суб’єктом господарювання на виконання зазначених робіт.
Не розроблений перелік газонебезпечних робіт, які проводяться на ТОВ "Планета Пластик" (з зазначенням робіт, які можуть проводитися з оформленням наряду-допуску; без оформлення наряду-допуску, але з обов'язковою реєстрацією таких робіт в спеціальному журналі перед початком роботи; робіт, що викликані необхідністю ліквідацією можливих аварійних ситуацій та аварій).
Не проводиться огляд газозварювальної та газорізальної апаратури та не перевіряється: справність установлених на редукторі манометрів; наявність пломб та інших позначок на запобіжних клапанах балонних редукторів; справність різі.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: не всі гарячі частини обладнання ІТП, торкання до яких може викликати опіки мають теплову ізоляцію.
Допущене зберігання балонів ЗВГ без накручених захисних ковпаків.
Роботодавець не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2013р.в. Туречина, ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2014р.в. Туречина, ресивер DNIPRO, V=100л, 2019р Китайська Народна Республіка, відсутні проект на встановлення у будівлі.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: електротехнічні працівники підприємства: Лисинчук Р.В., Копилаш П.В., Дунаєвський С.Л., Рябчук І.Г., які обслуговують та ремонтують електрообладнання, розташоване у вибухонебезпечних та пожежонебезпечних зонах не пройшли перевірку знань інструкцій заводів-виробників, інструкцій з охорони праці та не мають відповідного запису у посвідченні з електробезпеки.
В Постійному технологічного регламенту для нанесення флексографічного друку на полімерні матеріали не вказані індивідуальні та колективні засоби захисту, якими слід користуватися у конкретних умовах даного виробництва від шкідливих виробничих факторів.
В Повідомленні про проведення ідентифікація потенційно небезпечного об’єкту ТОВ "Планета Пластик", зазначені не всіх небезпечні речовин, які можуть зберігатися та застосовуватися на території потенційно небезпечного об’єкта ТОВ "Планета Пластик" (в повідомлені не зазначена кількість горючого газу, кисню тощо).
Відсутні дані щодо відповідності блискавкозахисту складу зберігання дизельного палива.
Відсутні дані (паспорт, сертифікат тощо), що полімерна кубова ємність об’ємом 1 м3, в яку здійснюється злив ЛЗР (дизельне паливо), і в якій він зберігається, виконана з полімерних матеріалів, що мають антистатичні властивості.
Особа, відповідальна за справний стан і безпечну експлуатацію устаткування теплових установок і мереж, Гмиря О.Ю. не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань НПАОП 0.00-1.69-13.
Відсутні дані щодо запобігання розтікання дизельного палива з полімерної тари (ємністю 1 м3) на складі його зберігання, у разі аварійного розливу в місці її зберігання.
В Постійному технологічного регламенту для нанесення флексографічного друку на полімерні матеріали відсутній перелік систем проти аварійного автоматичного захисту у вибухопожежонебезпечних виробництвах (перелік систем блокування та захисту).
На підприємстві не виконуються організація безпечної експлуатації та ремонту обладнання під тиском, а саме: не проведена перевірка справності манометрів, встановлених в ІТП підприємства, із записом у змінному журналі.
Працівники ТОВ "Планета Пластик", які виконують роботи на складі зберігання дизельного палива по зливу палива з автоцистерни та його відпуску, не пройшли інструктажів на робочих місцях з цих питань.
В Постійному технологічного регламенту для нанесення флексографічного друку на полімерні матеріали не наведена характеристика небезпечності, що існує в виробництві особливі вимоги безпечності виробництва (вибухопожежонебезпека, прояви статичної електрики тощо) і окремих його стадій, дотримання яких обов'язково для уникнення можливості виникнення травм та аварій, а також для забезпечення санітарко-гігієнічних умов праці працюючих.
Роботодавець, не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: «Монтаж, демонтаж, налагодження, ремонт, технічне обслуговування, реконструкція машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки» (таль ручна S.W.L. в/п 5,0 т, 2006р.в, США 2 штук, таль ручна ланцюгова ТРШБп-1,0-У1, в/п 1,0т, 2009р.в, Російська Федерація 2 штук, таль електрична Т10222, в/п 0,5т, 1997р.в., Болгарія, таль електрична ланцюгова 150/F, в/п 0,75т, 1982р.в, таль електрична ланцюгова В 103 М, в/п 1,0т, 2019р.в, таль ручна в/п 1,0т, 2008р.в) які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107., зі змінами від 12.03.2020р.
Не заземлено неелектропровідний зливний рукав паливно-роздавального пристрою.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві відсутні затвердженні на 2020 рік списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів, а також переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
В Постійному технологічного регламенту для нанесення флексографічного друку на полімерні матеріали не зазначено характеристику температурно-вологового режиму та нормативи мінімальних рівнів освітлення у виробничих приміщеннях.
Не проведена перевірка і огляд стану пристроїв захисту від блискавки складу балонів ЗВГ.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: в ІТП не нанесено написи відповідно до технологічної схеми.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: на робочих місцях в ІТП відсутні виробничі, посадові інструкції та інструкції з ОП.
Допущене зберігання балонів ЗВГ у горизонтальному положенні.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: Не затверджено перелік приміщень і комірок, які забороняється відкривати під час огляду в електроустановках понад 1000 В.
На виробництві не розроблені інструкції з безпечної експлуатації обладнання складу дизелю та виконанню робіт по зливу-наливу ЛЗР.
На підприємстві відсутній журнал реєстрації нарядів-допусків, пов’язаних з виконанням газонебезпечних робіт всередині колодязів.
На підприємстві не забезпечено обладнання місць зберігання засобів захисту від ураження електричним струмом (діелектричні рукавички та боти, покажчики напруги тощо), гаками, кронштейнами, а також шафами, стелажами.
В інструкції з охорони праці при проведенні газонебезпечних робіт в каналізаційних колодязях, не в повному обсязі викладені характеристики основних небезпечних та шкідливих виробничих факторів для даного виду робіт, особливості їх впливу на працівника (зокрема, не зазначено вплив на організм основних небезпечних хімічних речовин, які можуть знаходитися в середині каналізаційних колодязів (сірководень, аміак, чадний газ, вуглекислий газ тощо; симптоми отруєння при отруєнні чи ураженні цими речовинами).
Працівники підприємства електрозварювальники Каціян А.В., Шиян А.О., не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Роботодавцем не надано зареєстрованої в Держпраці декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки – обладнання та захисні системи, призначені для експлуатації (застосування) у потенційно вибухонебезпечному середовищі, а саме: склад фарб.
Працівники підприємства Гаранін І.Ю., Матвієнко Ю.І., Навородський А.А., які обслуговують тепловикористовувальні установки та теплові мережі не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань НПАОП 0.00-1.69-13.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником перелік робіт з підвищеною небезпекою.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: на корпусі стаціонарного зварювального трансформатора відсутній інвентарний номер та належність цеху.
Роботодавець, не набув права на експлуатацію, а саме: (навантажувач ідент.№ FN624687, штабелеукладач ідент.№ 91146793 ) , які експлуатуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107., зі змінами від 12.03.2020р.
Роботодавець не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2013р.в. Туречина, ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2014р.в. Туречина, ресивер DNIPRO, V=100л, 2019р Китайська Народна Республіка, відсутні журнали нагляду (паспорт) та настанова (інструкція) з монтажу і експлуатації, складені державною мовою.
Підключення до клем акумуляторної батареї, для живлення насосної системи паливно-роздавального пристрою складу для зберігання дизельного палива, здійснюється у вибухонебезпечній зоні.
Підприємством ТОВ "Планета Пластик" не отримано дозвіл на виконання газонебезпечних робіт від органів Держпраці.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: особою, відповідальною за електрогосподарство не затверджено графік, за яким повинні працювати оперативні працівники.
Не правомочна постійно діюча комісія підприємства з перевірки знань з питань охорони праці, яка здійснює перевірку знань працівників ТОВ "Планета Пластик" з питань безпечного проведення газонебезпечних робіт (тільки двоє членів комісії пройшли навчання нормативно-правових актів, які регламентують безпечне виконання газонебезпечних робіт: Типова інструкція з організації безпечного проведення газонебезпечних робіт).
Працівники підприємства електрозварювальники Каціян А.В., Шиян А.О., яким надано право самостійного підключення зварювального обладнання до електромереж, не мають ІІІ групи з електробезпеки.
Роботодавцем не проведено позачерговий технічний огляд із розробкою регламентів технічних оглядів на продовжуваний строк безпечної експлуатації електрообладнання, яке введено в експлуатацію після ремонтів та яке досягло граничного строку експлуатації (РП-7, ТП №1, ТП № 2, ТП № 275, ТП № 3, ТП № 9).
Працівники підприємства, які виконують газонебезпечні роботи, не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці у встановленому порядку (перевірку знань згаданих працівників здійснено неправомочною комісією).
В Постійному технологічного регламенту для нанесення флексографічного друку на полімерні матеріали не зазначено систему контролю гранично допустимих концентрацій шкідливих, і вибухонебезпечних речовин у повітрі виробничих приміщень.
Роботодавець не забезпечує належне утримання та моніторинг за технічним станом ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2013р.в. Туречина, ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2014р.в. Туречина, ресивер DNIPRO, V=100л, 2019р Китайська Народна Республіка, відсутні дублікати журналу нагляду (паспорта) від виробника та не складано новий журналу нагляду.
В додатку 1 Постійного технологічного регламенту для нанесення флексографічного друку на полімерні матеріали не вірно зазначена класифікація вибухонебезпечних зон (класифікація вибухонебезпечних зон здійснено у відповідності до нормативно-правових актів, які є не чинними на території України).
На підприємстві не проведено опосвідчення стану безпеки тих електроустановок підприємства, що вичерпали свій ресурс (РП-7, ТП №1, ТП № 2, ТП № 275, ТП № 3, ТП № 9), який провадиться експертно-технічними центрами Держнаглядохоронпраці або іншими спеціалізованими організаціями, які мають дозвіл Держпраці на виконання таких робіт.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: енергетичною службою для електрообладнання, яке розташоване у вибухонебезпечних зонах, склад готової продукції, склад красок, приміщення виробництва плівки і труб, не розроблено план ліквідації аварій, у якому, з врахуванням специфічних умов, передбачаються оперативні дії працівників щодо ліквідації аварійних ситуацій, а в разі їх виникнення – з локалізації, максимального зниження тяжкості наслідків.
Роботодавець, не забезпечив утримання справному стані та безпечну експлуатацію ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2013р.в. Туречина, ресивер DALGAKIRAN V=500л, 2014р.в. Туречина, ресивер DNIPRO, V=100л, 2019р Китайська Народна Республіка, не проведено періодично (не рідше одного разу на рік) обстеження обладнання під тиском, а саме гідростатичне випробування робочим тиском, внутрішній та зовнішній огляди.
На ТОВ "Планета Пластик" не видаються наряди-допуски для проведення газонебезпечних робіт в середині каналізаційних колодязів.
В п. 9.4 Постійного технологічного регламенту для нанесення флексографічного друку на полімерні матеріали не вірно визначена вибухонебехпечна зона.
Покарання: відсутні
27.05.2019 1649028 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, в частині усунення порушень, зазначених у акті позапланової перевірки від 10.04.2019 р. № 94
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бондарьов Володимир Миколайович — інженер з пожежної безпеки тов "планета пластик"
Лупиха Сергій Володимирович — Головний інженер ТОВ "ПЛАНЕТА ПЛАСТИК"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2019 1636570 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства, виданих за результатами проведення попереднього заходу органом державного нагляду (контролю)
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лупиха Сергій Володимирович — Головний інженер ТОВ "ПЛАНЕТА ПЛАСТИК"
Порушення:
Виробничу будівлю (Г5, Г8, Г9, Г11, Г16) не обладнано системою автоматичної пожежної сигналізації відповідно до вимог.
Виробничу будівлю (Г5, Г8, Г9, Г11, Г16) не обладнано системою оповіщення про пожежу відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014
Покарання: відсутні
15.11.2018 1366104 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства, виданих за результатами проведення попереднього заходу органом державного нагляду (контролю)
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Шалупін Андрій Васильович — Інженер з пожежної безпеки ТОВ «Планета Пластик»
Порушення:
Стоянку автомобілів виконано на відстані менше 9 метрів від стін адміністративно-побутової будівлі.
Виробничі будівлі (Будівлі: Г5, Г8, Г9, Г11, Г16) не обладнано системою автоматичної пожежної сигналізації відповідно до вимог.
Не проведено комісійну перевірку стану вогнезахисного покриву (просочення), зі складанням акта перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення).
Не влаштовано другий евакуаційний вихід з приміщень другого поверху адміністративної будівлі відповідно до вимог.
Не забезпечено захистом від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів виробничо-складські будівлі (Будівлі: В1, Г - Г2, Г5, Г9, Г11, Г16, Н, Н1, Н2, И, И1, И2, Й).
Не забезпечено працівників об’єкта, засобами колективного та індивідуального захисту.
Сходові площадки, косоури, марші сходових клітин адміністративного корпуси будівлі (Будівля Н) не виконано з межею вогнестійкості не менше R60 та межею поширення вогню М0.
Складські, адміністративно – побутові приміщення не відділені від виробничих приміщень (Будівель: В1, Г - Г2, Г5, Г8, Г9, Г11, Г16, Н, Н1, Н2) протипожежними воротами, вікнами, дверима з відповідною межею вогнестійкості.
Виробничо-складські приміщення (Будівлі: Г5, Г8, Г9, Г11, Г16) не обладнано системою оповіщення про пожежу відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014
Приміщення виробничо-складського комплексу (Будівлі: Г-Г2, Г5, Г8, Г9, Г11, Г16, Н, Н1, Н2, Н8, И, И1, И2, Й) не обладнано системою внутрішнього протипожежного водопостачання з встановленням пожежних кран-комплектів.
Люк, виходу на горищне приміщення, з об’єму сходової клітини в адміністративно-побутовому корпусі не виконано протипожежними ІІ-го типу.
Покарання: відсутні