Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (7)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АЙ ЕНД Ю ГРУП АГРО"

#32119941

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.10.2022 3058353 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.05.2021 2371177 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПП “АГРОФІРМА ПАНЧЕВЕ”
С. Панчеве, Новомиргородського району
Учасники:
Івашко Сергій Іванович — Провідний інспектор ВЗНС Новоукраїнського РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
Порушення:
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в будівлі центральної майстерні не встановлено на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
не проведено технічне обслуговування вогнегасників (ВП-5 10 шт. ВВ-5 10 шт) відповідно до Наказу МВС України від 15.01.2018 року №25, який зареєстровано Міністерством юстиції України 23.02.2018 року №225/31677 «Правила експлуатації та типові норми належності вогнегасників».
не проведено ремонт захисту будівель тракторної бригади від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
адмінбудівлю, будівлі тракторної бригади не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 " Системи протипожежного захисту". (підтверджується до виконання з 2019 року)
не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (підтверджується до виконання з 2019 року)
дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель та споруд не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності. (підтверджується до виконання з 2019 року)
не обладнано інформаційно-довідковим куточком цивільного захисту адмінбудівлю господарства. (підтверджується до виконання з 2019 року)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.10.2020 1816672 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
92 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
26034, Кіровоградська обл., Новомиргородський р-н, С. Панчеве, вул. Широка, буд. 34
Учасники:
Тиран В Ю — директор
Касьян Юрій Дмитрович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Кіровоградській області
Сасов Геннадій Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Тиран В.Ю. — директор
Бабенко Сергій Григорович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв'язку
Приймак Іван Володимирович — Заступник начальника відділу нагляду в АПК та СКС
Федоров Ігор Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області;
Чирва Ірина Василівна — начальник відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення:
Існують пошкодження рукавів газозварювальної установки.
Відсутній перелік інвентарних засобів захисту, закріплених за даною електроустановкою
В приміщенні ЗАВ-50 на рухомих частинах виробничого обладнання відсутнє огородження пасових передач
Ворота зерноскладів №7, №10 та №11 не обладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття або відкриття
Біля крана опорного електричного однобалочного 3.2Т11.0 заводський №4936, відсутні графічні зображення (схеми) стропування типових вантажів і перелік вантажів, які завантажуються або розвантажуються із зазначенням їх масси.
Не працює кінцевий вимикач підйому гакової підвіски крана опорного електричного однобалочного 3.2Т11.0 заводський № 4936.
Відсутній перелік засобів захисту згідно норм комплектування в РУ
Оператор складу ПММ (Босько М.В.) допущена до самостійної роботи після стажування без відповідного наказу керівника та запису в журналі реєстрації інструктажів на складі ПММ
На кінцях кранової колії поперечного руху візка таля, для пом’якшення можливого удару в металеві упори крана опорного електричного однобалочного 3.2Т11.0 заводський №4936 відсутні пружні буфери.
На сільськогосподарських тракторах МТЗ-82 д/н 12463КЕ, МТЗ-82 д/н 13908КЕ, МТЗ-82.1.57 д/н 13907КЕ, МТЗ-82.1.57 д/н 13906КЕ, МТЗ-82 д/н 12475КЕ, МТЗ-82 д/н 12470КЕ, відсутні системи блокування запуску двигуна за ввімкнутої передачі
У майстерні відсутня стаціонарна ремонтна площадка для проведення ремонтних, налагоджувальних, монтажних робіт крана опорного електричного однобалочного 3.2Т11.0 заводський № 4936.
Не обладнане місце зберігання засобів захисту
Відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (газонебезпечні роботи та роботи у вибухопожежонебезпечних зонах)
Призначена особа, що буде заміщати відповідального за справний стан та безпечну експлуатацію електрогосподарства, на період його відсутності або хвороби не пройшла навчання та атестацію з питань електробезпеки і не має відповідної групи
Відсутні на кінцях КЛ-0.4 кВ кабельні бірки, з вказанням довжини, марки, перерізу та т. і.
На тракторі МТЗ-82 д/н 12470КЕ, МТЗ-82.1.57 д/н 13906КЕ відсутні передні крила
В приміщені зерноскладу №7, №10 та №11 на стінах не нанесено лінію граничнодопустимого завантаження зерна з попереджувальними написами
Кисневі балони зберігаються в кліті в незафіксованому положенні.
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази на роботи підвищеної небезпеки, а саме: експлуатацію устатковання напругою понад 1000 В (електричне устатковання електричних станцій і мереж, технологічне електрообладнання) та роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В і в зонах дії струму високої частоти.
Не проводиться вступний інструктаж з працівниками інших організацій, які прибули на підприємство і беруть безпосередню участь у виробничому процесі або виконують інші роботи для підприємства (водії бензовозів, що виконують послуги)
Норійна яма башмака завантажувальної норії не закрита захисним перекриттям
Відсутній журнал обліку протиаварійних та протипожежних тренувань з електротехнічними працівниками
Головний інженер відповідальний за утримання вантажопідіймального обладнання у справному стані Рябоконь Юрій Васильович не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці а саме: «правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Не забезпечується ведення оперативної документації відповідно до нормативних вимог
Не розроблені інструкції з охорони праці для відповідальних працівників, з ремонтного персоналу, та стропальників.
Не складено та не погоджено в органах Держпраці список осіб, що мають право оперативних переговорів
Відсутні запобіжні замки гаків, вантажозахоплювальних пристроїв (строп).
На розкидачу міндобрив AMAZONEN(2-одиниці), пакувальнику зерна RICHIGER R-950 (інв.. МТ 604, бочці РЖТ-10, потрібнювачі решток ТСН-2.8 відсутнє огородження приводу карданного валу
Відсутній графік протиаварійних і протипожежних тренувань на 2019 рік
В Журналі реєстрації інструкцій з охорони праці не вказується плановий термін перегляду інструкцій з охорони праці (6 колонка)
Обладнанню РУ– 10 та 0.4 кВ не проведено періодичного очищення від пилу та бруду
На ЗАВ-50 норійна яма башмака норії не закрита захисним перекриттям
Відсутній журнал технічних обслуговувань та ремонтів, крана опорного електричного однобалочного 3.2Т11.0 заводський №4936.
Не проведено випробування засобів захисту та інструменту з ізольованими ручками
Не забезпечено тривалої і надійної експлуатації трансформаторів (реакторів), а саме дотримання характеристик ізоляції та трансформаторного масла в межах установлених норм; утримання у справному стані пристроїв охолодження, регулювання напруги, захисту масла тощо (є сліди підтікання трансформаторної оливи)
На підприємстві не сформовано повний комплект інструкцій з охорони праці для працівників усіх професій та для всіх видів робіт, що виконуються та діють на підприємстві
Відсутні акти повірки на надлишковий тиск та вакуум дихальних клапанів на резервуарах зберігання палива дизельного та бензину типу РГС-25 (шт.-1), РГС-10 (шт.-3), РГС-5 (шт.-1)
Завідуючий машинним двором Правиленко Г.М. не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці (НПАОП 0.00-1.62-12 Правила охорони праці на автомобільному транспорті, НПАОП 01.0-1.02-18 правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві, НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»)
Гол. інженер Рябоконь Ю.В. не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань з питань охорони праці (НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»)
Не розроблені програми стажування (дублювання) для тракториста-машиніста с/г виробництва, які розробляються на підприємстві відповідно до функціональних обов’язків працівника, і затверджуються керівником підприємства(структурного підрозділу)
Відсутній оперативний журнал
Суб’єкт господарювання, не забезпечив відповідальних працівників за справний стан та безпечну експлуатацію, нормативно-правовими актами з охорони праці а саме: «правилами охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
На складі ПММ відсутній заземлювач приєднання автоцистерни під час виконання зливо-наливних операцій для палива дизельного та бензину, який повинно бути винесено поза межі вибухонебезпечної зони
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці для працівників, у колонці 12, відсутні дата та підпис особи, яка проводила інструктаж, про допуску до самостійної роботи
Відсутні паспорти на резервуари робочої групи типу РГС-25 (шт.-1), РГС-10 (шт.-3), РГС-5 (шт.-1) з заповненими сторінками
На свердлильному верстаті (2-шт) відсутнє пристосування для укріплення
На вантажозахоплювальних пристроях (канатних стропах) відсутні маркувальні бирки, на яких зазначені виробник, вантажопідіймальність, дата випробування тощо.
Кисневі балони зберігаються в кліті, без нагвинчених на їхні горловини запобіжних ковпаків.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці для працівників відділку, не вказуються номери інструкцій, згідно яких проводяться інструктажі
У складі для зберігання балонів не вивішені інструкції, правила і плакати стосовно поводження з балонами.
Відсутнє захисне огородження пасової передачі приводу молотків БЦС
Відсутня повірка манометрів редуктора кисневих балонів.
В структурному підрозділі відсутній перелік інструкцій, затверджений роботодавцем
Відсутнє огородження пасових передач привода головки норії БЦС
В посвідченні з перевірки знань з питань охорони праці у електротехнічних працівників відсутні записи про проходження навчання та атестації зі спеціальних видів робіт
На підприємстві не розроблено плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
В посвідченні з перевірки знань з питань охорони праці у електротехнічних працівників відсутні записи про проходження медичного огляду
Слюсарні лещата (2 одинці) на губках мають спрацьовану насічку
Не проведено навчання та атестацію з питань електробезпеки на 4 гр. інженеру з охорони праці
Рукави газозварювальної установки 1 раз на 3 місяці не проходять гідравлічне випробування на міцність тиском, що становить 1.25 робочого тиску.
Відсутні переліки робіт, які виконуються за нарядом, розпорядженням та в порядку поточної експлуатації
Головний інженер Рябоконь Юрій Васильович не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці а саме: «правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
Відсутній журнал обліку відмов та аварій в роботі електрообладнання і мереж
На заточувальному верстаті відсутній лівий та правий підручник для утримання виробів, що подаються до заточувального (шліфувального) круга
Двері кліті для зберігання кисневих балонів, не обладнані пристроями (фіксаторами), що виключають їх самовільне закриття або відкриття.
На свердлильному верстаті (2-шт) не поновлено пристрій, який повертає шпиндель у початкове положення
Вікна ЗАВА-50 експлуатуються без шибок
Поверхні тертя шарнірних з'єднань рубильника та приводу не змазані мастилами (контактне мастило) РБ 1, 2, 3, 4 в РУ-0.4 кВ
Тракторний причіп 2 ПТС-4 (4-одиниці) експлуатується без державного номерного знака, відсутня його державна реєстрація
По території машинного двору використовуються випадкові предмети в якості опор під час зберігання і обслуговування автотранспорту та обладнання
Головний енергетик не пройшов чергового навчання та атестації з питань електробезпеки та не отримав 5 групу з електробезпеки
Не ведеться журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями
Підприємством не проведено декларування робіт з підвищеної небезпеки, а саме роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра
Не проведено стажування оператору складу ПММ (Босько М.В)
Приймальний бункер завантажувальній норії не обладнано суцільним перекриттям з облаштуванням в них лазових люків із запобіжними ґратами, що закриваються на замок
Біля крана опорного електричного однобалочного 3.2Т11.0 заводський №4936, на видному місці відсутня таблиця із позначенням відповідального, вантажопідіймальності, облікового номера, дати наступних технічних оглядів.
Площадка драбини ЗАВА не відповідає вимогам, відсутня обшивка по низу заввишки 0,15 м
Відкрито прокладені заземлювальні провідники не мають фарбування, яке їх відрізняє від іншого обладнання, відповідно до вимог НД
Не призначена наказом по підприємству відповідальна особа за безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт
Не встановлені захисні огородження пасових передач на ЗМ-60 та ЗМ-100
Відсутня затверджена керівником технологічна схема резервуарного парку з нумерацією усього обладнання та запірної арматури на складі ПММ
Не обладнано перилами площадка управління заслонками бункерів
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів
В зв’язку з набуттям чинності нових НПАОП не переглянуті інструкції №8, №7/7, №3, №1-09, №12, №19, що діють на підприємстві
Ворота РММ не обладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття або відкриття
Рукавам газозварювальної установки перед початком виконання робіт, не проводиться огляд відповідальною особою, для виявлення пошкоджень тріщин, надрізів, вм’ятин та інших дефектів які впливають на їхні експлуатаційні властивості.
На приймальному бункері ЗАВ-50 лазовий люк не зачиняються на замок
При зберіганні транспортних засобів на площадках з ухилом більше 1% під колеса не встановлено упорні колодки
Відсутня схема переробки та обробки зерна (технологічна схема)
Суб’єктом господарювання не організовано проведення ідентифікації потенційно небезпечного об’єкта
Суб’єктом господарювання не подано на розгляд до Управління Держпраці у Кіровоградській області ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки по формі ОПН-1
Відсутня суцільна зашивка висотою не менше 0,15 м з країв настилів площадок, розташованих на висоті, для безпечного виконання робіт на висоті на резервуарах робочої групи типу РГС-25 (шт.-1), РГС-10 (шт.-3), РГС-5 (шт.-1) складу ПММ
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
05.10.2020 1872999 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.07.2020 2152884 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Івашко Сергій Іванович — Провідний інспектор Новомиргородського РВ У ДСНС України у Кіровоградській області
Порушення:
адмінбудівлю, зерносклади, будівлі тракторної бригади №1 не обладнано системою протипожежного захисту
дерев'яні конструкції елементів покрівлі будівель не піддано вогнезахисному оброблянню. (крім будівлі механізаторів)
не обладнано інформаційно-довідковим куточком цивільного захисту
не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарюваннявимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
15.04.2019 1483244 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ПП “АГРОФІРМА ПАНЧЕВЕ”
С. Панчеве, Новомиргородського району
Учасники:
Директор — Тиран Віталій Юрійович
Порушення:
не доукомплектовано на території тракторної бригади №1 і №2 пожежні щити (стенд), та розмістити на пожежному щиті: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
не обладнано інформаційно-довідковими куточками цивільного захисту будівлі
не забезпечено захист будівель тракторної бригади №2 від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення;
для відкривання і закривання пробок металевої тари та проведення інших робіт у вибухонебезпечних зонах не забезпечено АЗС набором інструменту з металу, що не утворює іскор.
для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби). Розміщення та експлуатація вогнегасників повинні здійснюватись згідно з вимогами Типових норм належності вогнегасників, Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року № 152, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за № 555/9154.
не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
керівнику підприємства не визначив обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначив відповідальних за пожежну безпеку на тракторній бригаді №1 і №2, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту
не обладнано АЗС гучномовним зв'язком.
адмінбудівлю, зерносклади, будівлі тракторної бригади №1 і №2 не обладнати системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 " Системи протипожежного захисту".
дерев'яні конструкції елементів покрівлі будівель не піддано вогнезахисному оброблянню.
на АЗС не вивішені на видимих місцях плакати, які містять обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Покарання: відсутні
14.05.2018 524563 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні