Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (8)

ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОТРЕЙДІНГ - ОДЕСА"

#31976605

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.12.2021 2258287 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.12.2021 2276073 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
55 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Надкреничний Кирило Данилович — головний державний інспектор
Дімова Олена Георгіївна — Головний державний інспектор відділу нагляду на транспорті та зв'язку управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки
Сурсяков Олександр Анатолійович — Директор ДП "АВТОТРЕЙДІНГ-ОДЕСА"
Мінін Олексій Васильович — головний державний інспектор відділу нагляду на транспорті та зв`язку
Єргіев Іван Миколайович — Головний державний інспектор
Аношкін Євген Вікторович — головний державний інспектор
Левицький Максим Вікторович — Головний державний інспектор
Порушення:
Не проведено спеціальне навчання з охорони праці и перевірка знань комісією підприємства у операторів котельні
Розподільні пристрої РМЩ (в приміщенні автомийки) не мають чіткі написи, що вказують на призначення окремих ланцюгів і панелей
Відповідно до ПКМУ №77 від 03.02.2021 роботодавець не подав на реєстрацію декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, а саме: на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки: - гр.«Б», п. 2. Ковальсько-пресове устатковання. - гр.«Б», п. 3. Підйомники для підіймання транспортних засобів. на види робіт підвищеної небезпеки: - гр. «Б». п. 17. Нанесення лакофарбових покрить, ґрунтовок та шпакльовок на основі нітрофарб, полімерних композицій (поліхлорвінілових, епоксидних тощо). - гр. «Б». п. 20. Обслуговування верстатів з обробки металів.
Порожні металеві бочки, забруднені нафтопродуктами, зберігаються разом з повними.
Не визначено порядок розміщення транспортних засобів, на території підприємства допущено спільне зберігання справних і несправних транспортних засобів.
Не створена служба охорони праці ДП «АВТОТРЕЙДІНГ-ОДЕСА». Відповідно до розробленого і затвердженого «Положення про службу охорони праці ДП «АВТОТРЕЙДІНГ-ОДЕСА», при чисельності працюючих 123 особи «функції служби охорони праці виконує – відповідальна особа за охорону праці»?, (Назви посад (професій) установлюються відповідно до Національного класифікатора України).
У керівників структурних підрозділів підприємства відсутні затверджені роботодавцем переліки інструкцій з охорони праці.
Профілактичні випробування та вимірювання електрообладнання та електромереж (силовий трансформатор, РЛНД, КЛ-6 кВ, ізолятори) не проведено.
В інструкції № 26ОП не вказані електрозахисні засоби.
На підприємстві, в частині організації навчального процесу з охорони праці, порядок ведення форм навчальної документації не відповідає вимогам чинного законодавства, а саме: відсутні журнали формування навчальних груп, навчально-тематичні плани, тощо. Працівник служби охорони праці Барабаш В.П. не склав за участю керівників підрозділів підприємства переліки професій, посад і видів робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони праці, що діють в межах підприємства, не надав методичну допомогу безпосереднім керівникам робіт щодо розроблення інструкції з охорони праці.
Роботодавець не отримав дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, а саме: - котли з високотемпературним теплоносієм теплопродуктивністю понад 0,1 МВт. - електричного устаткування електричних станцій та мереж, технологічного електрообладнання напругою понад 1000 В (КЛ-6 кВ від комірки № 6. ЦРП «Селекційний» до КТПН-5199).
Не розроблені «Комплексні заходи щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійного захворювання, аваріям і пожежам» не визначенні обсяги та джерела фінансування цих заходів.
Згідно штатного розпису - начальник відділу охорони праці, він же згідно «Положення про службу охорони праці ДП «АВТОТРЕЙДІНГ-ОДЕСА» - відповідальна особа за охорону праці Барабаш В.П. залучений роботодавцем до виконання функцій і завдань, не передбачених Законом України "Про охорону праці"
Не складені плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, які мають бути оприлюднені роботодавцем.
Інженеру з охорони праці, який зобов’язаний контролювати безпечну експлуатацію електроустановок не присвоєно ІV групи з електробезпеки.
Відповідно до «Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій», затв. наказом МОЗ України від 21.05.2007р. № 246. роботодавець не забезпечив проведення попередніх (під час прийняття на роботу) та періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів для працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі.
На домкрати, гідравлічні стойки та підкатний гідравлічний кран, не представлені паспорти; документацію з експлуатації та акти випробування, Також на корпусі цих виробів відсутня інформація про дату проведення наступного випробування.
Не складений колективний договір між роботодавцем і найманими працівниками.
В положенні «Про функціонування системи управління охороною праці посадовим особам які забезпечують вирішення конкретних питань охорони праці, не визначені інструкції про їх обов'язки, права та відповідальність за виконання покладених на них функцій.
На підставках (козелках) не зазначене інвентарний номер та граничнодопустиме навантаження.
В приміщенні компресорної та на дільниці рихтування і малярки на обладнанні що працює під тиском встановлені манометри з простроченим терміном повірки.
При зберіганні транспортних засобів на площадках з ухилом більше 1% під колеса не встановлені упорні колодки.
ДП «Автотрейдінг-Одеса», яке експлуатує систему газопостачання власними силами не розроблено і не затверджено положення про газову службу.
У межах охоронної зони КТПН-5199 розташовані бочки з мастилом у відповідності до п. 9. ПКМУ від 04.03.1997 р. N 209
Переліки працівників, які мають право видачі нарядів не розроблено.
Дозвіл на експлуатацію електричного устаткування електричних станцій та мереж, технологічного електрообладнання напругою понад 1000 В підприємством не отримано, а саме: КЛ-6 кВ від комірки № 6. ЦРП «Селекційний» до КТПН-5199.
На дільниці ТО та Р допущений в експлуатацію заточувальний верстат на одної стороні шпинделя якого не встановлений шліфувальний круг.
Не проводяться періодично(не рідше одного разу на рік) обстеження обладнання під тиском, а саме гідростатичне випробування робочим ,внутрішній та зовнішній огляди котлів LOGANO-515 -2 шт.
Територія складу ПММ, а також будівлі, споруди, приміщення не обладнані відповідними знаками безпеки згідно з вимогами ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
На робочих місцях відсутні інструкції з охорони праці
Під час проведення перевірки і прочищення газоходів і димових труб не проверено справність вибухового клапану на газоході котельні з оформленням результатів актом.
Директор ДП "АВТОТРЕЙДІНГ-ОДЕСА» не виконує обов’язки роботодавця, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не здійснює контроль за виконання працівниками посадових обов’язків, вимог інструкцій з охорони праці, за додержанням технологічних процесів, правил поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, використанням засобів колективного та індивідуального захисту, виконанням робіт відповідно до вимог з охорони праці, не забезпечив виконання необхідних профілактичних заходів.
Відповідно до вимог законодавства роботодавець не керує розробленням інструкцій з охорони праці, працівник служби охорони праці Барабаш В.П. не здійснює систематичний контроль за розробленням діючих на підприємстві інструкцій з охорони праці, не надає відповідну методичну допомогу розробникам – безпосереднім керівникам робіт.
Положення, інструкції, інші акти з охорони праці, що діють у межах підприємства, розроблені без урахування специфіки виробництва, вимог нормативно-правових актів з охорони праці, видів діяльності, умов праці, та інших факторів виробництва на підприємстві. (Положення про СУОП, Положення про навчання з питань охорони праці, Положення про службу охорони праці, Інструкції з охорони праці та інша).
Не надані протоколи контрольних оглядів газового господарства підприємства що проводяться не рідше один раз в півроку
Допущено до експлуатації електрообладнання, яке не пройшло опосвідчення безпечного стану: відсутні акти перевірки, на корпусах зварювальних і пускозарядних трансформаторів, вказані дати наступних перевірок у 2017 році.
Не розроблені програми стажування працівників на робочому місті.
На робочих місцях не вивішені інструкції, плакати та попереджувальні написи про дотримання вимог безпеки під час роботи з небезпечними речовинами.
В виробничих приміщеннях, не всі точки розбору повітря забезпечені справними та повіреними манометрами.
На котлах котельні відсутні таблички із зазначенням дозволенного тиску датою наступного огляду і гідростатичного випробування.
Особи, які проводять перевірку технічного стану, обслуговування та ремонт автомобілів на підйомнику не забезпечені і працюють без захисної каски.
На території складу ПММ знаходяться сторонні предмети (металобрухт, ганчір’я), чим порушено пункт 1розділу 2 глави ІІІ НПАОП 63.23-1.03-08. «Правила безпеки праці під час роботи з пально-мастильними матеріалами та спецрідинами».
Відсутній діючий дозвіл на експлуатацію обладнання, а саме: котли з високотемпературним теплоносієм теплопродуктивністю понад 0,1 МВт.
Біля заточувальних верстатів не вивішена табличка із зазначенням особи, яка відповідає за його експлуатацію, відсутні інструкції з охорони праці при роботи на цих верстатах.
У територіальному органі Держпраці не зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: нанесення лакофарб них покрить, ґрунтовок та шпакльовок на основі нітрофарб, полімерних композицій.
Після постановки транспортного засобу на пост технічного обслуговування і ремонту, під колесо з обох боків не підкладають упорні колодки, на рульове колесо не вішають табличку з написом «Двигун не запускати – працюють люди!»
З червня 2021 року по цей час при проведенні вступного інструктажу з питань охорони праці, не реєструється вік особи, яку інструктують
Працівникам, підприємства що експлуатують електроустановки, не присвоєна відповідна група з електробезпеки
Відсутній журнал обліку обладнання під тиском (газови котли) підприємства.
Безпосередні керівники робіт і виробничих підрозділів підприємства не завжди завершують інструктаж на робочому місті перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці, в графі 12 «Журналу реєстрації інструктажу з питань охорони праці на робочому місті» не оформляють допуск до самостійної роботи підпорядкованих працівників.
Працівник служби охорони праці Барабаш В.П. не склав за участю керівників підрозділів підприємства переліки професій, посад і видів робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони праці, що діють в межах підприємства, не надав методичну допомогу безпосереднім керівникам робіт щодо розроблення інструкції з охорони праці.
Новоприйнятим працівникам не оформлене стажування з охорони праці протягом не менше 2-15 змін
Інструкція з перевірки справності автоматичних захистів котельні відсутня
Необхідні інструкції з охорони праці, що діють в межах підприємства не розробляються безпосередніми керівниками робіт (начальниками виробництва, цеху, дільниці, відділу, лабораторії та інших підрозділів підприємства) тому не відповідають специфіки виробництва (наприклад «для автослюсаря»-виконання робіт в оглядових канавах, яких нема на підприємстві, «для автомаляра»-фарбування стін при будівництві споруд та інша).
В журналі протоколів перевірки знань з електробезпеки не має підпису електромотажника від 07.05.2020.
Покарання: відсутні
14.12.2021 2348904 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Попередній плановий захід зі здійснення державного нагляду (контролю) проведено у період з 28-31.12. 2020 року, Акт №118 від 31.12.2020 року. Відповідно до частини 2 статті 5 ЗУ "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської" діяльності планові заходи державного нагляду (контролю) здійснення органом державного нагляду (контролю) до діяльності суб'єктів господарювання, яка віднесена до високого ступеня ризику - не частіше одного разу на два роки.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОТРЕЙДІНГ - ОДЕСА"
65054, Одеська обл., Одеська обл., м. Одеса, вул. 6-Й Км. Овідіопольської Дороги, буд. 10/2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.12.2021 2282526 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Левицький Максим Вікторович — Головний державний інспектор
Порушення:
порушення вимог законодавства
Покарання: відсутні
28.12.2020 1743622 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОТРЕЙДІНГ - ОДЕСА"
65054, Одеська обл., Одеська обл., м. Одеса, вул. 6-Й Км. Овідіопольської Дороги, буд. 10/2
Учасники:
Гладких Єгор Леонідович — Директор ДП «Автотрейдінг-Одеса»
Невмиваний Ярослав Васильович — Заступник начальника Центру - начальник відділу нагляду (контролю) за особливо важливими об'єктами Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Одеській області
Степаненко Олексій Сергійович — Старший інспектор відділу нагляду (контролю) за особливо важливими об'єктами Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Одеській області
Руснак Олександр Валерійович — Інспектор відділу нагляду (контролю) за особливо важливими об'єктами Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
В адміністративній будівлі простори за підвісними стелями не обладнано системою протипожежного захисту.
Не визначено номенклатуру та обсяги матеріального резерву та не затверджено відповідними органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та керівником підприємства. Номенклатура та обсяги матеріальних резервів визначаються з урахуванням прогнозованих для конкретної території, галузі, об’єкта підприємства видів та рівня надзвичайних ситуацій, обсягів робіт з ліквідації їх наслідків, розмірів заподіяних збитків, обсягів забезпечення життєдіяльності постраждалого населення. Номенклатура та обсяги резерву місцевого та об'єктового рівня підприємств, об'єкти яких увійшли до переліку ОПН, погоджуються з територіальними органами управління МНС і затверджуються головами комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської і Севастопольської міських держадміністрацій.
Особи керівного складу та фахівці суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт.
Не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на підприємстві, в установі та організації, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не розроблено програму підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях та не затверджено у відповідному порядку.
Не розроблено графіки проведення навчань і тренувань та не затверджено керівниками підприємств, не узгоджено з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та територіальними органами ДСНС.
Не забезпечені працівники підприємства, працівників об'єктових формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами радіаційного та хімічного захисту.
На об’єкті господарювання не утворені тимчасові органи з евакуації. До тимчасових органів з евакуації належать комісії з питань евакуації, збірні пункти евакуації, проміжні пункти евакуації, приймальні пункти евакуації.
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій підприємств, установ та організацій..
Не забезпечено кожен пожежний кран-комплект важелем для полегшення відкривання вентиля.
Приміщення котельні, фарбувальної камери не обладнано системою автоматичного пожежогасіння.
До зварювальних робіт допускаються, особи які не пройшли навчання пожежно-технічного мінімуму і отримали відповідне посвідчення.
Не визначено обсяги забезпечення працівників об'єктових формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами радіаційного та хімічного захисту.
Не забезпечено штаб з НС комплектом оперативно-технічної документації, нормативно-правовими актами з питань організації реагування на НС, засобами зв’язку та оргтехнікою. 1. Журнал реєстрації розпоряджень керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (додаток 1). 2. Розрахунок сил і засобів (техніки), залучених до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації(додаток 3). 3. Картка зв’язку у зоні надзвичайної ситуації (додаток 4). 4. Доповідь старшої посадової особи про склад сил і засобів (техніки), що прибули для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (вибули із зони надзвичайної ситуації) (додаток 5). 5. Звіт про роботу залучених до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації сил та засобів (техніки) цивільного захисту (додаток 6). 6. Робоча карта (схема) зони надзвичайної ситуації. 7. Журнал обліку постраждалих та загиблих під час надзвичайної ситуації (додаток 8. Журнал обліку матеріально-технічного забезпечення ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (додаток 9). 9. Журнал обліку аналізів проб (повітря, води та ґрунту.)
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Відсутні схеми оповіщення персоналу затверджені керівником підприємства які забезпечують своєчасне доведення сигналів та повідомлень про загрозу та виникнення НС, бланки регламентів надання інформації про аварію та повідомлень про надзвичайні події
Допускається зміна функціонального призначення приміщення боксу будівлі під житлове.
Не здійснено перевірку на працездатність пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не забезпечено всі виробничі, службові та адміністративні приміщення радіотрансляційними точками (радіоприймачами відповідного діапазону) для гарантованого приймання програм державного радіомовлення та інформації з питань цивільного захисту.
Не розроблена та не затверджена організаційна структура кожного виду формувань цивільного захисту, порядок їх оснащення технікою і майном положення, не затверджено керівником суб’єкту господарювання, які ці формування утворили, згідно з Примірним положенням про формування цивільного захисту.
Не проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту та спеціальне об’єктове тренування.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж архіву, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаного приміщення.
В автосалоні (торговому залі) допускається експлуатація світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака).
Пожежна насосна станція не відповідає таким вимогам: - приміщення насосної станцій повинні бути опалюваними; - не надано підтвердження що електрифіковані засувки перевіряються не рідше двох разів на рік, а пожежні насоси - щомісяця Не рідше одного разу на місяць повинна перевірятися надійність переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання (у тому числі від дизельних агрегатів) з реєстрацією результатів у журналі; - поновити напис (табло) «Пожежна насосна станція» з освітленням у темну пору доби;
Приміщення не до забезпечено сертифікованими засобами пожежогасіння-вогнегасниками згідно Наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 року.
Будівлю не захищено від прямих попадань блискавки та її вторинних проявів.
Не проведено перевірку мереж зовнішнього протипожежного водопостачання на тис та витрату води.
Провести вогнезахисну обробку металевих конструкцій.
Приміщення дизель-генераторної не обладнано системою автоматичного пожежогасіння, при цьому компоненти спонукальної системи повинні бути у вибухобезпечному виконанні.
В адміністративній будівлі допускається зменшення ширини шляхів евакуації.
Не організовано та не розроблено:  розроблення плану евакуації населення;  визначення безпечних районів, придатних для розміщення евакуйованого населення та матеріальних і культурних цінностей;  організації оповіщення керівників суб’єктів господарювання і населення про початок евакуації;  організації управління евакуацією;  життєзабезпечення евакуйованого населення в місцях його безпечного розміщення;  участі у командно-штабних навчаннях та об’єктових тренуваннях;  навчання населення діям під час проведення евакуації.
Не створені об’єктові формування цивільного захисту .
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.05.2020 2112951 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Одеській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка дотримання вимог законодавства щодо надання достовірних відомостей по застрахованим особам поданих до державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування суб`єктом господарювання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Врабіє Людмила Андріївна — Головний бухгалтер
Біба Тетяна Леонідівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
18.12.2018 1157792 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Черепнев Олег Дмитрович — головний інженер
Порушення:
порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці
Покарання: відсутні
18.12.2018 524182 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
49 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Черепньов О.Д. — Головний інженер ДП "Автотрейдінг-Одеса"
Черепньов О Д — Головний інженер ДП "Автотрейдінг-Одеса"
Порушення:
Не встановлено в автосалонах у повному обсязі на всіх шляхах евакуації світлові покажчики «Вихід».
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій підприємств, установ та організацій..
Не забезпечено всі виробничі, службові та адміністративні приміщення радіотрансляційними точками (радіоприймачами відповідного діапазону ) для гарантованого приймання програм державного радіомовлення та інформації з питань цивільного захисту.
Не здійснено перевірку на працездатність пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не забезпечені приміщення для приготування їжі вогнегасниками для гасіння пожежі класу F.
Електрощити не забезпечені схемами підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Не розроблено програму підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях та не затверджено у відповідному порядку.
На об’єкті господарювання не утворені тимчасові органи з евакуації. До тимчасових органів з евакуації належать комісії з питань евакуації, збірні пункти евакуації, проміжні пункти евакуації, приймальні пункти евакуації.
Не розробленні плани реагування на надзвичайні ситуації для здійснення заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій суб’єктами господарювання із чисельністю працюючого персоналу більш як 50 осіб.
В приміщенні охорони, кафе електророзетки, встановлені, на горючій основі (конструкції) без підкладання під них негорючого матеріалу.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт.
Не створені об’єктові формування цивільного захисту .
Відсутні схеми оповіщення персоналу затверджені керівником підприємства які забезпечують своєчасне доведення сигналів та повідомлень про загрозу та виникнення НС, бланки регламентів надання інформації про аварію та повідомлень про надзвичайні події
Не розроблено графіки проведення навчань і тренувань та не затверджено керівниками підприємств, не узгоджено з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та територіальними органами ДСНС.
Не забезпечено штаб з НС комплектом оперативно-технічної документації, нормативно-правовими актами з питань організації реагування на НС, засобами зв’язку та оргтехнікою. 1. Журнал реєстрації розпоряджень керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (додаток 1). 2. Розрахунок сил і засобів (техніки), залучених до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації(додаток 3). 3. Картка зв’язку у зоні надзвичайної ситуації (додаток 4). 4. Доповідь старшої посадової особи про склад сил і засобів (техніки), що прибули для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (вибули із зони надзвичайної ситуації) (додаток 5). 5. Звіт про роботу залучених до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації сил та засобів (техніки) цивільного захисту (додаток 6). 6. Робоча карта (схема) зони надзвичайної ситуації. 7. Журнал обліку постраждалих та загиблих під час надзвичайної ситуації (додаток 8. Журнал обліку матеріально-технічного забезпечення ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (додаток 9). 9. Журнал обліку аналізів проб (повітря, води та ґрунту.)
Пожежна насосна станція не відповідає таким вимогам: - приміщення насосної станцій повинні бути опалюваними; - не надано підтвердження що електрифіковані засувки перевіряються не рідше двох разів на рік, а пожежні насоси - щомісяця Не рідше одного разу на місяць повинна перевірятися надійність переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання (у тому числі від дизельних агрегатів) з реєстрацією результатів у журналі; - поновити напис (табло) «Пожежна насосна станція» з освітленням у темну пору доби;
До зварювальних робіт допускаються, особи які не пройшли навчання пожежно-технічного мінімуму і отримали відповідне посвідчення.
Не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на підприємстві, в установі та організації, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Будівлю не захищено від прямих попадань блискавки та її вторинних проявів.
В автосалоні (торговому залі) допускається експлуатація світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака).
Розробити та затвердити положення, інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки на об'єкті, здійснення постійного контролю за їх дотриманням. Розмістити інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії на видних місцях.
В адміністративній будівлі допускається зменшення ширини шляхів евакуації.
Не складено повідомлення про результати ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки за формою ОПН-1 і не надслано його відповідним територіальним органам Держпраці, ДСНС, Держекоінспекції, державної санітарно-епідеміологічної служби, Держархбудінспекції, а також відповідній місцевій держадміністрації або виконавчому органу місцевої ради
Приміщення дизель-генераторної не обладнано системою автоматичного пожежогасіння, при цьому компоненти спонукальної системи повинні бути у вибухобезпечному виконанні.
Не визначено обсяги забезпечення працівників об'єктових формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типи, а також місця зберігання та не погоджено з територіальним органом ДСНС.
В автосалонах (торгових залах) у автомобілях не від'єднані акумуляторами.
Пожежні щити не укомплектовано вогнегасники - 3 шт.
В адміністративній будівлі простори за підвісними стелями не обладнано системою протипожежного захисту.
Не організовано та не розроблено:  розроблення плану евакуації населення;  визначення безпечних районів, придатних для розміщення евакуйованого населення та матеріальних і культурних цінностей;  організації оповіщення керівників суб’єктів господарювання і населення про початок евакуації;  організації управління евакуацією;  життєзабезпечення евакуйованого населення в місцях його безпечного розміщення;  участі у командно-штабних навчаннях та об’єктових тренуваннях;  навчання населення діям під час проведення евакуації.
Для приміщень автосалонів не розроблено спеціальний план розміщення автомобілів із зазначенням черговості та порядку евакуації при пожежі.
Провести вогнезахисну обробку металевих конструкцій.
Приміщення котельні не обладнано системою автоматичного пожежогасіння.
Не забезпечені працівники підприємства, працівників об'єктових формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами радіаційного та хімічного захисту.
Не розроблена та не затверджена організаційна структура кожного виду формувань цивільного захисту, порядок їх оснащення технікою і майном положення, не затверджено керівником суб’єкту господарювання, які ці формування утворили, згідно з Примірним положенням про формування цивільного захисту.
Приміщення не забезпечено сертифікованими засобами пожежогасіння-вогнегасниками згідно Наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 року.
Місця проходження кабелів в стінах не зашпаровані негорючим матеріалом проти поширення вогню та продуктів горіння за ступенем вогнестійкості не менше ступеня вогнестійкості стіни.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Форма та зміст на корпусі вогнегасника етикетки ПТОВ, не відповідає додатку 3 Наказу МВС № 25 від 15.01.2018 року.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж архіву, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаного приміщення.
Не забезпечено кожен пожежний кран-комплект важелем для полегшення відкривання вентиля.
Особи керівного складу та фахівці суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
Не здійснено заміну модулів порошкового пожежогасіння. В наявній системі модулів порошкового пожежогасіння закінчився гарантійний термін служби встановлений виробником (до 28.01.2018р.)
Територія об'єкта, а також будівлі, приміщення не до забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Допускається зміна функціонального призначення офісного приміщення будівлі під житлове.
ПК № 14 під час використання зменшує нормовану ширину евакуаційного виходу та не виключає різке заломлення рукава у місці його приєднання під час здійснення пожежогасіння.
Не проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту та спеціальне об’єктове тренування.
Не визначено номенклатуру та обсяги матеріального резерву та не затверджено відповідними органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та керівником підприємства. Номенклатура та обсяги матеріальних резервів визначаються з урахуванням прогнозованих для конкретної території, галузі, об’єкта підприємства видів та рівня надзвичайних ситуацій, обсягів робіт з ліквідації їх наслідків, розмірів заподіяних збитків, обсягів забезпечення життєдіяльності постраждалого населення. Номенклатура та обсяги резерву місцевого та об'єктового рівня підприємств, об'єкти яких увійшли до переліку ОПН, погоджуються з територіальними органами управління МНС і затверджуються головами комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської і Севастопольської міських держадміністрацій.
В будівлі миття автотранспорту з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не виконано за допомогою опресування, паяння або затискачів тощо.
Не надано Повідомлення про результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки до місцевого органу державного нагляду у сфері цивільного захисту для узагальнення результатів проведення ідентифікації.
Покарання: відсутні