Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (9)
Дозвільні документи
Перевірки (7)

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ПРЕСТИЖ"

#31401719

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.02.2022 2939620 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.02.2022 3103462 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
СВГ «ПРЕСТИЖ»
50000, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Дмитрівка
Учасники:
Заходякіна Світлана Олександрівна — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Синельниківського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
(Адміністративна будівля, будівля для прийому їжі) Відсутній захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
Дерев’яні елементи горищного покриття (крокви, лати), будівлі не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
(Критий тік) Не проведено перевірку пристроїв захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, будівлі критого току, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист», а саме: результати перевірок не оформлено актами із занесенням у паспорти і журнал обліку стану пристроїв блискавкозахисту.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
(Склад ПММ) Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проводиться 1 раз на 2 роки.
(Склад току) Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (далі - СПС); системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей (далі - СО); систем централізованого пожежного спостерігання (далі - СЦПС).
(Мех. майстерня) Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проводиться 1 раз на 2 роки.
(Критий тік) Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проводиться 1 раз на 2 роки.
(Вагова) Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (далі - СПС); системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей (далі - СО); систем централізованого пожежного спостерігання (далі - СЦПС).
(Склад току) Відсутній захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
(Склад ПММ) Відсутній захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
(Мех. майстерня) Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (далі - СПС); системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей (далі - СО); систем централізованого пожежного спостерігання (далі - СЦПС).
(Склад ПММ) Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (далі - СПС); системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей (далі - СО); систем централізованого пожежного спостерігання (далі - СЦПС).
(Вагова) Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проводиться 1 раз на 2 роки.
Керівником не пройдено навчання з пожежно-технічного мінімуму
(Критий тік) Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (далі - СПС); системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей (далі - СО); систем централізованого пожежного спостерігання (далі - СЦПС).
(Адміністративна будівля, будівля для прийому їжі) Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (далі - СПС); системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей (далі - СО); систем централізованого пожежного спостерігання (далі - СЦПС).
(Мех. майстерня) Відсутній захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
(Склад току) Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проводиться 1 раз на 2 роки.
(Вагова) Відсутній захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
(Адміністративна будівля, будівля для прийому їжі) Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проводиться 1 раз на 2 роки.
Використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
01.02.2022 3021292 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
45 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Петровенко Володимир Володимирович — заступник начальника відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного у
Архипова Тетяна Владиславівна — лікар з гігієни праці відділу гігієни праці відділу гігієни праці Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Філіпенко Дмитро Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Мунтян Віталій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській об
Каніболоцький Леонід Васильович — голова підприємства
Мазур Сергій Васильович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Порушення:
В приміщенні мехмайстерні на токарному верстаті 1К62Д (інв. № 119) відсутнє огородження патрону та захисний екран зони обробки, зблокований з пуском верстата
На корпусах електроінструмента не вказані інвентарні номери та дати наступних перевірок
Двері електроустановок (щитів, збірок) в зерноочисному відділенні (1 од., інв. № відсутній) не замкнені
В приміщенні зерноочисного відділення допущено накопичення пилу і сміття на обмотках та корпусах електродвигунів, комутаційних апаратах, освітлюваній арматурі та інших частинах установок.
Проведення лабораторних досліджень умов праці не організовано, у тому числі, не організовано проведення лабораторних досліджень умов праці працівників під час роботи з екранними пристроями
Список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, не погоджено представником Держпраці
Під час укладання трудового договору працівників не поінформовано під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору
В приміщенні для технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів на видному місці і відстані 5-10 м від воріт або вхідних дверей не встановлено термометр.
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів у складському приміщенні майстерні не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності осередку.
Працівники, безпосередньо зайняті на роботах із підвищеною небезпекою не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці (5 трактористів-машиністів: Гриценко Є.В., Вейзбердєв О.О., Леник М. І., Сєрий В.М., Іщенко М.Г.)
Експлуатується молоток із розщепленою дерев’яною рукояткою
На підприємстві не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
Не розроблено і не затверджено перелік робіт підвищеної небезпеки, що виконуються на підприємстві за нарядами-допусками, за формою згідно з додатком 1 до цих Правил
Працівників підприємства не інформують та не інструктують щодо дій, необхідних у разі виникнення на підприємстві аварійних ситуацій, пов'язаних з безпосередньою загрозою для їх життя і здоров'я, та про вжиті або такі, що мають бути вжитими, запобіжні і захисні заходи
На підприємстві не складено і не затверджено наказом роботодавця графік огляду стелажів складських приміщень майстерні , не призначено працівника, відповідального за їхній справний стан
Суб’єктом господарювання не організовано проведення ідентифікації потенційно небезпечних обʼєктів.
Відповідно до штатного розпису, згідно переліку інструкцій з охорони праці, діючих на підприємстві, затверджених наказом по підприємству від 19.02.2021 № 1902/21 відсутні інструкція з охорони праці для сторожа, маляра, тесляра, підсобного робітника, на І групу з електробезпеки
Власником не забезпечено за свої кошти організація проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов'язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.
Відсутнє видиме заземлення токарного верстату інв. № б/н.
Дотримання вимог Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій не забезпечено, в частині: - Роботодавцем не складено поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам за формою, зазначеною у додатку 2 Наказу № 246, та не узгоджено їх у закладі Держпраці. - Для проведення попереднього (періодичних) медичного огляду працівників роботодавцем не укладено договір із закладом охорони здоров’я та не надано йому список працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду. Під час прийняття на роботу роботодавцем не видається направлення на обов'язковий попередній медичний огляд працівника за формою, зазначеною у додатку 3. Роботодавцем не погоджено план-графік проведення медичних оглядів закладом охорони здоров’я.
Результати зовнішнього візуально-оптичного огляду трубопроводів складу ПММ не заносяться в експлуатаційний журнал особою, що здійснювала цей огляд.
Деревʼяна приставна драбина (1 од., інв. № відсутній) в зерноочисного відділення не випробувана, відсутні диспетчерські написи
На робочих місцях відсутні інструкції з охорони праці
На дерев’яній драбині (1 од. інв. № відсутн.) відсутній пристрій, що запобігає перевертанню та зсуванню її під час виконання робіт (башмаки з гуми або іншого нековзкого матеріалу), відсутня інформація про дату наступного випробування драбини
Не надане положення про службу охорони праці підприємства
Не надані протоколи перевірки знань робітників, зайнятих на всіх роботах із підвищеною небезпекою
Органи керування технологічним обладнанням зерноочисного відділення не мають написів щодо їх призначення
Не надано на перевірку «Журнал обліку, перевірки та випробувань електроінструменту»
Кран на магістралі стиснутого повітря не закривається (відкривається) спеціальним “ключем-маркою”
Новоприйняті на підприємство працівники після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи не проходять стажування протягом не менше 2-15 змін
Не надана однолінійна схема електроустановок
Не надана схема переробки та обробки зерна, затверджена керівником підприємства
Не створено комісію з перевірки знань з питань охорони праці
Не розроблено Положення про порядок навчання і перевірки знань з охорони праці
Працівники підприємства незалежно від посади і фаху, не пройшли інструктаж з електробезпеки на групу I з оформленням в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці
На заточному верстаті (без інв. №) прозір між краєм підручника та робочою поверхнею заточного круга більше 3 мм
На паливо-заправному пункті відсутні плакати та інструкції пожежної безпеки
Не розроблено комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці, планів, програм поліпшення умов праці, запобігання виробничому травматизму, професійним захворюванням, надання організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів
На кабелях-подовжувачіх (2 од., інв.№ вітсутні) відсутня дата наступної перевірки
Допуск до стажування не оформляється наказом (розпорядженням) роботодавця
Роботодавець не призначив наказом відповідального працівника за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, який пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку
Відповідальна особа, за справний стан та випуск автотранспорту на лінію головний інженер Каніболоцький В.Л. не пройшов навчання і перевірку знань «Правил охорони праці на автомобільному транспорті»
Відсутні таблички із зазначенням вантажопідіймальності стелажів для зберігання запасних деталей.
На заточувальному верстаті (без інв. №) відсутні захисні щитки
Працівники, що обслуговують електроустановки відповідно до займаної посади чи роботи, яку вони виконують не мають відповідну групу з електробезпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.07.2021 2257598 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.07.2020 1804590 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.04.2019 1490092 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
СВГ «ПРЕСТИЖ»
50000, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Дмитрівка
Учасники:
Порушення:
Не проведено перевірку пристроїв захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, будівлі критого току, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»(далі –ДСТУ Б В.2.5-38:2008)
Використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проводиться 1 раз на 2 роки.
Приміщення мехмайстерні, гараж, склад, критий тік, заправку не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (далі - СПС); системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей (далі - СО); систем централізованого пожежного спостерігання (далі - СЦПС).
Відсутній захист складу паливо – мастильних матеріалів, заправки, будівлі мех.майстерні, ЗАВ-5 та склад току від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
До початку експлуатації об’єкта (приміщення мехмайстерні, гаражу, склад, заправку, критого току, склад мехтоку, зерносушарки) не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно з Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників затверджених наказом МВС України № 25 від 15.01.2018 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 р. за № 225/31677, а саме: із розрахунку 1 переносний порошковий вогнегасник із зарядом вогнегасної речовини, 8 кг на 25 м-2 гранично захищуваної площі приміщення.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.04.2018 1149191 Державна служба України з питань праці Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки,безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Каніболоцький Леонід Васильович — Каніболоцький Леонід Васильович
Порушення:
Електророзподільний щит мехмайстерні не замкнений на замикаючий пристрій, чим порушено п. 2.2.18 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
При в’їзді на територію підприємства не встановлено план (схема) руху транспортних засобів та працівників. п. 1.8 Розділу XIII «Правил охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.62-12
На підприємстві відсутня комісія з перевірки знань з питань охорони праці підприємства. П.3.9 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та Переліку робіт з підвищеною небезпекою» НПАОП 0.00-4.12-05
Не надані акти (первинний та періодичні ) технічного опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів підприємства, чим порушено П. 8.1 «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Не наданий перелік газонебезпечних робіт, чим порушено п. 1.7 «Типова інструкція по організації проведення газонебезпечних робіт» від 20.02.1985р. НПАОП 0.00-5.11-85
Не узгоджений з Держпраці список адміністративно-технічних працівників, які мають право вести переговори з електропостачальною організацією, що є порушенням п. 2.2.11 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Працівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства не пройшов перевірку знань у встановленому порядку. П. 1. 3 1 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Не надане положення про енергетичну службу підприємства, чим порушено п. 1.3.1 «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Інструкції для робіт з підвищеною небезпекою переглядаються один раз на 5 років, чим порушено п. 1 Розділу VI «Положення про розробку інструкцій з охорони праці» НПАОП 0.00-4.15-98
Не наданий висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікат відповідності чи свідоцтво про визнання відповідності та задовольняють вимоги Технічного регламенту засобів індивідуального захисту затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2008 № 761, чим порушено п. 3.1 Розділу ІІІ «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту» НПАОП 0.00-4.01-08
Над затискним патроном універсального токарного верстата (модель 1К62Д, без інв. №) відсутнє рухоме огородження¸ чим порушено п. 2.2 Розділу ІІ «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» НПАОП 0.00-1.71-13
Не виконуються періодичні випробування засобів захисту і інструменту з ізолювальними ручками з записом результатів у журнал. П.8.7.3 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
При проведені повторного інструктажу в журналі інструктажів на робочому місці не зазначено номери та назви інструкцій згідно яких проводиться інструктаж, чим порушено п. 6.5, п. 6.10 (додаток 6) «Типове положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці та Переліку робіт з підвищеною небезпекою» НПАОП 0.00-4.12-05
На території підприємства розташований наземний резервуар для зберігання палива, чим порушено п. 4.4 Розділу IV «Правил охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.62-12
Ключи від дверцят щитів розподільчих та комунікаційних приладів не пронумеровані, не здійснюється їх облік, порушення П. 2.2.19 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
У працівника, відповідального за стан охорони праці підприємства відсутня ІV група з електробезпеки, що є порушенням п. 1.3.2 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Роботодавець не організував в 2018 році проведення медичних оглядів працівників протягом трудової діяльності (періодичні медичні огляди). П. 2.3 Розділу ІІ «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві» НПАОП 01.0-1.01-12
На 1 підставці (козелку) не зазначене граничнодопустиме навантаження, порушено п. 4.8 Розділ VIII «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.61-12
Працівники, зайняті на роботах по управлінню тракторами та самохідним технологічним устаткуванням не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці. П. 4.1 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та Переліку робіт з підвищеною небезпекою» НПАОП 0.00-4.12-05, «Переліку робіт з підвищеної небезпеки» від 26.01.2005р. № 15 НПАОП 0.00-2.01-05
На універсальному токарному верстаті (модель 1К62Д, без інв. №) відсутній захисний пристрій (екран) зони обробки, зблокований з пуском верстата. П. 1.10 Розділу ІІ «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» НПАОП 0.00-1.71-13
На підприємстві не розроблене Положення про службу охорони праці. п. 1.2 «Типового положення про службу охорони праці» НПАОП 0.00-4.21-04
Не надана інструкція з проведення газонебезпечних робіт та журнал обліку газонебезпечних робіт, чим порушено п. 1.12 «Типова інструкція по організації проведення газонебезпечних робіт» НПАОП 0.00-5.11-85
На одному шпинделі заточувального верстата (модель 3К634, без інв. №) двох кругів, їх діамет¬ри відрізняються більше ніж на 10 %, чим порушено 5.12 Розділу IV «Правил охорони праці під час холодного оброблення металів» НПАОП 0.00-1.68-13
Не наданий план роботи служби охорони праці та графік обстежень, затверджений роботодавцем. П. 5.1 «Типового положення про службу охорони праці» НПАОП 0.00-4.21-04
На корпусі кутової відрізної машини «Makita» 9557 HNG (без інв. №) не зазначений інвентарний номер, а також дата наступної перевірки, чим порушено п. 6.7.37 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Не наданий журнал обліку відмов у роботі електрообладнання, журнал обліку електроінструменту, графік оглядів кабельних трас та повітряних ліній. П.8.7.3 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Не надані протоколи перевірок і випробування електрообладнання, апаратури, пристроїв РЗ і А, електромереж і заземлювальних пристроїв. П.1.3.1, 8.7.3 «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі