Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (9)

"СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ"

#30623452

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Інформація з ЄДР:

Інформація з ЄДР станом на 18.04.2024.
Повний функціонал системи та актуальні дані доступні у тарифі «Повний доступ».
Ознайомитись з тарифами
ЄДРПОУ: 30623452
Назва: "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ"
("СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ")
Організаційна форма: Підприємство об'єднання громадян (релігійної організації, профспілки)
Адреса: 83000, ДОНЕЦЬКА область, місто ДОНЕЦЬК, вулиця ГОРЬКОГО, будинок 146
Запис в ЄДР:
83000, Донецька обл., м. Донецьк, вул. Горького, буд. 146
Стан:
Зареєстровано
Дата реєстрації: 08.12.1999 ( 24 роки 4 місяці )
Номер запису: 12661200000004325
Уповноважені особи:
Кузнєцов Олександр Миколайович - підписант
(представник)
Засновники:
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ "УКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ" / #20063439
Засновник у: 9 організацій
Відокремлені підрозділи: 1 філія
Види діяльності:
80.30 Проведення розслідувань
46.90 Неспеціалізована оптова торгівля
69.10 Діяльність у сфері права
70.21 Діяльність у сфері зв'язків із громадськістю
70.22 Консультування з питань комерційної діяльності й керування
Контакти:

Податки:

Податковий борг: Відсутній
Борг по ЄСВ: Відсутній
Платник ПДВ:
Анульоване свідоцтво платника ПДВ
станом на 06.02.2022
Індивідуальний податковий номер: 306234505623
Дата реєстрації платником ПДВ: 24.12.1999
Дата ануляції свідоцтва: 04.02.2010
Підстава анулювання: Анульовано за рiшенням контролюючого органу
Причина анулювання: Пп"г" п. 184.1 ст.184 Кодексу - особа протягом 12 послiдовних податкових мiсяцiв подає таку декларацiю (податковий розрахунок), яка (який) свiдчить про вiдсутнiсть постачання/придбання товарiв, здiйснених з метою формування податкового зобов'язання чи податкового кредиту
Часті питання:
Який код за ЄДРПОУ у компанії "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ"?
За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР), код ЄДРПОУ "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ" — 30623452.
Яка дата заснування "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ"?
За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ" зареєстрована 08.12.1999.
Який стан компанії "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ"?
Станом на 08.04.2022 компанія "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ" (код за ЄДРПОУ 30623452) має статус Зареєстровано.
Яка юридична адреса "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ"?
За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, юридична адреса "СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" УКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ СПРИЯННЯ І СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ СПІВРОБІТНИКІВ МВС ТА НАДАННЯ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ І ПІДРОЗДІЛАМ ПРАВООХОРОННИХ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР "МИЛОСЕРДЯ" - ДОНЕЦЬКА ОБЛ., М. ДОНЕЦЬК, ВУЛ. ГОРЬКОГО, БУД. 146.