Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Перевірки (8)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КЛІАР-СІТІ"

#30586931

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
30.03.2022 3058183 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.10.2021 2927209 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства у сферах охорони атмосферного повітря; охорони і раціонального використання вод та відтворення водних ресурсів; використання та охорони земель; поводження з відходами, пестицидами та агрохімікатами
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Ведутенко Вікторія Володимирівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Галайтата Роман Михайлович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Лизанець Сергій Ігорович — еколог ТОВ "Союз"
Матвієнко Анна Федорівна — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Слізовський Микола Анатолійович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Корольова Наталя Миколаївна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Клімова Ірина Вячеславівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Грабовик Маріна Михайлівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Островський Андрій Костянтинович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Порушення:
ТОВ «СОЮЗ» складування відходів здійснюється з порушенням п.п. 3.2 Правил, затверджених наказом № 435. Згідно Правил на полігонах побутових відходів мають бути розроблені щорічні технологічні плани організації робіт із захоронення відходів, на яких позначаються робочі карти. На час перевірки плани організації робіт із захоронення відходів у ТОВ «СОЮЗ» відсутні. Разом з тим, на КПП полігону ТОВ «СОЮЗ» на дошці інформації знаходиться мапа, згідно якої на картах №№ 21, 22 здійснюється розвантаження та складування ТПВ.
На Одеському міському полігоні ТПВ «Дальницькі кар’єри» здійснено технічне переоснащення шляхом встановлення в тілі полігону системи збору та організованого відводу (примусового вилучення) біогазу, який утворюється при анаеробному розкладанні органічної складової твердих побутових відході, з тіла полігону через рухому систему газопроводів і свердловин збору біогазу без отримання висновку з оцінки впливу на довкілля.
ТОВ «СОЮЗ» здійснює експлуатацію полігону твердих побутових відходів «Дальницькі кар’єри без оснащення його системою захисту ґрунтових вод, вилучення та знешкодження фільтрату, що здійснює негативний і екологонебезпечний вплив на земельні ділянки.
Екологічна безпека не здійснюється згідно Правил, затверджених наказом № 435, а саме: - територія звалища (полігона) побутових відходів не обмежена нагірною канавою для запобігання витіканню за межі полігона забруднених поверхневих вод, що є порушенням п.п. 5.9 Розділу V Правил експлуатації полігонів побутових відходів (далі - Правила); - згідно п.п. 5.12 Правил для відлякування птахів встановлюється спеціальне звукове та біоакустичне обладнання, однак на час перевірки на полігону ТПВ «Дальницькі кар’єри» такого обладнання не встановлено.
ТОВ «СОЮЗ» здійснює господарську діяльність із захоронення твердих побутових відходів на Одеському міському полігоні ТПВ «Дальницькі кар’єри». При експлуатації полігону ТПВ, який є стаціонарним неорганізованим джерелом, здійснюються викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря: азот, діоксид вуглецю, ангідрид сірчаний, вуглецю оксид, сірководень, фенол, формальдегід. Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря на джерело викиду забруднюючих речовин у ТОВ «СОЮЗ» відсутній.
ТОВ «СОЮЗ» складування відходів здійснює з порушенням вимог п.п. 3.17 Правил, затверджених наказом № 435, а саме: при візуальному огляді території полігону виявлено свіжі насипи ТПВ в районі відпрацьованих карт №№ 6, 7, 9, 11, 19 та робочих карт №№ 21, 22 без укриття ізолювальним шаром ґрунту, через що відчувається різкий неприємний сморід, який утворюється під час анаеробного розкладання органічної складової ТПВ
Дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами у ТОВ «СОЮЗ» відсутній.
У ТОВ «СОЮЗ» є паспорт місця видалення відходів (МВВ). Відповідно до Порядку ведення реєстру місць видалення відходів щороку даний паспорт повинен бути оновлений. На час перевірки паспорт МВВ не наданий так як зі слів представників ТОВ «СОЮЗ» паспорт знаходиться на оновленні в Департаменті екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації. Паспорти МВВ за попередні роки ТОВ «СОЮЗ» не надано.
Під час перевірки встановлено, що ТОВ «СОЮЗ» приймання побутових відходів здійснюється з порушенням Правил, затверджених наказом № 196, а саме: - п.п. 2.1 – на полігоні ТПВ «Дальницькі кар’єри допускається приймання небезпечних відході у складі побутових; - п.п. 2.3 – не здійснюється облік кількості побутових відходів, що надходять на об’єкт за допомогою автомобільних вагів; - п.п. 2.4 - при прийнятті побутових відходів на КПП не всі спеціально обладнані транспортні засоби, які прибувають на полігон, обліковуються у відповідному журналі; приймаються побутові відходи без витребування з водія дорожнього листа, товарно-транспортної накладної, в якій наведено вид та кількість побутових відходів; ТОВ «СОЮЗ» не здійснює зважування спеціально обладнаних транспортних засобів, якими побутові відходи доставляються на полігон.
Статистична звітність про відходи не подається, а саме: форма звітності № 1-ТПВ "Звіт про поводження з твердими побутовими відходами".
Під час перевірки було виявлено, що ТОВ «СОЮЗ» на полігоні «Дальницькі кар’єри» здійснює захоронення неперероблених (необроблених) побутових відходів. В ході огляду території полігону виявлені відпрацьовані люмінесцентні лампи, що є небезпечними відходами першого класу небезпеки та підлягають утилізації, а також виявлено наявність легкозаймистих вибухових відходів таких як: тара від аерозолів, тара з під фарби.
Під час обстеження території полігону ТПВ «Дальницькі кар’єри» встановлено наявність місць з польовою дорогою та безперешкодним в’їздом транспортних засобів на територію полігону побутових відходів з причини відсутності суцільної огорожі заввишки до 2,0 – 2,5 м або ґрунтового валу заввишки 1,5 – 1,7 м і завширшки 3,0 - 3,5 м по периметру полігону відповідно до вимог.
ТОВ «СОЮЗ» не здійснює заходи щодо запобігання забрудненню водних об’єктів стічними (дощовими, сніговими) водами, що відводяться з території полігону ТВП «Дальницькі кар’єри». Перевіркою встановлено наявність ставка-відстійника №1 для збору талих та дощових вод ТОВ «СОЮЗ», в даний ставок з стічними водами потрапляє фільтрат, що утворюється в процесі гниття органічної частини відходів, що захоронюються на полігоні, та встановлено, що вода в ньому є забрудненою та може нанести шкоди навколишньому природному середовищу. Зазначений ставок не обладнано системою захисту ґрунтів та підземних вод від забруднення, тобто вода з зазначеного ставка-відстійника №1 безперешкодно з підземними водами потрапляє до рибогосподарського ставка, розташованого на відстані 500 м.
ТОВ «СОЮЗ» здійснює свою господарську діяльність із захоронення твердих побутових відходів на полігоні на наступних земельних ділянках: - площею 60,4 га, за кадастровим номером 5123783200:01:002:0634, що знаходиться на території Овідіопольського р-ну Одеської обл.; - площею 35,8 га, за кадастровим номером 5121081400:01:002:0687, що знаходиться на території Біляївського р-ну Одеської обл. Разом з тим, земельні ділянки площею 60,4 га та 35,8 га, на яких розташований полігон «Дальницькі кар’єри» перебувають у постійному користуванні Одеської міської ради згідно державних актів на право постійного користування землею, виданих у 1990 році Біляївською та Овідіопольською районними радами народних депутатів. Відповідно до ст. 125 ЗКУ право власності на земельну ділянку, а також право постійного користування та право оренди земельної ділянки виникають з моменту державної реєстрації цих прав. Статтею 126 ЗКУ передбачено, що право власності на земельну ділянку, а також право постійного користування та право оренди земельної ділянки виникають з моменту державної реєстрації цих прав. Як вбачається з відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно у ТОВ «СОЮЗ» відсутні записи про речові права на земельні ділянки, на яких розташовано полігон «Дальницькі кар’єри».
ТОВ «СОЮЗ» при експлуатації полігону ТПВ «Дальницькі кар’єри» не дотримується Правил експлуатації полігонів твердих побутових відходів, а саме: - не виконується підпункт 2.2 Розділу ІІ – автомобільні ваги встановлено, але проїзд автотранспорту з відходами та їх зважування не здійснюється; - не виконується п.п. 2.5 – приймальник на КПП полігону не вимагає у водіїв автотранспорту при в’їзді дорожній лист, ТТН, в якій наведено вид та кількість відходів.
В ході перевірки ТОВ «СОЮЗ» зафіксовано, що зі сторони робочих карт № 21 та № 22 полігону «Дальницькі кар’єри» виявлено візуально забруднену земельну ділянку за межами земельної ділянки за кадастровим номером 5121081400:01:002:0687, на якій здійснюється захоронення ТВП.
ТОВ «СОЮЗ» не здійснюються заходи щодо попередження забруднення підземних вод, а саме: відсутні локальні мережі спостережувальних свердловин для контролю за якісним станом цих вод.
Покарання: відсутні
09.09.2021 2343043 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "Союз"
м. Одеса, вул. Марії Демченко, 30
Учасники:
Кривенко Ю. О. — Директор
Попович Олександр Петрович — Головний інспектор ВЗНС по Київському району ОМТГ ОРУ ГУ ДСНС України в Одеській області
Кривенко Ю О — Директор
Порушення:
Пожежний щит, не до забезпечено первинними засобами пожежогасіння та протипожежним інвентарем з розрахунку згідно норм належності (вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу, розміром 2 х 2 м – 1 шт., гаки – 3 шт., лопати – 2 шт., ломи – 2 шт., сокири – 2 шт.) на кожний щит.
Відсутні інформаційно-довідкові куточки щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій.
На пожежному щиті (стенді) не вказано його порядковий номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не визначені для складських приміщень категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою»
Не всіма посадовими особами пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Поряду здійснення навчання населення дім у надзвичайних ситуаціях».
В кабінетах : енергетика, кухня, диспетчерська використовується тимчасова дільниця електромережі
В приміщені кухні розетка встановлена на горючу основу
Двері другого евакуаційного виходу з 2-го поверху адмінбудівлі в робочий час утримуються зачиненими на ключ, а не на внутрішні запори, які відчиняються зсередини без ключа.
Не організовано проходження функціонального навчання відповідними особами керівного складу та фахівцям суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки
Працюючий персонал не забезпечений засобами радіаційного та хімічного захисту згідно вимог.
На 2-му поверсі в коридорі загального користування встановлена дерев’яна шафа на шляху евакуації
Не обладнано приміщення ТОВ «Союз» автоматичною пожежною сигналізацією
Територія, а також будинки, споруди, приміщення не в повному забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В приміщеннях: енергетика, охорони праці, механіка, використовується побутовий електронагрівний прилад застосування якого не передбачено технологічним процесом
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі
В коридорі на 2-му поверсі електровмикач невстановлений на не горючу основу (конструкцію) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Покарання: відсутні
09.09.2021 2273689 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Матвієнко Олександр Васильович — головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення
Усік Олександр Михайлович — Головний державний інспектор
Малярчук Світлана Мирославівна — головний державний інспектор
Порушення:
На підприємстві створена комісія з перевірки знань з питань охорони праці, склад якої затверджено наказом роботодавця, але комісія не працює – перевірка знань працівників з питань охорони праці не здійснюється
На дні (підлозі) оглядових канав відсутні міцні дерев’яні решітки (трапи).
Не розроблений і не затверджений роботодавцем перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці
Вантажопідіймальні машини не споряджені табличками чи написами, розміщеними на видному місці, з чітко позначеними обліковим номером, вантажопідіймальністю та датою наступного часткового та повного технічного огляду
На дільниці «Дальницькі кар’єри» приміщення технічного обслуговування та ремонту техніки не утримується в чистоті та порядку: інструмент, деталі, запчастини безладно розкидані; виробничі відходи, сміття, непридатні деталі своєчасно не прибираються
Не проводиться робота щодо попередження нещасних випадків та дорожньо-транспортних пригод, відповідно до Наказу Міністерства транспорту та зв’язку № 975 від 05.08.2008 «Про затвердження порядку проведення інструктажів та стажування водіїв колісних транспортних засобів»: водіям не проводяться вступний, первинний, передрейсовий (цільовий), періодичний (повторний), позаплановий (спеціальний) інструктажі з безпеки руху. «Журнал реєстрації вступного інструктажу з безпеки руху» та «Журнал реєстрації інструктажів з безпеки руху» відсутні.
Підприємство не отримало дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Однолінійні схеми електричних приєднань трансформаторних підстанцій не переглянуті
Опосвідчення безпечного стану електроустановок товариства, не проведено. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом, у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної документації в електрогосподарстві.
Положення про оперативні взаємовідносини споживача з енергопостачальною організацією не представлено
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки
При проведенні з працівниками інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не вказуються інструкції, по яких проводились інструктажі
Електричні випробування та вимірювання не проведені в повному обсязі, згідно вимог законодавства, а саме: відсутні протоколи випробування опору ізоляції електроустаткування напругою понад 1000 В.
Не розроблений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання).
Спеціалістам відділу охорони праці не видається спецодяг, спецвзуття за встановленими нормами
Підприємство не отримало дозвільні документи на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, а саме: пресове устатковання (прес гідравлічний ПДО-2Ц 00-001780; прес гідравлічний ПДО-2Ц з дироколом 00-000198; прес гідравлічний ПДО-2Ц з дироколом 00-000199).
Журнал обліку вантажопідіймальних машин відсутній
Не сформовані та не оприлюднені роботодавцем плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
Список осіб, які мають право віддавати оперативні розпорядження, вести оперативні переговори, а також наявність переліку телефонів диспетчерів енергопостачальної організації та доступність зв'язку не узгоджено з ГУ Держпраці
Дозвільні документи на експлуатацію: ЛР №175; Опори і провід АС-70 довжиною 0,574 км від опори №121 ф. 10 кВ «ГПС»; Відпайки з МР від ПЛ 10 кВ «Ковалевская» до КТПН-4734 ЗАС-35мм2 – 30м, підприємством не отримано в ГУ Держпраці
Не розроблені та не затверджені роботодавцем навчальні плани та програми спеціального навчання з питань охорони праці з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов’язків працівників
Допущені до роботи водії автотранспорту, які не пройшли спеціального навчання з наступною перевіркою знань з питань охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків
Перелік електрозахисних засобів не відповідає нормама комплектування
На дільниці «Дальницькі кар’єри» наявний комплект інструкцій з охорони праці не відповідає затвердженому роботодавцем переліку інструкцій, які діють в межах ТОВ «СОЮЗ».
Допуск працівників до стажування (дублювання) не оформлюється наказом (розпорядженням) роботодавця, в якому визначається тривалість стажування (дублювання) та вказується прізвище та ініціали працівника, відповідального за проведення стажування (дублювання).
Не розроблені інструкції з охорони праці для працівників згідно штатного розпису (для чергового, оператора заправних станцій, комірника, підсобного робітника).
Допуск командированого персоналу проводиться з порушенням вимог законодавства з питань охорони праці, а саме: надання прав роботи в діючих електроустановках підприємства при проведенні електричних випробувань та вимірювань не оформлено резолюцією керівництва підприємства або письмовим розпорядженням, командированому персоналу не проводиться вступний інструктаж на робочому місці
Інженер з охорони праці Гамоцький О.В. під час прийняття на роботу в ТОВ «СОЮЗ» не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
В місцях проведення вантажопідіймальних робіт не вивішені графічні зображення (схеми) стропування та обв’язування вантажів
Журнал обліку та зберігання електрозахисних засобів ведеться з порушеннями – відсутні записи про останні проведені випробування
Дозвільні документи на: роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В підприємством не отримано в ГУ Держпраці
Рукави для газового зварювання та різання металу не проходять гідравлічне випробування на міцність тиском, що становить 1,25 робочого тиску (1 раз на 3 місяці).
Не оформлюється наказом (розпорядженням) роботодавця (або керівника структурного підрозділу) допуск працівників до самостійної роботи після закінчення стажування (дублювання) та при задовільних результатах перевірки знань з питань охорони праці.
Не складений перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників з урахуванням специфіки виробництва, який повинен бути затверджений роботодавцем.
В трансформаторних підстанціях на КЛ 0,4 кВ не встановлені бирки із зазначенням марки та перерізу
Опосвідчення стану безпеки тих електроустановок споживачів, що вичерпали свій ресурс, не проведено експертно-технічними центрами Держнаглядохоронпраці або іншими спеціалізованими організаціями, які мають дозвіл Держнаглядохоронпраці на виконання таких робіт
Не розроблені програми стажування для конкретних професій відповідно до функціональних обов’язків працівників
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.09.2021 2281814 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Матвієнко Олександр Васильович — головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення
Порушення:
Фактичні обставини викладені в Акті
Покарання: відсутні
11.02.2021 2540078 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення уповноваженої посадової особи органу контролю (його територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: перевірка дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері використання та охорони земель; атмосферного повітря; охорони і раціонального використання вод та відтворення водних ресурсів; поводження з відходами, пестицидами та агрохімікатами
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.07.2020 2148567 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Грабовик М М — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Грабовик М.М. — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Кісе Ірина Федорівна — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Островський А К — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Островський А.К. — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
15.01.2018 520538 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до окремого доручення ДСНС України № 02-34/261 від 02.01.2018
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні