Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (5)
Історія
ЄДРПОУ (93)
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (8)
Перевірки (9)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МОСТОБУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН № 73"

#30126124

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
28.03.2022 3043141 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.09.2020 1743514 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до вимог Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Промислове підприємство(Миколаївська область)
54031, Миколаївська обл., Інгульський р-н, м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.06.2019 1492572 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Промислові приміщення
54031, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.06.2019 1414535 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.05.2019 1646865 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
пункти №№1, 2, 3, 4, 5, 6 наданого до виконання припису від 07.09.2018 №03/10 щодо усунення виявлених порушень в ході проведення планової перевірки підприємства від 04-06.09.2018 року в установлені терміни не виконано.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.10.2018 2126576 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2018 1206368 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
відсутні договори, що укладено з спеціалізованими підприємствами на передачу усіх видів відходів,
не налагоджене ведення первинного обліку, утворення та утилізації відходів
» не розроблено та відповідно не погоджено і не затверджено реєстрові карти об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів
Не представлено інформацію щодо розрахунку показника загального утворення відходів (Пзув) та не подано декларацію про утворення відходів на 2017 рік до дозвільного центру
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
27.08.2018 519605 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленим постановою КМУ від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не проведено навчання керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Для будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Не виконані вимоги ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», а саме: приміщення архіву не відокремлено від суміжних приміщень протипожежною перегородкою 1-го типу, перекриттям 3-го типу та протипожежними дверима 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30 хв., з підписанням відповідних актів.
З метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння на об’єкті не створено добровільну пожежну дружину.
Відповідно до Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2002 № 1200 «Забезпечення засобами радіаційного та хімічного захисту» працівники не забезпеченні придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання, з розрахунку 1 фільтруючий протигаз для захисту населення і 1 распіратор на обличчя та додатково 2 процента загальної кількості працівників.
На об'єкті відсутній журнал обліку вогнегасників.
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Наявним вогнегасникам не присвоєно облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Не проведено обов’язкове страхування членів добровільної пожежної дружини.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в терміни обумовлені Правилами улаштування електрообладнання (з періодичністю 1 раз у 2 роки).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає: порядок утримання шляхів евакуації; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення ліфтів, підйомників, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки; не встановлені терміни проведення профілактичних оглядів та очищення повітроводів.
Не виконано вимоги ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту", а саме: будівля та приміщення об’єкту не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією.
Не виконані вимоги ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», а саме: приміщення матеріальних складів та електрощитової в адмінбудівлі не відокремлено від суміжних приміщень протипожежними дверима 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30 хв., з підписанням відповідних актів.
Не виконано вимоги ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту", а саме: не забезпечено запас зрошувачів і пожежних сповіщувачів на об’єкті не менше 10% від кількості змонтованих.
Не виконане технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. (Технічне обслуговування і перевірка на працездатність пожежних кран-комплектів проводиться не рідше одного разу на шість місяців).
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі .
Лінії живлення кондиціонерів не забезпечені  автономним пристроєм електричного захисту.
Не виконані вимоги ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту", а саме: приміщення не обладнані системою оповіщення людей про пожежу.
Об’єкт експлуатується без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом та стволом однакового з ним діаметра та важелем для полегшення відкривання вентиля.
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не виконано вимоги ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту", а саме: не заведено експлуатаційну документацію на установку автоматичної пожежної сигналізації.
На об’єкті не вивішено на видному місці інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії)
Не розроблено накази, інструкції, положення щодо виконання вимог цивільного захисту та техногенної безпеки.
На евакуаційних виходах не встановлені світлові покажчики зеленого кольору з написом на них «Вихід» білого кольору, які мають бути підключені до джерела живлення евакуаційного освітлення, або такі, що мають переключатися на нього автоматично в разі зникнення живлення на їх основних джерелах живлення.
Підприємство не забезпечено інформаційно-довідковими куточками щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Пожежні кран-комплекти утримуються у несправному стані.
Не встановлено терміни проведення профілактичних оглядів та очищення повітроводів, не визначено порядок відключення вентиляційних систем і дій обслуговуючого персоналу у разі виникнення пожежі або аварії.
Не забезпечено постійно оновлювальний запас відповідних медичних препаратів.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту з урахуванням усіх джерел небезпеки.
Об'єкт не забезпечений пожежними щитами з комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не виконано вимоги ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту", а саме: сигнал від приймально-контрольного приладу автоматичної пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Не виконано технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Об'єкт не забезпечено достатньою кількістю первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
На об'єкті для кожного приміщення не розроблено та не вивішено на видних місцях інструкції про заходи пожежної безпеки.
Покарання: відсутні
30.04.2018 2119448 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки:
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Порушення:
Покарання: відсутні