Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (9)
Перевірки (1)

"ОЧАКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД" МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#26499008

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.02.2021 2500905 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Учасники:
Андріяш Євген Олександрович — головний інспектор відділу технічного регулювання та ринкового нагляду Миколаївського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Петровських Євген Васильович — провідний інспектор відділу технічного регулювання та ринкового нагляду Миколаївського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
На об'єкті знижено рівень пожежної безпеки, встановлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об'єкту, а саме: об'єкт не забезпечений протипожежним водопостачанням відповідно до вимог ДБН В.2.5-74:2013: не влаштовано пожежний резервуар об'ємом не менше 72 м3 та (або) не влаштовано пожежний гідрант.
Не надано ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Вогнегасники не встановлено в легкодоступних та видних місцях.
В наказі про протипожежний режим на об’єкті не вказаний порядок утримання шляхів евакуації, порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи та порядок проходження посадовими особами навчання й перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Під час експлуатації об’єкту допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
Відсутня інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання на об’єкті не проводились.
Працівників об’єкту не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання (1 протигаз і 1 респіратор на особу та додатково 2 відсотки загальної кількості працюючого населення).
Оздоблення стін коридору виконано будівельними матеріалами з вищими (невідомими) показниками пожежної небезпеки.
Посадові особи відповідальні за протипожежний стан на об’єкті не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
В електрощиті відсутня схема підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
На об’єкті відсутні вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ, які встановлюються для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння.
Зовнішні сходи та коридори не забезпечені евакуаційним освітленням.
Евакуаційні заходи щодо працівників об’єкту під час виникнення надзвичайних ситуацій не організовано (Відсутня інструкція з евакуації).
Визначене місце для куріння не позначено відповідним знаком або написом.
Наявні переносні вогнегасники не мають облікових номерів.
Вимикачі світла у фойє встановлені на горючу основу (конструкцію).
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом