Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Будівництво (2) Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ "ЗОРЕСВІТ"

#26418257

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
28.10.2022 3104144 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КПНЗ "Одеський центр дитячої та юнацької творчості "Зоресвіт"
Одеська обл., м. Одеса, Суворовський р-н, вул. Чорноморського Козацтва, 45
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2021 2860269 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Виконання суб'єктом господарювання попереднього припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Олійниченко Олександр Русланович — Провідний інспектор ВЗНС по Суворовському району ОМТГ ОРУ ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Керівником не пройдено навчання з питань техногенної безпеки, навчання діям і способам захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного характеру відповідно до Порядку здійснення навчання діям у надзвичайних ситуаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444
Дерев’яні конструкції сценічної коробки не оброблені вогнезахисними засобами, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення актової зали не обладнано системами протипожежного захисту.
Працівники підприємства не забезпечені засобами захисту органів дихання
Наявні системи протипожежного захисту (далі – СПЗ) не утримуються в постійній готовності до виконання роботи. Несправності, які впливають на їх працездатність, повинні усуватися негайно, інші несправності усуваються в передбачені регламентом терміни, при цьому необхідно робити записи у відповідних журналах.
Мережа внутрішнього протипожежного водопроводу в непрацездатному стані та не відповідає вимогам ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація» та підпункту 2.2 пункту 2 розділу V Правил пожежної безпеки.
Не обладнано будівлю пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.10.2020 2187753 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання виконання вимог пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Невмиваний Ярослав Васильович — Заступник начальника Центру - начальник відділу нагляду (контролю) за особливо важливими об'єктами Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Не виведений сигнал від приймально-контрольного приладу наявної автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого протипожежного спостереження.
У приміщеннях та на шляхах евакуації всіх об'єктів на видному місці не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об'єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Керівником не пройдено навчання з питань техногенної безпеки, навчання діям і способам захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного характеру відповідно до Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444.
Допускається встановлення електричних розеток та вимикачів на горючу основу стін установи.
Приміщення, не забезпечені в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння згідно Наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 року.
Обладнати будівлю пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Приміщення не до забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Наявні системи протипожежного захисту (далі - СПЗ) не утримуються в постійній готовності до виконання роботи. Несправності, які впливають на їх працездатність, повинні усуватися негайно, інші несправності усуваються в передбачені регламентом терміни, при цьому необхідно робити записи у відповідних журналах.
Працівники підприємства не забезпечені засобами захисту органів дихання.
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горищного приміщення. Дерев’яні конструкції сценічної коробки не оброблені вогнезахисними засобами, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На шляхах евакуації влаштовані пороги, які перешкоджають вільній евакуації.
Мережа внутрішнього протипожежного водопроводу в непрацездатному стані та не відповідає вимогам ДБН В.2.5-64:2012 “Внутрішній водопровід та каналізація” та підпункту 2.2 пункту 2 розділу V Правил пожежної безпеки.
Не забезпечено будівлю зовнішнім протипожежним водопостачанням згідно ДБН В.2.5 74:2013 Водопостачання Зовнішні мережі та споруди.
Приміщення актової зали не обладнано системами протипожежного захисту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
24.04.2018 1156297 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Порушення:
недодержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Покарання: відсутні